امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع بسته شده است 

رسانه های مختلف و کالبد شکافی سدهای جدید

#16
سلام بچه ها
آقا علیرضا از گذاشتن این مقاله ازتون خیلی‌ ممنونم
ولی‌ من با .....بگیم ۴۰ % از حرف‌های این مقاله موافقم
اگه بخوایم دنبال علل محبوبیت این کانال باشیم، به این نتیجه میرسیم که این علل از کنجکاوی اولیه فراتر می‌رن.
به نظر من مردم میخوان از فضای مذهبی ایران برای چند وقت هم که شده
خارج
بشن

اگه تو ایران تلویزیون رو روشن کنید و نگاهی‌ به برنامه‌های تلویزیون بیاندازید , می‌بینید که با وجود سعی‌ فراوان کارگردان ها برای ایجاد تنوو در داستان‌ها در آخر در ۹۹% از سریال‌های ایرانی‌ یکی‌ از موضوع‌های اصلی‌ بنمایش کشیدنه باور و اعتقاد عمیق ایرانیها است.از فیلم کودکان گرفته تا صحبت شبانه یا حتا باور نمیکنید در حیاط وحش.اونجا گوینده هر ۲ دقیقه در میون باید احساسات عمیقش رو از دیدن خرس قطبی با جملات "این زیبایی خلقت است" به همه نشون بده.
این روز‌ها لازم نیست حتا سریال هارو نگاه کنی‌. می‌شه تمام داستان رو به ۳ قسمت کرد:
۱. برای فرد اول داستان یک اتفاقی میافته
۲. یک جای داستان یک نفر ( معمولان یک روحانی) میگه به امید خدا همه چیز خوب می‌شه
۳. WOW کی‌ فکرشو میکرد، همه چیز واقعا خوب می‌شه و صحنهٔ آخر همیشه یک صحنهٔ عروسیه




به نظر من فارسی 1 داره از این نیاز ( یا حتا ضعف) جامعه استفاده می‌کنه که ایدئولوژی خودش رو به مردم ایران برسونه.

با این حال هرکسی باید این اجازه رو داشته باشه که برای خودش بتونه تصمیم بگیر که چه چیز رو نگاه کنه و چه چیز رو نگاه نکنه و این که اشخاصی‌ فکر می‌کنن بدونن صلاح من چی‌ه برام یه کم غیر منطقیه.

بهترین راه برای جلوگیری از این " یورش" فرهنگی‌ آموزشه. مردم ایران باید فرهنگ ایران رو بشناسن. ولی‌ در این کار هم نباید زیاده روی کرد وگرنه مردم بیشتر زده میشن.

این کانال (اگه به زبان دوبله دقت کرده باشید) برای کلاسهای پایین جامعه سخته شده. این توری که گذشته از داستان این سریال‌ها و حتا متن دیالوگ ها، گوش کردن به دوبلهٔ فارسی ۱ برای هر دوست داره زبان فارسی یک زجر تمام نشدنیه. پس با بالا بردن سطح آموزش عمومی‌ مردم رو می‌شه خیلی‌ راحت مقابل این دست از هجوم‌ها وکسینه کرد
در آخر ازتون ممنونمِ تا آخر پای صحبتم نشستین

اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست (دکتر علی شریعتی)
#17
(بسم الله الرحمن الرحیم)
شبکه فارسی وان در اقدامی عجیب هنگام اذان مغرب به افق تهران برنامه های خود را قطع کرده و به پخش اذان از شبکه پرداخت.
جالب اینجاست که اذان پخش شده از این شبکه به سبک و سیاق شیعیان بوده و نام مقدس حضرت علی (ع) هم در اذان آورده شده بود.
شبکه ای که ۲۴ ساعت شبانه روز را به پخش سریال های مبتذل با مضامینی برخلاف دستورات اسلام، که فساد و خیانت و شهوت پرستی را ترویج می کند، مبادرت می ورزد پس از اینکه دچار مشکل ریزش بینندگان مسلمان ایرانی می شود به یکباره در ماه رمضان به انداره چند دقیقه مسلمان شده و اذان پخش می کند و جالب است که قبل و بعد زمان پخش اذان هیچ رنگ و بویی از اسلام را ندارد.
این سیاست همان جذب مخاطب از طریق ظاهر سازی و همرنگ سازی خود با بینندگان است که شبکه فارسی وان فکر می کند می تواند با این ترفند خانواده های روزه دار ایرانی را به شبکه جذب کند و از طرفی چنین به مخاطبین خود القا می کند که میان چنین برنامه های مبتذل و ضد دینی و ضدانسانی با دینداری و مسلمانی منافاتی وجود ندارد و به این ترتیب بدون ایجاد مقاومت در خانواده های متدین به تزریق فساد و فحشا و نابود سازی ریشه چنین خانواده هایی اقدام کند.
البته به نظر من اینا یک هدف دیگه هم دارن اون اینه که با پخش اذان دربین همچین برنامه هایی نعوذ بالله حرمت اذان رو...:smiley-yell:
مثل پخش اذان در فیلم شرایط که وقتی پخش میشه که ...(شرمنده روم نمیشه زبون روزه بگم!1276746pa51mbeg8j)
[تصویر:  38623959350631556358.jpg]

 
[تصویر:  05_blue.png]
#18
[تصویر:  47.jpg]
Khansariha (121) آثار هنری به دو دلیل ارزشمندند، اول اینکه توسط استادان به وجود آمده اند. دوم اینکه تعدادشان کم است .شما گنج پر ارزشی هستید، زیرا توسط بزرگترین استاد خلق شده اید و فقط یکی هستید. Khansariha (121)


#19
این دو خبر رو هم تو سایت باشگاه خبرنگاران جوان می خوندم گفتم بد نیست اینجا هم بذارم

خیانت نتیجه سریال های شبکه جم


شبکه جم به دنبال آسیب رساندن و عادی سازی مسائلی مثل خیانت و جدایی در میان خانواده های ایرانی می باشد و شاهد این مدعا سریال هایی است که این شبکه پخش می شود.

این شبکه با پخش سریالی که در آن زن خانواده به همسرش خیانت می کند، پس از لو رفتن خیانتش به همسرش می گوید :«تو نباید مرا تحقیر کنی و ما می توانیم از هم جدا شویم و ما باید سال های زیادی را زندگی کنیم پس ما می توانیم از هم جدا شویم.»

در ادامه این سریال مرد خانواده با خواندن اشعاری مبنی بر اینکه که همسرش حق این کار را داشته است از همسرش جدا می شود و این همان ترویج بی غیرتی میان خانواده های ایرانی است که شبکه جم و دیگر شبکه های فارسی زبان خارجی آن را دنبال می کنند.

این اولین سریال و اولین برنامه ای نیست که شبکه جم پخش کرده و در آن بنیاد خانواده ایرانی را هدف قرار داده است و آخرین نیز نخواهد بود اما نکته قابل تامل برای خانواده های ایرانی این است که باید هوشیار باشند و بدانند که با دیدن این گونه سریال ها به مرور قبح خیانت و بی غیرتی نزد آنها ریخته می شود و دیگر خیانت عمل ناهنجار و غیر شرعی محسوب نمی شود.

کافی است کمی پیرامون اهداف این شبکه ها که غالبا زیر نظر یک صهیونیستی یا بهایی و یا یک ضد انقلاب فراری وابسته به غرب اداره می شود فکر کرد. آیا دلشان برای ایرانی ها می سوزد، آیا از آمریکا و انگلیس بودجه، نیرو و مکان می گیرند که مردم ایران بدون برنامه نباشند و آیا...



قبح شکنی شبکه های ماهواره ایی



به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اين رسانه ها که با سرمايه هاي هنگفت غرب اداره مي شوند با پخش برنامه هاي هدفمند در پي ايجاد نوع جديدي از فرهنگ در جامعه ايراني هستند که بر پايه ارزش هاي غربي و دربرابر ارزشهاي الهي است.



در ايران يکصد ماهواره تلويزيوني يعني نيمي از ماهواره هاي جهان قابل دريافت هستند که امکان تماشاي 17661 شبکه تلويزيوني را فراهم مي کنند. در حوزه ماهواره هايي که به سهولت در ايران قابل دريافت است بيش از 380 کانال خاص موسيقي وجود دارد که 24 ساعته در حال پخش موسيقي، کليپ، رقص، آهنگ هاي درخواستي و کنسرت هستند.



عموم کليپ هايي که از اين شبکه ها پخش مي شود با حرکات شهوت انگيز جنسي و پوشش هاي مبتذل همراه است. 74 شبکه از مجموع شبکه هاي قابل دريافت در ايران صرفا به نمايش مد و لباس اختصاص دارند، لباس هايي که رسما تبليغ و انتشار فرهنگ عرياني است. رژيم صهيونيستي به عنوان بزرگترين دشمن جهان اسلام داراي يک ماهواره رسمي تلويزيوني به نام AMOS 1و 2 است که 214 شبکه 24 ساعته را به جهانيان عرضه مي کند.



بر روي ماهواره هاي قابل دريافت در ايران قريب به 500 شبکه پورنو وجود دارد که برنامه هايي از قبيل همجنس بازي و رفتار منافي عفت پخش مي کنند.در حوزه کودک و نوجوان بيش از250 کانال ماهواره اي قابل دريافت در ايران است ضمن آنکه بخش مهمي از برنامه هاي کانال هاي عمومي نيز به پخش برنامه هاي کودک و نوجوان اختصاص دارد. اين شبکه ها علاوه بر پخش کارتون هايي که عموما در تضاد با مباني اخلاقي ماست، به فرهنگ سازي ارزش هاي ليبرالي و اومانيستي غرب در ذهنيت اطفال ايراني مي کند و آنان را شيفته زندگي آمريکايي و غربي مي نمايد.



در حوزه مصرف زدگي و فرهنگ سازي پوشش و مد، حدود80 شبکه وجود دارد که اختصاص به نمايش مد ولباس دارد، لباس هايي که رسما تبليغ فرهنگ عرياني است.اين شبکه ها، حتي تحت عنوان "ميس بيکيني” به تبليغ لباس زير مردانه و زنانه مي پردازند.

بايستي بدانيم که تبليغ پوشش غربي صرفا به اين کانال ها منتهي نمي شود و ساير شبکه هاي ماهواره اي نيز در متن برنامه هاي خويش بدان اقدام مي ورزند.در کنار کانال هاي ماهواره اي فوق، حجم شبکه هاي اروتيک قابل توجه است. مروري بر موارد فوق که به اجمال اشاره شد نشان
مي دهد که امپرياليسم رسانه اي دنبال هويت زدايي از کشورهاي غير غربي وبويژه اسلامي و تبليغ و ترويج فرهنگ منحط غربي است.



حجم انبوه و روزافزون اين شبکه ها باعث رويگرداني مخاطبين از فرهنگ خودي و دل بستن به آموزه هاي بيگانه مي شود. جالب است بدانيم که رژيم صهيونيستي با دو ماهواره رسمي2 و1اAmos ، 214 شبکه شبانه روزي راه اندازي کرده و بديهي است مهمترين هدف آن مبارزه با جهان اسلام و ارزش هاي اسلامي است.


متأسفانه هم در تيزرها و وله هاي تبليغي و هم در بيشتر سريال هاي شبکه هاي ماهواره اي شاهد تصاويري از ابتذال پوششي و انحطاط اخلاقي زنان حاضر در برنامه ها هستيم؛ به نحوي که با توجه به هدف گذاري قشر زنان به عنوان مخاطبان اين شبکه، به بهانه وجود مخاطب زن، تصاويري از شوخي هاي غيراخلاقي، درآغوش گرفتن همديگر، رقص و گاه معاشقه زنان با يکديگر به نمايش در مي آيد که همگي گواه آن است که سياستگذاران اين شبکه ها ، در پي قبح زدايي از گرايشات همجنسگرايي در لابه لاي برنامه هاي خود را دارند.


گويا سردمداران اين گروه رسانه اي به پيروي از اربابان پشت پرده خود در دوره اي که تبليغات اعتبار بخشي به همجنسگرايي در سطح غرب به اوج خود رسيده و در هر جشنواره هنري و گردهمايي حقوق بشري خود به کوچکترين اقدامات مناديان اين گرايش روي خوش نشان داده و مورد تقديرشان قرار مي دهند، جهت جذب مشارکت هاي بيشتر آنان، تمايل دارند که اين گرايش ضد ديني و ضد انساني را ترويج کنند.

اما برخي شبکه هاي تلويزيوني ديگر در خارج از کشور همچون من و تو نيز به نوعي ديگر در اين پازل انحطاط، نقش آفريني مي کنند. مجريان اين شبکه در برنامه هاي مختلف خود موضوعاتي مثل لذت صرف مشروبات الکلي با غذاهاي سنتي ايران و لزوم ارتباط راحت زنان و مردان با يکديگر را مورد تاکيد قرار مي دهند.


به گزارش رسالت، اين بار اين شبکه در بخش اتاق خبر خود هنگامي که خبر مربوط به اعدام يک زن شوهردار به جرم زنا با مردي که شوهر اين زن را نيز کشته بود، خوانده مي شد، يکي از گويندگان اعلام کرد اين خانم به جرم زناي محصنه بايد اعدام شود و در واقع زناي محصنه همان ارتباطات آزاد جنسي است!!!اين تعريف در حالي است که حتي در فرهنگ غرب هم اين کار، يک جرم و اقدام نادرست عرفي محسوب مي شود.به نظر مي رسد مسئولان شبکه تلويزيوني من و تو تلاش مي کنند با اين اقدامات، به صورت گام به گام اعتقادات مسلمانان را زير سئوال ببرند.


از اين روست که مي توان گفت يکي از اصلي ترين اهداف شبکه هاي فارسي زبان غرب قبح زدايي از روابط دختران و پسران در جامعه است که به طرق مختلف پيگيري مي شود . لازم است که خانواده ها به شدت در خصوص تبعات گرايش به چنين برنامه هاي ماهواره اي هوشيار باشند.
 
 




#20
دختر نوجوان در شبکه فارسی وان: چرا موهای قشنگم را بپوشانم؟+فیلم

نگاهی به محتوای سریال هایی که از سوی شبکه های ماهواره‌ای فارسی زبان پخش می شود به خوبی بیانگر این موضوع است که زن ایرانی مسلمان آماج حملات اعتقادی قرار گرفته است.
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز؛ نگاهی به محتوای سریال هایی که از سوی شبکه های ماهواره‌ای فارسی زبان پخش می شود به خوبی بیانگر این موضوع است که با شبهه پراکنی، زن ایرانی مسلمان آماج حملات اعتقادی قرار گرفته است. در همین راستا شبکه فارسی وان در تاریخ 13 دسامبر سریالی را نمایش داد که در آن یک دخترخطاب به دختر دیگری می گوید: «موهایم قشنگند چرا قایمشان کنم؟ »
داستان از این قرار است که در یکی از سریال های شبکه فارسی وان، دختری تازه به حد تکلیف رسیده که پدرش به او گفته بدون روسری بیرون نرود، به دوستش که به وی پیشنهاد دوچرخه بازی در بیرون از خانه می دهد می گوید: «چون من روسری سرم نمی کنم نمی توانم بیایم.»
دختر کوچکتر می پرسد: «چرا روسری سر نمی کنی؟»
دختر بزرگتر می گوید: «من دوست ندارم، چون روسری برایم مشکل ایجاد می کند، نمی خواهم با بقیه فرق داشته باشم.»
دختر کوچکتر می گوید: «به نظر من تو اشتباه فکر می کنی، من که خیلی دوست دارم زود بزرگ شوم و روسری سرم کنم، پدر بزرگ می گوید: "یک زن با روسری، یک مسلمان واقعی می شود."»
جواب می شنود: «من نمی توانم روسری سر کنم چون اذیتم می کند.»
باز هم دختر کوچکتر می گوید: «می دانی چیه؟ روزی که من بتوانم با روسری بیرون بروم بهترین روز زندگی ام خواهد بود
دختر بزرگتر با عذاب آور وانمود کردن حجاب پاسخ می دهد: «من ترجیح می دهم اصلا با روسری بیرون نروم و ترجیح می دهم توی خانه زندانی باشم تا اینکه روسری سرم بکنم، موهایم قشنگند چرا قایمشان کنم؟»
این خبر تنها نمونه و مشتی از خروارها شبهات و تلاش های این شبکه و شبکه های ماهواره ای دیگر علیه حجاب اسلامی است. هر چند پاسخ به این شبهات توسط متخصصان دینی داده شده است و یک مسلمان همین که بداند حکمی از جانب خداوند صادر شده، مطیع آن است اما در اینجا به چند نمونه از آثار اجتماعی حجاب اشاره می شود:
دین سعی دارد که هر زنی را مختص به خانواده خودش کند و زیبایی‎‎های وجودی وی را در نظر خانواده‎اش بزرگتر و عمیق‎تر کند. در واقع این نوع نگرش به حجاب، که در واقع نوعی اختصاصی‎سازی است، می‎تواند ریشه در این مطلب داشته باشد که دین می‎خواهد از وقوع رفتار‎های هرزه‎مآبانه در عرصه جنسیتی جلوگیری کند و این را تنها زمانی مقدور می‎داند که هر زنی برای خودش ارزشی خاص قائل باشد و از تبدیل شدن خویش به یک کالای عمومی جلوگیری کند، واین مسأله استحکام خانواده را به دنبال دارد.
یکی دیگر از فواید مهم حجاب در بعد اجتماعی، استفاده از نیروی کار در سطح جامعه است که پوشش در این میان نقش تأمین کننده امنیتی برای زن دارد و در مقابل، بی حجابی وبدحجابی باعث کشاندن لذت های جنسی از خانواده به اجتماع، و در نتیجه، تضعیف نیروی کار افراد جامعه و سست شدن قوام و دوام خانواده و سوق دادن جامعه سالم به سمت پرتگاه دروغ ودورویی است. در این صورت معلوم نیست که چه اتّفاقاتی در بعد اخلاق در خانواده و اخلاق در محل کار و اجتماع رخ می دهد؟
یکی دیگر از ابعاد نبود حریم بین زن و مرد: ظهور انواع تجاوزهای جنسی، افزایش قتل و غارت به خاطر امیال جنسی و دوستی های کاذب جوانان به خاطر افسار گسیختگی روابط مختلط زن و مرد و افزایش زنا، آدم ربایی برای مقاصد جنسی و ... است.
تحقیقات نشان می دهد که بین حجاب دختران نوجوان و جوان و زنان شاغل و موفقیت های تحصیلی و شغلی شان ارتباط مستقیم وجود دارد و آنها را در داشتن رابطه خوب با افراد هم جنس و یا جنس مخالف، با وجود حفظ حرمت و در همان حوزه تعقّل و اندیشه موفّق تر می کند و از طرفی دیگر استرس، نا آرامی، بی خوابی در میان آنها کمتر است و علاقه بیشتری به ورزش و مطالعه دارند .

لینک دانلود فیلم (3 مگابایت)


منبع : http://www.jamnews.ir/NSite/FullStory/Ne...84&Serv=19
 
 




#21
به نام خداوند بخشنده مهربان

تلویزیون جم(Gem tv)، شبکه تلویزیونی مدعی سرگرمی برای فارسی زبانان است که از لندن در انگليس پخش می‌شود. محتواي اين شبکه برنامه‌های به ظاهر سرگرم‌کننده‌ای که علاوه بر تاثیر سوء بر نهاد خانواده مناسبات معمول میان اعضای خانواده را به تحریف واقعیت‌های تاریخی مي‌کشاند. برنامه‌های تلویزیون جم همراه با زیرنویس و یا دوبله فارسی پخش می‌شوند. در ابتدای فعالیت این شبکه خرید و پخش سریال‌های ارزان قیمت کلمبیایی نیمه برهنه رویه‌ای همیشگی بود.

اما در آخرین سری از اقدامات خزنده ضد فرهنگی و همسو با شبکه‌های ماهواره‌ای ضد انقلاب، تلویزیون جم اقدام به پخش سریال اهانت آمیزی به نام حریم سلطان نموده است، پخش اين سریال در حالی صورت می‌گیرد که عده زيادی از کاربران ایرانی در صفحه اجتماعی تلویزیون جم در مخالفت با پخش این سریال، آن را «ضد ایرانی» نامیده‌اند.


در این سریال داستانی در حال پخش شخصیت‌هایی تبلیغ می‌شوند که از پیشینه خیانت و جنایت شان در قبال مردم ایران کم نمی‌توان گفت. سلطان سلیمان پادشاه عثمانی فرزند سلطان سلیم از سلاطین عثمانی چهره محبوب این سریال است. پادشاهی که در جنگ چالداران ایرانیان بیشماری را بی‌رحمانه به قتل می‌رساند. وی همچنین با ویرانی و نابودی شهرهای بسیاری از ایران تبریز را به اشغال در می‌آورد.

اما نکته قابل توجه این سریال تقلب عمدی است که در پوشش زنان عثمانی صورت گرفته است. به طوری که نوع لباس و پوششی که در آن تاریخ زمانی زنان در دوره عثمانی استفاده می‌کرده‌اند بسیار پوشیده‌ بوده، و اين در حالي است كه لباسهای تبليغ شده در فیلم بسيار امروزي‌تر شده و اصلا پوشيده نيست. و همه این موارد حکایت از توطئه فرهنگی خزنده‌ای است که این شبکه در پیگیری آن مصمم است.


ادامه دارد ان شاء الله
#22
به نام خداوند بخشنده مهربان


نمونه‌های دیگری از فعالیت‌های خزنده این شبکه به اصطلاح تلویزیونی

اما توطئه‌ها و کلاهبرداری‌های این شبکه به همینجا ختم نمی‌شود. مدتی است که شبکه جم تی وی که متعلق به خانواده کریمیان است و دفتری هم در تهران دارند با پخش آگهی بازرگانی از ایرانیانی که خواهان درآمد ارزی و سرمایه گذاری در کشوری غیر از کشور خود هستند، می‌خواهد که با دفتر این شبکه در دبی تماس بگیرند.

آگهی مورد اشاره بنام شرکت «گلدن گروپ» پخش می‌شود که این شرکت در تهران به نام ديگري كه در نزد ما امانت مي‌ماند ثبت شده و سهام عمده این شرکت نیز متعلق به آقای سعید کریمیان مدیر شبکه جم تی وی در دبی است.

براساس اطلاعات بدست آمده مدیران این شرکت که تحت پوشش‌های مختلف در کشور کار می‌کنند با برخی از مسئولین سیاسی کشورهای منطقه به توافقاتی برای خارج کردن سرمایه‌های ایرانی از کشور دست یافته‌اند و از طریق تلویزیون در صدد سازماندهی و خارج کردن این سرمایه‌ها از کشور می‌باشند.

این در حالی است که سعید کریمیان در قالب شرکتهای دیگری چون «دبلیو آی پی»، «آپولونیا کالج» و «گروه طلائی آسیا» سالهاست که بصورت میلیونی سرمایه‌های کشور را خارج می‌کنند.

عوامل جم تی وی چه کسانی هستند؟

تمام مدیران و عوامل جم از خانواده کریمیان می‌باشند و همگی با یکدیگر فامیل هستند. تنها سارا رهبری نسبت خویشاوندی نداشت که مدتی است او را هم از جم اخراج کردند تا برنامه‌های گروه جم همچنان با خانواده کریمیان پیش رود.

[تصویر:  541756_765.jpg]
سعید کریمیان / مدیر گروه جم/ ساکن لندن



[تصویر:  541757_697.jpg]
هادی کریمیان/ مدیرکنترل کیفی شبکه جم/ ساکن لندن





پریناز کریمیان/ برادر زاده هادی کریمیان/ مدیر شبکه جم/ دوبولر سریال‌های جم/ ساکن کوالالامپور همکاری با شعبه کوالالامپور جم




سارا رهبری/ مدیر تولید سابق شبکه جم که مدتی است از جم اخراج شده/ ساکن دوبی/ مدیر تولید شبکه فارسی وان



[تصویر:  541760_401.jpg]
ماهان کریمیان/ مدیرمنطقه ای شبکه/ ساکن کالیفرنیا/ برادرزاده هادی کریمیان



[تصویر:  541761_978.jpg]

علی کریمیان/ ساکن کالیفرنیا/ عکاس و فیلمبردار/ برادرزاده هادی کریمیان


http://zahedannews.com
#23
[rtl]به نام خداوند بخشنده مهربان[/rtl]


[rtl]چندی پیش دو روزنامه صیهونیستی آمریکایی "جروزالم
پست
" و "نیویورک تایمز" با انتشار مقاله ای به حمایت از شبکه های ماهوارهای فارسی زبان خصوصا شبکه "جم" پرداختند و با ریختن اشکی تمساح گونه برای مدیران آن ها آرزوی موفقیت نمودند
.[/rtl]
[تصویر:  _______.html]
[تصویر:  l4778_18.jpg]

ویدئو حمایت سازمان مجاهدین خلق و صهیونیست ها از جم تی وی:

http://www.4shared.com/video/aXZjAqHt/_______.html

[rtl]"وبگردی 20:30" درروز سه شنبه مورخ 15 اسفند 1391 طی گزارشی، پشت پرده حمایت های بی دریغ صیهونیست ها و آمریکایی ها را از شبکه جم افشا نمود.[/rtl]

[rtl]وبگردی 20:30 گزارش داد:[/rtl]

[rtl]"اخیرا روزنامه صیهونیستیجروزالم پست مقاله ای را منتشر کرده و در آن به حمایت از برخی شبکه های فارسی زبان مستقر در لندن پرداخته است.
[/rtl]

[rtl]این روزنامه با پشتیبانی از شبکه های ضد اخلاقی غربی عنوان کردهکه این شبکه ها فقط به دنبال سرگرم کردن مردم ایران هستند و در مصاحبه با مدیران آن ها ابراز امیدواری کرده که هر چه زودتر مشکلتشان برطرف بشود.[/rtl]

[rtl]چند وقت پیش هم روزنامه نیویورک تایمز از این شبکه ها حمایتکرده بود.[/rtl]

[rtl]حالا اینکه چرا روزنامه های اسرائیلی و آمریکایی اینقدر نگراناین شبکه های فارسی زبان هستند خودش جای سوال دارد."[/rtl]


[تصویر:  n8652_15.jpg]


کلیک کنید و زوم کنید


http://www.uploadtak.com/images/n8652_15.jpg



[rtl]گفتنی است تنها صیهونیست ها و آمریکایی ها نبودند که در مدتاخیر به حمایت از مدیر شبکه جم پرداختند. سازمان منفور و تروریستی مجاهدین خلق نیز مدتی قبل طی بیانیه ای از تلویزیون سیمای آزادی حمایت رسمی خود را از سعید کریمیان اعلام داشتند.[/rtl]

[rtl]سیمای آزادی اعلام کرد: «با توجه به اینکه وی (سعید کریمیان)پاره ای از تن مملکت ایران است مانند هر آزاده دیگری از پشتیبانی و حمایت همه جانبه اشرف و اشرفیان برخوردار خواهد بود و آغوش شورای ملی مقاومت بروی این بزرگ همیشه باز است.»
[/rtl]


[rtl]http://foxeyes.blogfa.com/category/7
[/rtl]
#24
سلام

ممنونم از دوست خوبمون بهمن 66 بابت پست های زیبایی که زدن تا آخر خوندمشونKhansariha (18)

باز هم میبینیم که رابرت مرداک دستی درین کانال داره




[rtl]صاحب بیشترین سهم در شبکه های ماهواره ای جم چه کسی است؟[/rtl]
[rtl]آیا می دانید که رابرت مرداک غول رسانه ای دنیا صاحب بیشترینسهم در جم می باشد؟[/rtl]
[rtl]به راستی رابرت مرداک کیست؟[/rtl]
[rtl]رابرت مرداک، یک صهیونیست تمام عیار است. و میتوانیم رد پایوی را درانقلاب های مخملی و خاورمیانه پیدا کنیم. وی رابطه ویژه ای با جورج سوروس و بنیاد جامعه باز دارد.» و صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی و روزنامه و وب سایت و ... به زبان های مختلف، در مالکیت این فرد است.هیئت مدیره داو جونز، شب گذشته با این قرار داد موافقت کردند.[/rtl]
[تصویر:  13969_843.jpg]
[rtl]رابرت مرداک، يك صهيونيست 76 ساله با پرداخت پنج ميليارد دلارشركت رسانه اي داوجونز و تمامي متعلقات آن را به شبكه گسترده رسانه اي خود اضافه كرد.[/rtl]
[rtl]هیئت مدیره داو جونز،  با این قرار داد موافقت کردند.[/rtl]
[rtl]این غول رسانه ای 76 ساله، 3 ماه با خانواده بن کرافت (مدیرانداو جونز) که 36 درصد از سهام داو جونز را در اختیار خود دارند، در حال مذاکره بود.[/rtl]
[rtl]خانواده بن کرافت، پیش از این با پیشنهاد مرداک مخالفت می کردند،و مخالت آنها بدلیل ترس از تخریب وجهه وال استریت جورنال و دیگر متعلقات داو جونز بود. هم چنین، بسیاری از خبرنگاران وال استریت جورنال و کارمندان داو جونز با این واگذاری مخالف بودند.[/rtl]
[rtl]مدیر اجرایی داو جونز، جیم اتاوی، در بیانیه ای گفت: « موافقتخانواده بن کرافت با پیشنهاد ولخرجانه مرداک، برای داو جونز و روزنامه نگاری آمریکایی باعث تاسف است. مدیریت خانوادگی 105 ساله بر داو جونز که برای حفاظت از آن بود، امروز به پایان رسید.» خانواده اتاوی، 7 درصد از سهام داو جونز را در اختیار خود داشتند.[/rtl]
[rtl]داو جونز، رقیب گروه رسانه ای رویترز بود، صاحب چندین هفته نامهو وب سایت اقتصادی است.[/rtl]
[rtl]رابرت مرداک کیست؟[/rtl]
[rtl]وی در دانشگاه آکسفورد انگلستان تحصیل نموده است. پدرش نیز درکارهای رسانه ای بود، و پس از مرگش رابرت مرداک مسئولیت اداره امور او را در دست گرفت.[/rtl]
[rtl]وی در استرالیا، روزنامه ساندی را خرید و با استفاده از روزنامهنگاران متبحر، آن را به اوج فروش رساند. پس از آن، اولین و موفق ترین هفته نامه تلویزیونی استرالیا را به نامTV Week هفته تلویزیون منتشر کرد.[/rtl]
[rtl]وی سال ها بعد، شرکتی بوجود آورد و از طریق آن روزنامه دیلیمیرور و شرکت موسیقی فستیوال رکوردز (festival record) را خرید. پس از آن، اولین روزنامه کشوری استرالیابا نام استرالیایی را منتشر کرد. پس از آن وی روزنامه دیلی تلگراف را خرید. تمامی اینها در استرالیا روی داد.[/rtl]
[rtl]پس از آن، وی به انگلستان آمد و روزنامه اخبار جهان (the news of the world) را خریداری نمود و ویهم چنین، شبکه ماهواره ای اسکای را از آن خود کرد، که اکنون در انگلستان بسیار محبوباست.این شبکه، بعدا به چندین شبکه ورزشی و اقتصادی و سرگرمی گسترش یافت.[/rtl]
[rtl]این کارشناس رسانه ای به روابط قوی سیاسی و قدرت لابی مرداکبا سیاستمداران تاکید نمود. به طوری که در سال 1998، وی بعنوان یکی از معتمدین بلرمشغول به کار شد و بلر کارهای تبلیغاتی خود را از طریق روزنامه های وی انجام می داد.[/rtl]
[تصویر:  %D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D8...%DA%A9.jpg]
[rtl]وی در آسیا نیز، شبکه استار را که اکنون بزرگترین شبکه ماهوارهای آسیاست را خریداری نمود و دفاتری در اقصی نقاط آسیا احداث کرد.[/rtl]
[rtl]مرداک، صاحب شرکت های زیر است:[/rtl]
[rtl]انتشاراتی:[/rtl]
[rtl]- هارپر کالینز[/rtl]
[rtl]- ریگان بوکز[/rtl]
[rtl]- زوندروان[/rtl]
[rtl] روزنامه ها:[/rtl]
[rtl]استرالیا:[/rtl]
[rtl]- استرالیایی (روزنامهکشوری) و هفته نامه آن[/rtl]
[rtl]- کوریر میل (courier mail)[/rtl]
[rtl]- ساندی میل (Sunday mail)[/rtl]
[rtl]- کیرنز پست ( Cairns post)[/rtl]
[rtl]- دیلی تلگراف[/rtl]
[rtl]- ویکلی تایمز[/rtl]
[rtl]- ساندی تایمز[/rtl]
[rtl]- ساندی هرالد سان[/rtl]
[rtl]- مرکوری[/rtl]
[rtl]- و ده ها روزنامه دیگر[/rtl]
[rtl]فیجی:[/rtl]
[rtl]- فیجی تایمز[/rtl]
[rtl]- و ...[/rtl]
[rtl]گینه:[/rtl]
[rtl]- پست کوریر[/rtl]
[rtl]نیوزیلند:[/rtl]
[rtl]- پست کوریر[/rtl]
[rtl]- انلگستان:[/rtl]
[rtl]- سان[/rtl]
[rtl]- اخبار (News of The World)[/rtl]
[rtl]- ساندی تایمز[/rtl]
[rtl]- تایمز[/rtl]
[rtl]آمریکا:[/rtl]
[rtl]- وال استریت ژورنال[/rtl]
[rtl]- نیویورک پست[/rtl]
[rtl]- و ...[/rtl]
[rtl]مجلات:[/rtl]
[rtl]- بیش از 40 مجله از جملهویکلی استاندارد و ووگ(VOGUE) و ...[/rtl]
[rtl]موسیقی:[/rtl]
[rtl]- فستیوال رکوردز[/rtl]
[rtl]- و ...[/rtl]
[rtl]سرگرمی:[/rtl]
[rtl]- شبکه سرگرمی آنلاین مایاسپیس (my space)[/rtl]
[rtl]ورزشی:[/rtl]
[rtl]- لیگ راگبی[/rtl]
[rtl]- و ...[/rtl]
[rtl]استودیو های فیلم سازی:[/rtl]
[rtl]- قرن بیستم[/rtl]
[rtl]- و 20 کمپانی دیگر[/rtl]
[rtl]تلویزیون:[/rtl]
[rtl]- فاکس به زبان های ترکی،سربی و ....[/rtl]
[rtl]- آی تی وی انگلستان[/rtl]
[rtl]- فارسی1[/rtl]
[rtl]- زمزمه[/rtl]
[rtl]- جم[/rtl]
[rtl]- اسکای انگلستان که دارایپخش جهانی است[/rtl]
[rtl]- فاکس نیوز آمریکا[/rtl]
[rtl]- چند شبکه در بلغارستان،لهستان، اسراییل و
...
[/rtl]
[rtl]و صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی و روزنامه و وب سایت و ...به زبان های مختلف، در مالکیت این فرد است.[/rtl]
[rtl]«مرداک کهصاحب شبکه تلویزیونی فاکس نیوز نیز می باشد، با خرید داو جونز، قصد احداث شبکه تلویزیونی اقتصادی فاکس را نیز در سر دارد.[/rtl]
[تصویر:  8756_713.jpg?w=604]
[rtl]رابرت مرداک، یک صهیونیست تمام عیار است. و میتوانیمرد پای وی را درانقلاب های مخملی و خاورمیانه پیدا کنیم. وی رابطه ویژه ای با جورج سوروس و بنیاد جامعه باز دارد.[/rtl]
شایان ذکر است، بنیاد جامعه باز و جورج سوروس از عاملان انقلابهای مخملی بوده اند. هاله اسفندیاری و کیان تاج بخش که اخیرا توسط نهاد های امنیتی ایران دستگیر شده اند، به این بنیاد وابسته بوده اند
Khansariha (121) آثار هنری به دو دلیل ارزشمندند، اول اینکه توسط استادان به وجود آمده اند. دوم اینکه تعدادشان کم است .شما گنج پر ارزشی هستید، زیرا توسط بزرگترین استاد خلق شده اید و فقط یکی هستید. Khansariha (121)


#25
فتوای تازه : هم می توان محجبه بود، هم خواننده !


[تصویر:  News-3328.jpg]
همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را در مسابقه خوانندگی اش راه داد و برنده یک دوره از این مسابقه کرد ...






ارمیا برای حفظ حدود شرعی حتی با مردان در این برنامه دست نمی دهد و در این زمینه ها قائل به احکام دینی تشیع است اما در عین حال یکی از محکم ترین احکام دینی را نادیده می گیرد.


به گزارش جهان، تابناک نوشت: همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را در مسابقه خوانندگی اش راه داد و برنده یک دوره از این مسابقه کرد تا این پیغام را پیش روی مخاطب ایرانی قرار دهد که در رویکردی پاردوکسیکال می توان هر عملی که در اسلام حرام است را انجام داد و خود را متعهد به عمل به احکام اسلام نیز جلوه داد!
«آکادمی گوگوش» یکی از برنامه های محوری است که برای این شبکه بیننده جذب کرده و بسیاری از مخاطبان این شبکه ماهواره ای فارسی زبان تصور می کنند این برنامه برای شناسایی استعدادهای خوانندگی و معرفی آنها به افکار عمومی و در واقع یک سکوی پرش برای مستعدها در حوزه موسیقی پاپ محسوب می شود اما با گذشت چند دوره از برگزاری این برنامه و مشخص شدن فرجام خوانندگان این برنامه، همه چیز رنگ باخت.


برگزیدگان این برنامه که عمدتاً از سطح متوسطی برخوردار بودند، با جایزه نقدی نه چندان بالای این برنامه تنها چند ویدئوکلیپ مستقل ساختند و به واسطه آنکه از توانمندی بالایی برخوردار نبودند، خیلی زود به حاشیه رفتند و حتی در میان آن گروه از خوانندگان متوسط آن سوی آبی نیز نتوانستند به مقبولیت و ماندگاری حداقلی دست یابند و کار تا آنجا بالا گرفت که برخی از آنها با حضور در دیگر شبکه های ماهواره ای به نادیده گرفته شدن توسط مسئولان برنامه ای که منتخبش بودند، اعتراض کردند.
با این وجود، این برنامه همچنان استمرار یافته و در دور تازه این برنامه یک اتفاق جالب افتاد که اگر کلیت این برنامه برای پیگیری همین اتفاق طراحی شده باشد نیز دور از انتظار نیست. یک دختر جوان که عنوان می کند همسری آلمانی دارد، با حجاب کامل که حتی در ایران نیز از سوی هر دختری رعایت نمی شود، به جمع نفرات برتر راه می یابد و مرحله به مرحله پیش می آید.
این دختر برای حفظ حدود شرعی حتی با مردان در این برنامه دست نمی دهد و در این زمینه ها قائل به احکام دینی تشیع است اما در عین حال یکی از محکم ترین احکام دینی که تمامی مراجع تشیع بر آن وحدت نظر دارند را نادیده می گیرد و بر احکام دیگر تاکید می ورزد. این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.


جالب اینکه این دختر محجبه در نهایت به عنوان خواننده برتر این دوره از این برنامه نیز انتخاب شد و به واقع این پیغام غیرمستقیم برای تماشاچی ارسال شد که می توان ظاهر دینی داشت و دیگر احکام را نیز رعایت نکرد و من باب مثال با حجاب بود اما رقاصه بود یا دست به شرب خمر زد یا مکرر دروغ گفت و خیانت کرد. این قرائت پرتناقض از دین ساده تر از کنار گذاشتن کامل دین مورد توجه قرار می گیرد و از این منظر در این برنامه نیز به صورت کاملاً حساب شده، چنین جمع بندی برای مخاطب پیش کشید.


بی شک اگر یک زن غیر محجبه در این برنامه بخواند و برگزیده شود که اتفاق مسبوق به سابقه ای بوده، جای تعجب ندارد، چرا که طبیعتاً به هیچ یک از احکام قائل نیست اما چنین پارادوکسی و اینکه می توان با حفظ حجاب خواننده موفق شد، به شدت عجیب است. به هر حال می توان چند صدای سطح پایین را با یک دختر دارای صدای متوسط در چنین مسابقه ای در یک گروه قرار داد و رای ها را به یک سو جهت دهی کرد تا چنین نتیجه گیری برسد، هرچند شاید چنین رویه ای کاملاً اتفاقی بوده باشد!
در هر صورت این اتفاق بدون برنامه ریزی صورت پذیرفته باشد یا این برنامه با آمارهای غیرمنطقی رای دهندگانش یک طراحی ویژه را در پیش گرفته باشند، هر انسان فاقد حداقل منطق می تواند درک کند که چنین پارادوکسی را نمی توان به مخاطب ایرانی ارائه کرد و توقع پذیرشش را داشت و برای عادی سازی چنین فتواهای تازه و من درآوردی، نیاز به ده ها برنده محجبه دیگر در این سلسله برنامه هاست!
منبع : جهان نیوز
#26
سلام

چیزی این مدت ایام عید منو اذیت میکرد

هرجا میرفتیم ماهواره ها همین برنامه های درجه چند بود که خود کشور سازنده قبولش نداره

یکیش همین سریال حریم سلطان بود که واقعا جای تعجب داره از مردمی که میشینن با لذت تمام دنبالش میکنن

و نقدش هم میکنن

نقش اول این سریال جناب سلطان سلیمان هست که که سه بار در دوره شاه تهماسب به ایران حمله کرد و خون خیلی از مردم کشورمونو ریخت

مثل اینه که به مردم کشور فرانسه سریالی نشون بدن درباره حسن و خوبیهای هیتلر!!

یکم تعصب بد نیست


و موضوع اکثرا تو حرم سرای ایشون هست که پر از ترویج خیالت و رسیدن به هدف به هر دوز و کلک و حتی کشتن رقیب هست!


سریال دیگه هم عمر گل لاله که نویسنده مونده دیگه چیکار کنه!

دوتا سریال شمیم عشق و عمر گل لاله رو به هم ربط داده مونده دیگه چیکار کنه تا به مخاطب های این سریال اضافه کنه

توی این سریال های ترکی که از سریال های کلمبیای و کره ای کم نداره هیچ بدترم هست

پر هست از ترویج خیانت و عادی نشون دادنش پر از نشان دادن مشروبات به عنوان وسیله ارامش و پر از روابط نامشروع و بچه دار شدن ها ازین طریق و....

توی یک خانواده هم زن هم شوهر هرکی برای خودش دو نفر رو داره یکی همسرش یکی هم دوست جنس مخالف

سمبل این سریال جناب نجیب خان هست که خودش تو کشته شدن عروسش دست داره تو سن پیری دلش هوس عشق کرده  (عشق نه همون هوس بگم بهتره)

و معلوم هم نیست که بردارزاده واقعا برادر زاده اشه یا پسرشه

یعنی با زن داداشش رابطه نامشروع داشته!

جناب چنار هم که بچه مثبت ماجراس که همسرش مرده

الان به دوتا نفر گیر کرده از خواهر همسرش بچه نامشروع داره و همسر دیگه ای هم داره که بچه روستاس

دختری که هرچی هم بزنن سرش داش در نمیاد!

و یک مادر دختر که افتادن به جون این خانواده و به هر دوز و کلکی که شده میخوان خودشو بچپونن



نقل قول:

شبكه جم!! با پخش سريال هاي به ظاهر خانوادگي و سرگرم كننده ، استحكام خانواده ها را تهديد مي كند


[تصویر:  100856898046.jpg]

«شهر، شهر فرنگه! بيا و تماشا كن!». شوهر اين يكي با دختر آن يكي.... پسر اين يكي مي فهمد كه در واقع پدرش آن يكي است.... زن اين يكي باردار است اما بچه اش از آن يكي است و....
[تصویر:  b.gif]

اینارو دارن ترویج میدن به صورت خیلی هدف دار

روابط نامشروع خیانت مشروب خوری پوشش نامناسب

لطفا مراقب باشید قبل از دیدن این سریالا و کانال ها یادتون باشه که روی اعضای کوچیک خانواده اثرات به مراتب بدتری میذاره
Khansariha (121) آثار هنری به دو دلیل ارزشمندند، اول اینکه توسط استادان به وجود آمده اند. دوم اینکه تعدادشان کم است .شما گنج پر ارزشی هستید، زیرا توسط بزرگترین استاد خلق شده اید و فقط یکی هستید. Khansariha (121)


#27
یادم رفت بگم

این مطلبی رو هم که خانوم سنا  گذاشتن خودم با چشم خودم تو خونه فامیلمون دیدم!!!

اونم از کانال من و تو که ....

در کمال پررویی اومده میگه خانم ها با خانواده ای متدین هم می توانند در عرصه ی موسیقی فعالیت کنند و خود را به جامعه عرضه کنند .


لطفا روی لینک زیر کلیک کنید

از ” شبکه ی من و تو ” و ” گوگوش ” بیاموزیم !؟
Khansariha (121) آثار هنری به دو دلیل ارزشمندند، اول اینکه توسط استادان به وجود آمده اند. دوم اینکه تعدادشان کم است .شما گنج پر ارزشی هستید، زیرا توسط بزرگترین استاد خلق شده اید و فقط یکی هستید. Khansariha (121)


#28
در روزها و ماه های اخیر بحث پیرامون شبکه های ماهواره ای خارج از کشور، آسیب های اجتماعی- فرهنگی آن برای جامعه وراهکارهای مقابله با تاثیرات مخرب آن، از مسائل مهم و اساسی مورد بحث در میان اندیشمندان، سیاسیون و به خصوص مجریان نهادهای دولتی ذیربط بدل شده است.
 ابعاد و اثرات کوتاه مدت و دراز مدت ماهواره به عنوان یکی از فراگیرترین و موثرترین وسایل ارتباط جمعی، همیشه دارای اهمیت بوده اما با گذشت زمان و تغییرات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور و جهان، هرروز به این ضرورت افزوده می شود. اگر در گذشته فقط چند شبکه ماهواره ای فارسی زبان مانند بی بی سی یا صدای آمریکا با جهت گیری و اهداف سیاسی خاص و هدایت شده از سوی دولت های انگلیس و آمریکا وجود داشت؛ اما در چند سال اخیر شبکه های با اهداف کاملا متفاوت مانند من و تو1 و2، فارسی one،pmc و... بوجود آمده اند و در مدت زمان بسیار محدود مخاطبان بسیاری در بین مردم وبه ویژه کانون های خانوادگی به خود اختصاص داده اند.
[تصویر:  uydu1.jpg]
بنابراین جنگ نرم رسانه ای بر ضد جامعه ایرانی در ظاهر و محتوا گسترده تر شده و ابعاد بسیار وسیعی پیدا کرده است. شبکه های کمتر سیاسی جدید بیشتر به مسائل فرهنگی - اجتماعی تکیه کرده و خانواده و روابط انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه جامعه را هدف قرار داده اند. به عنوان مثال برخی از شبکه های ذکر شده با پخش فیلم و سریال های شبانه روزی اهداف زیر را دنبال می کنند:
- ترویج خانواده های بی سامان و لجام گسیخته در مقابل ساختار سنتی خانواده
- ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زن به همسرر و البته شوهر به زن
- بی اهمیت جلوه دادن احترام به والدین
- عادی جلوه دادن رابطه جنسی دختر و پسر قبل از ازدواج تا حد باردار شدن دختر خانواده
- هویت زدایی از مفهوم خانواده به عنوان کوچکترین واحد اجتماعی مستقل و مؤثر
- عادی جلوه دادن سقط جنین برای دختران قبل از ازدواج به عنوان راه حلی طبیعی برای رفع دلهره های احتمالی در روابط جنسی دختر و پسر
- تعصب زدایی از کانون خانواده و ترویج بی تفاوتی نسبت به حریم خانواده
- ترویج مفهوم زندگی با دیگران به جای ازدواج ( جالب است بدانیم این مفهوم سالهاست در برخی تولیدات روتین تلویزیونی خودمان هم تبلیغ می شود).
- ترویج فمینیسم و کم رنگ کردن نقش مرد در جامعه در حد کسی که تنها جهت رفع نیازهای جنسی زن خلق شده است!
- مخدوش نمودن رابطه فرزندان پسر و دختر در خانواده
- افزایش تأثیر پذیری جنسی و خشونت در جوانان و نوجوانان بخصوص از طریق پخش موزیک ویدئوهای خاص
- پی ریزی و ایجاد آمادگی ذهنی تفکر شیطان پرستی در نوجوانان و جوانان
درمورد بحث ماهواره، چند سوال اساسی وجود دارد: شبکه های ماهواره ای فرصت هستند یا تهدید؟ بایستی از آنها استفاده کرد یا استفاده آز آنها غیر قانونی است و باید ممانعت به عمل آید؟در عصر ارتباطات و دهکده جهانی بهترین روش مقابله و مواجهه با ماهواره و پیامدهای آن چیست؟
سوال و بحث اساسی این است که با وجود ممنوعیت قانونی وجود و استفاده از ماهواره در جامعه ایران، در حال حاضر شبکه های ماهواره ای حده اقل در تهران و کلان شهرها، با استقبال بسیار زیادی مواجه شده و استفاده از آن روز به روز بیشتر می شود ؛بطوریکه مسولان و سازمانهای مسئول را به فکر چاره اندیشی برای حل مشکل انداخته است. مثبت یا منفی بودن اهداف و کارکرد های شبکه های ماهواره ای و بودن یا نبودن آنها خود موضوع مفصلی است اما در حال حاضر و در جامعه ایران براساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي در 23 بهمن ماه 1373، ورود، توليد، نصب، نگهداري و استفاده از تجهيزات ماهواره اي ممنوع است. اگر بپذیریم که ماهواره تهدیدی کاملا جدی و ابزارجدیدی است که دشمنان و استکبار جهانی با اهداف دقیق ، برنامه ریزی و هزینه های میلیونی، برای آسیب زدن بر بنیان های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعه ما طراحی کرده اند؛ بهترین راهکار و روش مقابله با آن کدام است. تاکنون راه حل عملي براي اين معضل صورت نگرفته و در حد پيشنهاد راه هايي ارائه شده است .
در سال های گذشته و حتی در چند روز اخیر اخبار مختلفی از سوی نهاد های انتظامی و دیگر سازمان های ذیربط مبنی بر جمع آوری ماهواره ها مطرح شده است.به جز جمع آوری، وضع جرائم سنگین و مجازات های دیگر مهمترین پیشنهاد و تنها راهکار عملی شده به صورت ناقص و گهگاه در سالیان گذشته بوده است که به اعتقاد نگارنده این بدترین و ناکارامد ترین روش مواجهه با این پدیده است که به جز دامن زدن به نارضایتی بخشی از مردم وبدبین کردن آنها به نظام و ترغیب بیشتر جامعه به برنامه ها و شبکه های ماهواره ای کارکرد دیگری نخواهد داشت. این بدان معنا نیست که بحث آسیب شناسی ماهواره ، ابعاد و راهکارهای مقابله با آن را رها سازیم و بالعکس از ضرورت پرداختن علمی و غیر احساسی و کارشناسانه با این پدیده بسیار حساس و جدی حکایت دارد.
قبل از پرداختن به هر بحثی بایستی به این سوال پاسخ داد که چرا شبکه های ماهواره ای خارجی با چنین استقبالی مواجه شده اند و از سویی شبکه های ملی داخلی اینقدردر موضع انفعال و ضعف قرار گرفته اند. با تشکیل گرو ههای کارشناسی از رشته های علمی مرتبط با موضوع نقاط ضعف و قوت و ابعاد مختلف موضوع را بررسی و برای حل آن چاره اندیشی نماییم. چرا برنامه نود به عنوان یک برنامه ورزشی با زمان پخش در ساعت 5/11 بیش از5 میلیون مخاطب دارد؟
[تصویر:  00138121.JPG]
پیشنهادات و راهکارهای عملی
1- برنامه سازی می بایست بر اساس نیاز مخاطب جامعه باشد، در رسانه های معتبر دنیا قضاوت پیام بعهده مخاطب است، در حالیکه در رسانه ملی پیام به شدت سانسور شده است، با رفع این مساله در حد معقول مخاطبان افزایش پیدا خواهند کرد.
2- بایستی مجوز فعالیت شبکه های خصوصی برای ایجاد رقابت و افزایش مخاطب صادر شود.
رقابت در عرصه رسانه باعث کشش و گرایش مخاطب به رسانه می شود، چنانچه صدا و سیما فرهنگ رسانه های برون مرزی را مغایر با اصول جامعه می داند باید به تولید فرهنگ در برنامه های خود بپردازد، طبیعتا زمانی که این تولید وجود ندارد تهاجم فرهنگ این رسانه ها روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد .
بنابراین عواملی همچون، محیط بسته، رقابتی نبودن، عمل نکردن براساس نیاز مخاطب، دروازه بانی یک طرفه پیام، آزاد نگذاشتن ذهن مخاطب در انتخاب، قطره چکانی اطلاعات به مخاطب، باعث روی آوردن مخاطبان به سوی رسانه ها و شبکه های برون مرزی و عدم استقبال از شبکه های داخلی می شود.(مصاحبه با دکتر محمد احمدی استاد دانشگاه و کارشناس ارتباطات).
بديهي است در مقابل هجوم فرهنگي بايد مقابله فرهنگي صورت گيرد. برنامه سازان فرهنگي و هنري و سازمان هايي مانند صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، سازمان هاي تبليغات اسلامي ، نظام آموزش و پرورش ، نظام آموزش عالي و ديگر ارگان هاي دولتي بايد در بخش غني سازي و سالم سازي فرهنگ سرمايه گذاري کنند .در مقابل تهاجم فرهنگي بايد فعاليت ، برنامه سازي ،تفريحات سالم و امکانات کافي ايجاد شود . چرا که منع و مقابله تنها راه مقابله نيست.
به نام یگانه خدای هستی
ارادتمند شما

diamond111

[تصویر:  8.gif]
 
#29
به خدااا بیشترش تقصیر همین تلویزیون مزخرف خودمون هستش من خیلی تلاش کردم ماهواره به خونمون نیاد ولی موفق نشدم در مقابل این سوال که کدوم برنامه سرگرم کننده تلویزیون خودمون رو ببینم بعد از اینکه از سرکار میام هیچ جوابی نداشتم و بدبختانه ماهواره......<br />
<br />
همه سریال های ما... گذر از رنج , در رنج , پس از رنج و هزار تا رنج و مصیبت دیگه بودن و بس...<br />
هرچی طنزپرداز خوب داشتیم تو تلویزیون ممنوع الفعالیت شدن تو تلویزیون ........از جمله رضا عطاران . مهران مدیری . نمیدونم مهران غفوریان چی شد... حداقلش زیر اسمان شهر رو داشت...<br />
برنامه طنز ما شده بود پایتخت که واقعا من چیزی جر توهین به شمالی های عزیز و باز درد و عذاب و بدبختی برای قشر ضعیف جامعه چیزی توش پیدا نمیشد...یا مثلا روزهای بد بدر... که مثلا فیلم طنز بود معلوم نبود باید برای مصیبت های خانواده گریه کنیم یا بخندیم که هر چی بلاست سرشون میمد و به این نتیجه برسیم هرچی سنگه مال پای لنگ و الی اخر ............<br />
ماهواره هم یه وسیله خانواده خراب کن مزخرف هستش ولی چون دوتا برنامه شاد داره مردم احساس میکنن با دیدنش یه چند دقیقه ای از یاد چکهای برگشتی و وام های عقب افتاده و قبض های پرداخت نشده میان بیرون ....<br />
وگرنه واقعا ماهواره هیچی نیست
#30
والا ماهوارمون سوخته ....کاش یکی میخریدن میزاشتن جاش یه عالمه مستند خوب خوب از دستم رفته.!....والا به خدا!!.....

سرعت و پهنای باند نت ایران هم اونقدر شبیه ژاپن و کره ی جنوبیه که ما اصلا نیاز به ماهواره نداریم! 65


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان