1391 مهر 9، 19:04
ویرایش شده
من رو که می شناسید؟
"آقای ایده"
قدیمی ها بیشتر منو میشناسند
من هم مثل همه افرادی که اینجا هستن به همین عادت بد دچار بودم
از وقتی اومدم کانون کلی تو کنترل و ترک این عادت بد پیشرفت کردم
تا اینکه بعد از حدود یک سال با تلاش زیاد خودم و خواست خدا ازدواج کردم
و ازدواج باعث شد که کاملا این عادت رو ترک کنم
حالا اومدم اینجا تا به دوستان کانونی ای که دوست دارند با ازدواج کردن این عادت بد رو کاملا ترک کنند کمک کنم.
بعضی از دوستان هستند که در مورد اینکه ازدواج آخرین مرحله ترک هست یا نه مردد هستند.
من دلیل خودم رو میگم و دلایل و نظرات شما رو هم میشنوم.
امیدوارم صحبت ها و نظر هایی که اینجا رد و بدل میشه برای همگیمون سودمند باشه
دلیل اول:
فکر کنم هممون به این موضوع اعتقاد داشته باشیم (حداقل من کاملا به این اعتقاد دارم) که خداوند هر چیزی رو به دلیل و هدفی آفریده و آفرینش اون چیز قطعا مزییت های خاص خودش رو داره
در مورد مسائل جنسی هم همینطوره
این حس در انسان برای هدف های کاملا مثبتی قرار داده شده و یکی از مهمترین دلایلش هم لذت بردنه
حالا نکته اینجاست که تو بعضی از ما آدم ها این غریزه یکم (شایدم گاهی خیلی) زود تر از موعد فعال میشه. یکی یه دلیل فیلم، یکی با سوئ استفاده و ... که این موضوع (بر انگیخته شدن زود هنگام گرایشات جنسی رو میگم) منجر به بوجود اومدن عادات بد جنسی مثل خود ارضایی میشه.
حالا اگه کسی به این عادات دچار شد چکار باید بکنه؟!
مطمعنا وقتی خدا این غریزه رو در انسان قرار داده راه حلشم به اون داده خداوند میگه تنها راه استفاده درست (نه کنترل کردن یا جلوگیری کردن) از غریزه جنسی ازدواج کردن هست.
پس اولین دلیل کاملا روشنه:
1- خداوند غریزه جنسی رو آفریده و راه استفاده از اون رو ازدواج قرار داده
دومین دلیل هم تجربه است : من شخصا تجربه کردم والان بعد بیش از دو سال کاملا پاک هستم و هم اینکه دوستان میگن کانونی هایی که ازدواج می کنند دیگه به کانون سر نمی زنند این نشون میده که اونها مشکلشون تا حد زیادی رفع شده
این مطلب ادامه دارد....
امتــــــــحان هاي الهي آسان اســـتـــ ..... بـــايد در تـــمـــامــ جـــاي خـــالـــي ها بـــنــويـســـي :
خــ ــ ـ ـ ـ ـــ ـــ ــ دا
ولی ....
چــــقــــدر در اعتــــمــاد بـــه ((نفســـ)) هايـــمان ...
جاي اعتـــماد بـــه ((خـــدا)) خـاليســـت . . .
خانه دوست کجاست....!!؟؟
خــ ــ ـ ـ ـ ـــ ـــ ــ دا
ولی ....
چــــقــــدر در اعتــــمــاد بـــه ((نفســـ)) هايـــمان ...
جاي اعتـــماد بـــه ((خـــدا)) خـاليســـت . . .
خانه دوست کجاست....!!؟؟