این بیت شعر از مرحوم آغاسی دوتا مضمون مهم از وصایای حضرت علی رو در برداره
تقوی و نظم.. به زندگی شخصی خودم که نگاه میکنم می بینم وقتی تقوا نداشتم
زندگیم بی نظم شده وقتی نظم نداشتم زندگیم آشفته شده و در همین بی نظمی
خیلی از استعدادهام از بین رفته..
"اگر دانه ای را در باغچه بکاریم،چندتاش ممکنه درنیاد،چندتاشو قاطی علفا میکنیم، چندتاشو بچه ها با دوچرخه و توپ له می کنند ولی یکیش ممکنه به ثمر برسه اما اتفاقی، اما اگر باغبانی داشته باشد و نظم دهد صد در صد آنچه که کاشته ایم برداشت خواهیم کرد.
خیلی ها طیبات و نیروهای مثبت خود را از بین می برند، در قرآن اومده که خوبیهاتونو با زندگی پستتون از بین بردین، چون نتونستیم جمع و جورش کنیم هدر رفت، به نظر میرسد تنها کسانی که صاحب سبک زندگی هستند می توانند این استعدادها را شکوفا کنند و اگر کسی صاحب سبک نباشد این استعدادها هدر میرود و کسی که استعدادش هدر میرود سعیر را دریافت میکند."(از مجموعه جملات تاپیک تعادل در زندگی باقرآن)
بنظر من مشکل ما این قدرت کنترل و ارادمون رو نادید میگیریم، باری به هر جهت عمل میکنیم
یادم یه روز آقا سلام،یادش باشه، بهم گفت روز دیر شروع میکنی واسه برنامه ریزی، من خودم 6 برنامم شروع میشه
اما میتونم به قبلترشم بکشونمش.. بنده خدا حق داشت، وقتی من درسام رو نظم بخونم، موقع امتحانات یا کنکورم استرس نمیگیرم
که شکست بخورم، همیشه فکر میکردم نظم ینی چی؟ الان میگم نظم ینی هرچیزی جای خودش، از بیرون اومدی لباست سریع
بذار جاش، غذا خوردی سریع ظرفات بشور بذار جاش، لباسات کثیف، اتاقت کثیف و.. مهلت نده بهشون سریع جمع و جور کن.
یادش بخیر یه رفیق داشتم فوق العاده مذهبی و روشنفکر بود الان آمریکا درس میخونه، به عنوان
منظم ترین ترین فرد دانشمده انتخاب شده، بهش گفتم آقا مجید طلایی ترین تجربت چی تو این سالها؟
گفت نماز صبح از دست نده، زندگیت رو نظم میاره، مزه رندگی کردن میفهمی..
ماگاهی قرآن و حدیث که میخونیم(خودم رو میگم ) انگار داستان سهراب و اسفندیار
وقتی خدا میگه اگه تقوا داشته باشید برای خروج از گناهان راهکار میزارم جلو پاتون.. وقتی مولا علی میاد و پازل
رو کامل میکنه و میگه ثمره عمر من در دو کلمه خلاصه شده، آی انسان اگه میخوای انسان بمونی تقوا، نظم..
اینا هم بنظرم من با تمرین، مراقبه و البته البته البته محاسبه بدست میاد..
خوب دقت میکنم تو کار خودم میبینم این 3تا مرحله رو کم دارم که توی تصمیم گیری هام شکست میخورم..
میگم میخوام درس بخونم فردا، چی و کی و کجا؟معلوم نیست، پا میشم باری به هر جهت، ذهنم آشفته
و هیچی نمی فهمم، بعدم خسته میشم و باز فردا یه عدد نجومی تعیین میکنم و میبینم نمیشه..
شبا تا دیر وقت بیدارم و صبحا دیر پا میشم، مززه روز رو از دست میدم، حرف خیلی اینارو نه اینکه من تجربه کرده باشم
بلکه به قول امام علی: در صاحبان اندیشه نظاره کردم و از آنچه آنها پیمودند و تجربه کردند آموختم(با این تعابیر)
بچه ها پاک که بشیم میشیم اِ به اِ .. مساوی میشیم با یه آدم خام...
سر حرفم با آقایون چون دیشب همین حرفارو به داداش خودمم میگفتم، مرد تکیه گاه این رو همیشه بدونید و زن متکی
شوما وقتی میتونید تیکیه گاه بشید که خودتون سبک داشته باشید، شخصیت داشته باشید، رشد کرده باشید
با پاکی تازه میشید خمیر صفر، بدون قالب ریزی شده، پس به پاکی خالی اکتفا نکنید در تمام ابعاد شروع به خودسازی کنیم
که تزکیه قبل از تعلم واجب است، از ورزش، از علم و سواد، از مطالعه غیر درسی، از آداب مذهبی و..
یادتون باشه به تعبیر امام معصوم آنچه از اخلاقیات و مکارم الان بدست بیاریم تا آخر عمر باهامون.
سخت اما ممکنه، فقط کافی بهش ایمان بیاریم و تلاش کنیم