1389 مهر 20، 18:31

آرشام از چیزهایی که گفتی اینطور میشه استنباط کرد که روابط تو در حد یه همکلاسیه فقط ، پس نمیتونی رو یه آشنایی خاص حساب باز کنی
پس همه چی بر میگرده به همون چراغ سبزی که گفتم ، در مورد سوالت که چطور میشه فهمید یه دختر داره چراغ نشون میده یا نه باید بگم که اگه جوابش به این واضحی بود که قابل بیان بود دیگه بحث جواب گرفتن و خواستگاری و اینا که دیگه هیجانی نداشت!!!
اما خوب بعضی وقتا به وضوح علاقه طرف معلومه مثلا من یکی بود که گیر داده بود به من هر وقت از کنارش رد میشدم خیلی گرم سلام میکرد ، منو به دوستاش نشون میداد ، موقعی که جلوی من بود کلی با دوستاش حرف میزد سعی میکرد جلب توجه کنه ، بقیه میگن خبریه ، یا یکی دیگه (من بعضی وقتا میرم مغازه بابام کار میکنم) با اینکه دست بقیه خالی بود اما کارشو میداد به من (خیلی تابلو که موجب خنده ی حضار میشه!!!)
این ها نمونه هایی از چراغ سبز های تابلو بودن که احتمالا برای تو و سایرین هم پیش اومده نکته ی مهم تو این قضیه اینه که اولا علاقه یه طرفه ست ، یعنی چون من به اون علاقه ندارم در ثانی فقط عقلم حکم می کنه ، سه سوته می فهمم از جانب طرف یه خبریه ، واسه همین اون پسرایی که کلی دوست دختر دارن پیشنهاد دادن واسشون مثه آب خوردنه ، چون احساس خاصی بهش ندارن ، فقط هوسه راحت میتونن باهاش کنار بیان ، اشارات طرف رو هم راحت میفهمن
اما خوب تو به اون دختر علاقه داری و خوب قصدت هم ازدواجه ، یعنی دو مسئله بسیار حساس باعث میشن که احساس هم کنار عقل بیاد من خودم از عاشقای در حد مجنون یا فرهاد بودم! می فهمم چه حسی داری ، واقعا جلوی یکی که دوسش داری ، کودن محض میشی

تمام فکر و ذکرت میره پیش اون یا یه چیزی میگی یا کاری میکنی که فکر میکنی به نظر اون جالب نیومده ، کلی اعصابت خورد میشه که آیا اون ناراحت شده یا نه و هزارتا دردسر دیگه

اما نکته ی مهم دیگه ای که وجود داره اینه که باید توجه کنی حرفه ای ترین آنالیزورهای دنیا دختر ها هستند اینو واقعا میگم ، وقتی حواست نیست آروم تو رو میپاد تمام حرکاتتو زیر نظر میگیره و تا متوجه ش میشی سرشو برمیگردونه ، بعضی وقتا که فکر میکنی اصلا حواسش به تو نبوده ، کاملا داشته تو رو تحلیل میکرده ولی به طور کاملا غیرمحسوس و نکته آخر اینکه حافظه بلند مدت وحشتناکی دارن ، یعنی وقتی تو تحلیل و آنالیز شدی اگه 6 ماهه دیگه هم که تو کاملا یادت رفته اون موقع چه اتفاقی افتاده بود ، به طور دقیق بیان میکنن واست ، برای من به طور عملی ثابت شده که این طور با قاطعیت دارم بهت میگم ممکنه از این سوراخ گزیده بشی! برای همینه که میگم هر حرکتی که میکنی رو مد نظر داشته باش ، البته نمیخوام حساسیت موضوع رو زیادش کنم ، منظورم اینه که در رصد اون قرار گرفتی ، ضایع بازی و خجالت خفن نکشی(من یه بار فکر کردم همون طرف منو ندیده سریع مسیرمو عوض کردم تا منو نبینه ، با سر پایین رد شد بدون هیچ عکس العملی ، ما هم آهی با خیال راحت کشیدیمو رفتیم ... بعدا بدبخت شدم!!!)
آرشام جان این تجربیات رو به زبون خودمونی بهت گفتم که بیشتر بتونی درک کنی ، وگرنه فکر نکنی خدانکرده ما آدم هیزی هستیما!
به نظر من باید سعی کنی که از دختری که بهش علاقه داری عکس العمل های بیشتری بگیری ، مثلا بحثی پیش میاد ، قرار توری میگذارین ، واسه شام دسته جمعی با بچه ها میرین بیرون ، اینجوری میشه هم غیرمستقیم تو بهش ابراز علاقه کنی و هم بفهمی چراغی که اون بهت نشون میده چه رنگیه!
من نمیدونستم روابط تو تا چه حدیه ، همونطور هم که خودت اذعان داری رک و صریح گفتن ریسک بسیار بالایی هست
من همونطور که به یاد حق خانوم گفت شاید ده ها بار خودم جلوی آینه تمرین کردم که چی بگم ، اما به دلیل علاقه بسیار زیاد به هیچ عنوان جلوی اضطراب رو نمیشه گرفت ، بازم کم آوردم
.gif)
بازم میگم بهتره بیشتر از طرف مقابلت عکس العمل بگیری ، به هر بهانه ای ، طوری که تابلو نباشه که همه بفهمن تو به اون علاقه داری (وگرنه این حالت هم فرقی با رک گفتن نمیکنه) اینطوری اگه خدای نکرده ، خدای نکرده ، زبونم لال

به هر حال موفق باشی

به یاد حق خانوم راستش من فکر میکردم اکثرا جواب نهایی تو خواستگاری با دختره ، خوب پس حرفم رو تصحیح میکنم به نظر من بهتره که از اخلاقیات و وضع تفاهم و اینجور چیزا قبل از خواستگاری مطلع شد ، البته با اطلاع پدر و مادر طرفین ، چون حداقل چیزی که مطمئنم اینه که دوران نامزدی واقعا کنار کشیدن خیلی آبروریزیه ، اینطور که تو جامعه ما از نامزدی برداشت غلط شده
پسرهایی رو میشناسم که به خاطر اینکه گیر کرده بودن دیگه راه چاره ای واسه انصراف نداشتن! و ازدواج کردن و دخترهایی رو هم میشناسم که وقتی بعد از ازدواج با پسرها تو دوران نامزدی به هم میزنن باعث حقارت و آبروریزی بین دوستان و اقوام شده
کل بحث اینه که در انتخاب همسر باید نهایت دقت رو کرد به نظر من تفاهم کامل داشتن باعث پیشرفت طرفین و تفاهم نداشتن باعث جوون مرگ شدن دختر و پسر میشه! ، طلاق گرفتن و یه عمر نساختن و کنار اومدن با همسر جفتش وحشتناکه

!...Nobody's perfect