1387 دي 20، 23:53
ویرایش شده
اینجانب(بارونی....)قوانین جدید تاپیک بنویس رو بدین شرح اعلام می کنم:
1-متنی که گذاشته میشه رو ادامه میدین.
2-برای نوشتن از اصول کاملا منطقی و معقول استفاده کنین(قرار نیست داستان هایی راجع ب سفر به ماه و بیست هزار فرسنگ زیر دریا بنویسیم)
3-قبل از شروع متن، اسمتونم بنویسین.
4-اگه کسی خیلی پرت و فضایی ادامه داد(و کسی نتونست چیزی به متن متصل کنه) به صلاح دید حقیر پستش حذف میشه(با عرض پوزش و شرمندگی و غیره.....)
5-متن یا داستانی که تموم میشه به تاپیک بنویس های نوشته شده توسط خودِ خودمون منتقل میشه و متن یا داستان بعدی رو شروع میکنیم.
6-این که یه متن کی تموم میشه، تشخیص حقیر می باشد.
7- قوانین کلی سایت درمورد این تاپیک هم صدق می کنه و هر پستی که خارج از قوانین این تاپیک و یا در تعارض با قوانین کلی سایت باشه پاک میشه.
همینا دیگه.
یا علی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش توسط تنها ترین سردار
با عرض سلام خدمت همه ی دوستداران داستان و داستان نویسی
خب باید به اطلاعتون برسونم با توجه به بررسی ها، ارزیابی ها و مشورت های صورت گرفته، یه مقدار تغییرات در قوانین تاپیک "بنویس" ایجاد شده که به این صورت هستند :
1- از این پس داستان ها دسته بندی و سبک بندی میشن، به این صورت که داستان هایی که از این به بعد نوشته میشن، هر کدوم در یه سبک خاص و مشخص پایه ریزی و ادامه داده میشن.
این کار به داستان ها نظم و زیبایی می بخشه و تمرکز و یکپارچگی بهتری در داستان ها به دست میاد.
2- همونطور که ذکر شد، هر داستان در یک سبک مشخص آغاز میشه، در همون سبک ادامه داده میشه و به اتمام می رسه.
به عبارت دیگه در ابتدای هر داستان، سبک اون داستان و مسیر داستان توسط فرد شروع کننده تعیین میشه و بقیه دوستان موظفند داستان رو فقط و فقط در همون چارچوب ادامه بدن.
به این صورت که مثلاً من داستانی رو شروع می کنم و در همون پست اعلام می کنم که این داستان در قالب طنز خواهد بود، حالا همه ی دوستان موظفند که برای ادامه، از مضامین، جملات و عبارات طنز استفاده کنند و نمی تونن داستان رو تخیلی، غیرواقعی، عاشقانه و یا حتی تراژدیش کنن!
بعد داستان که تموم میشه، داستان بعدی در یه سبک دیگه مشخص و آغاز میشه، مثلاً عاشقانه ...
حالا دیگه کسی نمی تونه داستانو طنزش کنه و از مضامین خنده دار برای پیشبرد داستان استفاده کنه، باید تصور کنین که دارین یه رمان عاشقانه می نویسین و هنر خودتونو نشون بدین ...
دوباره داستان که تموم میشه، کسی که میخواد داستان جدید رو شروع کنه اعلام می کنه که مثلاً داستانی که از امروز شروع میشه کاملاً رئال و واقعی خواهد بود و کسی نباید داستانو تخیلی یا درام و ... بکنه.
و به همین شکل، داستان ها رو در انواع سبک ها شروع می کنیم و در همون سبک ادامه میدیم. به این ترتیب هر داستان رو در یه سبک معلوم و متمرکز می نویسیم تا داستان ها معقول تر و شیرین تر بشن.
نکته ی مهم اینه که بعد از شروع هر داستان و مشخص شدن سبک و روند اصلی داستان، هر پستی که خارج از چارچوب تعیین شده برای ادامه ی داستان زده بشه پاک خواهد شد!
3- به تناوب و برای تعدیل و تلطیف فضا! بعد از هر چندتا داستانی که در سبک های مشخص نوشته میشن، یه داستان در سبک آزاد نوشته میشه،
و حالا دیگه هیچ محدودیتی نیست و هرکسی هرجور که عشقش میکشه میتونه داستان رو ادامه بده
نکته ی آخر اینه که از این پس به منظور پوشش دادن همه ی سبک ها و سلایق مختلف، از همه ی علاقمندان به داستان و داستان نویسی دعوت می کنم که داستان ها رو فعالانه تر ادامه بدن تا بتونیم داستان های مختلف در انواع سبک ها داشته باشیم.
همچنین از همه ی علاقمندان دعوت می کنم برای تقویت و ارتقاء هنر نویسندگی خودشون تاپیک "آموزه هایی درباره ی هنر نویسندگی..." رو هم مطالعه بفرمایند.
مخلصیم
ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ