عزیز :.:.::. * اعلام وضعیت اولین بسته پاکی مسابقه #پاکی_رمضان * .::.:.


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تحولي عظيم در تالار روانشناسي و كانون 000ان ال پي000

#1
Khansariha (134)شايد بعضي ها بگن ان ال پي چيه مخفف كلمه برنامه کلامی عصبی هستش ( خارجكيشو حال ندارم بنويسم ).
اين مطالبو از يك وبلاگ برداشتم با اجازه مديرش . و ان ال پي درس هايي است براي زندگي كه در تمام چيزهايي كه فكر مي كنيد به درد مي خورد ،دقت كنيد در تمام چيز ها بدر مي خورد .



از آقاي مدير و يكبار براي هميشه مي خوام كه مطالب جديد اين وبلاگ رو براي چند رو در صدر بزارن چون واقعا تحولي عظيم مي باشد .
اينم اوليش :
در 1 زندگي


جهان معلم ماست !!

ما براي يادگيري به دنيا آمده ايم و كائنات معلم ماست . وقتي در درسي مردودمي شويم بايد دوباره ثبت نام كنيم … و دوباره ! شرط ورود به درس بعدي ، يادگيري درس فعلي است و درسهاي دنيا ، بي پايانند !

نتيجه : ما به دنيا آمده ايم كه ياد بگيريم .Khansariha (56)

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#2
درس 2 زندگي :
اعتماد به نفس

هميشه تبسمي بر لب داشته باشيد.

اولين نماد دروني اعتماد به نفس،رضايت خاطر است. كساني كه اعتماد به نفس عالي دارند،در درون خود با احساس تواناييها و تا حدي به فعليت درآمدن اين تواناييها،احساس خوب و رضايت خاطري عميق دارند. نماد بيروني و تظاهر خارجي اين رضايت خاطر،تبسمي است كه شما بر لب داريد.
نه تنها اعتماد به نفس ، شما را به اين رضايت خاطر دروني و تبسم بيروني واميدارد بلكه بهتر از آن،متبسم،خود به تنهايي رضايت خاطر و اعتماد به نفس را به شما القا مي كند. از اين پس به هيچ عنوان بدون تبسم از منزل خارج نشويد. از همه مهمتر اينكه در تنهايي نيز تبسم باشيد.تبسم هم آرامش عضلات صورت و آرامش جسمي شما راسبب مي شود و هم رضايت خاطر و اعتماد به نفس را در شما القا مي كند.ضمن آنكه چهره متبسم شما در ديگران نيز تاثير خوبي مي گذارد،در آنان احساس رضايت و شادماني به همراه دارد. به جاي آنكه بخواهيد صورتي اخمو و عصباني و درهم داشته باشيد و ثابت كنيد كه مشكلات و ناراحتيهاي فراواني داريد تا به اين شكل توجه و محبت ديگران را جلب كنيد،هميشه تبسمي زيبا بر لبهاي خود داشته باشيد.
تمرين 2

تبسم و خنديدن را در مدتي تمرين كنيد. هميشه تبسمي بر لب داشته باشيد . خصوصا هنگام وقوع مشكل،لبخند بزنيد. اگر تصادف كرديد بجاي گريه بخنديد البته آهسته كه فكر نكنند ضربه مغزي شده ايد!لبخند بزنيد. همين الان تبسم كنيد!

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
 سپاس شده توسط
#3
درس 3 زندگي:
حالت بگيريد و آماده باشيد.
بوكسورها و كساني كه با ورزشهاي رزمي سرو كار دارند ،بيش از همه به اهميت حالتها(گارد گرفتن)واقفند. اگر شما مي خواهيد درس بخوانيد و اطلاعات جذب كنيد بايد حالت يادگيري و جذب را به خود بگيريد.اگر مي خواهيد آرامش يابيد و ريلكس شويد بايد حالت آرامش و ريلكسيشن را به خود بگيريد. همچنانكه براي خشونت،حالت خشم به خود مي گيريد ،دست و پا را منقبض مي كنيد،چهره را در هم مي كشيد و دندانها را به هم مي ساييد و تن صدا راتغيير مي دهيد . حالتها،رفتارها را شكل مي دهند. همانطور كه هر رفتار ،حالت خاص خود را مي طلبد،هر حالت،رفتار خاص خود را ايجاد مي كند. حالت كساني را به خود بگيريدكه موفق،مصمم،پرتلاش و با اعتماد به نفس هستند. در كمال آرامش،قدمها را محكم برداريد. با چهره ايي متبسم و رويي گشاده،راه برويد. حالتي به خود بگيريد كه گويي از زندگي خود كمال رضايت خاطر را داريد و هدفدار هستيد. لخت و كشيده راه نرويد،قوز نكنيد،پاها را بر زمين نكشيد ،سر را بالا نگهداريد و به اشياءبيش از اشخاص نگاه كنيد.
تمرين3

حالتها و رفتارها بحث جالبي در روان شناسي است. براي هر رفتار،حالت خاص خودش را بگيريد و هر حالت رفتار خاص خود را ايجاد مي كند. هميشه حالت افراد موفق و با اعتماد به نفس را به خود بگيريد.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
 سپاس شده توسط
#4
درس 4 زندگي :
تنفس عميق را تمرين كنيد

اعتماد به نفس تا حد فوق العاده زيادي به احساس شما نسبت به خود و به ميزان آرامش شما وابسته است. تمامي افراد افسرده و كم روحيه،بدون استثناءتنفس سطحي دارند. ميزان تبادل هوا در دم و بازدم بسياركم است .
وقتي شما دم و بازدم عميق داريد اكسيژن بيشتري به مغز خود مي رسانيد . كارايي اين مغز در چاره جويي ،تدبير و خلاقيت بيشتر است. با بازدمهاي عميق كه پيامد دم هاي عميق هستند. شما احساس انبساط عضلاني و آرامش مي كنيد. اين آرامش عضلاني و بيروني،آرامش روحي و دروني را به دنبال مي آورد.همه آنها كه افراد مضطربي هستند و مثلا هنگام سخنراني براي عده اي يا صحبت با شخص مهمي ،مضطرب مي گردند. ،خوب مي دانند كه تنفس آنها بيش از هر چيز تحت تاثير قرار مي گيرد،به شكلي كه دچار تنفسي بسيار سطحي مي شوند. خوب خوابيدن،يعني افزايش عميق تنفس هنگام خواب. يعني آرامش . يعني شارژ عصبي و مغناطيسي ذهن و همه اينها يعني انرژي دوباره. روحيه دوباره. ضربه پذيري كمتر و اعتماد به نفس بيشتر. به خواب خود توجه داشته باشيد. خوب بخوابيد.

تمرين4

تنفس عميق و راحت در اعتماد به نفس بسيار موثر است. هميشه با آرامش ،نفس عميق بكشيد،به خوبي از شارژ عصبي شما جلوگيري مي كند. پس به خواب خود توجه داشته و خوب خوابيده باشيد.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
 سپاس شده توسط
#5
درس پنجم زندگي :
بر خود مسلط باشيد.

اينكه شما احساس كنيد بر خود مسلط هستيد ،يك امر كاملا ضروري است. تسلط بر خود جنبه هاي مختلفي دارد. مثلا تسلط بر جسم و بدن. هر گونه كاهش انرژي كه با عدم فعاليت و سستي شما ايجاد مي شود به ضعف روحي منجر مي گردد و براي اعتماد به نفس ،مخرب است.
تسلط بر جسم ،توانايي جسمي و روحي و اميال را به ارمغان مي آورد كه به اعتماد به نفس منجر مي شود. جنبه ديگر تسلط بر خود ، تسلط بر اميال و غرايز است كه نشان از قدرت اعتماد به نفس دارد. آنها كه از اراده و اعتماد به نفس برخوردار نيستند به هر خواهش تني ،تن در مي دهند و به خواهش نفس دل مي سپارند. وقتي كه شما بتوانيد برخلاف ميل و غريزه خود رفتار كنيد و بر اين اميال تسلط داشته باشيد ،هم خود احساس قدرت و توانايي مي كنيد و در ديگران احساس خوبي نسبت به خود ايجاد مي كنيد. كسي كه بر نفس خود تسلط دارد ،به اطرافيانش ايمان و اعتقاد و اعتماد را القا مي كند. تمرينات جسمي همچون ورزش ،شايدحس قدرت و تسلط و اعتماد به نفس را در شما ايجاد كند ولي در ديگران كمتر موثر است. اما تمرينات روحي تاثير بسزايي در خود شخص و ديگران بجاي مي گذارد و شما را به عنوان يك فرد واقعا قوي و محكم و با اعتماد به نفس و صد البته قابل اطمينان معرفي مي كند.

تمرين5

با تسلط بر جسم و بدن خود به اطرافيان خود اعتماد به نفس بدهيد با اقتدار جلوي اميال غريزي خود بايستيد كه ايستادگي مطمئنا در شما احساس اقتدار و توانمندي بوجود مي آورد. شما امتحان كنيد.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
 سپاس شده توسط
#6
درس ششم زندگي : ارتباط با خدا و نيروي توكل
هر چه ارتباط با خرد لايتناهي و قدرت بي پايان الهي بيشتر باشد،اعتماد به نفس بيشتري را تجربه مي كنيد. بر عكس ارتباط محدودتر باعث غلبه بيشتر ترس و اضطراب مي شود. ترس از شكست،ترس از ورشكستگي ،ترس از دشمنان،ترس از رقيبان و ترس از زمان و تر س از رئيس و ترس از مرگ و تمام ترسها ،ضد اعتماد به نفس است. خداوند فرموده:ان تنصرا… ينصركم و يثبت اقدامكم. اگر مرا ياري كنيد،شما را ياري مي كنم و قدمهايتان را استوار مي گردانم وقتي كه خدا را پشتوانه خود احساس كنيد ،اعتماد به نفس و آرامشي ژرف را تجربه مي كنيد.

و اما ياري خدا تمام وقت نماز خواندن است؟ خير. ياري خدا استفاده بهينه و معقول از مواهب اوست،ياري خدا يعني بر اساس قوانين الهي رفتار كردن ، گناه نكردن ، دروغ نگفتن كمك ديگران ،احترام و احسان به والدين و … و بعبارتي ديگر ياري كردن به خود است.

تمرين 6

با خدا باش و پادشاهي كن . با خدا بودن نه الزاما پينه بستن پيشاني از مهر نماز است. با خدا بودن يعني ياري خدا و ياري خدا همان ياري خود شماست. ياري خدا يعني بر اساس قوانين الهي رفتار كردن و آن قوانين نيز براي كمك به خود انسان است.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
 سپاس شده توسط
#7
درس هفتم :
كمك به ديگران

يك اقدام عالي براي اعتماد به نفس ،پس از توجه به خود،كمك به ديگران است،حتما تا بحال شده كه براي دوستتان يا همكارتان به رئيستان رو بزنيد . مثلا براي او اضافه كار يا وام طلب نماييد ،متوجه اعتماد به نفس خود شده ايد؟در كمك به ديگران شما از روحيه سرشاري بهره مند مي شويد كه الزاما اعتماد به نفس است. كمك به ديگران ،اين نكته را در ذهن شما تثبيت مي كند كه:من آنقدر توانا هستم كه مي توانم به ديگران كمك كنم. وقتي دست نابينايي را مي گيريد و به آنطرف خيابان مي بريد احساس بزرگ منشي به شما دست مي دهد ،كه شايد هيچ كار ديگري چنين احساس خوشايند عميقي را در شما ايجاد نكند . در برنامه زندگي خود، حتما وقتي را به خانواده خود اختصاص دهيد و مسئوليتها و وظايفي راتقبل كنيد. بخشي را هم به كساني غير از اعضاي خانواده اختصاص دهيد. البته دقت كنيد كه مجموع اين دو وقت ،از وقتي كه به خود اختصاص مي دهيد بيشتر نباشد . هرگز فراموش نكنيد كه كمك به ديگران تنها به شرطي ،شما را از اعتماد به نفس سرشار برخوردار مي كند كه در وهله اول به خود توجه داشته باشيد. يادتان باشد كمكهاي باري به هر جهت و بي هدف ، نه تنها كمك كننده نيستند بلكه حتي در عمل نوعي ضربه زدن به ديگران نيز هست. كمك به متكدي كه سوار بر اتوبوس در ترمينال مي شود ،نوشتن مشق و تكاليف فرزندتان و … كمك نيست. به جاي اينكه به گرسنه ماهي بدهيد كه شكمش را سير كند به او ماهيگيري ياد دهيد تا از اين پس خودش را بتواند سير كند و به كمك شما احتياجي نداشته باشد . كمكي كه باعث وابستگي شود علاوه بر اينكه كمك نيست ،نوعي ظلم و ستم است.

تمرين7

به ديگران كمك واقعي و موثر كنيد. به ديگران نحوه زندگي كردن را ياد دهيد . بجاي اينكه به آنها پول بدهيد به آنها ياد بدهيد كه چگونه پول در بياورند . از كمكهايي كه ديگران را به شما وابسته مي كند پرهيز كنيد.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
 سپاس شده توسط
#8
b52 نوشته است:...
به ديگران كمك واقعي و موثر كنيد. به ديگران نحوه زندگي كردن را ياد دهيد . ...

مثل همین کاری که شما دارید الان انجام می دید.cheshmak
Khansariha (8)
یک لحظه تفکر بهتر از 70 سال عبادت است.
 سپاس شده توسط
#9
خواهش مي كنم ، البته من به خودم هم كمك بزرگي مي كنم ، هر وقت ميام كانون

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#10
درس هشتم زندگي :
خود را به ديگران وابسته نكنيد.

اعتماد به نفس ،با هر نوع وابستگي ،منافات دارد. وابستگي به يك شيئي ،وابستگي به يك فرد،وابستگي به هر چيز ،مخرب است. شما به كار خود وابسته نيستيد. به خود تاكيد كنيد اين كار شماست كه به شما و انرژي و توانايي شما وابسته است . آرامش و خوشحالي و ديگر احساسات خود را به ديگران وابسته نكنيد . نه به شخصي ،نه به محيطي و نه به چيز ديگري . سايبان آرامش شما ،خودتان هستيد . هيچ كس نمي تواند اسباب آرامش و رضايت خاطر شما را فراهم كند به جز شما. هيچ كس،تحت هيچ شرايطي نمي تواند در شما آرامش ،خوشحالي و خرسندي بيافريند مگر خود شما . بايد ديگري را به خاطر روح انساني و رفتار او دوست بداريد تا روح انساني شما را در هم نشكند.

تمرين8

مراقب باشيد ،دوست داشتن و علاقه شما،ابتدا متوجه خود شما باشد و بعد متوجه ديگري گردد . خود را تحت هيچ شرايطي به هيچ چيز و هيچ كس وابسته نكنيد.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#11
درس نهم زندگي
خوشحالي يعني چه؟

خوشحالي يعني در مورد خود احساس خوبي داشتن . احساس موفقيت ،براي پرورش اعتماد به نفس بسيار موثر است . اما از اين موثرتر، احساس رضايت خاطري است كه شما از خود داريد . هر آنچه سبب مي شود خودتان يا ديگران را خوشحال ببينيد ، احساسي است كه در :آن لحظه نسبت به خود داريد . هر رويداد و واقعه اي كه فكرش را بكنيد ، به خودي خود نمي تواند خوشحال كننده باشد . اين نمره 20 نيست كه يك دانش آموز را خوشحال مي كند ، بلكه احساس زرنگ و شايسته و لايق بودني كه با گرفتن نمره20 ، آن دانش آموز در خود مي بيند ، خوشحالي و شادماني را در او بوجود مي آورد. شما براي اينكه اعتماد به نفس عالي داشته باشيد ،بايد از خود رضايت داشته باشيد . بايد در احساس خود نسبت به خود دگرگوني مثبت ايجاد كنيد . وقتي در موضوعي ناموفق مي شويد ، شكست شما چندان مهم نيست . مهم آن است كه آن شكست را چگونه تلقي كنيد . شما هم مي توانيد آن را يك ضربه مهلك و غير قابل جبران بپنداريد و سخت افسرده شويد و هم مي توانيد آن را تجربه بزرگ و گرانبها تلقي كنيد . اما اگر مي خواهيد از اعتماد به نفس سرشار برخوردار شويد ، بايد از هر گونه احساس عدم رضايت در مورد خود پرهيز كنيد و بنابراين ، حتي در مواقع شكست نيز ، بايد آن را به شيوه خوشايندش در نظر بگيريد.

تمرين 9

نسبت به جسم ، روح ، رفتار و زندگي خود ،احساس خوبي داشته باشيد و آن را تقويت كنيد . رضايت خاطر و خوشحالي خود را ، به خودتان وابسته كنيد و هميشه اين احساس خوب را در خود زنده نگهداري

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#12
درس دهم
چقدر از مردم با افكار شما مخالفند؟

به هيچ وجه از مخالفتهاي و مقاومتهايي كه در ديگران با شما و در برابر شما مي كنند ، سرخورده نشويد. گفتم كه منظور واقعي آنها از مخالفت با شما چيست؟ پس بياييد با اين افكار آنها مقابله نكنيد ، بلكه آنها را عادي تلقي كنيد . پاستور و بسياري از دانشمندان وقتي براي اولين بار ،ايده هاي خود را اعلام كردند و خواستند در جهان دانش ،تحولي بوجود آورند ، مدتها با مخالفتهاي بسيار سنگين و مكرر روبرو شدند . پاستور را بيش از همه مسخره كردند ،اما او مانند همه مردمان بزرگ و موفق جهان ، اين مخالفتها را عادي انگاشت و بر عقيده و ايده خود پافشاري كرد و سرانجام پيروز گرديد . هر ايده نو و عقيده تازه اي ، مسلماً مخالفاني دارد. هميشه نيمي از مردم با نيمي از افكار شما مخالفند . اساساً اينكه بخواهيد ديگران با ما موافق باشند يعني اينكه از اعتماد به نفس لازم برخوردار نيستند . ميل به موافقت ديگران ، يعني ميل به تاييد آنها ، زماني اتفاق مي افتد كه شما خود را باور نداشته باشيد . تمام انسانهاي بزرگ جهان ، از دانشمندان و كاشفين گرفته تا خود پيامبران هميشه با مخالفت و تمسخر روبرو شده اند . آنتوني رابينز مي گويد : ايده هاي بزرگ هميشه ابتدا مورد تمسخر واقع مي شوند ، و بعد با مخالفت و انتقاد روبرو مي شوند و بعد پذيرفته مي شوند . البته نيايد شما به اميد تاييد آينده ديگران ، مخالفتهاي امروز آنها را تحمل كنيد ، اين هم خود يعني انتظار تاييد ديگران ، كه ناشي از عدم اعتماد به نفس است . شما بايد بگوييد كه مخالفت ديگران امري كاملا طبيعي است و هيچ فشار و جبر و زوري را براي جلب موافقت آنها نداريد و به تاييدشان هم محتاج نيستيد .

تمرين10

هميشه نيمي از مردم با نيمي از افكار شما مخالف خواهند بود و اين را كاملا طبيعي تلقي كنيد . هر ايده و عقيده تازه اي مخالفاني دارد حتي عده اي ، پيامبران الهي ما را به تمسخر مي گرفتند پس به هيچ وجه نگران نباشيدفقط كافي است كه تابع عقل خود باشيد و احساسي عمل نكنيد

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#13
درس يازدهم :
عذر تراشي نكنيد .

ساده ترين راه براي تغيير نكردن و اجتناب از دگرگوني ، بهانه آوردن است . براي آنكه ثابت كنيد لزومي ندارد شما تمرينات افزايش اعتماد به نفس را انجام دهيد ، مي توانيد آنقدر بهانه بياوريد كه قابل شمارش نباشد . شايعترين بهانه و عذري هم كه مي تواني در برابر هر تغيير مثبتي آورده شود ، اين است كه من اصلا ذاتا اينطوري هستم ! من اينطور بزرگ شده ام و … يا اينكه من خيلي وقتها خواسته ام تغيير كنم ، اما نشده است . شما قادريد در مدت زمان كوتاهي صفات عالي و تحسين برانگيز را در خود پرورش دهيد . فراموش نكنيد كه هيچ كس صفتهاي ذاتي و استعدادهاي فطري را تحسين نمي كند . مثلا كسي را به خاطر آنكه چشم و گوش دارد يا مي تواند غذا بخورد ، تحسين نمي كنند . تحسين ، فقط براي ويژگيهايي است كه شخص ، با همت و تلاش فراوان ، آن را در خود ايجاد كرده است و پرورش داده است . تحصيلات ، آگاهي و مطالعه ، اراده و پشتكار و نظم ، اخلاق خوب ، اعتماد به نفس و صفاتي از اين قبيل ، هميشه تحسين برانگيزند و شما بارها ناظر آن بوده ايد .

عذر تراشيهاي متداول :

1ـ سالم نيستم

2ـباهوش و بااستعداد نيستم

3ـ جوان نيستم

4ـ در مورد من فرق مي كند

5ـ بد شانسي ولم نمي كند .

v در مورد بيماري خود صحبت نكنيد . نگران سلامتي خود نباشيد . خوشحال باشيد كه تا همين حد سالم هستيد .

v هوش خود را دست كم نگيريد ، درباره هوش ديگران اغراق نكنيد . مطمئن باشيد كه نگرشهاي شما خيلي مهمتر از هوش شماست .

v نسبت به سن خود خوش بين باشيد . از فرصتهاي خود به خوبي استفاده كنيد اگر پير هستيد به فرصتهاي باقيمانده فكر كنيد و آنها را به انجام كارهايي كه واقعا مي خواهيد اختصاص دهيد .

v در مورد عذر 4و5 بدانيد كه وقتي هر چيز حتي رطوبت هوا علت دارد ، خوش شانسي و بد شانسي يعني چه ؟ علت را جستجو كنيد و درصدد رفع مانع برآييد.

تمرين 11

سعي نماييد از بهانه تراشي و توجيهات بيمورد پرهيز نماييد . نگرش صحيح در وضعيت كنوني بسيار با اهميت تر از هوش سرشار است . اعتماد به نفس يك صفت اكتسابي است كه شما در هر زماني مي توانيد آنرا در خود ايجاد و تقويت نماييد ، پس درنگ نكنيد

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#14
درس دوازدهم زندگي:
در تصميمهاي خود ، تاخير نيفكنيد .

توانايي در سرعت تصميم گيري و عمل به تصميمهاي گرفته شده ، نمونه بارز فردي است كه اعتماد به نفس خوبي دارد . چرا كه تاخير در هر كدام از اينها مجددا ناتواني را القا مي كند ، براي آنكه تصميم گيري شما سرعت پيدا كند ، بايد از نظم فكري برخوردار باشيد . نظم فكري يعني اينكه بدانيد ارزشها و باورهاي عميق و دروني شما چيست و اين ارزشها هر يك چه اولويتي در ذهن شما دارند و تحليل شما از هر يك از اين ارزشها چيست ؟ برخوردار شدن از نظم فكري ، به صرف وقت احتياج دارد . وقتي شما ارزشهاي فكري خود را سامان و نظم نمي دهيد و اولويتها را مشخص نمي سازيد ، عملا همه انتخابها در يك سطح قرار مي گيرد و شما مي دانيد كه قرار گرفتن در چنين وضعيتي چقدر ناخوشايند است . براي تصميم گيري ، بايد به كارت ارزشي خود توجه كنيد ، ببينيد هر يك از مواردي كه به ذهن شما مي رسد ، در راستاي كدام ارزش فكري شماست وبعد آن كاري را انجام دهيد كه در راستاي ارزش فكري برتر شماست .

تمرين 12

عادت فورا عمل كردن پس از هر تصميم گيري را به ضمير ناخودآگاه خود القا كنيد . هرگز و هرگز به كارهايي كه مي خواسته ايد انجام دهيد و يا در آينده مي خواهيد انجام دهيد ، افتخار نكنيد ، افتخار شما زماني بجا است كه كار شايسته اي انجام داده ايد . تاخير در تصميم گيري و عمل ، هميشه ترسي را بزرگ و بزرگتر مي كند

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#15
درس سيزدهم زندگي :
كتابهاي الهام بخش بخوانيد

كتابهاي الهام بخش در حقيقت ، انديشه و احساس نويسندگان موفقي است كه هميشه در پيش شما حضور دارند . مطالعه اين كتابها ، شبيه ملاقات و معاشرت با افراد موفق است . وقتي شما با آدمهاي موفق ، نشست و برخاست مي كنيد حس اعتماد به نفس در شما به وجود مي آيد گويي كه اين حس ،كاملا مسري است . انسانهاي موفق و صاحبان اعتماد به نفس بال و كساني كه ذهنيت مثبت دارند انرژي مثبتي را از خود به بيرون تابش مي كنند و انسانهاي منفي ، بي اراده و شكست خورده ، تابش ذهني متفاوت و منفي دارند . وقتي كه شما در ميدان تابش يك شخص قرار مي گيريد ، فركانسهاي ذهني او در شما تاثير مي گذارد و مخصوصا اگر اين فرايند تكرار و تكرار شود ، پس از مدتي روحيه طرف مقابل به شما منتقل مي شود .

تمرين 13

كتابهاي الهام بخش را بخوانيد كه اين كار شبيه ملاقات و معاشرت با افراد موفق است . كتابهايي كه به شما ايده و شهامت عمل مي دهند . با كتابهاي الهام بخش زندگي كنيد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان