1388 فروردين 19، 22:59
به نام خدا
سلام
این تاپیک رو درست کردم و اسه ترک. واسه اونهایی که میخان کانون ترک رو ترک کنن.
واسه خداحافظی. خداحافظی کسایی که میخان از سایت برن. خودم خداحافظی می کنم و تاپیک رو قفل می کنم. کلیدش دست مدیرانه. اگه کسی خواست خداحافظی کنه بگه بهشون بازش کن.
اصلا "اصل" اینکه خداحافظی درسته یا نه زیر سواله. اما من به شخصه میخام دیگه نیام کانون. دلایل زیادی داره . بمونه پیش خودم.
سخته برام. دو سه هفته ای هست دارم خودم رو آماده می کنم. کمتر میآم سایت. صفحه های کمتری رو میخونم و کمتر پست می زنم.
روزها و ساعات هیجان انگیزی رو گذروندم. با بچه های فوق العاده ای آشنا شدم. مسیر زندگیم تغییر نکرد اما اخلاقم عوض شد. صفحه ی خاکستری کانون با نام آبی رنگ ِ yekbarbarahakmishe (چقدر طولانی بود) توی ذهنم خواهد موند. حرفهای قشنگ داوود و نیما رو به یاد نمی آرم. اماتاثیرش رو چرا تو ذهنم هست.
بچه ها یادتون باشه زندگی پر از تغییر و تحوالته و ما استاد این تغییر هستیم نه قربانیش. یادتون باشه خودارضائی تنها بخش کوچکی از زندگیه و ما برای رسیدن به اهداف حتما مهمترمون هست که میخواهیم کنارش بزاریم.
بچه ها یادتون باشه همیشه و همیشه مشکلاتتون رو زود حل کنین و نزارین بمونه و کهنه بشه.
یادتون باشه زمان ارزشمندترین چیزی که تو زندگی داریم و وقتی از دستش بدیم باختیم. یعنی من اینجا بودم نه فقط به خاطر اینکه خودارضائی داشتم. بلکه به خاطر اینکه اوقات زیادی رو صرف خودارضایی و عوارضش کردم.
مثل خیلی از آدمهایی که دور و برمون ان مرگ به سراغ ما هم می آد و ما فرصت زیادی نداریم.
روز و شب تون خوش
خدا نگههههههههههههههدار.
یک لحظه تفکر بهتر از 70 سال عبادت است.