1400 مرداد 22، 0:01

اهرم روانی رنج:
1) چرا از خودارضایی متنفرم؟ چرا حالم از خودارضایی بههم میخورد؟
چون باعث شده توانایی های بدنیم اونقدر کاهش پیدا کنه که فقط یه جا بشینم با کلی سردرد و سرگیجه (بعد از انجام متعدد این کار).

عملا از انجام کار های شخصیم جا میمونم و همین طور برای من میشه یه اعتیاد که لحظات طلایی زندگیمو به انجام این کار صرف می کنم.
در نتیجه باید ازین کار بیهوده و اتلاف کننده وقت و صدمه زننده به بدنم متنفر باشم
.gif)
2) اگر کسی خودارضایی کند، چه احساسات منفی برایش به ارمغان میآورد؟
از همون لحظه پایان پیدا کردن این کار و فروکش کردن اون، احساس شرم و پشیمانی به همراه داره چون خداوند این عمل رو گناه بزرگ قرار داده و انجام این کار یعنی سرپیچی از دستورات خداوند.
3) خودارضایی چه رنجهایی را برای فرد به ارمغان میآورد؟ و تکرار آن برایش چقدر عذابآور است؟
خودارضایی در ابتدای راه برای هر کسی لذت بسیار زیادی داره، اونقدر زیاد که حتی تا حالا تجربش رو نداشته اما با تکرار این عمل و وابسته شدن به اون کم کم بیماری های روحی و جسمی رو با خودش میاره، مثل اعتیاد به خودارضایی، ناامیدی وسرافکندگی، شرطی شدن مغز که مثلا در زمان استرس و ناراحتی با این عمل شخص خودش رو آروم میکنه، ضعیف شدن چشم ها، ضعف بدنی، سرگیجه، سردرد و....
4) کسی که خودارضایی میکند، با انجام خودارضایی چه چیزهایی را از دست میدهد؟
با انجام این کار بنظر من فقط شخص خودش رو در مردابی عمیق میندازه که رفتن در اون راحت اما بیرون اومدن از اون ممکنه سال ها طول بکشه و حتی نتونه موفق بشه
5) کسی که خودارضایی میکند چه شرایط بد و منفی برای خودش به وجود میآورد؟
اون شخص شرایط خوب و بدون درد و رنج زندگی خودش رو به یک باره از دست میده و گرفتار یک اعتیادی میشه که چیز هایی مثل فکر کردن درست به موضوعات و تحلیل اونها رو از دست میده و تمام افکارش و دیدش نسبت به اطرافش فقط و فقط جنسی و شهوت پراکنی میشه و حتی این افکار در درس خوندن اون شخص اثر میذاره و اجازه درس خوندن رو به شخص نمیده و باعث میشه شخص ساعت ها زمان درس خوندن رو به افکار جنسی بپردازه و هم عمر خودش و هم درس رو از دست بده.
6) خودارضایی چطور روابط فرد را در خانواده بد کرده و تأثیرات اجتماعی منفی میگذارد؟
خودارضایی باعث میشه فرد از افراد دیگه فاصله بگیره که مبادا اون ها متوجه این عمل اون شخص بشن و باعث شرمساری اون شخص بشه.حتی شخص با این کار ممکنه منزوی ،افسرده و درمانده هم بشه چون ممکنه توی شرایط و خانواده ای قرار بگیره که نتونه از کسی بخاطر این مشکل کمک بگیره و سال ها بگذره و تازه به عمق فاجعه پی ببره که خیلی چیزا رو از دست داده که دیگه برنمیگرده.
مورد دیگه درباره ازدواج و ارتباط بین زن وشوهر هست که اعتیاد به خودارضایی قطعا روی روابط جنسی زن و شوهر تاثیر میزاره. به شکلی که شخص از ارتباط با همسر خودش امتناع میکنه چون لذتی از ارتباط نمیبره و تنها لذت اون خودارضایی میشه و این یعنی مشکلات بیشتر و حاد تر.تنها علت هم عدم رسیدگی به حل و ترک خودارضایی هست.
هر روز نشونه هاش رو برامون میفرسته،
کافیه یکم دقت کنی...
و من با تموم نشونه هایی که برام میفرستی،
ازت میخوام که کمکم کنی بهترین تصمیم های زمان حال رو بگیرم، هوامو داشته باشی.
خدای بزرگم
کارگاه گروه های ترک گروه سرو
برنامه ریزی روزانه کارگاه مذهبی
قرار عاشقی روزانه های قرآنی
کنترل نگاه وذهن ورزش
درسیجات مکتبخونه
شبانه روزی
کافیه یکم دقت کنی...
و من با تموم نشونه هایی که برام میفرستی،
ازت میخوام که کمکم کنی بهترین تصمیم های زمان حال رو بگیرم، هوامو داشته باشی.
خدای بزرگم
کارگاه گروه های ترک گروه سرو
برنامه ریزی روزانه کارگاه مذهبی
قرار عاشقی روزانه های قرآنی
کنترل نگاه وذهن ورزش
درسیجات مکتبخونه
شبانه روزی