عزیز : .:.::.* جشن پاکی قهرمان کانون؛ آقای آبی Confetti * .::.:.

عزیز : .:.::. * آجیلانتیس : بی دلیل نیست که من اینجام .. * .::.:.

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راز من دکتر همایون امینی هستش داروهایی که ایشون بهم دادن کلا خوبم کرد خانوادم منو پیش ایشون بردن. 4chsmu1
 سپاس شده توسط
(1404 مهر 10، 10:58)mehrdadsdm نوشته است: راز من دکتر همایون امینی هستش داروهایی که ایشون بهم دادن کلا خوبم کرد خانوادم منو پیش ایشون بردن. 4chsmu1

روانپزشکی خوبه، منم یه مدت رفتم، طیف متنوعی از دارو ها رو مصرف کردم اما میدونی اشکالش کجاست، اونجایی که دارو ها تک منظوره هستن، یه چیز رو هدف می گیرن، یا سطح ناقل عصبی خاص رو دستکاری می کنن یا هورمون رو و ... بعد یه سمت داستان مثل همین خ.ا حل میشه ولی یه سمت دیگه خراب میشه، مثلا افسردگی شدید میشه یا حافظه آسیب میبینه یا خلق و خو به هم میریزه یا هیجان افزایش پیدا میکنه یا پر حرف میشی، یا افکارت منفی میشه، یا ضعف های فیزیکی پیدا می کنی و ...
دارو از اون داستاناییه که اومد نیومد داره، مهم تر از اون تغییر سبک زندگی هست که شاید خیلی از ماها به دلیل شرایط نامساعد، نبود امکانات، اطرافیان و ... به راحتی نتونیم تغییرش بدیم.
یادم میاد چند سال پیش که اینجا عضو شدم، بحث های ورزشی داغ بود، دوستان هم خیلی توصیه می کردن ولی من واقعا شرایطش رو نداشتم، الانم که چند روز در هفته میرم معلوم نیست چقدر بتونم این شرایط رو حفظ کنم، مثلا همین سه شنبه و چهارشنبه نشد که برم.
اشکال اصلی تو سبک زندگی هاست، همه ما یه مدل زندگی رو دوست داریم که بهمون آرامش میده ولی به دلیل شرایطی که داریم نمیتونیم اون سبک ایده آلمون رو پیاده کنیم، پس همیشه مضطربیم، ناراحتیم، درگیریم و ... همینا ناخودآگاه ما رو سوق میده به سمت رفتار های ناهنجاری مثل خ.ا.
یادمه وقتی راجع به همین ناهنجاری جستجو می کردم تو یکی از همین سایتای روانپزشک ها کلی کامنت گذاشته بودن، یه بنده خدایی می گفت که یه دارویی بگین که معجزه کنه، ظاهرا دارو های مرسوم کارساز نمی شد واسش. دکتر تو جواب بهش گفته بود، پا شو یه تکونی به خودت بده.
شاید همه ما زندگیمون یه تکون اساسی می خواد، طی کردن راهی که ما رو به خ.ا یا هر ناهنجاری دیگه ای ختم کرده، قرار نیست ادامه دادنش ما رو به جای متفاوت تری برسونه.
ولی گاهی امان از شرایطی که بهمون تحمیل میشه و ما رو ناتوان از تغییر می کنه.
همراه شو عزیز، همراه شو عزیز، تنها نمان به درد
کین درد مشترک، هرگز جدا جدا درمان نمی‌شود 
49-2 clapping 
 سپاس شده توسط
درسته دارو عوارض خاص خودشو ولی خوبی هایی هم داره من داروهای استرس میداد شدید ولی خوبی هاشو می‌دیدم تحمل می کردم و بالاخره خوب شدم بهت توصیه می کنه به یه روانپزشک خوب مراجعه کنید. Confetti
 سپاس شده توسط
سلام 
تبریک فراوون .
مسیرتون پر نور 302
امیرالمومنین (ع):

جاهِدوا فی ‌سَبیلِ‌‌‌اللهِ بأَیدیكُم فَإنْ لَمْ تَقدِروُا فَجاهِدُوا بِألْسِنَتِكُم فَاِنْ لَم تَقِدروُا فَجاهدوُا بِقُلوبِكُم.

در راه خدا با دستها (و جوارحتان) جهاد و مقابله کنید
و اگر نتوانستید با زبانتان و اگر نتوانستید(لااقل) با دلهایتان مجاهده نمائید✌☘

°•مستدرک، ج ١۱، ص ١٦•°
____

اون کسی ک باید ببینه میبنه ، دلسرد نشو رفیق✌
 سپاس شده توسط
به امید موفقیت های روز افزون Confetti
 سپاس شده توسط
سلام به همگی

Confetti با جشن پاکی یکی از خوبان کانون در خدمتتون هستیم Confetti

49-2 این شما و این هم جشن آبی عزیز 49-2

بفرمایید شیرینی

[تصویر:  do.php?imgf=org-ffe40f22cec61.jpg]
يادمان نرود گاهی با گناه به اندازه‌ی یک لايک فاصله داريم...
يادمان نرود فضای مجازی هم «محضر خداست» نکند که شرمنده باشيم؛ امان از لحظه‌ی غفلت که فقط خدا شاهد است و بس...
روی مانيتور بچسبانيم:«ورود شيطان ممنوع»
مراقب دستی که کليک می کند، چشمی که می بيند و گوشی که می شنود باشيم... و بدانيم و آگاه باشيم که خدا يک کاربر «هميشه آنلاين» است...
[تصویر:  05_blue.png]
سلاااامممم به به چه روزی هم عیده و هم جشن پاکی آبی جان 317 Khansariha (69)
بازم ماشاءالله سروی ها غوغا کردن Confetti
بله دوستان ماشاءالله ماشاءالله بش بگین 2uge4p4 2uge4p4
آبی جان مبارکه داداش الهی حال دلت خوب باشه 317
داداش صادقین خیلی زحمت کشیدی ممنون از جشن و شیرینی های خوشمزه Khansariha (63)
 سپاس شده توسط
سلااام تبریک عرض میکنم انشاءالله موفق و سربلند باشید  49-2
آبی جونم تبریک میگم Confetti
با آرزوی بهترینها 302
49-2 clapping 
سلام تبریک میگم انشاءالله روزهای پاکی همین طور رو به رشد روزافزون balloons و حال دلتون خوش ✨️
کونوا نوراً لمن تحبّون..
"نور باشید ، برایِ کسانی که دوست دارید.."
سلام 53

تبریک به جناب آبی عزیز. 41 41 4141 41 41
 اگر دنیا میخواهی نماز شب بخوان اگر آخرت میخواهی نماز شب بخوان
دو رکعت نماز در دل شب از دنیا و ما فیها دوست داشتنی تر است.

مغبون کسی است که نماز شب نخواند. /نماز شب موجب شادمانی 2uge4p4 مؤمن در دنیاست./خداوند به نماز شب خوان، افتخار و مباهات می کند.  /بهشتیان به نماز شب خوان غبطه می خورند./ انسان با خواندن نماز شب جزو بهترین مردم می شود. Khansariha (69) /نماز شب، باعث وفور نعمت و برکت است. Khansariha (57)  /نماز شب، قبر نماز شب خوان را تبدیل به باغی از باغ ها و نخلستان های بهشت می کند. Greenstars /نماز شب، باعث ازدیاد ایمان است. 6 /نماز شب، باعث معرفت و شناخت خداوند است. Khansariha (63) /نماز شب، باعث رهایی از آتش جهنّم است. haha  / نماز شب، موجب طولانی شدن عمر است. 317 /خداوند در بهشت بر نماز شب خوانان تجلّی می کند و پاداش آنها را خودش می دهد. bliss

سپاس شده توسط
بهت تبریک میگم آبی عزیز Confetti
امیدوارم بیشتر از ۱۰۰ روز پاکی رو تجربه کنی Khansariha (69)
 سپاس شده توسط
سلام

Confetti امشب جشن پاکی یکی دیگه از خوبان کانون رو برگزار می کنیم Confetti

49-2 این جشن، اختصاص داره به خانم مشکات گرامی 49-2

Khansariha (69) مبارکتون باشه خانم مشکات. ان شاء الله همیشه شاهد خبرهای خوب از سوی شما و سایر اعضای کانون باشیم Khansariha (69)

دوستان گرامی، بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید

[تصویر:  do.php?imgf=org-65f6a02d32241.jpg]
يادمان نرود گاهی با گناه به اندازه‌ی یک لايک فاصله داريم...
يادمان نرود فضای مجازی هم «محضر خداست» نکند که شرمنده باشيم؛ امان از لحظه‌ی غفلت که فقط خدا شاهد است و بس...
روی مانيتور بچسبانيم:«ورود شيطان ممنوع»
مراقب دستی که کليک می کند، چشمی که می بيند و گوشی که می شنود باشيم... و بدانيم و آگاه باشيم که خدا يک کاربر «هميشه آنلاين» است...
[تصویر:  05_blue.png]
 سپاس شده توسط
Confetti سلام سلام Confetti
تبریک عرض میکنم 49-2
ان شاءالله در ادامه مسیر موفق و پیروز باشید 49-2
راز چهل روز راز عجیبیست ان شاءالله ادامه دار باشد 49-2
شنیدن خبر موفقیت و پیروزی بقیه جای شکر دارد و بسی باعث خوشحالی و امید بقیه هست Confetti
خدا قوت داداش صادقین 317
عالی بود داداش 49-2
 مرض قند میگیره ادم با این شیرینی های خوشمزه  P-
 سپاس شده توسط
تبریک میگم خانم مشکات Confetti
با آرزوی بهترینها 303
49-2 clapping 
 سپاس شده توسط

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان