1390 مرداد 27، 22:45
ویرایش شده
بسم الله الرّحمن الرّحیم
منّت خدای را - عزّ و جلّ - که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت.
به چه کار آیدت ز گل طبقی ؟
از گلستان من ببر ورقی
گل همین پنج روز و شش باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد
تو این تاپیک همونطور که از اسمش معلومه قراره حکایاتی از گلستان سعدی رو بذاریم
منبع این حکایات و توضیحات و معانی هم گلستان سعدی به تصحیح متن و شرح لغات حسین استاد ولی هست
لطفا نظرات و پیشنهادات و انتقاداتتون رو برام پیغام کنین یا همین جا بنویسین
ترجیحا بعدا غیر حکایت ها بقیه ی پست ها برای حفظ انسجام تاپیک پاک میشن ولی قبلش خونده میشن
همه ی قوانین کانون هم تو این تاپیک برقرارن
ممنون از همتون
به چه کار آیدت ز گل طبقی ؟
از گلستان من ببر ورقی
گل همین پنج روز و شش باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد
تو این تاپیک همونطور که از اسمش معلومه قراره حکایاتی از گلستان سعدی رو بذاریم
منبع این حکایات و توضیحات و معانی هم گلستان سعدی به تصحیح متن و شرح لغات حسین استاد ولی هست
لطفا نظرات و پیشنهادات و انتقاداتتون رو برام پیغام کنین یا همین جا بنویسین
ترجیحا بعدا غیر حکایت ها بقیه ی پست ها برای حفظ انسجام تاپیک پاک میشن ولی قبلش خونده میشن
همه ی قوانین کانون هم تو این تاپیک برقرارن
ممنون از همتون

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش توسط تنها ترین سردار
سرزمین کهن ما ایران در طول اعصار و قرون مختلف، همواره بزرگانی در خودش پرورش داده که مایه ی افتخار و سربلندی ما بودن. بزرگمردانی که راهشون راه حق، اندیشه هاشون متعالی و کلامشون سراسر پند و روشنایی بوده برای ما.
از جمله ی این ها بزرگانی بودن که در وادی شعر و ادب و عرفان به روشنگری و بیان حقایق و پند دادن به رهپویان راه آزادگی پرداختن.
به همین دلیل، بر آن شدیم که با گسترش کاربری این تاپیک به بیان اندیشه ها، آموزه ها، پندها و حکایت های بزرگان دنیای ادبیات و عرفان بپردازیم.
بنابراین از این به بعد از همه ی شما دوستان دعوت می کنم که آموزه ها، پندها و حکایاتی از بزرگان ادب و عرفان رو تو این تاپیک قرار بدین تا به امید خدا همه مون از گفتارهای ارزشمند این بزرگمردان برای تعالی هر چه بیشتر اندیشه هامون و رسیدن به رستگاری بهره ببریم.
فقط چندتا نکته رو خدمتتون عرض می کنم:
1- تمام قوانین اصلی سایت در مورد این تاپیک هم صدق می کنه.
2- نام نویسنده یا شاعر اثر رو حتماً ذکر کنین.
3- به منظور حفظ انسجام و یکپارچگی تاپیک، از زدن پست های متفرقه (تشکر، نظر و ... ) خودداری کنین.
4- نظرات خودتون رو توسط پیام پروفایل با بنده در میان بذارین.
ارادتمندیم

فَوَعِزَّتِكَ مَا أَجِدُ لِذُنُوبِی سِوَاكَ غَافِراً وَ لاَ أَرَى لِكَسْرِی غَیْرَكَ جَابِراً
به عزتت سوگند براى گناهانم جز تو آمرزنده اى نيابم و براى شکستگيم جز تو شکسته بندى نبينم
(بخشی از مناجات التّائبین مناجات خمس عشره)