1390 مهر 28، 22:05
ویرایش شده
به نام خدا
و خداوند عشق را آفرید ...
سلام به همه ی دوستان
با درخواست زیاد دوستان و مدیران محترم تصمیم گرفتیم تاپیکی رو تحت عنوان روابط دختر و پسر بزنیم و در اون به بحث و بررسی درباره ی این نوع روابط بپردازیم .
روابطی که خیلیا درگیرش بودن ، هستن و خواهند بود !
اینکه این روابط چی هستن ؟
چه پیامد هایی دارن ؟
و آیا درست هستن یا غلط ؟
همه و همه در این تاپیک مورد بررسی قرار میگیره
با نگاهی دقیق ، موشکافانه ، بدون مرز و بدون جانبداری خاص !
بحث و تبادل نظر برای همه آزاد هست
با هر دیدگاه ، هر منطق و هر احساسی که هستین به این تاپیک بیاین
با ما حرف بزنید
تبادل نظر کنید
و به چالش بکشید !!
نفس عمیق بکش
کشیدی ؟
قراره راجع به یکی از بزرگترین دغدغه های جوونا صحبت کنیم
قراره تو هم تو این بحث شرکت کنی
پس انرژیتو نگه دار برای یه بحث داغ
اما در کنار تمامیه این صحبت ها هدف ما از زدن این تاپیک ، رسیدن به یک نتیجه ی معقول و منطقی هست
پس نکات زیر را در نظر بگیرید :
1- برای نظم دهی به کار ، عناوین و جهت دهی تنها توسط مدیران صورت میگیره
یعنی به این شکل که ابتدا یکی از مدیران بحثی رو مطرح میکنه و بعد دیگران راجع بهش نظر میدن و به نوعی مباحثه میکنن
بنا به فراخور مطلب در طول کار مدیران نیز در بحث شرکت کرده و نظرات و مقالات متعدد رو برای شما قرار میدن و در آخر در صورت لزوم یه نتیجه گیری میکنیم
* اگر که انتقاد یا پیشنهادی دارید ، فقط از طریق پیام خصوصی به سها خانم یا بنده یا مجتبی اطلاع بدید
اگر انتقادات یا پیشنهاداتتون درباره ی جهت گیری بحث داخل تاپیک مطرح بشه ، پاک میشه
پس لطفا به بحث و تبادل نظر راجع به موضوع مطرح شده بپردازید و انتقادات یا پیشنهاداتتون رو با پیام خصوصی مطرح کنید
2- از شاخه به شاخه شدن بحث و پرداختن به موضوعات دیگه جدا خودداری کنید
چیدمان بحث ها یک سیر خاص و منطقی رو طی میکنه ، پس صبور باشید و فقط راجع به موضوع مطرح شده حرف بزنید
3- از زدن پست های متوالی و طولانی خودداری کنید
اجازه بدید دیگران هم نظرشون رو ابراز کنن ( تاپیک رو انحصاری نکنید ! )
4- لطفا خشک ، یکطرفه و با تعصب راجع به نظرتون حرف نزنید
5- لطفا از شوخی کردن های بیجا بپرهیزید !
ان شاء الله که بتونیم به یک نتیجه ی منطقی برسیم و خیلی از جوونا رو که با این روابط در طول زندگی برخورد میکنن ، کمک کنیم تا تصمیم درست بگیرن !
صبر کنید تا عنوان اول ، پست بشه بعد بحث و تبادل نظر شروع میشه
یا حق
.
خدایا همه جا هستی و تو به خواسته هایم از من آگاه تری و تو از من به من نزدیک تری .
در همه ی امور یاریم ده که تو در یاری نمودن من برای رسیدن به آرزوهای پاکم از من مشتاق تری .
فقط کافیست امور کارهایم را به تو واگذار کنم ای قدرت واقعی و بیکران ، بی شک برآورده می شود .
در همه ی امور یاریم ده که تو در یاری نمودن من برای رسیدن به آرزوهای پاکم از من مشتاق تری .
فقط کافیست امور کارهایم را به تو واگذار کنم ای قدرت واقعی و بیکران ، بی شک برآورده می شود .