1388 مرداد 18، 22:13
ویرایش شده
قوانين مسابقه:
+++حداكثر ركورد ها بايستي هر سه روز يك بار در سايت قرار بگيرد.
+++اعلام ركورد بايد مربوط به تعداد دراز نشست ( نيمه: دست به صورت كشيد در جلو تا حدي ببلند مي شويد كه آرنج به زانو برسد ... البته میتونه دستها کنار گوش باشه و هر دفعه که میای بالا آرنجها به زانو بخوره) در يك دقيقه ،
و تعداد شنا (كامل دست به صورت مشت كرده يا با پنجه باز)در يك ست (به هر تعداد كه بتوان پشت سر هم بدون استراحت زد-زمان مطرح نيست-)باشد.
+++برنده اول كسي است كه در طول هر ماه بيشترين ركورد رو در هر كدام از موادبزند(جاییزشم بی نام جان زحمت میکشن ، یه ستاره ی خوشگل میدن )
+++برنده دوم و سوم در هر رشته كساني هستند كه بيشترين پيشترفت رو در ماه داشته باشند(نسبت بهترين ركورد به ضعيفترن ركورد)
+++كساني كه پنج روز (چه پشت سر هم چه غير آن)از اعلام ركورد ها خوداري كنند به ميزان 5 عدد از بهترين ركورد ماه شان در هر دو ماده كسر خواهد شد
+++نحوه نمايش ركورد ها :
مثلا:
/ش(=شنا) 12/د(=دراز نشست)25
/ش12/د25
.
خدایا همه جا هستی و تو به خواسته هایم از من آگاه تری و تو از من به من نزدیک تری .
در همه ی امور یاریم ده که تو در یاری نمودن من برای رسیدن به آرزوهای پاکم از من مشتاق تری .
فقط کافیست امور کارهایم را به تو واگذار کنم ای قدرت واقعی و بیکران ، بی شک برآورده می شود .
در همه ی امور یاریم ده که تو در یاری نمودن من برای رسیدن به آرزوهای پاکم از من مشتاق تری .
فقط کافیست امور کارهایم را به تو واگذار کنم ای قدرت واقعی و بیکران ، بی شک برآورده می شود .