ســـــــــــــــــــــــــــــلاممم بچه هـــــــا این تاپیک همون طور که از اسمش معلومه باید بگردین عکس بچگی بچه های کانون رو پیدا کنین و بیاررررررررررررررررررین فقط عکسای حجم زیاد به صورت لینک باشه مرررررررررررررسیییییییییییی
از سمت راست
اونی که ترسیده -تنهاست
اون شیطونه خسستس
اون کنجکاوه مهدی_69
اونی که داره اونجوری نگاه میکنه هدفه
اونی که یه لبخند داره سهاس
اونی که شیطنت داره پارمیداس
اینم عکس رضا که داره میگه ژون داداش حال مال نداریم اصلا
این یکی هم باران ه که همیشه به روش نوین کاراش رو انجام میده!
این دو تا هم پوریا و مهدی هستن که دارن شطرنج بازی می کنن ! پوریا داره بهش میگه زنده نمی ذارم بری بیرون اگه منو مات کنی !
این عکسم آرمان ه که هی بهش میگم پسر کنجکاوی هم حدی داره آخه !
اینم رز زرد ه که واسه ی تجربه ی این شیرجه یه ماه با عصا راه رفت ! (آخه از بخت بدش یه باد شدیدی شروع به وزیدن کرد بعد از پریدنش و در نتیجه دیگه برگی باقی نمونده بود وقتی اومد رو زمین )
خسته من عکسات و نتونستم ببینم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا-جییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
جیجینگگگگگگگگگگگگگگ جنگجویان گروه ترک تقدیم میکنند
رز زرد واااااااوو حسن آخه الآن از پشت میوفتیا....- بیکس (خوب حالا چرا اینقدر جیغ میزنی...بعد به من میگم جیغ جیغو ترین جنگجوی کانون!!!!- سهر پلو عزیزم الآن وقت خنیدن نیستا
اون دوستانی که اون پشت نشستن و نمیشناسم کسی میشناسه!؟!؟
اگه حدس زدین؟!؟!؟!عمرا...
این که تفنگ دستشه منم..اون یکی هم اویله..میگم میکشمت اگه ترک نکنی"روش های نوین ترک در گروه ما"
اونی که در حال شیرجه زدنه و 2 تا دمپاییاشم تو دستشه...عطاس و اونیکی که لباس مشکی تنشه پلن بد جنسه که ما رو گذاشته و رفته
این هم جووس...بعد از مراسم گل بازی
از سمت راست: مهدی_69 و آنتی جی(هیچ توضیح خاصی ندارم)
و این هممممممممممممممممممممممم آرمان در حال تفکر..یعنی بخورم؟!؟نه..بهتره نخورم..آخه خیلی خوشمزس....
اینطور که از خبر رسیده مهدی69 از همون بچه گیاش عشق پخت و پز بوده
باور نداری اینم مدرک
داش مجتبی که دست همه رو از پشت بسته
این سوپرمن کسی نمی تونه باشه جز ســــــــلام
اینم پارمیدا
و مابقی حضرات
دیری است که دعاهایمان »ندبه« شده است و هر صبح جمعه مشعل چشم های ما با زلال اشک روشن می شود. و من در کوچه های سرگردان »غیبت« تو را می جویم شاید مرا به میهمانی نگاهت بخوانی.