1387 ارديبهشت 25، 22:04
ویرایش شده
من اعتقادام هر نیاز و غریزه ای که در وجود انسان هست یعنی خدا قرار داده راه درست برطرف کردن اون رو هم تو اسلام اورده(جبهه نگیر لطفا) احساس قدرت مقام پول عبادت عشق و ... یکی از اینها هم غریزه جنسی که اول خدا مردم رو به ازدواج دعوت کرده که با این وضع مملکت(کار پول خونه و ...) بهترین سالهای عمر آدم از دست میره و بعد با هزار زحمت شاید تونستی ازدواج کنی که سن ازدواج الان برای پسرا تو ایران بالای 27 ساله! در حالی که در اسلام تقریبا از همون سن تکلیف دخترا و پسرا ازدواج می کردن تا چی؟؟؟منحرف نشن و جونیشونو و عشقشونو با هم بگذرنن
حالا اگه نتونستن زود ازدواج کنن که همونیه که اگه انجامش بدی نیمی از دینتو به اسلام ادا کردی خدا اونو به خویشتن داری دعوت کرده که کسی که بتونه خودشو کنترل کنه پیش خدا خیلی عزیزه(شک نکن اصلا) واما خداون یک راه رو هم قرار داده که متاسفانه اسمش تو مملکت ما خیلی بد در رفته و این ناتوانی دولت تو فرهنگ سازی وکنترل روابط اجتماعی رو میرسونه که اسمشم صیغه است که اسلام واسه کسایی که نمیتونن ازدواج کنن گذاشته حالا شما وضع جامعه رو و فساد رو میبینید و طرز برخورد دولت رو هم میبینید که واقعا جای تاسف داره!
حالا نتیجه اخلاقی:بریم بمیریم!نه تا این حد ولی نمیشه اونو سرکوب کرد و ای کاش در یک مملکت جمهوری اسلامی واقعی زندگی میکردیم (سیاسی شد یه ذره)
یه خورده از خودمون بگیم! باید بگم خیلی خوشحالم که با این فروم آشنا شدم(یه چندتا دوست هم درد پیدا کردم) و خیلی هم اتفاقی بود راستش فکر نمیکردم کسی برای افکار خودش در این زمینه وبلاگ بزنه(مشخصه به اصلیترین دغدغه فکریش تبدیل شده)
خوب منم مثل شما دچار این مشکل کم و بیش هستم و مثل شما ها چه قول هایی که به خدا دادیم چه عهد هایی که با خودمون بستیم و چه تنبیه هایی که برای خودمون در نظر گرفتیم تا بتونیم از شر این گناه کبیره و عادت زشت خلاص بشیم.که البته چون قویترین غریزه موجود در وجود انسانه شکستش سخته ولی غیر ممکن نیست و شکست اون یکنی بقیه غریزه هاتو هم میتونی کنترل کنی و این یعنی شخصی هستی که اعتماد به نفست خیلی بالاست.مطمئنا از این به بعد حتما اینجا سر میزنم تا از تجربیات شما استفاده کنم .بذارید یه کم از خودم بگم آره منم قبلا شدیدا دچار این عادت بودم و به کمک خدا تونستم تا حد زیادی اونو ترک کنم و تقریبا الان مهار شده (الان تو دلت داری میگی :آره جون خودت)چند تا نکته که من تو مدت ترک بهش پی بردم رو بهتون میگم
1-کاملا باید از محیط هایی که موجب تحریک شما میشه خودداری کنین خودتون بهتر میدونید چی میگم2-زیاد بیکار یه جا نشینید و خودتونو مشغول کنید3-وقتی وسوسه به سراغتون اومد برای اینکه ذهنتون رو ازش پاک کنین میتونید مثلا برین حیاط خونتون(در صورت وجود البته اوناییم که ندارد و آپارتمان نشینن یکم فرهنگ آپارتمان نشینی رو رعایت کنن چون همسایه چیکار کنه که شما میخوای ترک عادت کنی!)و چند دور بدوید یا حرکات موزون دیگه ای انجام بدید تا ذهنتونو یکم منحرف کنید (اینم انحراف از نوع مثبتش که میگن وجود نداره!)4-موقع خواب رو به شکم نخوابین5-دوستاتونم خواهشن از اوباش انتخاب نکنید6-حتما موفق میشید.7-دیگه تموم شد از خواب بیدار شو برو دست صورتتو بشور البته حق داری یکم متن طولانی شد ببخشید.
فعلا بای
مدیر: سلام دوستان ، نام این تاپیک را با عنوان مناسب تر و کلی تری تغییر دادیم و ادغام کردیم، یه سری مقالات بود که نشد اول تاپیک بگذاریم و این مقالات صفحه ی سوم هستند، خوبه که مطالب را دنبال کنید تا به این صفحه برسید ، لینک مقالات را اینجا میگذارم که استفاده بهتری از این تاپیک بشه