1389 اسفند 29، 22:04
ویرایش شده
بسـم الله الرحمـن الرحيـم
بسـم الله الرحمـن الرحيـم
مژده ای دل که دگرباره بهار آمده است
خوش خرامیده و با حسن و وقار آمده است
به تو ای باد صبا می دهمت پیغامی
این پیامی است که از دوست به یار آمده است
شاد باشید در این عید و در این سال جدید
آرزویی است که از دوست به یار آمده است
خوش خرامیده و با حسن و وقار آمده است
به تو ای باد صبا می دهمت پیغامی
این پیامی است که از دوست به یار آمده است
شاد باشید در این عید و در این سال جدید
آرزویی است که از دوست به یار آمده است
سلام به همه ی دوستان عزیز
اول از هر چیز سال نو رو خدمتتون تبریک میگم
انشاالله که سال خوب و با خیر و برکتی رو در کنار خانواده های عزیزتون داشته باشید
این دفعه به جای اینکه قوانینی رو که هیچ وقت نمیخونید براتون بنویسم ، میخوام چند کلمه باهاتون حرف بزنم
سال جدید داره کم کم میاد ، بوی عید همه جا پیچیده
همه منتظریم تا همه چیز نو بشه
چه خوبه که ما هم دلامونو نو کنیم
دیگه حال و هوای تازه ای دور و ورمون هست چرا ما هم خودمونو تازه نکنیم
بیایم سیاهیا رو از دلامون پاک کنیم
یه خورده آزاد باشیم ، دیگه باید زنجیرای اسیری رو پاره کرد
دیگه این ماییم که به نفسمون کنترل کامل داریم
باور کنید اگه وجود خدا رو کنارتون حس کنید ، دیگه شیطان و هوای نفسانی معنی نداره
اینایی که میگم فقط واسه خودارضایی نیست
خودتونو از همه چیز آزاد کنید
از خشم ، از حسادت ، از کینه ، از دروغ ، از ریا و چیزای دیگه
زندگی خیلی شیرینه
بابا نا امیدی رو بی خیال
برای یه بارم که شده به خودت اعتماد کن
به اونی که بالا سرته توکل کن
چنتا نفس عمیق بکش بگو میتونم
e ، مگه با تو نیستم ؟
میگم نفس عمیق بکش
بابا یه خورده حال کن ، چیه هی غصه میخوری ، ناامیدی
بابا خدا کنارت نشسته ، دیگه واسه چی غصه میخوری
آره ه ه ، بخند
انشاالله که سال خوبی داشته باشید و همه رو کنار سفره ی هفت سین دعا کنید
مسابقه فروردین هم آغاز شد
<div align=center><OBJECT style="BORDER-RIGHT: 3px solid; BORDER-TOP: 3px solid; BORDER-LEFT: 3px solid; BORDER-BOTTOM: 3px solid" height=46 width=147 classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM NAME="URL" VALUE="http://sound-code.majiddownload.com/89-6/1399526339.mp3"><PARAM NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance" VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount" VALUE="5"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs" VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute" VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo" VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen" VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename" VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx" VALUE="3889"><PARAM NAME="_cy" VALUE="1217">
<embed src="http://sound-code.majiddownload.com/89-6/1399526339.mp3" ></embed></OBJECT
.
خدایا همه جا هستی و تو به خواسته هایم از من آگاه تری و تو از من به من نزدیک تری .
در همه ی امور یاریم ده که تو در یاری نمودن من برای رسیدن به آرزوهای پاکم از من مشتاق تری .
فقط کافیست امور کارهایم را به تو واگذار کنم ای قدرت واقعی و بیکران ، بی شک برآورده می شود .
در همه ی امور یاریم ده که تو در یاری نمودن من برای رسیدن به آرزوهای پاکم از من مشتاق تری .
فقط کافیست امور کارهایم را به تو واگذار کنم ای قدرت واقعی و بیکران ، بی شک برآورده می شود .