1388 شهريور 13، 15:59
ویرایش شده
بسم الله الرحمن الرحیم
مسابقه کاپ طلایی
مسابقه کاپ طلایی
توجه : افرادی كه در کانون عضو شدند و اراده کردن که پاک باشن، امكان شركت در اين مسابقه را دارند.
قوانين شركت در اين مسابقه:
1- برای شرکت در مسابقه هیچ محدوديتي براي ثبت نام نداريد تنها شرطش اینه که اراده کرده باشید که پاک باشید ! هر موقع که خواستيد ميتونيد از همون موقع شروع کنيد و اسمتون رو بگید تا به لیست اضافه کنم.
1- برای شرکت در مسابقه هیچ محدوديتي براي ثبت نام نداريد تنها شرطش اینه که اراده کرده باشید که پاک باشید ! هر موقع که خواستيد ميتونيد از همون موقع شروع کنيد و اسمتون رو بگید تا به لیست اضافه کنم.
2-نحوه نمایش اسم به این شکله، مثلا همارها از 5 آذر به این مسابقه وارد شده
در لیست اسمش به این شکله:
هما رها (5آذر)
واگه هما رها مثلا تاریخ 9بهمن بشکنه و بخواد ادامه بده در لیست به این شکل نمایش داده میشه:
همارها(5آذر-9بهمن)
واگه هما رها مثلا تاریخ 9بهمن بشکنه و بخواد ادامه بده در لیست به این شکل نمایش داده میشه:
همارها(5آذر-9بهمن)
3- اگه خدایی نکرده کسی در بین مسابقه بشکنه امتیازایی که تا اون روز گرفته سر جای خودش می مونه و از روزی که دوباره اعلام آمادگی کنه تاریخ جدید براش توی پرانتزِ جلوی اسمش زده میشه فقط کافیه بیاید بگید که من از تاریخ month/day شکستم و از تاریخ month’/day’ می خوام دوباره شروع کنم، و دوباره شمارش روز و کسب امتیازا از نو شروع می شه
4-نحوه ی اعلام وضعیت:
-اعلام اخرین تاریختون که اگر نشکسته باشید همونه ک توی لیسته ولی لطفا حتما اون رو بیان کنید
-اعلام مدت زمان پاکی تون از اون تاریخ
-اعلام وضعیت حد اقل هر ده روز یک بار
یعنی زودتر اعلام نکنید اما دیر تر شد موردی نیست
-اعلام مدت زمان پاکی تون از اون تاریخ
-اعلام وضعیت حد اقل هر ده روز یک بار
یعنی زودتر اعلام نکنید اما دیر تر شد موردی نیست
5- و اما می رسیم به قسمت جذاب ناکه ماجرا!! نحوه امتیاز دهی
به کسی که موفق بشه (10 ، 20 ، 30 ...الی 100 روز ) ترک کنه امتیاز تعلق می گیره
امتیازا به صورت زیره:
برای 10روز پاکی:1امتیاز
برای 20روز پاکی:2امتیاز
برای 30روز پاکی:3امتیاز
برای 40روز پاکی:4امتیاز
برای 50روز پاکی:5امتیاز+ یک اعتبار مثبت
برای 60روز پاکی:6امتیاز
برای 70روز پاکی:7امتیاز
برای 80روز پاکی:8امتیاز
برای 90روز پاکی:9امتیاز
برای 100روز پاکی:10امتیاز+ نشان 100 روزگی مسابقه کاپ طلایی+ یک اعتبار مثبت
6-اگر کسی تونست بدون شکست از ابتدای ثبت نامش توی مسابقه ی کاپ طلایی صد روز رو طی کنه 145 امتیاز به عنوان تشویق دریافت می کنه
7-اگر کسی تونست فقط با یک بار شکست ابتدای ثبت نامش توی مسابقه ی کاپ طلایی صد روز رو طی کنه 50 امتیاز به عنوان تشویقی دریافت میکنه
8-بقیه افراد بر اساس امتیازهایی که دریافت کردن توی رتبه هم قرار میگیرند
9-تنها قهرمانان در لیست رتبه بندی قرار میگیرند.
و در نهایت مجموع این امتیازا در نظر گرفته میشه و اگر کسی 100 روز رو یه ضرب و پشت سرهم طی کنه مجموع امتیازاتش میشه 200 امتیاز
10- شرط دادن امتیاز اینه که خود شرکت کننده یا یکی از طرفش بیاد توی تاپیک بگه من موفق شدم اینقدر روز پاک بمونم
11-اگر شرکت کننده ای تا 2 ماه اعلام وضعیت نداشته باشه از مسابقه حذف میشه
اهداف مسابقه : 1_ بالابردن تعداد کاپ بیشتر و امتیاز بالاتر ، نشون دهنده امید زیاد و استقامت فرد هست و حداقل این که دوره های شکستش رو خیلی طولانی تر نشون میده
، همین باعث روحیه و باور به توانایی های خودش میشه ، هر چند هدف اصلی ما ترک کامله ولی واقعا اینکه بچه ها بدونن( و بیشتر ببینین که ..) توی دوره های طولانی 10 20 30 و .. موفق شدن باور و روحیه اشون زیاد میشه ، و فرقش اینه که این طوری نمایشش بهتر و بیشتر و با تشویق بهتر هست .
2_ کم کردن تعداد خود ... ،و کسایی که اول رده بندی هستن نشون دهنده اینه که توی ماه خیلی کم لغزش داشتن و یا این که در حال رسیدن به ترک کامل هستن .
3_رده بندی گروه ها
و ...
با تشکر ویژه از خانوم ها هما رها و می توانم
................
یا علی