1388 مهر 21، 8:07
ویرایش شده
به نام خداوند بخشنده مهربان
با توجه به این که دوستان زیادی که به سایت ما تشریف می یارن انبوهی از سوالات و در مشکلات تو ذهنشون هست و نیاز دارند تا کسی راهنماییشون کنه
این تاپیک رو درست کردم تا بتونید مشکلات خودتون رو مطرح کنید و دوستانی که شاید تجربه چنین چیزهایی رو داشتن بتونید مشاوره بگیرید
.gif)
1-از کسانی که پاسخ می دن خواهشمندم پاسخ های دقیق و علمی بدن و از روی تصور و فکر خودشون اظهار نظر نکنند تا بتونیم قدم مفیدی در راه حل کردن مشکلات هم برداریم
.gif)
2-از زدن پست های نامربوط به موضوع این تاپیک و یا شکلک خالی خودداری کنید (اسپم نزنید) در غیراین صورت حذف میشه

3- برای تشکر پست جداگانه نزنید و از دکمه تشکر یا اعتبار به ارسال استفاده کنید

ممنونم :tanha
اول مشکلی رو که من لی غیرک مطرح کرده بررسی می کنیم
(1388 مهر 21، 0:05)manlighayrok نوشته است: خوش به حالتون شما حداقل می تونید به ازدواج فکر کنید. من فکرش داره بیچارم میکنه. تو کانون هم هیچ کس جواب درست و حسابی به من نداده. از وقتی رفتم دانشگاه این فکر بدتر ازارم میده. چند جای دیگه هم اینارو گفتم اما شاید اینجا کسی باشه بتونه بهم کمک کنه. با اینکه از قبل از ماه مبارک رمضان (درست زمان اشناییم با کانون) ترک کردم ناتوانی هایی که داشتم نه تنها بهتر نشده، تبدیل شده به سوهان روحم. الانم بی میلی شدید جنسی پیدا کردم و هزار تا درد دیگه.
خب من با یه هدفی این کارو ترک کردم که هم جنبه مادی داره هم معنوی. جنبه معنوی رو که مطمئنا خدا کمکم کرده و کم کم دارم بدستش میارم اما جنبه مادیش که نهایتش ازدواجه خیلی داره اذیتم میکنه.
دائم این سوالات تو ذهنم میاد که آیا می تونم ازدواج کنم؟ اون طرف چه جوری با این مشکلات من کنار میاد؟ اصلا باید بفهمه من برای چی اینجوری شدم؟ مگه اون چه گناهی کرده که اسیر من بشه؟ اگه واقعا درمانی برای این داستان وجود داره چقدر موثره؟ یعنی برای یه زندگی چندین ساله کافیه؟ بچه دار شدن چی؟؟؟
بچه ها شرایطم خیلی به هم ریختس. از یه طرف خدا هی داره درهایی رو به روم باز میکنه که آخرش رو که میبینم باید حتما متاهل باشم تا به غایتش برسم. مثلا پول اگه داشته باشم به چه دردم می خوره؟؟ یا ...
من تو خانواده آخرین فرزند هستم و 4 تا خواهر بزرگتر از خودم دارم که دوتاشون ازدواج کردن و دوتای دیگه هم در آستانش هستن. من تک پسر خونواده که همه یه جور دیگه بهم نیگاه می کنن. نمی دونم منظورم رو می فهمین یا نه.
خیلی سعی کردم شرایطم رو جوری بگم که بتونین خودتونو جای من بزارین.
خدا به همه ما رحم کند
یا ارحم الراحمین
منتظر جوابیم
البته بگم بیاد مشکل رو بهتر بیان کنه

![[تصویر: f2i2but6buzzlbhtlo04.gif]](http://poorya2.persiangig.com/image/f2i2but6buzzlbhtlo04.gif)
الیس الله بکاف عبده
آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست ؟