1400 آبان 22، 21:01
برای کنترل نگاه و مهار کردن گوشی که به جا های بد نریم و پاکیمون حفظ بشه ، من چند تا راهکار خودم عملیشون کردم که باعث شده از اون موقع دیگه هیچ وقت بر اثر گوشی نگاهم درنره.
البته اگر کسی پیشنهاد دیگری داشت میتونه از طریق پ.پ اطلاع بده که در قالب ویرایش، در این پست گذاشته بشه
1. برنامه مسدود کننده نگهبان: این برنامه وقتی شما مثلا روی دو ساعت تنظیم میکنید، هر وقت بخواید غیر فعال کنیدش میزنه مسدود کننده نگهبان غیر فعال میشود ، دو ساعت دیگر
این برنامه تا وقتی که غیر فعال نشه نمیتونید حذف کنیدش
حتما یه زمان بلند برای غیرفعال کردنش در نظر بگیرید که اگر وسوسه هاتون زمان دار شد از اون طریق اسیبی نبینید
اینم لینکش: مسدود کننده نگهبان
2. فعال کردن جست و جوی ایمن گوگل:دقیقا همین جمله پشت دو نقطه رو در گوگل سرچ بزنید براتون شیوه دقیق فعال سازیش رو توضیح داده و برای پیشگیری از نشان دادن محتوای الوده هست که پس از فعال سازی به هیچ عنوان امکان غیر فعال کردنش نیست
3. غیر فعال کردن برنامه مضر: برنامه هایی مثل یوتوب که در گوشی های جدید قابل حذف شدن نیستند رو مثل حذف کردن برنامه روش کلیک کنید و نگه دارید، سپس گزینه غیرفعال کردن رو بزنید
4. برنامه detox :اگر همین واژه انگلیسی رو در فروشگاه پلی سرچ کنید براتون میاره
این برنامه برای غیر فعال کردن کل گوشی هست و به اندازه زمانی که تعیین میکنید گوشی تون قفل میشه (این برنانه برای کسانی که بیشتر وقتشون با گوشی هدر میشه هم مفیده که از کار های روزانه عقب نیوفتن )
امیدوارم این پست فقط جنبه مفید داشته باشه و بتونه به شما کمک کرده باشه، بدرود
خسته از روزگار