امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معرفي حيوانات

#1
سلام دوستاي عزيز53
من توي اين تالار همه جي ديدم به جز مسايلي در مورد حيوانات،Khansariha (48)
بيايد با هم و كنار هم Khansariha (18)هر موضوعي رو كه از حيوانات ميدونيم تو اين فروم بنويسيم و قدرت يكتاي بي همتا رو انعكاس بديم Khansariha (56)
به جهان خرم از آنم كه جهان خرم از اوست
***
دل قوي دار كه بنياد بقا محكم از اوست
 سپاس شده توسط
#2
دلفين
خانواده دلفين با 17 جنس و35 كونه بزركترين خانواده زير راسته نهنك هاي دندان دار محسوب ميشوند،
اعضاي اين خانواده در تمام آبهاي آزاد جهان و بعضي رود خانه هاي در امتداد آب شيرين انتشار دارند ،
اين خانواده از دوره ايوسن ظاهر شدند،بوست بدن دلفينها معمولأ صاف و برهنه است،ممكن است در سروتنه تعدادي از آنها مو وجود داشته باشد،بوست بدن دلفين ها معمولأ صاف و برهنه است ،از كوشهاي خارجي فقط سوراخ كوجكي نمايان است و سوراخ بيني كه يك يا دو عدد ميباشد در بالاو عقب سر قرار كرفته اند تا عمل تنفس در سطح آب را سهولت بخشند،اين سوراخها بوسيله برده اي خود به خود بسته ميشوند،تعداد دندانها زياد و در بعضي كونه ها به 260 عدد ميرسد و عمدتأ از ماهي ها و سر بايان و حتي دلفينهاي كوجكتر بغذيه ميكنند،
طول آنها از 1/2 الي 3/9 متر ووزنشان از 23 الي 136 كيلو كرم متفاوت است،
به جهان خرم از آنم كه جهان خرم از اوست
***
دل قوي دار كه بنياد بقا محكم از اوست
 سپاس شده توسط
#3
سلام303

ككها


ککها حيوانات کوچک جالبي هستند آنها گاز مي گيرند و خيلي خوب مي پرند آنها به نسبت قدشان قهرمان پرش ارتفاع هستند . اگر يک کک را در ظرفي قرار دهيم از آن بيرون مي پرد . پس از مدتي روي ظرف را سرپوش مي گذاريم تا ببينيم چه اتفاقي رخ مي دهد . کک مي پرد و سرش به در ظرف مي خورد و با کمي سر درد پايين مي آيد . دوباره مي پرد و همان اتفاق مي افتد . اين کار مدتي تکرار مي شود . سر انجام در ظرف را بر مي داريم کک دوباره مي پرد ولي فقط تا همان ارتفاع سرپوش برداشته شده درست است که محدوديت فيزيکي رفع شده است ولي کک فکر مي کند اين محدوديت همچنان ادامه دارد

فيل ها


فيلها را مي توان با محدوديت ذهني کنترل کرد . پاي فيلهاي سيرک را در مواقعي که نمايش نمي دهند مي بندند . بچه فيلها را با طنابهاي بلند و فيلهاي بزرگ را با طنابهاي کوتاه به نظر مي آيد که بايد بر عکس باشد زيرا فيلهاي پرقدرت به سادگي مي توانند ميخ طنابها را از زمين بيرون بکشند ولي اين کار را نمي کنند علت اين است که آنها در بچگي طنابهاي بلند را کشيده اند و سعي کرده اند خود را خلاص کنند . سرانجام روزي تسليم شده دست از اين کار کشيده اند . از آن پس آنها تا انتهاي طناب مي روند و مي ايستند آنها اين محدوديت را پذيرفته اند

دلفين ها

دکترادن رايل يک فيلم آموزشي در مورد محدوديتهاي تحميلي تهيه کرده است . نام اين فيلم " مي توانيد بر خود غلبه کنيد " است در اين فيلم يک نوع دلفين در تانک بزرگي از آب قرار مي گيرد نوعي ماهي که غذاي مورد علاقه دلفين است نيز در تانک ريخته مي شود . دلفين به سرعت ماهيها را مي خورد . دلفين که گرسنه مي شود تعدادي ماهي ديگر داخل تانک قرار مي گيرند ولي اين بار در ظروف شيشه اي دلفين به سمت آنها مي آيد ولي هر بار پس از برخورد با محافظ شيشه اي به عقب رانده مي شود پس از مدتي دلفين از حمله دست مي کشد و وجود ماهيها را نديده مي گيرد . محافظ شيشه اي برداشته مي شود و ماهيها در داخل تانک به حرکت در مي آيند آيا مي دانيد چه اتفاقي مي افتد ؟ دلفين از گرسنگي مي ميرد غذاي مورد علاقه او در اطرافش فراوان است ولي محدوديتي که دلفين پذيرفته است او را از گرسنگي مي کشد .

ما دلفين نيستيم فيل و کک هم نيستيم ولي مي توانيم از اين آزمايشات درس بگيريم زيرا ما هم محدوديت هايي را مي پذيريم که واقعي نيستند به ما مي گويند يا ما به خود مي گوييم نمي توان فلان کار را انجام داد و اين براي ما يک واقعيت مي شود محدوديت ذهني به محدوديتي واقعي تبديل مي شود و به همان مستحکمي . چه مقدار از آنچه ما واقعيت مي پنداريم واقعيت نيست بلکه پذيرش ماست
 سپاس شده توسط
#4
آیا میدانید....؟!
--------------------------------------
1. پشه 47 دندان دارد .
--------------------------------------
2. گوش جیرجیرک روی پاهایش است .
--------------------------------------
3. در جهان بیش از 55 هزار گونه مورچه وجود دارد .
--------------------------------------
4. نوعی ملکه موریانه می تواند روزی 86 هزار تخم بگذارد .
--------------------------------------
5. مورچه می تواند بیش از پنجاه برابر وزن خودش را بلند کند .
--------------------------------------
6. کرم حلقوی 12 روز زندگی می کند و سگ ماهی دریاچه بیش از 150 سال عمر دارد .
--------------------------------------
7. یک حلزون معمولی نزدیک به ده هزار دندان دارد که همه آنها روی زبانش است .
--------------------------------------
8. قلب اکثر پستانداران در طول عمرشان حدود 11/2 میلیارد بار می زند .
--------------------------------------
9. ماهی اصلا پلک ندارد و نمی تواند مژه بزند یا هنگام خواب چشمش را ببندد .
--------------------------------------
10. زنبورها برای جمع کردن کمتر از نیم کیلو عسل باید شهد دو میلیون گل را جمع آوری کنند .
--------------------------------------
11. یک بار پلک بزنید . عقرب همین اندازه نیاز دارد تا دشمنش را نیش بزند .
--------------------------------------
12. شکم عنکبوت آبی آنقدر کوچک است که روده هایش درون پاهایش قرار دارند .
--------------------------------------
13. هریک از چشمان درشت سنجاقک از تعداد زیادی چشم های کوچک تشکیل شده است و تعداد آنها گاه به 28 چشم نیز می رسد .
--------------------------------------
14. مرگ بارترین جانور دنیا پشه است . پشه ها بیماریهای خطرناکی مثل مالاریا را منتقل می کنند و سبب مرگ انسانها می شوند .
--------------------------------------
15. سوسک ها می توانند ، در صورتی که آب برای خوردن پیدا کنند تا سه ماه بدون غذا سر کنند ، ولی کمتر چنین اتفاقی برای آنها می افتد زیرا سوسک ها همه چیز می خورند ، از بادام زمینی گرفته تا ناخن های چیده شده دستان شما یا حتی کتاب های درسی تان . چون آنها چسب کتاب را خیلی دوست دارند .

 سپاس شده توسط
#5
به طور کلي به دو دسته ي سمي و غير سمي تقسيم مي شوند که کمتر از 30% از آنها سمي هستند . در اين حال هر دو گروه براي طبيعت و انسان مفيد بوده . يکي از ارکان اساسي چرخه هاي حياتي را تشکيل مي دهند . به خصوص در کنترل جمعيت چرندگان مؤثرند .
پديده ي Mouting ( پوست اندازي ) در مارها به صورت يک تکه انجام مي شود . مارها قادرند طعمه هاي بيش از قطر بدنشان را شکار کنند .
براي انجام اين کار چند تخصص در مارها ايجاد شده :
1.دو نيمه ي فک در بخش جلويي بر خلاف ساير جانوران که به هم جوش خورده توسط بافتي قابل ارتجاع به نام ليگامان به هم متصل شده است . پس هر نيمه ي فک نسبت به ديگري انعطاف پذير است .
2.انعطاف پذيري فک پايين در محل اتصال جمجمه بسيار زياد است .
3.بر خلاف ساير گروه هاي جانوري اتصال استخوانهاي تشکيل دهنده ي کام در مارها بسيار انعطاف پذير
است و نسبت به هم قابليت جابجايي دارند . .در هنگام خوردن طعمه ي بزرگ اين استخوان ها به حاشيه هدايت شده ، سقف دهان جاي بيشتري را مي گيرد.
4.معمولا در همه ي مهره داران منفذ تنفسي در عمق حلق قرار مي گيرد اما در مارها منفذ ناي در جلوي دهان واقع شده .
5.مارها فاقد جناغ هستند در نتيجه دنده ها در ناحيه ي شکمي آزادند پس تا جايي که پوست و عضله ي شکمي قابليت انعطاف داشته باشند حفره ي شکمي قادر به بزرگ شدن است .
6.در مارها معمولا يک شش تحليل رفته است و فضاي اين عضو در اختيار دستگاه گوارش قرار گرفته .
انواع مارها :
در يک تقسيم بندي مارها به چهار گروه تقسيم مي شوند :

1. Aglyph 2. Proteroglyph 3. Solenoglyph 4. Opistoglyph




Aglyph : همه ي مارهاي غير سمي در اين گروه قرار مي گيرند . فاقد دندان هستند . مارهاي بوآ و پيتون جزو اين دسته اند . مارهاي اخير داراي عضلات بسيار قوي هستند و با پيچيدن به دور طعمه و خرد کردن استخوان هاي آن ، طعمه را مي کشند .
Proteroglyph : مارهاي اين دسته داراي دندانهاي سمي در بخش جلويي ماگزيلا هستند . اين دندان ها طول
چنداني ندارند . مار کبري نمونه اي از اين مارها است .
Solenoglyoh : اين مارها داراي دندانهاي سمي در بخش جلويي ماگزيلا هستند اما اين دندان بسيار طويل بوده ، قابليت خم پذيري دارد. در حالت فعاليت عمود بر فک است و در حالت استراحت به موازات فک قرار مي گيرد. مارهاي افعي از اين نوع اند .
عده اي از مارهاي افعي و زنگي قادرند در تاريکي مطلق طعمه هايشان را به ميزان 100% موفقيت آميز شکار کنند . اين نمونه ها در حد فاصل نوستريل و چشم داراي حفره اي هستند که واجد گيرنده هاي حرارتي بسيار حساس است که قادر به درک اختلاف حرارتي کمتر از 01/0 درجه ي سانتيگراد است . هر جانور خون گرمي داراي انرژي گرمايي است که به صورت تشعشع از بدن خارج شده و توسط امواج مادون قرمز قابل بررسي است . اندازه و موقعيت طعمه از طريق اين انرژي گرمايي توسط مارها قابل تشخيص است . بهاين اندام در اين گونه از مارها Pit Organ يا Loreal Pit مي گويند .
Opistoglyph : گرچه دندان سمي دارند اما اين دندان در بخش عقبي ماگزيلا است . بنا براين هنگامي عمل
مي کند که طعمه به عمق دهان منتقل شده باشد .
مارهاي خانواده ي Colubridea دراين گروه جاي مي گيرند
به جهان خرم از آنم كه جهان خرم از اوست
***
دل قوي دار كه بنياد بقا محكم از اوست
 سپاس شده توسط
#6
يوزپلنگ
يوز ايراني بر خلاف يوز آفريقايي كه در علفزارهاي باز و ساوانها زندگي مي‌كند، عمدتا در بخشهای تپه ماهوری وکوهستانی مناطق نيمه بياباني و بياباني کشور زيست می نمايد. در گذشته، اين جانور در اغلب دشتهای نيمه شرقی کشور يافت می شد، ولی با از بين رفتن آهوان دشتزی و تحت تعقيب گرفتن توسط موتورسيکلتهای قدرتمند در دشتهای باز، يوزها ناچار شدند رو به مناطق تپه ماهوری و کوهستانی که زيستگاه قوچ و ميش و کل وبز بوده و از امنيت بيشتری برخوردار است، آورند.

در آفريقا، يوزپلنگها در دشتها و علفزارهای وسيع و باز که به اصطلاح ساوان ناميده می شود زندگی می کنند و تا آنجا که می توانند از جنگلها و بيشه زارها دوری می گزينند. ساوان ها زيستگاه انواع آنتلوپها و غزالهای آفريقايی بوده که طعمه های موردعلاقه يوزهستند و غير از شيرها و کفتارها که گاهی اوقات يوزها را می کشند، عامل تهديد کننده مهم ديگری وجود ندارد. گذشته از آن گودال های آب در بيشتر اوقات سال آب دارند و يوزها مشکل زيادی برای تأمين آب مورد نياز ندارند.

زيستگاه يوز ايرانی در گذشته دشتها و استپهای نيمه شرقی کشور که آهو و جبير نيز در آنها زندگی می کردند و بخشهايی از دشتهای آهوخيز غرب کشور را شامل می شد. درواقع هر منطقه ای را که زيستگاه اين دو گونه آهو محسوب می شد، به شرط برخوردار بودن از امنيت نسبی می توان زيستگاه بالقوه يوز نيز دانست.

ولی با کاهش جمعيت آهو و جبير بعلت شکار بی رويه، تخريب زيستگاه ها و افزايش ناامني بواسطه حضور شکارچيان مجهز به خودروها و موتورسيکلتهای قدرتمند صحرايی، يوزها ناچار شدند از زيستگاه های دشتی باز و وسيع به زيستگاه هايی که دارای عوارض طبيعی بيشتری بودند کوچ نمايند. از اين رو آنها تپه ماهورها و نواحی کوهستانی که از اطراف توسط دشتهای باز احاطه شده اند را انتخاب کردند. چرا که در اين زيستگاه ها ديگر مجالی برای شکارچيان موتورسوار نبود که آنها را تعقيب کرده و بگيرند. از سوی ديگر، به رغم کاهش جمعيت طعمه موردعلاقه شان يعنی آهو و جبير ، جمعيتهای خوبی از قوچ و ميش و کل و بز در اين نوع زيستگاه ها زندگی می کردند. گذشته از آن اين نوع زيستگاه ها با داشتن منابع آبی بيشتر و علوفه مناسبتر در مقايسه با دشتهای خشک، سمداران را از انجام مهاجرتهای طولانی در طول سال بی نياز می کردند و لذا يوزپلنگ ها در تمام طول سال بدون نياز به طی مسافتهای طولانی به غذا دسترسی داشتند.

همانطور که گفته شد زيستگاه های فعلی يوز بر خلاف تصور عامه و آنچه که در فيلمهای مستند ديده می شود، تپه ماهورها و مناطق کوهستانی است. در اين نوع زيستگاه ها، يوزها عمدتا در داخل دره ها و بستر خشک رودخانه هاي کويری که از داخل کوه شروع شده و به داخل دشت امتداد می يابد زندگی می کنند. يوزها آن بخشهايی را در کف دره ها و رودخانه ها برای راه رفتن ترجيح می دهند که از خاک نرمی پوشيده شده است. با اين حال اگر آنها مجبور شوند می توانند به راحتی در مناطق پوشيده از صخره و سنگلاخ هم زندگی کرده و شکار نمايند و حتی می توانند از صخره ها و کوه های مرتفع که صعود از آنها حتی برای انسان مشکل است، بالا رفته و قسمتهای مختلف قلمرو خود را برای بدست آوردن شکار، آب، پناهگاه و يا جفت در زمان جفت يابی زير پا بگذارند.

منابع آبی در اين نوع زيستگاه ها به عوامل مختلفی از قبيل بستر زمين، ميزان بارش ساليانه، دمای هوا، ارتفاع و موقعيت محل و غيره بستگی دارد. در ماه های بارندگی، جانوران با مشکل آب روبرو نيستند، آب باران در حفره های تخته سنگ ها جمع می شود و اصطلاحا سنگاب درست می کند. ولی با گرمتر شدن هوا، بسياری از سنگابها خشک شده و فقط تعدادی از چشمه های دائمی که از منابع زيرزمينی تغذيه می شود، باقی می مانند. اوج کمبود آب در ماه های گرم سال است که عموما در فاصله ماه های خرداد تا شهريور قرار دارد. خوشبختانه سازمان محيط زيست کشورمان آبشخورهايی را به صورت مصنوعی در بسياری از مناطق از جمله زيستگاه های يوزپلنگ ساخته است که در تمام ايام سال آب دارند و مورد استفاده حيات وحش قرار می گيرند.

پوشش گياهی اين زيستگاه ها عموما تُنُک بوده و در مناطق مختلف متفاوت است. مهمترين گونه های بوته ای زستگاه يوزپلنگ ايرانی عبارتند از کاروان کش، شور، اِفِدرا، قيچ، درمنه و گَوَن و از گونه های درختچه ای بايد از گز، تاغ، بَنه (پسته وحشی)، انجير و بادام وحشی نام برد. در فصل بهار زمين پوشيده از علف های سبز و تازه می شود و بوته ها و درختچه ها هم از اواخر زمستان شروع به گلدهی می کنند که همگی منابع غذايی خوبی را برای سمداران تأمين می کنند.

گونه های مختلفی از جانوران نيز در زيستگاه يوز زندگی می کنند. همانطور که پيش از اين توضيح آن رفت، قوچ و ميش و کل و بز از سُمداران اصلی اين زيستگاه ها هستند و در حاشيه اين مناطق که مابين کوه و دشت قرار دارد، می توان سمدارانی نظير آهو، جبير و گورخر را مشاهده نمود. از گوشتخواران بايد به پلنگ، گرگ، انواع گربه وحشی نظير کاراکال و گربه وحشی آسيايی، شغال و روباه اشاره کرد که گونه های بزرگ جثه تر را احتمالا می توان رقيب غذايی يوز در زيستگاهش دانست. کفتار نيز به تعداد بالا در زيستگاه های يوز وجود دارد. ساير پستانداران نظير تَشی، خرگوش و انواع جوندگان نيز ديگر همسايگان يوز در زيستگاهش هستند. از ميان پرندگان بايد از انواع پرندگان شکاری و همچنين پرندگانی مانند هوبره، کبک، تيهو و باقرقره نام برد. انواع خزندگان نظير مارمولکها، بزمجه ها و مارها نيز از ديگر ساکنان زيستگاه يوزپلنگ هستند.
به جهان خرم از آنم كه جهان خرم از اوست
***
دل قوي دار كه بنياد بقا محكم از اوست
 سپاس شده توسط
#7
cheshmakتاريخچه يوزپلنگ در ايران 4fvfcja

قبل از جنگ جهاني دوم، جمعيت يوزپلنگ در حدود 400 قلاده بود که تقريبا در تمام مناطق استپي و بيابانی نيمه شرقي کشور و قسمتي از نواحي غربي کشور نزديک مرز عراق ديده مي شد. ولي وجود خودروهاي جيپ رها شده پس از جنگ، سرآغاز کاهش اساسی درجمعيت اين جانور گرديد که خود عمدتا معلول کشتار بی رحمانه آهو به عنوان طعمه اصلی اين جانور بوده است . در نتيجه جمعيت يوزپلنگ به شدت کاهش يافت. در سال 1335کانون سابق شکار ايران اعلام نمود که آهو و در سال 1338 يوزپلنگ جزو جانوران حمايت شده هستند. جمعيت آهو در بسياري از مناطق رو به افزايش نهاد که اين باعث افزايش جمعيت يوزپلنگ نيز گرديد. مشاهده يوزپلنگ در مناطق مختلف به خصوص داخل زيستگاههای آهو افزايش يافت که اين احيای جمعيت معلول قوانين و مقررات حفاظتي بود که اعمال شد. در ميانه دهه 1350، جمعيت يوزپلنگ در در ايران 200 تا 300 قلاده تخمين زده مي شد. در خوش ييلاق مشاهده يوزپلنگ بسيار عادی بود (براي مثال در دو مورد مختلف در سال 1970 و 1973، 13 و 9 يوز تنها در عرض چند ساعت گشت در منطقه مشاهده گرديد). قلمرو يوزپلنگ تقريبا تمام مناطق کويري نيمه شرقي کشور بود که جمعيت انسانی آن زياد نبود. در سال 1357، همزمان با وقوع تحولات سياسی در ايران، حفاظت ازحيات وحش براي چندين سال دچار اختلال گرديد. اغلب مناطق به وسيله دامداران اشغال و دشتها و استپهای باز جولانگاه ماشين هاي کمک دار و موتورسيکلت های قدرتمند گرديد که گونه هاي کويري مثل آهو، جبير، گورخر و همچنين يوزپلنگ را تعقيب مي کردند. جمعيت آهو در بسياري از مناطق کاهش يافت و يوزپلنگها مجبور شدند تغيير زيستگاه داده تا در دامنه کوهها و تپه ماهورها از دست هجوم و مزاحمت انسانها در امان بمانند. از طرف ديگر به علت کاهش قابل توجه تعداد آهو، يوزپلنگ ها مجبور شدند که به منابع غذايي ديگري مثل قوچ و ميش و کل و بز که در مناطق کوهستاني محل زيستشان چندان مانند آهو تحت فشار انسان قرار نداشتند، روی آورند. پناهگاه حيات وحش خوش ييلاق که زماني مناسبترين محل براي زندگي يوزپلنگ در آسيا بود تقريبا به طور کامل از بين رفت و آخرين يوزپلنگ در اين منطقه در سال 1362ديده شد. يوزپلنگ از بسياري از مناطق زيست خود ناپديد شده و به بعضي مناطق دور از دسترس که در آنجا طعمه و امنيت مناسبی وجود داشت محدود گرديد.

امروزه جمعيت يوزپلنگ در کشورمان در خطر انقراض قرار دارد بدين معنا که اگر هر چه زودتر اقدامی برای حفظ آن نکنيم، اين جانور با همان سرعتی که می دود، روبه انقراض مي روى و به زودی به سرنوشت شير ايرانی و ببر مازندران دچار خواهد شد و برای هميشه از سرزمينمان رخت برخواهد بست. وضعيت امروزی اين جانور در کشورمان معلول بی توجهی ما انسانهاست. يوزپلنگ ميراث طبيعی ماست و نه تنها به ايرانيان بلکه به تمام انسانهای سرتاسر اين کره خاکی تعلق دارد. اين وظيفه ماست که اين امانت را به نسلهای بعد از خود برسانيم. بيش از 40 سال است که برای حفاظت از اين گونه در کشورمان اقداماتی صورت گرفته که بعضا نتايج قابل توجهی نيز به دنبال داشته است و بيش از 20 سال است که در ميان کشورهای آسيايی يوزپلنگ توانسته تنها در کشور ما به بقای خود ادامه دهد و اين مايه غرور و افتخار ما ايرانيان است که توانستيم اين ميراث طبيعی را همچنان حفظ نماييم.
به جهان خرم از آنم كه جهان خرم از اوست
***
دل قوي دار كه بنياد بقا محكم از اوست
 سپاس شده توسط
#8
سبز قبا
انواع سبز قبا برندكاني جذاب ميباشند.آنها اندامي محكم و ظاهري شبيه به زاغ كبود دارند.طول بدنشان حداقل به 22 سانتيمتر و حداكثر به 32سانتيمتر ميرسد.منقارشان بلند و اندكي خميده است و نوك منقارشان تا حدي به قلاب شباهت دارد.دم آنوا بلند و به صورت باد بزني شكل است.بال انواع سبز قبا به طور عمده از رنك آبي روشن ،سبز و سرخ تشكيل ميشود.در بعضي از مناطق دنيا سبز قبا از زيبا ترين برندكان است . تعدادي سبز قبا در شمال هندوستان،جزاير سليمان و استراليا يافت ميشود.سبز قبا تنها هستند و آنها را در حالي كه روي شاخه هاي لخت درختان و بر بالاي ساختمانها و يا در حال جست و خيز روي زمين ميباشند ميتوان ديد.بعضي از انواع آنها مهاجر هستند و زمستانها را به طور جمعي با هم ميكذرانند.
به جهان خرم از آنم كه جهان خرم از اوست
***
دل قوي دار كه بنياد بقا محكم از اوست
 سپاس شده توسط
#9
سلام303
چند تا دانستنیها در مورد حیوانات و حشرات:

• دلفين ها در حالي مي خوابند كه يك چشمشان باز است.
• گاوهاي نر كور رنگ هستند.
• تنها غدد عرقي گاوها داخل بيني شان قرار دارند.
• يك نوع قورباغه سمي موسوم به پويزن اروفراگ از ميزان سمي برخوردار است براي كشتن 2200 انسان كافي است.
• پرندگان درشت و بي پرواز بومي استراليا موسوم به ايمو قادر به حركت و راه رفتن به سمت عقب نيستند.
• يك گروه از اسبهاي تك شاخ وجود دارند كه به آنها ((موهبت)) مي گويند.
• به يك گروه از كانگوروها لقب گروه ((جنايتكاران)) اطلاق شده است.
• يك گروه از زاغها و كلاغهاي سياه موسوم به ((جاني)) هستند.
• به بچه صدف لقب بچه حلزون مي دهند.
• مرغها زماني كه سر و ته نگه داشته مي شوند قادر به قورت دادن و بلعيدن چيزي نيستند. ماهي قرمز حوض موسوم به ماهي طلايي از قدرت حافظه اي سه ثانيه اي برخوردار هستند.
• قاطرها داخل باتلاقهاي شني يا شن هاي لغزنده فرو نمي روند در حاليكه الاغها داخل اين گونه نواحي فرو مي روند.
• در هندوستان حدود 50 ميليون ميمون زندگي مي كنند.
• ايگواناهاي سوسمار از طرق ناشناخته و اسرار آميزي قادرند خود كشي كنند.
• مردم امريكا هر سال حدود سه بيليون دلار خرج غذاي سگ و گربه هاي خود مي كنند.
• پوست هر تخم مرغ 12 درصد وزن آن تخم مرغ را تشكيل مي دهند.
• هر ماهي مركب داراي ده شاخك است.
• اندام تناسلي و توليد مثل حلزونها داخل سرشان است.
• وقتي يك ايگواناي سوسمار شاخدار عصباني مي شود خون از اطراف چشمانش به اطراف مي پاشد.
• هر مرغ به طور متوسط و سالانه نوزده دو جين تخم مي گذارد.
• روده كوچك يك شتر مرغ حدود چهارده متر درازا دارد.
• پاي چپ جوجه ها ظريف تر و اسيب پذيرتر از پاي راستشان است.
• تنها سگي كه زبانش به رنگ صورتي نيست نوعي سگي ميانه اندام موسوم به چويا چوچو است.
 سپاس شده توسط
#10
mahdi m نوشته است:آیا میدانید....؟!
--------------------------------------
1. پشه 47 دندان دارد .
--------------------------------------
2. گوش جیرجیرک روی پاهایش است .
--------------------------------------
3. در جهان بیش از 55 هزار گونه مورچه وجود دارد .
--------------------------------------
4. نوعی ملکه موریانه می تواند روزی 86 هزار تخم بگذارد .
--------------------------------------
5. مورچه می تواند بیش از پنجاه برابر وزن خودش را بلند کند .
--------------------------------------
6. کرم حلقوی 12 روز زندگی می کند و سگ ماهی دریاچه بیش از 150 سال عمر دارد .
--------------------------------------
7. یک حلزون معمولی نزدیک به ده هزار دندان دارد که همه آنها روی زبانش است .
--------------------------------------
8. قلب اکثر پستانداران در طول عمرشان حدود 11/2 میلیارد بار می زند .
--------------------------------------
9. ماهی اصلا پلک ندارد و نمی تواند مژه بزند یا هنگام خواب چشمش را ببندد .
--------------------------------------
10. زنبورها برای جمع کردن کمتر از نیم کیلو عسل باید شهد دو میلیون گل را جمع آوری کنند .
--------------------------------------
11. یک بار پلک بزنید . عقرب همین اندازه نیاز دارد تا دشمنش را نیش بزند .
--------------------------------------
12. شکم عنکبوت آبی آنقدر کوچک است که روده هایش درون پاهایش قرار دارند .
--------------------------------------
13. هریک از چشمان درشت سنجاقک از تعداد زیادی چشم های کوچک تشکیل شده است و تعداد آنها گاه به 28 چشم نیز می رسد .
--------------------------------------
14. مرگ بارترین جانور دنیا پشه است . پشه ها بیماریهای خطرناکی مثل مالاریا را منتقل می کنند و سبب مرگ انسانها می شوند .
--------------------------------------
15. سوسک ها می توانند ، در صورتی که آب برای خوردن پیدا کنند تا سه ماه بدون غذا سر کنند ، ولی کمتر چنین اتفاقی برای آنها می افتد زیرا سوسک ها همه چیز می خورند ، از بادام زمینی گرفته تا ناخن های چیده شده دستان شما یا حتی کتاب های درسی تان . چون آنها چسب کتاب را خیلی دوست دارند .

ببخشيد پشه دندون داره ؟!!
#11
[/quote]

ببخشيد پشه دندون داره ؟!!
[/quote]

بله پس با چی غذا میخوری؟؟؟؟؟؟؟!!!hahaTears
سعی کنیم به موضوعات علمی احترام بگذاریم317
Sad 
#12
عکس هایی از طبیعت وحشی

بعد از اینکه متوجه میشه شکارش باردار بوده، اول بچه رو نجات میده، بعد هم فکر کنم بخاطر این کارش دق کرده ومرده، اینا حیوون هستن اما ما ها که آدمیم اینقدر راحت آدم میکشیم و ماشالا افتخار هم میکنیم.

[تصویر:  surmfk36e8jb47fpfmq9.jpg]

[تصویر:  en51dftcm8to9midc2mx.jpg]

[تصویر:  f26ujzf27u7b50ofham2.jpg]

[تصویر:  chb0oelpbqhr0tvts5t.jpg]

[تصویر:  e1w69zuo2w0jzhq4h0ol.jpg]
 سپاس شده توسط
#13
تا حالا این تاپیک به چشمم نخورده بود!!4fvfcja
ببخشید قصد اسپم نداشتمااا ولی خداییش خیلی تعجب کردم .......1744337bve7cd1t81
[تصویر:  montada.rasoulallah.net-1315334274-U2520.gif]

«وَ اصْبِرْوا انَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»

و صبر كنيد كه خدا با صابران است. (سوره انفاق، آيه 46).


[تصویر:  nasimhayat.png]
#14
سلام بعد از اینکه فهمیدیم که پشه دندون داره و شیر هم دق میکنه و میمیره .نازه به این موضوع پی بردم که کل حیوان های دنیا شامل 1 دلفین یک چشم 2 پشه دندون دار 3 شیر دق مرگ 4 حلزون هزار دندان . دیگه حیونی در این دنیا به این بزرگی و جود نداره . چون اگر داشت این بخش تا پیک به کار خودش ادامه میداد
#15
سلام
حیوان داریم.. زیاد هم داریم..
اما خب کسی حوصله نکرده معرفیشون کنه!!
شما اگر حوصله دارین بسم الله..!

یاعلی.
[تصویر:  07c49977111e42a28fd6.jpg]

 سپاس شده توسط


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان