عزیز : .:.::. * آجیلانتیس : بی دلیل نیست که من اینجام .. * .::.:.

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هدف های من از ترک خودارضایی

۲۲- مخالف عقل و عقیده ام عمل نکنم .
۲۳- از زنده بودن احساس تأسف نکنم .
۲۴- یه کاری که هزار بار فهمیدم غلطه رو دوباره انجام ندم .
۲۵- کاری که میدونم نهایتا دنیا و آخرتم رو به فنا میده تکرار نکنم .
۲۶- عملی که هیچ سود و منفعتی واقعی نداره انجام ندم.
۲۷- حسرت و پشیمونی بعد از گناه بدترین حس دنیاست.
۲۸- خ.ا هیچ انتها و سیری نداره ، نمیخوام غرقش نشم.
۲۹- نمیخوام بخاطر شهوت به اعتقاد و باورم پشت کنم .
۳۰- میخوام آدم متعهد و قابل اعتمادی باشم . حرفم حرف باشه .
۳۱- نمیخوام فکر و خیال  بشه جایگزین حقیقت زندگیم .
۳۲- نمیخوام انقد غرق شهوت رانی بشم که اراده و خودکنترلیم رو به طور کامل بر باد بدم .
۳۳- نمیخوام شکست خورده و ضعیف باشم .
۳۴- نمیخوام سستی و تنبلی هیچ جایی تو زندگیم داشته باشه .
۳۵- نمیخوام وقتی که میشه صرف  مطالعه و یادگیری هزاران مهارت و مطلب مفید و ارزشمند  کرد بشه رو صرف عمل بیهوده و خطرناک کنم .
۳۶- نمیخوام وقتی به عقب فکر می‌کنم  جوونیم رو به باد داده باشم برای شهوت . 
۳۷- میخوام به خودم بابت ترک افتخار کنم .
۳۸- نمیخوام ترس و استرس تموم وجودمو بگیره .
۳۹- میخوام موقع خوابیدن شرمم نشه آیت الکرسی بخونم...
۴۰- نمیخوام موقع خواب بجای فکر کردن به برنامه ها و اهداف ، به خودم لعنت بفرستم بابت درجا زدن و بی نظمی ها
دیگه پاکی از یادم رفته . اوضاع بد شده. دوباره میخوام اهداف بنویسم تا دوباره با قدرت جون بگیرم
من میخوام پاک بمونم به خاطر احترام به تمام تلاش هایی که واسه پاکیم انجام دادم. واقعا به خاطر پاکی از خیلی چیزا زدم. الان همون چیزا دارن اوضاع را خراب میکنن. نمیخوام. میخوام پاکی ام ابدی باشه. میخوام اون دنیا دست پر باشم. میخوام خدا بهم افتخار کنه. میخوام پاک باشم چون میدونم فقط با پاکی دنیا قشنگه. وقتی پاک نباشی دنیات سیاه و تار . فکر میکنی بدبخت دو عالمی. حس خوب فقط با پاکی میاد. میخوام پاک باشم. دوباره هم محکم شروع میکنم. اصلا دلم نمیخواد خراب بشه. خدایا خودت کمکم کن. من دیگه نمیخوام خراب کنم. باید تا تهش با پاکی تموم بشه . من فقط پاکی میخوام. 
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
هر جایی تصمیم اشتباه گرفتم چوبشو خوردم Khansariha (60)

حتی یک گناه کوچیک هم ارزشش رو ندارد Hanghead

هدف از پاکی از تمام گناهان میتواند این باشد که 
مطمن باشم  Khansariha (69)

1) خدا ازم راضیه 
2) مشکلاتم حل میشه یکی پس از دیگری 
3) میریم جلو بدون برگشت به عقب Khansariha (69)
 اگر دنیا میخواهی نماز شب بخوان اگر آخرت میخواهی نماز شب بخوان
دو رکعت نماز در دل شب از دنیا و ما فیها دوست داشتنی تر است.

مغبون کسی است که نماز شب نخواند. /نماز شب موجب شادمانی 2uge4p4 مؤمن در دنیاست./خداوند به نماز شب خوان، افتخار و مباهات می کند.  /بهشتیان به نماز شب خوان غبطه می خورند./ انسان با خواندن نماز شب جزو بهترین مردم می شود. Khansariha (69) /نماز شب، باعث وفور نعمت و برکت است. Khansariha (57)  /نماز شب، قبر نماز شب خوان را تبدیل به باغی از باغ ها و نخلستان های بهشت می کند. Greenstars /نماز شب، باعث ازدیاد ایمان است. 6 /نماز شب، باعث معرفت و شناخت خداوند است. Khansariha (63) /نماز شب، باعث رهایی از آتش جهنّم است. haha  / نماز شب، موجب طولانی شدن عمر است. 317 /خداوند در بهشت بر نماز شب خوانان تجلّی می کند و پاداش آنها را خودش می دهد. bliss

سپاس شده توسط
من شاید شدید دچارش نشدم 
مهمترین دلیل من این بود که اگه یه روز یه نفر بفهمه در مورد من چه قضاوتی می کنن
و احساس می کنم اگه از خدا یه چیزی بخوام خیلی پر رو شدم با این کارم

هر دفعه یه اتفاق بد می فته بعدش از چیزای کوچیک گاهی به یه ساعتم نمی رسه اتفاقای بد
قبلا حدود ۲ ماه تو ترک بودم که یه گیف نا مناسب منو بد تر از قبل آورد تو این مسیر 
دعا کنین برام این دفه درست شه
 سپاس شده توسط
دوست دارم در آینده پدر خوبی برای فرزندانم باشم.
فردی که درگیر و معتاد به گناه باشه، نمی تونه پدر خوبی باشه. --> بدیهیات
انما یتقبل الله من المتقین ...

سلام میخواهم حس خوب زندگی را درک کنم
خیلی وقته از صدای پرنده ها دلم قنج نمیره
دلم میخواهد با شنیدن و دیدن زسبایی های حقیقی لذت ببرم 49-2
رسیدن به حس آرامش Confetti
سلام
در طول 12 سالی که از عضویتم در کانون میگذره، 2 بار دلایلم رو برای پاکی در این تاپیک قرار دادم:

(1395 ارديبهشت 27، 1:38)صادقین نوشته است: سلام
این عمل یعنی خ.ا. علاوه بر اینکه پاکدامنی رو از بین می بره، چندین گناه دیگه رو هم پیش زمینه خودش می کنه.
به ناچار چشم، ذهن و دست آدم آلوده میشه.اما مهمتر از همه، پاکی دل و روح انسانه که از دست میره.
دلی که باید جایگاه خدا باشه کم کم کدر و چرکین میشه.

بهترین سال های عمرم که فرصت خودسازی بود، به گناه و تباهی گذشت. عمری که دیگه هیچ وقت بر نمی گرده.
و من چیزی جز شرمساری به درگاه خدا ندارم.
جدای از اینکه این گناه ضربه های جسمی و روحی زیادی _مستقیم و غیر مستقیم_ به من وارد کرد،اما بدتر از همه از دست رفتن پاکی قلب و روحم بوده.

همه ی دلایلم برای ترک اینه که بتونم این پاکی رو برگردونم. Sham

(1396 مرداد 5، 4:18)صادقین نوشته است: سلام
دلیلم برای ترک اینه که بتونم خطاهای گذشته رو تا حدی جبران کنم.
یک انسان ارزشی، کاری که ضد ارزش باشه رو انجام نمیده. خ ا هم ضد ارزشه.

منم مثل طاهر معتقدم کسی که خ ا انجام میده اسیره و شاید خودش فکر کنه آزاده.
مثل پرنده ای که توی قفس براش آب و دونه ای فراهم کنند.
اما این پرنده کجا و پرنده ای که خودش با تلاش و زحمت به دنبال آب و عذا می گرده تا جوجه هاش رو سیر کنه
ولو این که جونش رو هم از دست بده کجا؟

خ ا فقط یک گناه نیست بلکه مجموعه ای از عوامل و خطاها رو دنبال خودش داره.
چشمِ هرزه، ذهنِ نا پاک، قلبی که دیگه مثل آینه نیست، و جسم و روحی که امانت خداست اما آلوده شده.

قبلاً روایتی از پیامبر (ص) دیده بودم که حفظ دین در آخرالزمان مثل گرفتن آتش توی دست، سخت و طاقت فرساست.
تعجبی نمی کنم _هر چند برام دردآوره_ که کسانی خ ا رو امری عادی و طبیعی عنوان کنند.
این افراد دارند با اصل خودشون مقابله می کنند.

مطالعه این مطالب رو هم پیشنهاد می کنم. به خصوص این پست و این پست که با استدلال علمی توضیح دادند.

هنوز هم این دلایل پابرجاست.
واقعا خ ا و سایر گناهان، دل و روح انسان رو تاریک و سیاه میکنه.
باعث میشه تا اعتقاداتش به مرور زمان ضعیف بشه.
و رفتارهای ناهنجار از خودش بروز بده.

بسیاری از مشکلات روحی روانی و دوری از خدا و فرامین خدا، ریشه در همین گناهان داره.
واقعا زندگی بدون گناه، خیلی شیرین تر از وقتیه که آدم ذهن و روح و چشمش، آلوده میشه و دیگه نمیتونه برای زندگیش، تصمیم درستی بگیره.

هیچ چیزی بدتر از این نیست که، آدم درگیر خ ا و سایر گناهان بشه و به خاطر این موضوع، روحش آلوده باشه و نتونه طعم یه زندگی شیرین و پاک رو بچشه.
شاید خیلی ها بگن، نه اینا ربطی به خ ا نداره و آدم باید بگرده دنبال دلایل دیگه بگرده.

اما واقعیت اینه که خ ا و هر گناه دیگه ای، تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم روی تمام اعمال انسان و روحیات و خلقیات و زندگیش میذاره.
نمیشه انکارش کرد.

تمام تاپیک های کانون رو که بگردید، تمام پستهایی که از سال 87 تا الان در کانون فرستاده شده رو اگر بگردید، اکثریت قریب به اتفاق کاربران کانون، حال بد داشتند و حال بدشون هم ناشی از خ ا بوده.
حتی پست های همین تاپیک هم نشون دهنده غم و ناراحتی کاربران کانونی، به خاطر خ ا هست.
يادمان نرود گاهی با گناه به اندازه‌ی یک لايک فاصله داريم...
يادمان نرود فضای مجازی هم «محضر خداست» نکند که شرمنده باشيم؛ امان از لحظه‌ی غفلت که فقط خدا شاهد است و بس...
روی مانيتور بچسبانيم:«ورود شيطان ممنوع»
مراقب دستی که کليک می کند، چشمی که می بيند و گوشی که می شنود باشيم... و بدانيم و آگاه باشيم که خدا يک کاربر «هميشه آنلاين» است...
[تصویر:  05_blue.png]
فقط فقط هدف من اینه بتونم نوکر خوبی برای امامم باشم 
بتونم مایه افتخار باشم براشون 
نه مایه ی ابرو ریزی Hanghead
در ارزوی شهادت، برایم دعا کنید.. 53 53
بهترین دعا برای بهترین دوست به قول سردار شهادت است 302 

هرگز از اهدافتون دست نکشید  Khansariha (46)
هرگز در برابر شیطان و دار و دستش کم نیارید   Khansariha (46) 
ارزش اهداف شما بیشتر از تنبلی و کاهلی است   Khansariha (69)  

4 انجمن شبانه روزی 4

گروه استوا  Smiley-face-cool-2  کنترل ذهن و نگاه

خوش امد گویی به تازه وارد ها

برنامه ریزی   درسیجات

اورژانس

قرار عاشقی (نماز اول وقت )

بسمه تعالی
هرکدام از دوستان هدف های خاص و محترم خودشون رو دارند.
هدف من کلا از اومدن به این کانون بیشتر همنشینی و هم صحبتی با عزیزان این کمپین است.من خیلی وقته با توکل به خدا استمنا و خودارضایی رو کنار گذاشتم. الان به اینجا اومدم که از بیانات و تجربیات دوستان بهره ببرم و بتونم یک سکوی آرامش امن برای خودم بسازم. من مدت ۱ ماهه که به سمت ازدواج رفتم و نامزد کردم و این دوران خوبی توی زندگی هر فردیه. امیدوارم بتونم از تجربیات دوستان نهایت استفاده رو ببرم.
از صمیم قلبم برای آرامش و خوشبختی تمام عزیزان حاضر در این کانون و تمام مسلمانان جهان دعا میکنم.
خود را ارزان نفروشیم 
در فروشگاه بزرگ هستی، روی قلب انسان نوشته اند
«قیمت=خدا»

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان