سختی ها باعث می شود
بعضی ها بشکنند
و
بعضی ها رکورد بشکنند
.
.
.
و امشب مصاحبه ای داریم با اقای** mamad_arash**
قهرمانی که با غلبه برنفس خود رکورد پاکی رو شکستند
وبه زودی شاهد یک سالگی ایشون خواهیم بود.
با ما همراه باشید در ادامه مصاحبه ...
سلام
سلام
1- از چه زمانی به فکر ترک افتادید ؟؟ چی باعث شد ؟؟
حدودا یک سال پیش به فکر ترک افتادم. داشتم دیوونه می شدم عوارضش شدید بود. خ.ا برام روزمرگی شده بود
هربار بااینکه میگفتم دفعه آخرهست ولی نمیتونستم تا اینکه حدودا یک سال پیش جدی تصمیم به ترک گرفتم چون از عوارضش خسته شده بودم.
- چرا ترک ؟؟ چرا کنارنیومدن باهاش ؟؟
این اعتیادا نمیشه باهاش کنار اومد چون عوارض به شدت بدی داره مثله حواس پرتی،گیج و منگی، ضعف جسمی، تنبلی، و بدتر از همه گوشه گیری و دوری از اجتماع
2- اشتباهاتتون در دوران ترک چی بود؟؟چی باعث شکست میشد؟
بزرگترین اشتباه من این بود که به خودم اعتماد نداشتم که میتونم ترک کنم.زود ناامید میشدم.
3- یا شکست های سریالی داشتین؟؟علتش چی بود؟؟چه حسی بهتون میداد؟؟چطوری جلوی این وایسادین؟
بله صددرصد. من حدودا چهارده سال گرفتار بودم هربار میگفتم دفعه آخر هستش ،یه روز طول نمیکشید دوباره شروع میشد.علتش عدم اعتماد به نفس و حسرت خوردن به روابط دیگران بود . از خودم بدم میآمد متنفر شده بودم مخصوصا وقتی رفتم سر کار و دیدم همه به خاطر گیج و منگ بودنم مسخره میکنند. این شد که یه تصمیم جدی از حدودا یکسال پیش گرفتم کمش کردم و خوشبختانه از اول اردیبهشت نودوچهار تا الان پاک پاکم.
4- اینبار چه فرقی با قبلنا کرده که تونستین ترک کنین؟
انگیزم زیاد بود چون نمیخواستم مسخره بشم و میخواستم تو کاری که انجام میدم بهترین باشم پس باید ترک میکردم وخداروشکر جواب داد الان بهترین نیستم ولی حداقلش اینه که راحت تر تمرکز میکنم
5- به نظرتون سخت ترین قسمت این10ماه کی بود؟؟
- چرا؟
یک ماهه اول خیلی سخته واقعا سخته چون یه عادت را از بدنت گرفتی و بدنت داره مقاومت میکنه به عادت قبلی و من هم مقاومت میکنم به انجام ندادنش وسوسه ها شدیدتره.
6- به نظرتون ادامه پاکی سخته یا شروع پاکی؟؟
شروع پاکی سخته ولی پاک موندن سخت تره. چون وقتی آدم ترک میکنه بیشتر مورد امتحان قرار میگیره و بیشتر تو شرایطش میوفته.
7- اراده اولیه و انگیزه و نقطه شروع پاکیتون چی بود؟؟
مهمترین انگیزه من این بود که به هوشیاری برسم و مورد تمسخر قرار نگیرم این برام خیلی مهم بود.
8- ایا تو این مدت پیش اومده که انگیزتون سست شده باشه و به فکر لغزش بیافتین؟؟اگه اره, چرا لغزش نکردین و چجوری درمقابلش ایستادین و نه گفتین؟؟
بله اتفاق افتاده ولی من این قضیه را جایگزین کردم یعنی وقتی فکرش به سرم میاد اگه تنها باشم سریع میرم تو جمع خانواده یا دوستان و اگه بالاجبار تنها بمونم خودما مشغوله به یه کاری میکنم مثلا زبان انگلیسی میخونم یا شعر میخونم و از این قبیل کارها که حواسم پرت بشه تازگی ها هم گیتار خریدم و بیشتر وقت تنهاییم را با گیتار سپری میکنم
9- گاهی پیش اومده که بگین حالا همش همین یک باره دیگه ؟؟
بله پیش اومده ولی خداروشکر تا الان جلوش وایسادم
- به نظرتون دراین مواقع چه کاری برای سست نشدن و غلبه بر این وسوسه باید انجام داد؟؟
باید خودمون را سرگرم کار کنیم هرکاری که دوست داریم انجام بدیم. هرکسی یه کاری دوست داره.من توصیه میکنم از همین الان که این متن را میخونید به این فکر بیوفتید که چه کاری دوست دارین یا چه کاری خوشحالتون میکنه و همون کار را جایگزین کنید.
10- موافقین که اگه خودمون رو ببخشیم و از سر تقصیراتمون تو یه امری بگذریم جبران اون امر راحت تر میشه؟؟
بله صددرصد اولین گام برای ترک عادت های زشت توکل به خدا و سپس بخشیدن خود است. چون افسوس خوردن عامل اصلی شکسته و با افسوس خوردن گذشته درست نمیشه.
- شما برای ترک تونستین خودتون رو ببخشین؟؟
خیلی سخته بخشیدن خود ولی سعی میکنم کامل خودم را ببخشم
- بخشش چه تاثیری تو زندگیتون و ادامه مسیر پاکی ایجاد کرده؟
بخشش همه چیزه میدونید چرا؟ . برا اینکه آدمی که گذشت نداشته باشه به جایش عقده داره،کینه داره و این عقده و کینه را میخواد یه جایی خالی کنه براهمین تمرکزش میره تو انتقام, زندگیش میشه انتقام و حسرت روزهایی که از دست میرود. ناامید میشه و آدم ناامید هم همیشه کارهایی انجام میدند که بعدش پشیمونیه
11- برای ترک چه روش هایی رو پیش گرفتین؟؟
من کار را جایگزین خ.ا کردم و بیش تر وقت خودم رو صرف کار میکنم
وقتایی هم که تو خونه ام اگه وسوسه بشم یک حواس پرتی برای خودم ایجاد میکنم مثل کتاب خواندن یا گیتار زدن.
- چه چیزهایی رو منع کردین برای خودتون؟؟
تنهایی – صحنه های خلاف – عدم کنترل چشم
- چه تغیری در سبک زندگیتون ایجاد کردید؟
قبلا تنها بودم ولی الان متنفرم از تنهایی و فرصت پیش بیاد با دوستام قرار میذارم و دورهمی جمع میشیم.
- برای سالم سازی افکارتون چه کارخاصی انجام دادین؟
اول توکل به خدا کردم و سپس ذهنم را درگیر کردم و خسته کردم ذهنم را. در این زمینه بیشتر باید کار کنم
12- نیاز طبیعی خلقت انسان رو چگونه باید پاسخ بدیم در دوران مجردی؟؟
جوابش خیلی سخته ولی خوب باید صبر کرد همانطورکه خداوند در قرآن میفرمایند ان مع العسر یسرا بعد از هرسختی آسانی هست. پس انسان باید سختی بکشه و در اولین فرصت ازدواج کنه.
ادامه دارد...
(ادامه در صفحه بعد)