عزیز :.:.::. * اعلام وضعیت اولین بسته پاکی مسابقه #پاکی_رمضان * .::.:.


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smile 
#1
سلام
در این تاپیک در مورد ورزش یوگا اطلاعاتی داده خواهد شد

با تشکر پوریا
افتادن در گل و لای ننگ نيست،ننگ در اينست كه در همانجا بمانی
 سپاس شده توسط
#2
يوگا

يوگا از کلمه‌ی يوگ که يک لغت سانسکريت است گرفته شده و آن به معنی يکی شدن يا ملحق شدن است. معادل فارسی آن يوغ و انگليسی آن to yoke به معنی جفت شدن يا جفت کردن يا يکی کردن است، و يوگا يعنی الحاق يا وحدت با جهان هستی.


اقسام يوگا
يوگا چهار شاخه دارد كه اين چهار شاخه خود به زير شاخه های ديگری تقسيم می شوند. اين چهار شاخه ی اصلی عبارتند از :

۱. كارما يوگا ( Karmayoga): رسيدن به وحدت ازطريق كاروخدمت.

۲. بهاكتی يوگا (Bhaktiyoga) : رسيدن به وحدت از طريق محبت به همنوع و عشق به خدا .

۳. گيانايا جنايايوگا (Jnanayoga): رسيدن به وحدت از طريق ياد گيری علم و دانش.

۴. آشتانگايوگا (Ashthangayoga): رسيدن به وحدت از طريق كنترل وانضباط و پرورش تن و روان.

اصول و مبانی يوگا حدود سه هزار سال پيش توسط دانشمندی هندی به نام پاتانجلي(Patanjeli) در كتابی به نام «يوگا سوتراس» (Yogasotrus) به رشته ی تحرير در آمد، پاتانجلی يوگا را به هشت مرحله تقسيم بندی كرد كه به نام يوگای هشت مرحله ای كه در زمان سانسكريت با آن آشتانگا (yoga Ashthanga) و در فارسی به آن هشت می گويند معروف شد. در كتاب فوق آمده است كه از هر كس در هر شرايط ميتواند با تمرينات يوگا تكامل جسم و ذهن را تجربه كند.

يوگای هشت مرحله‌ای يا آشتانگا يوگاعبارت است از:

۱. ياما (Yama): به معنای كنترل و آن خودداری و پرهيز از عوامل تباه كننده تن و روان است.

۲. نياما (Niyama): به معنای داشتن نظم و انضباط در زندگی روزمره در تمام مدت زندگي.

۳. آسانا (Asana): به معنای استقرار بدن در حالتی خاص با انجام حركات بد نی يوگا و استقرار در حالت بدنی خاص.

۴. پراناياما (Pra nayama): به معنای نيروی حيات و يا مايتی كنترل و منظور از آن كنترل نيروی حياتی باانجام تمرينات تنفسی يوگا می‌باشد.

۵. پراتی آهارا :(Pratayahara) به معنای تربيت و انضباط حواس

۶. دهارانا (Dharana): به معنای كنترل و انضباط فكر (بدست آوردن تمركز فكر).

۷. دهيانا (Dhyana): به معنای به جريان انداختن فكر متمركز شده يا تفكر عميق يامراقبه (Meditation).

۸. سامادهی (Samadhy): به معنای رسيدن به وحدت يا هو شدن با جهان هستی،



لازم به ذكر است كه مراحل ۱ و۲ و۷ و۸ بيشتر دستورهای اخلاقی و تمرينات خود سازی است. مراحل ۳ تا ۷ تمرينات جامع بدنی ،تنفسی و فكری است كه بيشتر مورد توجه بود و امروزه در اكثر مراكز يوگای جهان از تكنيك های بدن برای سالم سازی تن وروان استفاده می كنند. اين ۸ مرحله خود به دونوع يوگای كلی تقسيم می شوند: ۱. هاتايوگا (Hathayoga) و ۲.راجا يوگا (Rajayoga).

هاتايوگا به تمرينات بدنی و تنفسی يوگا گفته می شود و شامل تمرينات ۱. بدنی ۲. تنفسی ۳. رهاسازی می‌باشد. راجا يوگا به تمرينات ذهنی وتمركزی يوگا گفته می شود و شامل ۱. تمرينات كنترل احساسات ۲. تمرينات كنترل افكار (تمركزفكر) ۳. تمرينات تفكر عميق يا مراقبه (Meditation) می باشد.



به طور كلی می توان گفت يوگا علم وهنری است كه می توان برای پيشگيری از بيماريها ،حفظ و ارتقا سلامت جسمی، روانی و اجتماعی بهره گرفت. يوگا آرامش روانی، تعادل و هماهنگی اركان متشكله روان انسان را تامين می‌نمايد. يوگا استرسهای بيماری زای جسمی و روانی فرد و جامعه را بر طرف می‌کند. يوگا از طريق آرامش روانی، ارتباط آرام و سالم را بين افراد تقويت نموده، با اين روش راههای رسيدن به سلامت اجتماعی را ميسر می سازد. انجام تمرينات يوگا نيازمند وسايل خاصی نمی باشد و می‌تواند توسط هر فرد با حداقل امكانات نسبت به ساير ورزشها از كودكی تا كهنسالی و در تمام مدت عمر انجام شود و نهايتاً اينكه سلامت تن و روان را برای فرد به ارمغان آورده انسان را به آرامش درون نائل گرداند.
افتادن در گل و لای ننگ نيست،ننگ در اينست كه در همانجا بمانی
 سپاس شده توسط
#3
تمرینات اولیه یوگا

این تمرینات که در شکل می بینید می بایست برای شروع استفاده کرد
تعداد انجام هر حرکت در شکل نشان داده شده است

[تصویر:  yoga2a.jpg]

[تصویر:  YOGA2.JPG]


در پست های بعدی تمرینات جدی تری قرار خواهد گرفت
افتادن در گل و لای ننگ نيست،ننگ در اينست كه در همانجا بمانی
 سپاس شده توسط
#4
با کمک یوگا به جنگ سرطان بروید....

[تصویر:  a944643d1e9dd10b3e213af7f3700d22.jpg]

بدن انسان از میلیاردها سلول مختلف تشکیل شده است. جالب این است که این سلولهای پر تعداد و گوناگون همگی از ترکیب دو سلول اولیه به وجود آمده اند. اسپرم Spermسلول نطفه ای است که از پدر می آید و تخمک یا اوولOvule سلول دیگری است که در بدن مادر تولید می شود. این دو سلول در رحم مادر با هم ترکیب می شوند و یاخته ای به نام تخم یا زایگوت Zygote را ایجاد می کنند.
همین سلول تخم که از ترکیب سلولهای نطفه ای مرد و زن تشکیل شده است، به نوبه خود در جریان تقسیمهای متوالی به دو، چهار، هشت..... و بی نهایت سلول تبدیل می شود. به موازات تقسیمهای متوالی در سلول اولیه، تعداد یاخته های حاصل بیشتر می شود و حجم توده سلولی افزایش می یابد. این توده سلولی همان است که جنین نام می گیرد و با لانه گزینی در رحم مادر از طریق جریان خون بدن وی به مواد غذایی و اکسیژن مورد نیاز خود دسترسی پیدا می کند.
با گذشت هر روز از عمر جنین تقسیم سلولی ادامه می یابد و تعداد سلولهای حاصل بیشتر و جنین بزرگتر می شود. سلولهای اولیه حاصل از تقسیم تخم همه یک شکل و یک اندازه اند اما به مرور سلولها علاوه بر تقسیم شدن از سلولهای اولیه متمایز می شوند و هر دسته از سلولها برای ایفای نقشی خاص شکل ویژه ای به خود می گیرند. دسته ای به سلولهای عضلانی تبدیل می شوند، گروهی سلولهای عصبی را پدید می آورند و گروهی نیز با اشکال خاصی که به خود می گیرند در جدار دستگاه گوارش جای می گیرند.
شکل و ساختمان هر دسته از این سلولها به گونه ای است که برای اجرای وظیفه ای خاص طراحی شده است. سلولهای عصبی برای انتقال پیامهای عصبی ساخته شده اند و ساختاری بلند و کشیده دارند. سلولهای قرمز خون برای انتقال اکسیژن و عبور از کوچکترین رگهای خونی مانند عدسیهای مقعر بسیار کوچکی هستند و سلول عضله قلب نیز ساختاری منحصر به فرد دارد.
برخی از این سلولها پس از به وجود آمدن از سلولهای مادری خود دیگر هرگز در بدن تقسیم نمی شوند. مانند سلولهای عصبی. به همین دلیل اگر پس از تولد سلولهای عصبی به هر دلیلی آسیب ببینند جایگزین نخواهند شد. از این روی اگر در جریان زایمان بخشی از سلولهای عصبی مغز نوزاد آسیب دیده باشند وی به فلج مغزی دچار می شود و علاجی نخواهد داشت.
از سوی دیگر برخی سلولها مانند سلولهای پوست در طول عمر یک انسان بارها از نو ساخته می شوند و جای سلولهای پیر و فرسوده را می گیرند.
این مقدمه برای آن بود که دریابیم حیات انسان در گرو تقسیم و تمایز سلولی است و بسیاری از بیماریها نیز حاصل ناهنجاریهایی است که در روند این تقسیم سلولی پدیدار می شود. تقسیم و تمایز سلولی از شگفتیهای جهان هستی است که پیچیدگیهای آن هنوز به طور کامل بر دانشمندان آشکار نشده است. فرایندهایی که به سلولها فرمان می دهند که در چه زمان و با چه سرعتی تقسیم شوند، تابع نظمی بسیار دقیق و حساب شده هستند و عوامل بسیاری در تنظیم دقیق زمان تقسیم و هنگام توقف روند تقسیم سلولی نقش دارند. گویی مدیری حاضر و ناظر است و به دقت به یک سلول دستور می دهد که اکنون می بایست به دو سلول تقسیم شوی و زمانی که تعداد سلولهای حاصل به حد معینی رسید فرمان توقف تقسیم را صادر می کند.
بدیهی است که این مدیر برای اِعمال مدیریت خود از ابزار های ویژه ای بهره می گیرد. این ابزار ها به طور عمده تعداد زیادی آنزیمهای پروتئینی هستند که روند بیوشیمیایی تقسیم و تمایز سلولی را در کنترل خود دارند. این آنزیمها مولکولهایی بسیار حساس هستند و کوچکترین تغییر ناخواسته ای در ساختمان آنها به پیدایش ناهنجاری در روند تقسیم سلولی خواهد انجامید.
● سرطان چیست؟
بر اساس مطالبی که باره روند تقسیم و تمایز سلولی و مدیریت آن بیان شد می توان به راحتی سرطان را شناخت. "بیماری بدخیم یا در اصطلاح سرطان عبارت است از بر هم خوردن نظم و تعادل حاکم بر روند تقسیم سلولهای بدن." بر اثر پیدایش ناهنجاری در فرایندهای تنظیم و مدیریت تقسیم سلولی گاه برخی سلولها خودسرانه و پیش از فرا رسیدن موعد مقرر شروع به تقسیم می کنند یا با سرعتی بیش از آنچه باید تقسیم می شوند. بدیهی است سلولهایی که به این ترتیب تولید می شوند شکل و ساختمان طبیعی ندارند ، از عهده ایفای نقشی که بر عهده آنها گذاشته می شود بر نخواهند آمد و به بدن آسیب می رسانند. این سلولها را سلولهای بدخیم می نامند.
از شگفتیهای خلقت در روند تقسیم سلولی آن است که همانند هر خط تولید یک فرایند کنترل کیفی نیز بر آن نظارت می کند. به این ترتیب که در صورت تولید سلولهایی بد شکل یا غیر طبیعی این سلولها به عنوان بیگانه شناسایی و نابود می شوند. گویی تمام سولهای طبیعی با رمزهایی از پیش تعیین شده به بدن معرفی شده اند و سلولهای غیر طبیعی که این اسم رمز را ندانند، بیگانه تلقی و نابود خواهند شد.
شناسایی سلولهای بیگانه در بدن انسان بر عهده ساز و کاری موسوم به "دستگاه ایمنی" است. این دستگاه در واقع به مثابه ارتش بدن است و از شمار زیادی سرباز و ادوات ویژه تشکیل شده است. سلولهای ایمنی سربازان بدن به شمار می روند. این سلولها یا به طور مستقیم عوامل مهاجم و بیگانه را از بین می برند و یا با تولید موادی موسوم به پادتن باعث نابودی آنها می شوند. در هر صورت سلامت و نیرومندی دستگاه ایمنی بدن در سلامت روند تقسیم سلولی نیز نقش دارد.
بر اساس مطالبی که تا کنون گفته شد، هر گونه اغتشاش در روندهای بیوشیمیایی حاکم بر فرایند تقسیم سلولی می تواند به پیدایش سلولهای سرطانی منتهی شود. عوامل موثر بر ایجاد این اختلالات هنوز به درستی شناخته نشده اند اما تا کنون نقش طیف گسترده ای از عوامل شیمیایی و فیزیکی در پیدایش سلولهای سرطانی به اثبات رسیده است.
بدیهی است که با دوری کردن از این عوامل سرطان زا می توان از ایجاد سرطان پیشگیری کرد اما لازمه این کار آن است که همه این عوامل را شناسایی کنیم و از وجود آنها در محیط زندگی خود آگاه باشیم.
حال اگر به هر دلیل بر اثر تماس با عوامل سرطان زا سلولهای بدخیم تولید شوند اما دستگاه ایمنی بدن با شناسایی به موقع از رشد و پیشرفت این سلولهای غیر طبیعی جلوگیری کند ، بیماری سرطان ایجاد نخواهد شد یا در صورت پیدایش گسترش نخواهد یافت.
پس هر آنچه باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن شود در پیشگیری از پیدایش یا گسترش بیماریهای بدخیم موثر است و بر عکس عوامل ضعیف کننده دستگاه ایمنی بدن ما را در معرض ایجاد و گسترش بیماریهای سرطانی قرار خواهند داد.
امروزه در پژوهشهای متعدد اثبات شده است که هورمونهای استرس مانند آدرنالین به گونه چشمگیری دستگاه ایمنی بدن انسان را تضعیف می کنند. از سویی بیمار مبتلا به سرطان خود با استرس ناشی از ابتلا به یک بیماری صعب العلاج دست به گریبان است. این پدیده همانند یک زنجیره معیوب مقدمات گسترش بیماری را در بدن فرد مبتلا به بیماری بدخیم فرا هم خواهد آورد.
به همین دلیل امروزه بسیاری از بیمارستانها و مراکز درمان بیماران سرطانی با ایجاد گروههای حمایتی به روندهای درمانی با هدف کاهش استرس بیماران روی آورده اند. امروزه یوگا به عنوان یکی از شناخته شده ترین و موثر ترین روشهای مهار استرس و شیوه های موثر تنش زدایی در صدر فهرست روشهای کمکی در درمان سرطان مورد پذیرش پزشکان قرار دارد. با بهره گیری از شیوه های یوگا دستگاه ایمنی بدن برای مقابله با گسترش سلولهای سرطانی تقویت می شود و نیروی دفاعی بدن در برابرعوامل عفونی افزایش می یابد.

دکتر سلام حیدری نژاد
سایت یوگا پیام مهر ( http://www.yoga-payammehr.com )

ارادتمند سرباز كانون...
يا علي53
 سپاس شده توسط
#5
چاکراها :
چاکرا در لغت به معنای چرخ یا چرخه است ٬چاکرا کلمه ای سانسکریت است. در واقع چاکراها اعضا و اجزای بدن متافیزیکی ما هستند٬این اعضا مراکز ورود و خروج انرژی و تبادل انرژی در بدن هستند .شکل چاکراها به صورت مخروطاست.که این مخروطها با چرخش خود انرژی مورد نیاز بدن را به داخل بدن وارد می کنند وانرژی هایی که باید از بدن خارج شوند را از بدن خارج میکنند. د رواقع با چرخش این مراکز انرژیست که انرژی مورد نیاز برای تغذیه جسم فیزیکی و متافیزیکی ما تامین میگردد.چاکراها خود دارای قسمتهای مختلفی هستند.ساختمان چاکرا متشکل از یک مخروط است که توسط ریشه چاکرا به کانالی در داخل ستون فقرات به نام کانال سوشمنا میرسد. انرژی از طریق کانالها و مخروطهای ریزتری که از سطح مقطع چاکرا تا ریشه کشیده شده است٬ انتقال پیدا میکند .به این مخروطها یا کانالهای ریز نادی گفته میشود. در واقع وظیفه نادی ها انتقال انرژی جذب شده توسط چاکرا از سطح مقطع به ریشه و در نهایت کانال سوشمنا است.در بدن انسان هفت چاکرا اصلی و بیست ویک چاکرای فرعی و تعداد بیشماری ریزچاکرا وجود دارد که هر یک ازآنها وظایف خاص خودشان را در بدن انجام می دهند. در واقع این مراکزجذب انرژی ارتباط بین بدن فیزیکی و متافیزیکی ما را برقرار می کند.هر چاکرا رنگ مخصوص به خود را دارد که در ادامه به آنها می پردازیم. چاکراها به صورت جفت در بدن وجود دارند یعنی د رجلو وپشت بدن هستند.بجز چاکرای 1 و7 که به صورت تک هستندو جفتی ندارند.قبل از اینکه به مشخصات٬ حیطه و وظایف چاکراها و تاثیرات آنها بر بدن فیزیکی و متافیزیکی خود بپردازیم. بیایید مسیر انرژی را از زمان ورود به چاکرا تا ترمیم یک عضو یا قسمتی از بدن را دنبال کنیم. همانطور که گفتیم انرژی توسط چاکراها و با چرخش آنها به سطح مقطع چاکرا کشیده می شود و از آنجا توسط لوله ها یا ریز مخروطها به ریشه چاکرا انتقال می یابد. ریشه چاکرا محل طلاقی چاکرا با کانال سوشمنا و طناب عصبی است. وقتی انرژی به طناب عصبی می رسد با اطلاعاتی که در مغز و سلسله اعصاب ما ذخیره شده است کدهایی آزاد می شود. دقیقا مانند این است که افراد یا کارگرانی در یک مجموعه در انتظار رسیدن مواد اولیه و مورد نیاز برای ساختن و درست کردن چیزی باشند٬که به محض دریافت مواد اولیه با توجه به تمام اطلاعاتی که از گذشته جمع آوری کرده اند شروع به کار می نمایند و هر بخش کار خود را آغاز و ادامه می دهد.اطلاعات مربوط به نواقص و اختلالات دردهای بدن نیز در مرکز کنترل بدن ذخیره شده است. با رسیدن انرژی به طناب عصبی پیامهایی به مغزفرستاده می شود و جواب این پیامها به اعصاب و سپس به اعضا داده میشود . با رسیدن این پیامها کدهایی آزاد می شوند که باعث تحریک غدد درون ریزمی گردند ٬ تحریک غدد درون ریز باعث ترشح هورمون مربوطه در خون می گردد و خون نیز هورمونها و مواد مورد نیاز بدن و اعضا صدمه دیده رابه آنها می رساند و آنها با دریافت این مواد به ترمیم خود می پردازند . ,.....
چاکراها..یکی ازمبحث های مهم علم یوگا...
توی یکی از تاپیک ها اگه اشتباه نکنم نوشتن که ""مردها بیشتر می دانند و زن ها بیشتر می فهمند""می دونید چرا ؟چون زن ها ی چاکرای دارن بالا تر از چاکرای مخرجی که اقایون ندارن اون چاکرا مرکز تقویت ادراک... فیلم آواتار ها هم به همین موضوع اشاره داره..اونا برای گرفتن انرزی از چاکرایریشه که مرکز تقویت نیرو هست استفاده می کنن..در واقع بخش هایی از یوگا از طریق دریافت وانتقال انرزی در سطح ماورایی هستش...53258zu2qvp1d9v
این یکی از ارتباط های علم متافیزیک و یوگا بود

.
[تصویر:  11966327979550411256.jpg]
   
ای فرزند آدم.....



من به هر آنچه بگویم *باش* می شود.مرا در آنچه امر کرده ام اطاعت کن تا تورا
   
چنان قرار دهم که به هر چه بگویی *باش* بشود.
   
        53برای ماندگاری رویایی جز پاکی نداشته باش53

[تصویر:  nasimhayat.png]    
[img=0x70]http://www.full-dl.com/wp-content/themes/sms-persia/css/images/nazar.gif[/img]
.
.
.
.
کانونمونو چشم نکنن..
 سپاس شده توسط
#6
باورها
سلام بر زیبا دلان
در طبیعت هر باوری باید منبع خیر برکت برای ما باشد .و این باورها ست که ما را یا به اوج می رساند یا به سقوط می کشاند.باورهای خود را جستجو کنید آنها را از صافی طبیعت رد کنید . الک خود را از عمق آب بیرون بیاور .
آنوقت است، می توانید طلا را ازسنگ ریزه ها جدا کنید .سنگ ریزه ها باورهای غلط توست آنها را دور بینداز .
در طبیعت همه چیز برای توست .در روی آن باوری که تو را منتفع نمی کند ،اندکی تامل کن و آن را تغییر دهید .اگر معنویت تو چندین سال نماز و دعا باشد و همان که بودی ،هستی! آن کنار را بگذار و با خود تامل کن و بگو اگر طبیعت خداوند با ستایش من در خدمت من است،پس چرا تغییری در من دیده نمی شود.بعضی وقتها لازم است یک ایست به خود بدهیم! حتی اگر نماز و عبادت تو باشد .آنها را با باوراینکه توشه ای برای آخرت توست به خود القاء نکنیم .اگر خیر و برکت آن عبادت خداوندی را در این جهان نبینیم ،این چه توقعی است که در آخرت ما را منتفع میکند !!؟ بهشت و جهنم تو،از هم اکنون تو برمی خیزد.آنچه در سر و ذهن تو می گذرد،همان بهشت و جهنم توست .آنچه در سر دارید توشه ای است که بهشت و جهنم تو را، چه در این حیات و چه در حیات پس مرگ تو خواهد بود .بدبینی نسبت به دیگران ،قضاوت ،حساب و کتاب روزانه ی خود،نقشه ها،گرفتاریها و هزاران چیزی دیگر ،اینها آن چیزهایی هست که تو در نماز خواندن در سر دارید .با خداوند اینچنین سخن می گویید .!!چون ارتباط فقط از طریق سرو اینکه ذهن خود را باید ساکت کنیم ، میسر است .کلمات و حرکات فیزیکی تو چه قدرت می تواند داشته باشد .آنها باید از طریق بی ذهنی تو به سوی طبیعت ارسال شود. اما براستی ما چه چیزی را انتقال می دهیم ؟اگر در نماز و عبادت و دعای تو بتوانید آنچه میگویید در ذهن تو باشد .خیر و برکت است .اگر نمی توانید ،آن را رها کن و با تامل آن را تغییر دهید .و توشه ای است که می تواند بهشت تورا از همکنون بسازد و بعد مرگ فقط آن توشه ی توست که به همراه تو می آید .
ممنون از شما در پناه زیبای ها باشید 53
شاد باشید
[تصویر:  16617182444687522349.jpg]
فعلا اینو داشته باشیدcheshmak
[تصویر:  11966327979550411256.jpg]
   
ای فرزند آدم.....



من به هر آنچه بگویم *باش* می شود.مرا در آنچه امر کرده ام اطاعت کن تا تورا
   
چنان قرار دهم که به هر چه بگویی *باش* بشود.
   
        53برای ماندگاری رویایی جز پاکی نداشته باش53

[تصویر:  nasimhayat.png]    
[img=0x70]http://www.full-dl.com/wp-content/themes/sms-persia/css/images/nazar.gif[/img]
.
.
.
.
کانونمونو چشم نکنن..
 سپاس شده توسط
#7
راه رسیدن به نگرش مثبت :


بارها شاید براتون پیش اومده باشه که احساس خستگی شدید بعد از صحبت با کسی یا دیدن کسی یا شنیدن آهنگی یا فیلمی یا رفتن به جایی کنید ، و ادامه اون باعث افسردگی و ناراحتی شما بشه واز خودتون بپرسین چرا ؟
.
.
.
چرا همه چیز خوب نیست و تمام فکرای غیر مثبت بیاد سراغتون و.... چیزایی که اصلا علاقه ندارم درموردشون صحبت کنم،
ولی من دلیلشو میخوام اینجا بهتون بگم

دلیلش خود شما هستین ، بله! درست شنیدین ، خود شما ! چرا؟ چون مراقب خودتون نبودین، حواستون نبوده که کجا هستین ، با کی هستین ، چکار میکنید ، چه چیزی دارین میگین و....
من راه حلشو براتون در پایین توضیح میدم امیدوارم براتون مفید باشه ، من با این فرمول همیشه اینطوری شاده شادم و همیشه حواسم به اطرافم هست.






کنترل حواس پنج گانه ، چون ورودی اطلاعات ما از این حواس تامین میشود ، پس مراقب باشید که چه اطلاعات و داده هایی وارد باور قشنگتون میشود برای مثال:

بینایی : تصاویر زیبا ببینید ، فیلم هایی که حس خوب به شما میدهند رو بیشتر ببینید ، چشمتان را به زیبایی ها تمرکز کنید و عادت دهید که با چشمانتان زیبایی ها را بهتر درک کنید.
شنوایی : آهنگ هایی که احساس شادی ،آرامش و انرژی به شما میدهند را گوش دهید ، موسیقی طبیعی از بهترین موسیقی ها می باشد ، صدای جریان آب ، صدای پرندگان ،... ، حرفهای زیبا را بشنوید
چشایی : وقتی غذای مورد علاقتون رو میل میفرمایید ، به لذت اینکار رو بکنید و تا انرژی بیشتری بگیرید
بویایی : وقتی در جایی هستین که بوی دلنگیزی می آید یا در طبیعتی هستین ، با دل و جان نفس عمیقی بگیرید و ببویید و لذت ببرید .
لامسه : در انتخاب لباس هایتان بیشتر دقت کنید ، همینطور کفش هایتان ، و هر چیزی که با بدنتان در تماس هست ، و چیزهایی که با لمس کردنش احساس خوبی بهتون دست میدهد.

تا اینجا کنترل حواس پنچگانه بود که بروی ورودی ها دقت بیشتری کنیم ، حال باید فعالیت اصلی را شروع کنیم:
خود شناسی : ضمیر ناخود آگاهمون رو بهتر بشناسیم ، رفتارهای خودمان را در شرایط های مختلف مثلا در مشکلات یا شادی ها و ...بشناسیم و روی نقاط ضعف و قوت خودمان کار کنیم.
گفتار : در حرف هایی که میزنید دقت بیشتری کنید که از واژه های مثبت استفاده کنید این تمرین رو اگه انجام بدین نتیجشو در افکارتون میبینید که افکار شما هم در اون از واژه های مثبت پر میشه .
برنامه ریزی ناخوداگاه : بیشتر کتاب ها ، فیلم هاو سمینارهایی که راجب نگرش مثبت پرداخته شده و حس خوبی به شما میدهند ببنید و مطالعه کنید ، و سعی کنید با دوستانی در ارتباط باشید که نگرش مثبت تری دارند

و در آخر تکرار و تکرار و تمرین ، که رمز موفقیت در این هستش که مداومت بدهید تا جزویی از ناخوداگاهتون بشه و باورهای مثبت را گسترش بدهید و در آخر دست هموطنان و دوستان خودتون رو بگیرید و به این راه زیبا دعوت کنید
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#8
یوگا را می توان به عنوان یک سیستم علمی طراحی شده بررسی کرد که به پاکسازی بدن و ذهن از سموم تجمع یافته ایی که به علت انتخابهای نامناسب نحوه زندگی و الگوهای فکری منفی در بدن انباشته شده، کمک می کند.
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#9
هنگامی که افکار به درون ذهن می آیند، شما می توانید با یاد گرفتن اینکه بدون قضاوت آنها را مشاهده کنید، خط بطلان روی آنها بکشید. اگر شما درگیر آن بشوید دوباره این افکار باز می گردند و انرژی آنها مجدداً ذخیره می شود. بنابراین تأکید می شود که الگوهای فکری مشاهده شوند و سپس افکار بی ارزش دور ریخته شوند
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#10
يكي از بزرگترين مشكلات ذهن اينكه ما خود رو آنگونه مي بينيم كه دوست داريم در آينده باشيم و آنچه را كه امروز هستيم رو فراموش مي كنيم.
يوگا ارتباط با زمان حال رو به ما درس مي ده. بدون اينكه انتظار آينده رو داشته باشي، به اين دليل كه آينده نتيجه و براورد تعادل، هماهنگي و لذت در زمان حال است.
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#11
چاکرا کلمه‌ای سانسکریت به معنای «چرخ» است. بر باور هندوها و بوداگرایان، در کالبد انسان مراکزی وجود دارد که به آنها مراکز انرژی یا «چاکرا» گفته می‌شود. چاکراها یا مراکز انرژی در حال چرخش هستند و بخش‌های بسیار مهمی از کالبد انرژی محسوب می‌شوند.
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#12
تمرینات یوگا ، غده هیپوفیز زیر مغز را که مرکز کنترل نظام ترشحات درونی یا هورمونهای درونریز است تحریک میکند. صاحب نظران یوگا تأکید میکنند که تنفس اساس کل زندگی انسان است. نه تنها به این دلیل که اکسیژن به بدن میرساند، بلکه همچنین به این خاطر که شبکه عصبی خودکار را تنظیم و تقویت میکند و به آن انرژی حیاتی میدهد. اما آنچه از آثار یوگا بر ذهن و تن آدمی خیلی جالب است تغییر امواج مغزی است.
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#13
طبق نظر سوآمی ساتیاناندا هر عملی یک انرژی دارد. در پایان هر عمل و انرژی مربوط به آن، دانه ای در نیمه آگاه کاشته می شود، که حافظه آن عمل است. این دانه ها همان ساماسکاراها در یوگا و الگوی اولیه در روانشناسی هستند.
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#14
دو مشخصه اصلي يوگا:
- بيرون ريزي اضافات
- خودشناسي (تنها راه مطمئن براي كشف حقيقت)
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط
#15
بزرگان گفته اند : « لطيف ها از سخت ها مقاومترند.» زيرا سختها مي شكنند اما لطيف ها انعطاف پذيرند. يوگا انسان را لطيف ميكند. يوگا راه و روشي است براي دستيابي به گمشده حقيقي انسان كه خويشتن خويش است . در راستاي تعليمات يوگا ، انسان موفق به دور ريزي اضافاتي از قبيل : ترس ، خشم ، وابستگي ها و خواسته ها شده و نهايتا موجب خالي شدن از منيّت ها و پيوستن به كل كه بي نياز است مي گردد.
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat [email=r@A]r@A[/email]**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


 سپاس شده توسط


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان