عزیز :.:.::. * اعلام وضعیت اولین بسته پاکی مسابقه #پاکی_رمضان * .::.:.


امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♨ آشپزخونه ی کـــــــــانون ♨

#91
سلام

اگر مایلید از سویا به جای گوشت استفاده کنید: سویا را خیس کنید و بعد در آب کش بریزید
روغن را تابه ی گود دار بریزد بعد چند فلفل تازه را خرد کرده به همراه چند گوجه ریز شده و کدو سبز ریز شده بگذارید بپزد
نمک و ادویه و فلفل سیاه و زرد چوبه و ... را اضافه کنید
کمی بعد سویا یا گوشت را اضافه کنید مجموع زمان تا به حال حدود ۱۰ دقیقه است
رب گوجه را در یک کاسه با آب جوش خوب هم بزنید تا یک دست شود  و به مخلوط اضافه کنید این کار باعث رنگ گرفتن بهتر غذا می شود
سه یا دو لیموی تازه را روی غذا آب بگیرید
‌بگذارید قل قل بزند و بعد کم کنید تا همه چیزخوب بپزد

نکته لازم نیست زیاد روغن بزنید
نکته به دلخواه سیر پیاز سبزی تازه و ... هم می توانید استفاده کنید بهتر است اینها را اول به تنهایی نیمه سرخ کنید بعد بقیه چیزها را اضافه کنید
نکته سویا را با رب بیشتر و با لیموی بیشتر بپزید تا طعم بگیرد
نکته برای پر آب تر شدن غذا می تونین گوجه ها رو به جای ریز کردن تو آب میوه گیر بریزید
سعی کنید غذا آب جوش کافی داشته باشد تا کم آب نشود

اینم عکس نسخه ی با گوشت

[تصویر:  mqcw_۲۰۱۹۰۹۲۶_۱۹۵۵۱۷.jpg]

[تصویر:  nasimhayat.png]
#92
سلام بر کدبانو و سرآشپز می توانم
2تا سوال
اسم غذا چیه؟
تو اون ظرفی که کنار ماستِ چی هست؟
#93
(1398 مهر 4، 21:47)Queen نوشته است: سلام بر کدبانو و سرآشپز می توانم
2تا سوال
اسم غذا چیه؟
تو اون ظرفی که کنار ماستِ چی هست؟

دست بوس شماست
هر چی دوست داری صداش کن


مربای انجیر
:دی

[تصویر:  nasimhayat.png]
#94
#دسر #کدو_حلوایی فوق العاده #خوشمزه: کدو حلوایی را با شکر و آب کم می گذاریم بپزد و بعد پوره میکنیم بعد ۴ تا ۵ قاشق نشاسته را با آب سرد حل کرده و میگذاریم چند قل بزند و خوب غلیظ شود بعد چند قاشق گلاب به آن اضافه میکنیم شیرینیش رو بچشید و لازم شد شکر اضافه میکنیم بیسکویت خرد کرده رو با دنت مخلوط می کنیم و ته ظرف میریزیم.بعد مایه ی کدو حلوایی را با ملاقه روی مخلوط بیسکویت و دنت میریزیم و میگذاریم هم دمای محیط شود داخل یخچال گذاشته و هنگام سرو آن را با پودر دارچین و گردو تزیین می کنیم.. نوش جان ^
پ ن:درستش کنم عکسش و میزارم ولی این الان ب چشمم خورد خیلی مشتاقشم خدایی: دی
[تصویر:  47st_17026965-1507-l.jpg]
 سپاس شده توسط
#95
4chsmu1 
اینجا رو نداشتیم
 سپاس شده توسط
#96
(1397 دي 20، 0:45)atrisa نوشته است: تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]

هنوز جمعه مذکور نیومده اتریسا؟ 65
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده، 
روزهای گذشته،
خون‌های ریخته،
عشق‌های گم شده، 
آبروهای رفته،
بغض‌های شکسته، 
اشک‌های چکیده،
و آب‌های از جوی رفته را 
تو باز می‌گردانی
ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ها...

[تصویر:  20191213_181446.png]
 سپاس شده توسط
#97
(1398 مهر 18، 13:58)رَستا نوشته است:
(1397 دي 20، 0:45)atrisa نوشته است: تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]

هنوز جمعه مذکور نیومده اتریسا؟ 65

Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) 
پست برا ۲۰دی ۹۷ هستش Khansariha (13) 
_______
تا آخر شب حتما درمورد کیک خیس پست میذارم 53258zu2qvp1d9v
 سپاس شده توسط
#98
اره دیگه پستت خاک گرفته بود گردگیریش کردم 4chsmu1

حتما اینکارو بکن کیک خیس دوس Lol
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده، 
روزهای گذشته،
خون‌های ریخته،
عشق‌های گم شده، 
آبروهای رفته،
بغض‌های شکسته، 
اشک‌های چکیده،
و آب‌های از جوی رفته را 
تو باز می‌گردانی
ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ها...

[تصویر:  20191213_181446.png]
 سپاس شده توسط
#99
(1397 دي 20، 0:45)atrisa نوشته است: تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]


کیک خیس


آرد شیرینی پزی 2 پیمانه(300 گرم)
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
جوش شیرین 1و 1/2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
◀◀◀توصیه من اینه که به هیچ عنوان جوش شیرین رو جایگزین نکنید چون مایعات این کیک زیاده و برای رسیدن به بافت عالی حتما به جوش شیرین نیاز داره...
◀◀◀در صورت تمایل به جایگزینی به جای آن 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر جایگزین کنید(یعنی مجموعا 5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر) ولی بافت کیک به سبکی زمان استفاده از جوش شیرین نخواهد بود.
نمک 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
پودر کاکائو 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 تا یک و نیم پیمانه( من 1 پیمانه ریختم)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب جوش 1 پیمانه
.
همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب گرد 25 سانت یا میان تهی 27 تا 30 سانت یا مستطیل 20*30 را با روغن جامد چرب و با پودر کاکائو کاور کنید.
آرد+پودر کاکائو+نمک+بیکینگ پودر+جوش شیرین را با همزن دستی مخلوط و 3بار الک کنید.
در ظرفی تخم مرغها+شکر+وانیل را ریخته و 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود.
سپس روغن مایع را اضافه و 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید.
بعد شیر را اضافه و یک دقیقه دیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با کندترین دور همزن هم بزنید در حدی که مواد یکدست شوند.
◀بعد از یکدست شدن زیاد هم نزنید کیک سفت میشود.
مایه کیک را در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
◀در قالب گرد ساده ممکن است تایم پخت طولانی تر شود.
◀برای سس شکلات:1لیوان شیر+1 قاشق پر پودر کاکائو+2 قاشق شکر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند.
.
کیک آماده را از فر خارج کرده و 5 دقیقه صبر کنید سپس دورتا دور آنرا آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود.
سپس با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد و سس گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا سس جذب کیک شود سپس کیک را بلافاصله از قالب خارج کنید.
◀بعد از ریختن سس اگه کیک زیاد در قالب بمونه ممکنه به قالب بچسبه و کامل جدا نشه.
.
 سپاس شده توسط
[تصویر:  0in7_۲۰۱۹۱۱۰۵_۱۳۵۵۱۵.jpg]


سلام

چون من فقط سالی یه بار آشپزی می کنم گفتم تصویرشو بذارم

پ.ن خیلی ام با غذای قبلیم فرق فوکوله

[تصویر:  nasimhayat.png]
سلام
آشپز کانون اومده با بریون خونگی Smiley-face-cool-2

مواد لازم برای دو نفر
دو عدد ران مرغ تازه با پوست
پیاز هر چقدر که بتونین تو پوست جا کنین 4chsmu1
سیر
ادویه هر چی دم دستتون بود Gigglesmile

ران های مرغ رو میشورین پوستشون رو قلفتی میکنین البته نه همه پوست رو فقط از ی گوشه مثل کیسه میکنین که سیر و پیاز خرد شده و ادویه رو بریزین توش 49-2
همه ی قسمتهاشم ادویه ای میکنین وی جوری رو جوجه گردان میزارین که پیازها از تو مرغ نریزه 49-2

بعد تقریبا یک ساعت ونیم اماده است 49-2

[تصویر:  d15b_۲۰۱۹۱۱۰۶_۲۱۲۱۴۷-1.jpg]

زیر مرغ ها ی تیکه فول بزارین که سینی فر کثیف نشه
ما چندتا گوجه هم گذاشتیم رو فول قشنگ پخت  

[تصویر:  m14s_۲۰۱۹۱۱۰۶_۲۱۵۸۳۸.jpg]

پیاز های داخلش ادویه ای و خوشمزه است اگه با پیاز مشکلی نداشته باشین 65

[تصویر:  xa9_۲۰۱۹۱۱۰۶_۲۱۵۹۳۶.jpg]

اینم از هنر آشپزی کدبانو  65
الکی مثلا همش کار من بوده 4chsmu1


پ ن:هر کاری کردم عکس ها بعد اپلود کج شدن Khansariha (56)
53 برنامه ریزی روزانه  53 

در این دنیا اگر غم هست
صبوری کن خدا هم هست
سلام
سرآشپز کویین هستم با آموزش آشپزی ساده در خدمت شما 4chsmu1
اول عکس غذای لذیذی که تدارک دیدم رو می زارم 65
[تصویر:  photo_2019_11_11_00_18_14.jpg]
موارد مورد نیاز
پیاز نگینی خرد شده
گوشت چرخ کرده یا مرغ چرخ کرده یا ترکیب هردوش (با توجه به سلیقه آزاد هست)
قارچ خرد شده
فلفل دکمه ای نگینی خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پیاز رو تفت میدیم بعش گوشت اضافه می کنیم (شعله رو زیاد می کنیم که گوشت آب نندازه، ادویه ها رو هم اضافه می کنیم )
در ظرفی دیگر فلفل دلمه ای و قارچ رو تفت میدم
درنهایت همه رو با هم مخلوط می کنیم و پنیر پیتزا رنده شده رو روی مواد می ریزیم و اجازه میدیم آب بشه

با نون ساندویچی و سس میل کنید
نوش جان 53
چندروزه میخوام پست بذارم اینجا اما نمیشه 22
__________
راستش فیلم پایینی قرار بود بشه ی کیک خوشمزه اما متاسفانه ی عزیزی مایع کیک و بیش از حد ظرفیت قالب ریخته توش و متاسفانه کیک مرحوم شد 809197ps94ijjhwg
چ؟؟؟؟عزیز؟؟؟اون عزیز کیه؟؟؟ 65 من؟؟؟؟واقعا فکر میکنین منم؟؟؟؟ 65 
عرضم ب حضورتون ک بلی 4chsmu1
قاتل کیک بنده هستم 9 18
مرحوم خیلی کیک خوبی بود،روحش شاد و یادش گرامی 117

کیک
سللاام من اومدم دوباره با ی غذای متفاوت و خوشمزه   :gigglesmile: :cheshmak:
ابتکار خودمه امیدوارم خوشتون بیاد  :gigglesmile:
کاغذ قلم هاتون رو بیارین که میخایم شروع کنیم   :49-2:

مواد لازم:

پیاز      یدونه درشت رنده شده
سیر     کرونا اومده بیشتر بریزین میگن خوبه  :khansariha (13):


فلفل دلمه   1/4 ی فلفل دلمه متوسط

میگو   هرچقدر که دوست دارین  :D  من ی پیاله متوسط میگو پلویی استفاده کردم

ادویه(زردچوبه ،فلفل سیاه، اویشن،  کاری)

گوجه فرنگی   4تا ریز 

سبزی جعفری

رب گوجه فرنگی  1قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

پاستا   1.5لیوان

نارنج وسس کچاپ برای سرو غذا

قابلمه هاتون رو اماده کنید تا بقیه رو بگم  :65:

پیاز رنده شده با سیر خورد شده رو با روغن تفت میدیم

فلفل دلمه نگینی رو بهش اضافه میکنیم ،تا پیاز سبک بشه میگو رو میریزیم تو آبجوش تا راحتتر بپزه

سیروپیاز وفلفل دلمه ی تفت داده شده رو تو ی ظرف میریزم و شعله رو یکم زیاد میکنیم ومیگو رو میریزیم تو قابلمه  :49-2: میگو با شعله ی کم بپزه سفت میشه

خب حالا رب  و ادویه و سیر وپیاز وفلفل دلمه رو به میگو اضافه میکنیم 

گوجه رو پوره میکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم ،یک ربع زمان بدین تا آب گوجه کشیده بشه و به روغن بیفته

بعد به روغن افتادن ،پاستا رو به همراه دو لیوان آبجوش به موادمون اضافه میکنیم

درقابلمه رو میزاریم میریم پی کارمون تا پاستا بپزه  :cheshmak:

5دقیقه آخر جعفری خورد شده رو اضافه میکنیم


اگر دوست داشتین میتونین به همراه جعفری پنیر پیتزا هم اضافه کنین  :areare: (من استفاده نکردم هرگونه عوارضی پای خودتونه :65: )
هروقت که پاستا نرم بشه واب غذا کشیده شه غذای شما آماده است   :49-2:

بشقابهاتون رو اماده کنین پاستا رو بریزین تو بشقاب صبرکنین از داغی بیفته با نارنج وسس کچاپ نوش جان کنید  :ehteram: :302:


اینم عکس بعد پخت،من چون تو دیس ریختم برای اینکه بهتر مشخص شه مجبور شدم از 1.4دیس عکس بگیرم  :65:   :1:

[تصویر:  m8io_۲۰۲۰۰۲۲۸_۱۳۱۶۲۶.jpg]
53 برنامه ریزی روزانه  53 

در این دنیا اگر غم هست
صبوری کن خدا هم هست
 سپاس شده توسط
سلام
املت آتیشی 
مواد لازم: چوب برای درست کردن آتیش
کلوخ برای درست کردن منقل
گوجه فرنگی، فلفل سبز، تخم مرغ، روغن و نمک
[img]<a href=[/img][تصویر:  fky1_photo-0302.jpg]" />
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتری




                ✈        ✈      ✈     ✈   ✈    ✈    

[تصویر:  05_blue.png]


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان