عزیز :.:.::. * اعلام وضعیت اولین بسته پاکی مسابقه #پاکی_رمضان * .::.:.


امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♨ آشپزخونه ی کـــــــــانون ♨

(1399 شهريور 26، 13:42)شادن نوشته است: ما وقتی میریم روستای زادگاهم تو حیاط خونه قدیمی مون رشته خونگی درست میکنیم مصرفش هم اینطوریه که با پلو قاطیش میکنیم یا رشته پلو درست می کنیم
امروز خونه بودم و به درخواست اهالی اینو درست کردم
بفرمایید


اووووف عجب سسی داشت 49-2  من جدیدا با یه کانال آپارات آشپزی می کنم اسمش هست "آشپزی با سنا" ..تقریبا همه ی غذاها رو با متدش درست می کنم و خیلی خوب میشه..مخصوصا یه مرغ هندی داره اونو خیلی زیاد درست می کنم.
 Sure I’ve lost a couple of battles over the years   
53 but the second I give up the fight is the second I lose the war 53
بزرگوارین خانم شادن و ممنون از نظر لطفتون 1 .. ان شاء الله این کانون پاکی کانون خوشبختی باشه و همه اش خبرای خوب توش باشه ..

دستور کیک
ما از این پیمانه های آشپزی داریم ولی خب فکر کنم مهم، سازگاری مقیاسهاست

آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یا آب نیم پیمانه
روغن نیم پیمانه
تخم مرغ سه تا
هل و گلاب (و اگر خواستین زنجبیل و دارچین)
بیکینگ پودر

بیکینگ رو بریزید رو آرد و سه بار الک کنید آرد رو


فر رو از قبل گرم کرده باشید .. من به تجربه میذارم روی حرارت بیشینه اش

سفیده و زرده ها را جدا کنید
سفیده را همراه نصف شکرها که بهش اضافه میکنید حین همزدن، خوب بزنید تا مثل خامه بشه
بعد زرده ها رو با اضافه کردن باقی شکر و بعد، آب (شیر) و روغن و هل و گلاب خوب بزنید که یه دست بشه
بعد زرده رو با سفیده اضافه کنید و از اینجا به بعد رو با دست (مثلا با لیسک یا چیزای بزرگتر از قاشق و اینا) و نه با همزن، همینطور که آرد رو خرد خرد اضافه میکنید با ملایمت و نه مدل همزنی، مخلوط کنید تا قشنگ یه دست در بیاد .. ضمنا در یک جهت هم بزنید
این مایه آماده شده رو بریزید تو قالب یا ظرفی که کفش رو چرب کردید و یه ذره آرد پاشیدید. .. اگه با کره چرب کنید بهتره .. اگر کاغذ روغنی هم داشته باشید که خوبه
دوست داشتید در اینجا، پسته و کشمش و گردو و اینجور چیزام بندازید توش (ولی دیگه هم نزنید و خواستید فشار بدید)
بعد بذارید تو فر، حدود 30 تا 40 دقیقه .. هر وقت چاقو زدید و ماده کیک بهش نچسبید یعنی پخته .. ولی زیاد فر رو باز نکنید که فرآیند پف کردنش خراب نشه
نکته تکمیلی: من به تجربه حرارت فرمون رو بیشینه میکنم و کیک رو تا جای ممکن بالا (با استفاده از یه سه پایه کوچک) و گوشه فر میذارم تا حرارت بالا اما یکنواخت و غیر مستقیم به کیک برسه و کفش ته نگیره
بی نهایت ممنونیم از آموزش کاملتون آقای مرد مجاهد 
خیلی خوب گفتین Thankyou


میگم دوستان یک عدد سوال
کیک که میپزین 
توش کره میریزین یا روغن جامد یا روغن مایع؟
من با کره درست کردم خیلی خوشمزه میشه
با روغن جامدم خوب میشه ولی خب کره خوشمزه تره
با روغن مایع درست کردم خراب شد 22
فکر کنم باید مدل آقای مرد مجاهد باشه برای روغن مایع
سفیده و زرده تخم مرغ جدا بشه
بنظرم نتیحه تحقیقاتم تو نت اینو گفت

ممنون میشم اگر بگین چه مدل روغنی استفاده میکنین 302
روغن جامد کوچک دیگه گیر نیاوردم Khansariha (60)
موندم وسط راه 809197ps94ijjhwg
اعضای خانواده بد نگاه میکنن 45
کیک میخوان Badbakht
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
 سپاس شده توسط
من جامد و میزارم رو گاز مایع میشه نصف لیوان میریزم خیلی خوبم میشه 53258zu2qvp1d9v

شرمندم فیلم پیراشکی مونده .نیاز ب برنامه داشتم برای فیلم ها ب خاطر همین مونده.ولی یادمه Hanghead
 سپاس شده توسط
(1399 مهر 1، 17:27)یاقوت نوشته است: من جامد و میزارم رو گاز مایع میشه نصف لیوان میریزم خیلی خوبم میشه 53258zu2qvp1d9v

شرمندم فیلم پیراشکی مونده .نیاز ب برنامه داشتم برای فیلم ها ب خاطر ه


آره با جامد خیلی خوب میشه  53258zu2qvp1d9v
کره خوشمزه تر ولی خیلی گرون تره 809197ps94ijjhwg
نمیدونم چرا با روغن مایع بد شد
Hanghead

دستت درد نکنه
هر وقت تونستی بگذار عزیز دل 302 302
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
 سپاس شده توسط
زنده باشید .. خدا رو شکر که مفید بوده

ما روغن کنجد میزنیم
53258zu2qvp1d9v
ممنونم
همون به گمونم با روغن مایع حتما حتما باید سفیده و زرده جدا باشه
ممنونم Thankyou
تا آخر هفته یه امتحانی میکنم ببینم چطوری خوب میشه 317
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
 سپاس شده توسط
///////////
اینم دستور درست کردن مارشمالو (همون پف پفی خودمون)

مواد لازم:
 یک بسته پودر ژله 
۵قاشق غذاخوری شکر
۱/۳پیمانه آب جوش یا ۷قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل ب مقدار لازم
(1399 مهر 3، 13:23)یاقوت نوشته است: اینم دستور درست کردن مارشمالو (همون پف پفی خودمون)

مواد لازم:
 یک بسته پودر ژله 
۵قاشق غذاخوری شکر
۱/۳پیمانه آب جوش یا ۷قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل ب مقدار لازم

بی نهایت ممنونیمممممممممم 317
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
من با توجه به جوابایی که بهم دادین و خیلی خیلی ازتون ممنوم Thankyou
نتیجه گرفتم دستور پخت کیک قبلیم با روغن مایع هیچ جوره درست در نمیاد 53258zu2qvp1d9v
اومدم از این استفاده کردم 2uge4p4
خیلی خوب شد 317
اصلا عالی شد Confetti
هر کی خورد گفت کو خامه اش؟ 7
فقط خامه کم داره 65
دستور پخت قبلی با کشمش خوب بود 53258zu2qvp1d9v
قشنگ طعم کیک فنجانی میداد 4chsmu1
ولی این یکی طعم کیک تولد میده Confetti

53258zu2qvp1d9v
هم اکنون اینجانب برای درست کردن خامه مشکل دارم Hanghead

یه بار خامه صبحانه را با پودر خامه و پودر قند زدم خوب نشد 809197ps94ijjhwg
یه بار خامه صبحانه را با پودر خامه و شکر زدم خوب نشد809197ps94ijjhwg

یه جا نوشته بود سفیده تخم مرغ را با پودر خامه Hanghead
امتحان نکردم Shy
نظرتون Hanghead

کلا خامه درست کردین؟ Hanghead
چطوری درست کردین؟ Hanghead
یک دنیا ممنون میشم کمک کنین 302
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
 سپاس شده توسط
من خامه رو از خود قنادی میخرم،حوصله م نمیشه 4chsmu1
خیلی وقت شده کیک درست نکردم،حوصله م نمیکشه .
فردا فیلم خامه رو برات میفرستم صد درصد تضمینی یاد میگیری .
 سپاس شده توسط
(1399 مهر 15، 1:19)یاقوت نوشته است: من خامه رو از خود قنادی میخرم،حوصله م نمیشه 4chsmu1
خیلی وقت شده کیک درست نکردم،حوصله م نمیکشه .
فردا فیلم خامه رو برات میفرستم صد درصد تضمینی یاد میگیری .

4chsmu1
هر چی میگم بابا خامه دیگه در دست من نیست
خوب نمیشه
کار من نیست
بیاین بریم بگیریم از قنادی ها
میگن همین خوبه
53258zu2qvp1d9v
بنظر من خیلی طعم خامه صبحانه میده
اصلا هم نمیشه فرم داد بهش
53258zu2qvp1d9v

دست گلت درد نکنه عزیز
ممنونمممممممممم 302 302 302 302 302
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
 سپاس شده توسط
فرم دادن خامه صبحانه  49-2


پ ن:آموزش فرم دادن خامه با خامه صبحانه❤


در مورد چربی خامه باید بگم که کارخونه های ایران خامه با چربی بیشتر از ۳۰ درصد تولید نمیکنند، خامه مناسب برای فرم دادن خامه ای هست که حداقل ۳۵ درصد چربی داشته باشه بنابراین خامه های صبحانه که فرم داده میشوند پایداری خیلی کمی دارند و حتی در هوای سرد و زمستون زود آب میشوند و باید سریع باهاشون کار کرد، برای اینکه بتونید کمی پایداری این خامه صورتیا رو بالا ببرید از پودر خامه استفاده کنید.
نسبت این یه مواد اولیه (خامه، پودر خامه و پودر شکر) دست خودتونه و میتوتید کم و زیادش کنید فقط هرچی شکر کمتر و پودر خامه بیشتر و خامه پر چرب تر باشه خامه پایدارتره
(بنظرم خامه ای که با پودرخامه و شیر درست میشه اصلا استفاده نکنید چون مزه جالبی نداره)
خامه یک کیلو، پودر خامه ۵ ق غ ، پودر شکر ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم و وانیل یک ق غ همه رو باهم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ۸  ساعت توی فریزر بذارید تا کاملا سفت بشه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد خامه صورتی پگاه به نسبت بقیه خامه ها واسه فرم دادن خیلی بهتره وقتی پاکت خامه را باز میکنید خامه باید قالبی وسفت باشه اب اضافی خامه را دور بریزید اگه خامه بشکل قالبی نباشه و پوره ای باشه واسه فرم دادن مناسب نیست?
تو محیط گرم  خامه را فرم ندید جای خنک ....یا چند تکه یخ داخل ظرف بریزید وظرف خامه را داخل بزارید وفرم بدید
 سپاس شده توسط
(1399 مهر 15، 10:02)یاقوت نوشته است: فرم دادن خامه صبحانه  49-2


پ ن:آموزش فرم دادن خامه با خامه صبحانه❤


در مورد چربی خامه باید بگم که کارخونه های ایران خامه با چربی بیشتر از ۳۰ درصد تولید نمیکنند، خامه مناسب برای فرم دادن خامه ای هست که حداقل ۳۵ درصد چربی داشته باشه بنابراین خامه های صبحانه که فرم داده میشوند پایداری خیلی کمی دارند و حتی در هوای سرد و زمستون زود آب میشوند و باید سریع باهاشون کار کرد، برای اینکه بتونید کمی پایداری این خامه صورتیا رو بالا ببرید از پودر خامه استفاده کنید.
نسبت این یه مواد اولیه (خامه، پودر خامه و پودر شکر) دست خودتونه و میتوتید کم و زیادش کنید فقط هرچی شکر کمتر و پودر خامه بیشتر و خامه پر چرب تر باشه خامه پایدارتره
(بنظرم خامه ای که با پودرخامه و شیر درست میشه اصلا استفاده نکنید چون مزه جالبی نداره)
خامه یک کیلو، پودر خامه ۵ ق غ ، پودر شکر ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم و وانیل یک ق غ همه رو باهم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ۸  ساعت توی فریزر بذارید تا کاملا سفت بشه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد خامه صورتی پگاه به نسبت بقیه خامه ها واسه فرم دادن خیلی بهتره وقتی پاکت خامه را باز میکنید خامه باید قالبی وسفت باشه اب اضافی خامه را دور بریزید اگه خامه بشکل قالبی نباشه و پوره ای باشه واسه فرم دادن مناسب نیست?
تو محیط گرم  خامه را فرم ندید جای خنک ....یا چند تکه یخ داخل ظرف بریزید وظرف خامه را داخل بزارید وفرم بدید

یک دنیا ممنونم عزیز دل
همه جا میگفتن یکی دو ساعت 
۸ ساعت 17
انشالله خوب میشه دیگه ایندفعه Khansariha (69)
یک دنیا ممنونم 302
هدف از ترک  / حس خوب ۱۵۷ روز /علت شکست 157 روز/   علت شکست 10 روزه  /  اهرم رنج و لذت / 1401   Khansariha (58)

دلایل وسوسه  / هدف از ترک تاثیر پاکی
خدایا چنان کن سرانجام کار  Confetti تو خشنود باشی و ما رستگار 317 بهترین خدای دنیا Khansariha (63) دعا میکنم بشم بهترین بنده دنیا برات  Khansariha (2)  الحمدلله رب العالمین Thankyou خداوندا مرا پاکیزه بپذیر  fly2  صبر داشته باش  خدا با صابران است  49-2  خداوند توبه کنندگان را دوست دارد Khansariha (84)  

 امام صادق(ع): روز قیامت خداوند با شخص خودارضا گفت و گو نمى کند و از چشم خدا مى افتد.  Hanghead
 سپاس شده توسط


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان