عزیز :.:.::. * اعلام وضعیت اولین بسته پاکی مسابقه #پاکی_رمضان * .::.:.


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مدیریت بعد از لغزش

#76
رفقا حالم خرابه یکی برسه به دادم از بعد از ظهر تا الان 6 بار انجام دادم داغونم

وسوسه ولم نمیکنه

کمکم کنید


شعار من: ناامیدی ممنوع
[تصویر:  zko_mxcpx3irr8xxxrsdbdjwa0n2.png]
#77
(1395 ارديبهشت 24، 23:27)mamad68 نوشته است: رفقا حالم خرابه یکی برسه به دادم از بعد از ظهر تا الان 6 بار انجام دادم داغونم

وسوسه ولم نمیکنه

کمکم کنید

بله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شش بارررررررررر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادر گلم چرا اینطوری می کنی با خودت ؟؟؟؟؟؟
من تو گذشته اگه دو بار پشت سر هم انجام می دادم تمام روز درد و ... داشتم ... شما چه طور می تونی تحمل کنی عوارضش رو ؟
تو رو خدا وقتی دچار وسوسه میشی سر خودت رو گرم کن ...
مگه توی چه شرایطی هستی که اصلا می تونی شش بار انجام بدی برادر گلم ؟!
ذکر لا حول و لا قوة الا بالله بگو ...
تسبیحات حضرت زهرا ( سلام الله علیها ) رو تکرار کن حتما ...
مراقب چیزایی که می خوری باش گرم و تند نباشنااااااااااااا
چیزای تحریک کننده نبین ...
تنها نمون ... تو کجا این کارو انجام میدی آخه که هیشکی بهت شک نمی کنه با این مدت من موندم !

خواهش می کنم ازت حواس خودتو با یه کار سرگرم کننده پرت کن ... صفحه 36 این تاپیکو هم حتما بخون :
http://www.ktark.com/thread-8.html
به قول اون ترانه معروفه :
رو به این جاده ، به بن بست نرووووو
" یه نفر " ، برای ترک هست ؛ نرووووو
شک ندارم ؛ که تو بر می گردیییییی
فرصت خوب من ، از دست نرووووووووو
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)
حکمت اینکه خداوند ، تعداد انگشتان دست هر فرد را پنج انگشت قرار داده و اینکه مجموع بند های انگشتان یک دست ، مساوی است با چهارده عدد بند ، این است که

پنج انگشت دست اشاره ای است از سوی خداوند  به پنج تن آل عبا ( علیهم السلام ) ، بله پنج تن اهل بیت ( علیهم السلام ) :
حضرت محمد (ص) ،حضرت علی(ع) ،حضرت فاطمه (س) ،حضرت حسین(ع) ، حضرت حسن (ع)
و تعداد چهارده بند انگشت هر دست ...
اشاره ای است از سوی خداوند به چهارده معصوم (علیهم السلام)
حالا سوال تکان دهنده ای که موی تنتون سیخ بشه ...؟؟؟
سوال این است که ما ، از چه عضوی از بدنمون برای انجام خودارضایی استفاده می کنیم ؟؟؟
دیگه هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی مونه ...

 سپاس شده توسط
#78
بالاخره بعد از کش و قوس زیاد دوباره شهوترانی را شروع کرديد. حال می خواهيد چه کار کنيد؟ می توانيد لغزش را به عنوان يک تجربه نگاه کنيد يا اينکه آن را برای خود يک شکست به حساب بياوريد و به این بهانه شهوترانی را ادامه دهيد. بسياری از ما  فراموش می کنيم که پس از لغزش حق انتخاب داريم.

بزرگترين فاجعه برای ما که تسلیم وسوسه لغزش دوباره شده ایم، اين است که لغزش را برای خود يک شکست به حساب آورده و آن را بهانه ای برای ادامه دادن شهوترانی خود قرار دهيم.
 اين که ما شهوترانی را از سرگرفته ايم به اين معنی نيست که چاره ديگری جز ادامه شهوترانی نداريم، بلکه بايد به خود يادآوری کنيم که انسان خطا کار است و ما نیز مانند بقیه انسان ها در زندگی اشتباهاتی داشته ايم ولی اکنون از تجربیات تلخ خود درس عبرت گرفته و دوباره به سوی بهبودی قدم بر می داریم. لغزش به معنی پايان يافتن بهبودی ما نيست.
 ما عادت به خودارضایی کرده ایم  و شهوترانی دوباره  اتفاق چندان تعجب آوری نيست. اگر پس از مدتی پاکی و زندگی در حال بهبودی دوباره شهوترانی را از سر گرفته ايم، نباید نامید و سرشکسته شویم. مساله مهمی که اکنون با آن روبرو هستيم اين است که  با عقل و منطق درباره این اتفاق تصمیم بگیریم و اجازه ندهیم که افکار معتادگونه بر ما غلبه کنند.
نکته مهم اين است که “لغزش کردن به معنی پايان بهبودی ما نيست”. واقعيت اين است که این اتفاق ممکن است همان چيزی باشد که ما برای درس گرفتن از طبیعت مشکل خود و کارکرد بهتر اصول بهبودی به آن نیاز داريم. هرچند هیچکس به ما   توصيه نمی کند که برای درس گرفتن از مشکل خود لغزش کند، اما واقعيت اين است که بسياری از ما پس از دچار شدن به لغزش از این تجربه دردناک درس عبرت گرفته و با عزم و اراده بیشتری برنامه بهبودی خود را دنبال می کنيم.
 لغزش می تواند ما را در مسیر بهبودی خود مصمم تر کرده و با آموختن نکات تازه ای درباره مشکلمان زندگی بهتر و مفيدتری را در بهبودی برای ما فراهم نماید. اما اگر بعد از لغزش کردن به بيماری خود اجازه بدهيم تا ما را وادار به ادامه شهوترانی کند: زمانی طول نخواهد کشید که دوباره با پیآمدها و عواقب هولناک خودارضایی  روبرو خواهیم شد. بازگشت دوباره ما به شهوترانی فعال ،همه مصائب و بدبختی هایی که برای فرار از آنها تصمیم به پاک شدن گرفته بودیم را، دوباره بر سر ما خواهد آورد ؛ افراط در شهوترانی،  به خطر افتادن سلامت جسمي و روانی، مشکلات خانوادگی، ‌به خطر افتادن زندگی زناشویی و… تنها بخش کوچکی از مشکلاتی است که مجددا به سراغ ما خواهد آمد. باید به یاد داشته باشیم که دیدگاه و برداشت ما درباره لغزش برای ما مساله مرگ و زندگی است. هرگز نباید این نکته را فراموش کنیم که اگر بعد از لغزش احساس نا امیدی و شکست کنیم، ممکن است زندگی خودمان را از دست بدهیم.

 در اين قسمت پيشنهاداتی ارائه شده است تا اينکه شما بدانید که بعد از لغزش چه کارهايی می توانید انجام دهيد تا دوباره به مسير بهبودی بازگرديد.
 
١- اقدام بلافاصله برای بهبودی
٢- پذیرش مسئولیت لغزش
٣- استفاده از حمایت گروه
٤- اقدام به عملیات
٥- اداره عوارض جانبی لغزش
٦- مراجعه احتمالی به متخصصان
٧- عبرت گرفتن از تجربه لغزش 

ادامه دارد...
 
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#79
۱- اقدام بلافاصله برای بهبودی
  • پس از اينکه لغزش کرديد بايد بلافاصله دست به کار شويد و برای برگشتن به مسير بهبودی اقدامات لازم را انجام دهيد. به هیچ عنوان نباید فکر کنید “حالا که لغزش کردم چه بهتر که مقدار بيشتری شهوترانی کنم.” اين طرز فکر در واقع نیرنگ و حيله ای است که بيماری به کار می گیرد تا ما را از مسیر بهبودی منحرف کرده و مشكلات بيشتری برای ما به وجود بیاورد. در ضمن، نبايد به خودتان بگوئيد “بالاخره نتوانستم طاقت بياورم و در برابر وسوسه ها تسلیم شدم و دوباره به شهوترانی روی آوردم. سرنوشت من اين است که همیشه بیمار باقی بمانم و برای رهائی از چنگ شهوت هيچ کاری از دست من ساخته نيست.” اين دیدگاه منفی و پذيرفتن شکست در برابر خودارضایی باعث می شود که مشکل شما بيش از پيش قدرتمند شود. در واقع همه باورها و نگرش های منفی نسبت به لغزش مانند: سرزنش کردن خود، ‌تاسف خوردن به حال خود، ‌خود را فردی ضعيف یا ‌ شکست خورده دانستن و… ناشی از عدم شناخت صحیح ماهیت مشکلمان است. باید بدانید که شهوترانی فعال یک بیماری مزمن است که پس از مبتلا شدن به آن، حتی در دوران بهبودی نیز در درون شما باقی خواهد ماند و شما تنها قادر به کنترل و مهار کردن آن به صورت روزانه هستید. بنابراین هر نوع بی توجهی و غفلت از کارکرد اصول باعث می شود تا بیماری در درونتان زنده شده و شما راه و روش قدیمی زندگی خود را از سر بگیرید.  اما در صورتی که نگاهی واقع بينانه ای به طبیعت مشکل خودتان داشته باشيد و شهوترانی مجدد را يك اتفاق رايج و حتی طبيعی به حساب بياوريد، در آن صورت می توانيد بلافاصله دست به کار شده و با استفاده از ابزارهاو حمایت گروه  دوباره در مسیر بهبودی قرار بگیرید.      
  • اولین و موثرترین کار پس از لغزش کردن این است که  بعد از دور شدن از محیطی که لغزش کرده اید و پاک کردن علایم لغزش بلافاصله با دوستان بهبودی خود و نیروی برتر ارتباط برقرار کنید،حتی اگر در ابتدای راه هستید و هنوز به وجود نیروی برتر ایمان ندارید به دیگران بگویید كه دوباره لغزش  کرده ايد. انجام این دو کار مثبت و سازنده، باعث کاهش قدرت و نفوذ شهوت برای به چنگ آوردن و تحت سلطه گرفتن شما خواهد شد. صحبت كردن با دوستان بهبودی و مشارکت در گروه  باعث می شود تا شما بابت دچار شدن به لغزش كم تر احساس شرم و گناه کنید و انگيزه لازم برای شروع دوباره روند بهبودی خود را به دست بياوريد. تنها ماندن و زانوی غم بغل کردن بعد از لغزش، و يا مخفی كردن لغزش خود از ديگران از جمله حيله هايی است كه بيماری  برای به دام انداختن دوباره ما از آنها استفاده می كند. هیچگاه فراموش نكنيد كه شهوت به مراتب از از یک فرد مبتلای  تنها قوی تر است و ما برای مقابله با اين مشکل به کمک و حمایت یکدیگر نياز داريم.
    خلاصه آنکه تلاش مجدد برای بهبودی را به سرعت بعد از لغزش آغاز کنید. هر یک دقیقه اتلاف وقت میتواند مشکل ساز شود.ادامه دارد...
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#80
۲- پذیرش مسئولیت لغزش
  • همان طور كه در قسمت های قبل توضیح داده شد، لغزش فرایندی است كه در چندين مرحله اتفاق می افتد. پس از لغزش نیز با مجموعه ای از احساسات و حالات روانی مختلف رو به رو می شويد، اما سر انجام می پذيرید كه تسلیم وسوسه  شده و لغزش كرده ايد. ممکن است شنيدن اين نكته كه لغزش يك اتفاق طبيعی و رایج است، به اندازه كافی برای آرامش یافتن ما قانع کننده نباشد. ممكن است تصور كنيم كه به دلیل لغزش کردن، روزها، ماه ها و سال ها بهبودی خودمان را لگدمال كرده ايم و دوباره به همان روزهای اولی که تصمیم به ترک  گرفته بودیم بازگشته ایم. ممكن است پيش از اين كه با آنچه كه بر سرمان آمده كنار بيائيم، احساس غم و اندوه به ما دست دهد و یا به شدت از دست خودمان عصبانی شويم. تنها پس ازعبور کردن از اين مراحل است كه ممكن است به تدريج به اين نتيجه برسيم كه از لغزش خود درس عبرت گرفته ايم و در نتيجه اين بار بهبودی خود را با جديت بيشتری دنبال خواهيم نمود.
  • بسياری از ما  پس از لغزش نسبت به كسانی كه از ما حمايت نكردند و یا به ما هشدار ندادند که در حال سقوط هستیم احساس رنجش و تنفر می كنيم. اما واقعيت اين است كه هیچکس به جز خود ما مسئول لغزش کردن ما نیست. ما بايد رفتاری منطقی داشته باشیم و به عنوان انسانی عاقل و بالغ مسئوليت شهوترانی دوباره را خودمان بر عهده بگيريم. فرافکنی، مقصر دانستن دیگران، سرزنش كردن خانواده، همکاران یا اعضای گروه در واقع سلب مسئولیت از خود و سپردن اختيار بهبودی به ديگران است. واقعيت اين است كه هيچ كس و هيچ چيز نمی تواند ما را به خودارضایی و شهوترانی دوباره وادار كند. بايد بدانيم كه صرفنظر از همه اتفاقات و شرایطی که برای ما پیش آمده است، لغزش در واقع گزينه ای است كه خود ما آن را انتخاب کرده ایم. شاید بزرگترین اشتباه ما این باشد که فراموش می کنیم حتی در سخت ترین و بدترین شرایط نیز حق انتخاب داریم و می توانیم بین شهوترانی دوباره یا از سرگرفتن روال بهبودی یکی را انتخاب کنیم. به عبارت دیگر، در نهایت این خود ما هستیم که باید تصمیم بگیریم که شهوت بکنیم یا خیر. در اين گونه مواقع هر چه با خودمان  رو راست تر باشيم و مسئوليت لغزش کردنمان را خودمان بر عهده بگيريم، سريع تر می توانيم با آن كنار بيائيم و قدرت لازم  برای اتخاذ تصمیمات درست و عاقلانه برای از سر گرفتن سفر به سوی بهبودی را به دست آوريم. ادامه دارد....
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#81
۳- استفاده از حمایت کانون ترک
  • حضور در بین دوستان همدرد و مشارکت در گروههای ترک موثرترین و کارسازترین ابزارها برای ایجاد تغییرات لازم در زندگی و رها شدن از چنگ وسوسه شهوت را در اختیار ما  قرار داده و  ملزومات بهبودی روزانه ما فراهم می آورند. به همین علت، مهمترین کاری که پس از لغزش باید انجام دهیم این است که از این ابزارها و حمایت ها استفاده کنیم. باید کارکرد اصول را از ابتدا شروع کنید تا درک و شناخت بهتری از آنها به دست بیاورید. به احتمال زیاد علت اصلی لغزش شما نداشتن آگاهی و شناخت کافی و یا عمل نکردن به اصول بهبودی بوده است. احتمالاً شما نمی توانستید خودتان را متقاعد نماييد که در برابر کنترل عوارض شهوترانی ناتوان هستید  و به همین علت دوباره به سراغ خودارضایی رفتید. با این تصور که می توانید میزان شهوت  خود را کنترل کنید یا اینکه برای بهبودی از شهوت می توانید به قدرت و توانایی خودتان تكيه کنید، باعث آسیب پذیری خود در برابر شهوت شده اید. یا اینکه فراموش كرديد از خدای خود بخواهيد كه برای خلاص شدن از چنگ وسوسه و ویار شهوترانی دوباره به شما کمک کند  به احتمال بسیار زیاد با کارکرد دوباره اصول بهبودی شما متوجه خواهید شد که چه عواملی باعث شده بود تا شما مجدداً مصرف مواد را شروع کنید. تلاش کنید تا آنجا که می توانید در گروه  شرکت کنید و احساسات و تجربيات خود در مورد اين كه چه عواملی باعث لغزش شما شده است را صادقانه با دیگران به اشتراک بگذارید. با این کار از شرمندگی و خجالتی که به احتمال زیاد از آن رنج می برید کاسته شده و توانايی بيشتری برای شروع دوباره فرآيند بهبودی به دست خواهيد آورد. همچنین خواهید توانست، از تجربه ديگران و ابزارهایی که  برای بازگشت به بهبودی از آنها استفاده کرده اند، آگاه شوید. حداقل منفعت این کار این است که می توانید افكار مخرب و معتادگونه خود را آرام کرده و از تنهایی و انزوا بیرون بیایید. بعد از لغزش و شهوترانی دوباره ، بیماری ما دوباره عود کرده و این احتمال وجود دارد که وسوسه و ویار مصرف ما را متقاعد کنند تا ما به خودارضایی ادامه دهیم؛ اما با شرکت درگروه خودمان را در فضای امن و بی خطری قرار می دهیم که در آن می توانیم با کمک و حمایت دیگران بر افکار منفی خودمان غلبه کنیم. بعضی از ما بعد از دچار شدن به لغزش به میزان بیشتری در گروه شرکت می کنيم تا به تدریج وسوسه و ویارمان فرو کش کند. 
  • گاهی ممکن است که تصمیم بگیرید بلافاصله يك نوع خدمت در گروه را بر عهده بگيريد. این کار باعث خواهد شد تا شما ارتباط و تعلق بيشتری با گروه خود داشته باشيد و گام موثری در فرایندكاركرد برنامه هوشیاری خود بردارید. بعلاوه وقت خود را با دیگر دوستان درحال بهبودی گذرانده و اوقات فراغت خود را در کنار آنها سپری کنید. نکته مهم این است که پس از لغزش، ما به راه و رسم قدیمی خودمان بازگشته ایم و بیماری ما دوباره فعال شده است. افکار و رفتار ما بار دیگر حالت معتادگونه و ناسالم پیدا کرده و ما برای بهبودی از دست اين بيماری كه به مراتب بزرگتر و قدرتمند تر از ماست به حمايت و پشتیبانی یکدیگر  نياز داريم. ادامه دارد...
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#82
۴- اقدام به عملیات
در اين قسمت پيشنهاداتی ارائه شده است كه با عمل کردن به آنها انگیزه بیشتری پیدا کرده، و تشویق می شوید که بلافاصله پس از لغزش، دوباره به مسير بهبودی خود بازگرديد:  

سیزده گام موثر برای برگشت به مسیر
 
١)  بلافاصله با  يكی از دوستان در حال بهبودی خود ارتباط برقرار کنید  و به او اطلاع دهيد كه چه اتفاقی افتاده است.
٢)  به گروه رفته و با صداقت تمام آنچه را كه اتفاق افتاده است شرح دهید و از دیگران درخواست حمایت و کمک  كنيد.
٣) هرگز فراموش نكنيد كه همه ما فقط برای ۲۴ساعت يعنی به طور روزانه پاکی خود را حفظ می کنیم و در بهبودی بسر می بريم. باید بپذیرید كه شما كه برای يك لحظه به عدت قديمی خود بازگشته ايد، ولی اکنون می توانيد بهبودی روزانه خود را دوباره آغاز كنيد.
٤) به ياد داشته باشيد پيش از اين كه بتوانید با لغزش خود  كنار بيایید با يك دوره التهاب ها و آشفتگی های فکری و روانی روبرو خواهيد شد. در اين دوره به طور قطع با يك رشته مسائل احساسی و روانی مواجه شده و حساسيت و آسيب پذيری شما بيشتر خواهد شد. این حالت ها را بپذیرید و فراموش نكنيد كه همه آن ها تنها احساساتی هستند كه با گذشت زمان از بين می روند و شما مجبور نيستيد كه برای آرام كردن التهاب دورنی خود دوباره اقدام به شهوترانی كنيد.
٥) از احساسات و نگرش های نسبت به این لغزش و از تخریب کردن خودتان دست بردارید و اجازه ندهيد كه بيماری شما را بيش از اين فريب دهد و دوباره در چنگ خود گرفتار كند. به هیچ عنوان احساس گناه و خجالت نكنيد. براساس اصول بهبودی ما انساناهایی هستیم که دچار مشکلاتی با نیروی جنسی خود شده ایم و به طور روزانه برای بهبودی خود تلاش می كنيم، نه اينكه انسان های گناهكار و بدی باشيم كه قصد تبدیل شدن به انسان های كامل و ايده آل را داشته باشیم.
٦) هوش و حواس خود را بر روی پاكی امروزتان متمركز كنيد و اجازه ندهيد كه فكر و وقت شما صرف اين موضوع شود كه چرا دوباره خودارضایی كردم يا اين كه در آینده چطور می توانم از تکرار لغزش جلوگیری کرده و پاکی خود را حفظ کنم.
٧) يك برنامه پيشگيری از لغزش برای خودتان تهیه کنید. اين كار به شما كمك خواهد كرد تا بدانيد چه عواملی باعث لغزش شما شده اند و چه علائم و نشانه های هشدار دهنده ای وجود داشتند كه شما به آنها توجه نكرديد تا در آينده از آنها تجربه كسب نموده و از تكرار شدن آنها جلوگيری كنيد. برنامه پیشگیری از لغزش مشخص می کند که چگونه  احساسات و يا افكار و رفتار شما  تغيير كرد و باعث شد تا شما شهوترانی را دوباره از سر بگیرید. چگونه اجازه داديد، بهبودی شما كه در اولويت اول زندگیتان بود، به دست فراموشی سپرده شود؟ كداميك از اقدامات و رهنمودهای مربوط به برنامه بهبودی تان را رعايت نكرديد كه باعث لغزش شما شد؟ پس از نوشتن اين مطالب در برنامه پيشگيری از لغزش،  آنها را مرور كرده تا بدانيد در آينده چه كارهایی را بايد انجام دهید تا بتوانيد بهبودی خود را حفظ كنيد. 
٨) بررسی کنید که آيا برای درمان مسائل روانی و يا بيماری های ديگری كه باعث لغزش شما شده اند نياز به راهنمايی و كمك پزشکان و متخصصان دارید یا خیر.
٩) سلامت جسمی خود را جدی گرفته و از آن مراقبت كنيد. پس از لغزش شوك بزرگی به جسم ما وارد می شود، به همين دليل برای تجديد قوا، بايد به اندازه کافی خواب و استراحت داشته باشیم.
١٠) بهبودی ازشهوترانی را اولين اولويت زندگی خود قرار دهيد. هر مشكل و مساله ديگری كه در زندگی داريد را  می توانيد بعداً برطرف كنيد. آنچه كه برای شما مهم است بازگشت به بهبودی است زيرا برای ما  اين مساله مرگ و زندگی است.
١١) از حمايت گروه استفاده كنيد و بيشتر از گذشته در گروه شركت كنيد.
١٢) کارکرد برنامه  را آغاز کرده و تا حد امكان به همه پيشنهادات و اصول آن بطور روزانه عمل کنید.
١٣) از همه مهمتر اينكه هميشه به خاطر داشته باشيد، لغزش شما يك شكست نیست، بلكه تجربه و درسی بسيار با ارزش است. آنچه  اهميت دارد اين است كه شما امروز توانايی تصميم گيری منطقی و عاقلانه را داريد. نشان دهيد كه مسئوليت لغزش خود را بر عهده گرفته ايد و از قدرت و شهامت لازم برای برخاستن دوباره و شروع مجدد بهبودی برخوردار هستید.
ادامه دارد...
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#83
۵- اداره عوارض جانبی لغزش
  • بعد از خودارضایی و شهوترانی دوباره جسم و روح ما دوران بسيار سختی را می گذرانند تا دوباره به حالت عادی برگردند. شهوت مانند سم است و جسم و روح ما برای اينكه پاك شود و بتواند به طورعادی كار كند به يك دوره سم زدایی نياز دارد. به همين علت است كه هميشه پس از لغزش و استفاده دوباره از شهوت برای مدتی احساس آسیب پذیری و بی قراری به ما دست می دهد. باید تاثیرات شهوترانی بر روی سیستم بدنمان بپذیریم و  عوارض آن را تحمل کنیم تا این حالت ها به تدریج از میان بروند.
  • لغزش کردن تاثیرات منفی زیادی بر  بر اعتماد به نفس ما می گذارد. ممکن است احساس گناه و شرمندگی به ما دست بدهد و یا به عيب جویی و ايراد گرفتن پردخته و از خود نفرت پیدا کنیم. اما این نکته مهم است که باید این گونه احساسات را جزئی از فرايند كنار آمدن با لغزش به حساب آورده و به خودمان اجازه دهیم که اين مراحل را نیز پشت سر بگذاريم. کاری که نباید انجام دهیم این است که اجازه دهيم این افکار و احساسات، به بهانه ای برای ادامه دادن شهوترانی تبديل شوند. شايد علت بيقراری ما اين است كه نمی دانيم چه چيزی باعث لغزش ما شده است و ممکن است به علت لغزش، غرور و اعتماد به نفس ما آنچنان آسیب ببیند که خودمان را فردی شکست خورده و ناتوان به حساب بیاوریم. ممکن است علیرغم اینکه ما برای بازگشت به بهبودی به حمايت گروه نیاز داریم، از حضور در گروه خودداری کنیم. ممکن است احساس می کنیم که اعتبار و حیثیت ما نزد خانواده، جامعه و اعضای گروه از بین رفته است و به همین دلیل دچار عصبانیت و خشم  شويم.ممکن است بعد ازلغزش به خودمان بگوئیم “اكنون كه ديگر بهبودی کامل و مستحكمی ندارم چگونه می توانم پیام بهبودی را به دیگران منتقل کنم”. این گونه افکار بی اساس و ویرانگر تنها باعث می شوند تا ما خود را ازگروه و نیروی برتر دور کرده و به شهوترانی مجدد ادامه دهیم. اگر ما به آنچه که برنامه بهبودی توصیه می کنند باور داشته باشیم و  قبول کنیم که از یک بیماری و مشکل مزمن رنج می بریم که فقط به صورت روزمره از چنگ آن رهائی پیدا می کنیم، در آن صورت نباید اجازه بدهیم که این افکار معتادگونه ما را از تلاش برای بهبودی دوباره دل سرد کنند. اگر معتقد هستیم که گروه  مکانی برای افرادی مانند خود ما است که از همان مسائل و مشکلاتی مشابه ما رنج می برند، در آن صورت باید با فروتنی در گروه شرکت کرده و تجربیات خود را با دیگران در میان بگذاریم. در چنین حالتی متوجه خواهیم شد که تجربیات ما برای جلوگيری از لغزش تا چه اندازه برای دیگران مفيد خواهد بود. متوجه خواهیم شد که با بازگو کردن تجربیات خود درباره لغزش توانسته ایم پیامی قوی و ارزشمند در باره طبيعت حيله گر و اسرار آميز بيماری شهوت و خودارضایی به دوستان دیگر منتقل کنیم و نشان دهیم که با حمايت وکمک گروه و كار كرد اصول، ما چگونه توانسته ایم روند بهبودی خود را دوباره از نو آغاز كنيم.
  • به خاطر داشته باشید که احساس گناه، خجالت و تنفر از خود نشانه ای از يك طرز فكر غلط درباره خودارضایی است،اما در صورتی که بپذیریم که مشکلمان  یک بیماری مزمن است و هر كدام از ما فقط برای یک روز پاکی خود را حفظ می کنیم و در بهبودی به سر می بريم، آن وقت هیچگونه دلیلی برای احساس گناه یا شرمندگی به دلیل لغزش کردن نخواهیم داشت. احساس شرمندگی و منفی بافی از جمله عواملی هستند که مانع از شروع مجدد روند بهبودی ما می شوند. واقعیت این است که پس لغزش ما برای مدتی کوتاه دوباره به سبک زندگی قبلی خودمان بازگشته ایم، اما باید بدانیم که از قديم گفته اند انسان جايز الخطا است و همه ما حق اشتباه کردن داریم.  به جای سرزنش کردن خود و ناامیدی از روند بهبودی، بهتر است با صحبت با نیروی برتر و درخواست کمک از او لغزش را به يك تجربه و درس عبرتی برای خودمان تبديل كنيم. بايد بدانيم كه ما نيز مانند ديگران انسان ها کامل و بدون عیب و نقص نیستیم و قرار نيست كه بهبودي ما نيز بهترين و ايده آل ترين نوع بهبودی باشد. بهبودی در واقع سفری است كه با فراز و نشیب ها و افت و خيزهای فراوانی همراه است. ما مطمئنیم که بعد از هر لغزش وقتی تصمیم دوباره به بهبودی میگیریم قبل از اینکه اراده به بازگشت به مسیر میگیریم نیروی برترمان ما را بخشیده است. ما سرافکندگی واقعی در مقابل نیروی برترمان را وقتی میچشیم که از تلاش دست برداریم نه وقتی که لغزش کنیم.
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#84
۶- مراجعه احتمالی به متخصصان
  • اگر بعد از لغزش متوجه شدید که دچار احساس بیزاری از زندگی، یا افسردگی طولانی مدت و مداوم شده اید و همین احساسات باعث از دست دادن انگیزه بهبودی شما شده اند و یا با مشکلات روانی شدیدتری مانند فکر کردن به خودکشی فکر می کنید، حتما از افراد متخصص برای درمان افسردگی و مشکلات روانی خود کمک بگیرید. فراموش نکنید که گروه های ترک فقط مکانی برای ارائه برنامه های بهبودی و حمایت از افرادی است که از بیماری خودارضایی در عذاب هستند و به هیچ عنوان  نمی توانند برای برطرف کردن بیماری های جسمی و مسائل روانی به شما کمک کنند، چرا که اساسا برای این منظور ایجاد نشده اند.  

  • هر يك از ما دلايل خاصی برای لغزش داريم و برای اينكه بتوانيم از آن درس عبرت بگيريم و دوباره بهبودی خود را شروع كنيم بايد بدانيم که چه عامل يا عواملی باعث غلبه کردن وسوسه و بازگشت ما به شهوترانی شده اند. واقعيت اين است كه بسياری از ما برای اينكه بتوانيم با مسائل و مشكلات عميق روانی خودمان مانند خشونت، آسيب های دوران كودكي، تجاوز، ضايع شدن حقوق، جنگ و ديگر مسائل زندگی كنار بيائيم به سراغ شهوت رفته ایم و به خودارضایی دچار شده ایم. بی علاقگی يا ناتوانی ما در ارزيابی و تجزيه و تحليل اين گونه مسائل در دوران بهبودی ممكن است اصلی ترين عامل روی آوردن دوباره ما به شهوترانی باشد. اما اگر قصد شروع مجدد بهبودی و محافظت از آن را داریم، باید با مسائل و مشكلات روانی و احساسی خودمان به صورت جدی و اساسی روبرو شويم و با آنها برخورد كنيم. در دوران بهبودی، گاهی لازم است كه به جای انکار کردن و فرار کردن از واقعيت های تلخ زندگی، آن ها را بپذيريم تا بتوانيم راحت تر با آنها کنار آمده و در نهايت زخم های درونی و روحی خود را التيام ببخشيم. زمانی که برای اين كار آمادگی پيدا می كنيم شايد نخواهيم كه اين مسائل عميق را در گروه يا برای دوستان درحال بهبودی خود بازگو كنيم. واقعيت اين است كه شاید آنها تجربیاتی مشابه ما نداشته باشند و ندانند كه چگونه می توان بر اين نوع مسائل و مشكلاتی كه ما از آنها رنج می بريم غلبه کرد و در نتيجه  نمی توانند كمك چندانی به ما بکنند. اگر احساس می كنيد كه برای فراموش کردن و یا غلبه کردن بر چنين مسائل و مشكلات شديد روانی،  خودراضایی را دوباره شروع كرده ايد بهتر  است كه با يك روانپزشک متخصص مشورت کنید تا با راهنمایی و کمک او بتوانید با این گونه مشکلات کنار بیایید. برخی از ما  درحال بهبودی ممكن است از انواع بيماری های روانی رنج ببریم، در حالی که حتی ندانيم كه از چنين مشكلاتی روانی در عذاب هستیم. ممكن است که عامل اصلی لغزش ما ، كنار آمدن با اين نوع مشكلات بوده باشد. دريافت كمك و راهنمایی مناسب از متخصصان، پس از دچار شدن به لغزش، اقدامی معقول، منطقی و مسئولانه است چون با اين كار می توانيد مسائل و مشكلاتی كه از آنها رنج می بريد و هيچ ارتباطی نیز به خودارضایی ندارند را بر طرف کنید. اين كار باعث می شود تا بتوانيد برنامه بهبودی خود را بهتر دنبال کرده و و از آن محافظت کنید.
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#85
7-عبرت گرفتن از تجربه لغزش
  • واقعيت اين است كه حتی اگر شما دقيقاً دليل و علت لغزش خودتان را ندانيد، لغزش شما بدون دلیل نبوده است. با توجه به این که لغزش یک فرآيند بوده و دارای مراحل و علائم خاصی است، احتمالا شما به نشانه های آن توجه نکرده اید. البته اين امكان نيز وجود دارد كه شما متوجه نشانه ها و علائم هشدار دهنده لغزش شده باشید؛ ولی آنها را جدی نگرفته باشید. حتماً به ياد داريد كه برای حفظ بهبودی می بایست احساسات و مسائل روانی خودمان را كنترل كنيم و روش های سالم تری برای طرز فکر و رفتارمان در پيش بگيريم. به طور حتم، پيش از لغزش برای كنار آمدن و تحمل مشكلات زندگی، دوباره راه و رسم قديمی را در پيش گرفته اید و از ابزارها و اصول برنامه بهبودی برای كنترل احساسات، افكار و رفتارتان استفاده نكرده اید. شايد اطلاع نداشته باشید كه كاركرد اصول پاکی امكانات و ابزار لازم برای شروع يك زندگی جديد را در اختيار شما قرار می دهند. فراموش نکنید که بهبودی موثر، مستلزم کنار آمدن صحیح ما با افکار و احساساتمان و دستیابی به یک سبک زندگی بهتر و سالم تر می باشد.. به احتمال زیاد شما برای اینکه بتوانید با مشکلات زندگی کنار بیائید دوباره راه و رسم قديمی خود را در پیش گرفتید و به طور موثر به ابزارها و اصولعمل نکردید.  باید توجه داشت که لغزش رویدادی است که برای بسیاری از ما  اتفاق می افتد. بهبودی سفری است که با آزمون و خطای فراوان همراه است؛ اما سرانجام شما را به سر منزل مقصود و هدفتان می رساند و شما می توانید از چنگ بیماری خودارضایی رها شوید و با آرامش به زندگی جدید خود ادامه دهید. لغزش می تواند به ما نشان می دهد که چگونه می بايست اصول را به طور روزانه به کار بگیریم تا مجددا در دام بیماری شهوت گرفتار نشویم. لغزش می تواند بهترین معلم و  آموزگار ما باشد؛ چون تغییراتی که برای حفظ بهبودی باید در زندگی و درون خودمان به وجود آوریم را به ما یادآوری می کند. مثلا در صورتی که اولویت اول بهبودی خود را فراموش کرده باشیم، یا مجددا به طرز فکر قدیمی دوران شهوترانی خود روی آورده باشیم، و یا بدون در نظر گرفتن ماهیت بیماری مان، خود را در شرایط و موقعیت های پر وسوسه و خطرناک قرار داده باشیم، پس از لغزش کردن از این تغییرات آگاه شده و می توانیم آنها را تغییر دهیم. دچار شدن به لغزش اگرچه بسیار سخت و عذاب آور است، اما به ما کمک می کند تا به اشتباه بودن مسیر خود پی برده و برنامه بهبودی خود را با جدیت بیشتری آغاز کنیم.
  • هدف برنامه بهبودی تغییر دادن سبک زندگی ما است. البته با توجه به ماهیت و طبیعت بیماری مزمنی که ما از آن رنج می بریم و خودارضایی که به روش طبیعی زندگی ما تبدیل شده است، ايجاد چنین تغييراتی کار آسانی نیست. دور از واقعیت خواهد بود اگر تصور کنیم که می توانیم به محض تصمیم گرفتن، شهوترانی خود را ترک کرده و سبک زندگی و همه چیزهایی که یک عمر به آن عادت کرده بودیم  را یک شبه تغییر دهیم. رها شدن از چنگ بیماری خودراضایی به زمان نیاز دارد و در مواقعی با تجربیات تلخ و دردناکی همچون لغزش همراه است و همین تجربیات است که به ما کمک می کنند تا بدانیم برای اینکه زندگی جدیدی را آغاز کنیم، چه کارهائی را باید انجام دهیم. لغزش می تواند به ما کمک کند تا برنامه را با جدیت و صداقت بیشتری به کار بگیریم، و متوجه شویم  که برای حفظ بهبودی نمی توانیم تنها به افکار خودمان تکیه کنیم و در صورتی که قصد محافظت از بهبودی خود را داریم بایستی از کمک ها و حمایت های گروه استفاده کنیم.
  • چیزی که باید به طور حتم بدانیم این است که لغزش نشان می دهد آن طور که باید و شاید و بطور جدی بر روی بهبودی خود تمرکز نکرده ایم و به همین علت نتوانسته ایم تغییرات بزرگی در سبک و روش زندگی خودمان ایجاد کنیم. اولین و مهمترین کار این است که مانند یک انسان عاقل و بالغ، مسئولیت بهبودی خود  را بر عهده بگیریم. شاید لازم باشد که سیستم فکری خود را تغییر دهیم و یا خیالبافی هایی نظیر اینکه سایرین مسئول مراقبت از ما هستند خداحافظی کنیم و زندگیمان را نه بر اساس توهم و خیال، بلکه بر اساس واقعیت های موجود بنا کنیم.شاید لازم باشد که ما خودخواه باشیم و نیازها، رفاه، و آسایش خودمان را در اولویت قرار دهیم؛ نه آنکه وقتمان را برای راضی نگاه داشتن دیگران تلف کنیم. شاید لازم باشد از دوستان قدیمی ، خانواده و یا کلیه کسانی که باعث می شوند تا دوباره فکر شهوترانی به سر ما بزند فاصله بگیریم. این گونه تصمیمات اگرچه بسیار سخت و دشوار هستند اما بخشی از فرایند بهبودی ما به شمار می آیند و ما به عنوان کسانی که همواره در خطر بازگشت به شهوت قرار داریم، لازم است که برای جلوگیری از لغزش مجدد، به همه آنها عمل کنیم، تا بتوانیم از زندگی جدید و عاری ازشهوترانی و خودارضایی در بهبودی لذت ببریم.
    پایان
شايد خوشبختي همين باشد
كه با خودت نگويي :
كاش جايِ ديگري بودم
كارِ ديگري داشتم
يك آدمِ ديگري بودم ... !

53 عاقبتت بخیر همسفر 53
#86
من دوباره شکستم. اصلا حالم خوب نیست. داغونم
 سپاس شده توسط
#87
(1395 تير 9، 12:50)Deril نوشته است: من دوباره شکستم. اصلا حالم خوب نیست. داغونم

دادش سریع پاشو یه مدیریت درست و حسابی انجام بده 49-2
اول یه بار دیگه تکلیف خودتو مشخص کن که چی میخوایی؟؟ میخوایی ترک کنی یا نه؟؟ Hanghead
اگه به این نتیجه رسیدی که راهی جز ترک و نجات از این لعنتی نداری، یه قلم و کاغد بیار و با خودت فکر کن. هر چیزی که فکر میکنی نقطه ضعف بوده وهست رو بنویس. بعد از این که مجموعه ای از نقاط ضعفت رو تو ترک کردن لیست کردی،سریع برا از بین بردن هر کدومشون چند تا راه حل بزار، بعد از اون که تمام نقاط ضعفت رو شناسایی کردی و براشون بهترین راه حل ها رو نوشتی، به خودت فرصت یه شروع دوباره برای پاک شدن رو بده و به تلقین مثبت بده که این دفه آخرم بود دیگه اجازه نمی دم تکرار بشه و این دفه باید با دفه های دیگه فرق کنه...بعد از اینا تمام فکر و ذهنتو بزار رو عملی کردن راه حل ها(فقط مطمئن باش همه ی ضعف هات شناسایی شده هستن و بهترین راه حل رو انتخاب کردی Khansariha (56) ) به هیچ چیز غیر از اینام فک نکن، اگه به خ.ا و شکستو و اینا فک کنی خیلی ضرر میکنی، هنوز میتونی جلوی خیلی از ضرر های احتمالی رو بگیری پس اجازه نده  وضع از این بدتر بشه...
یه مدت هم به خودت استراحت بده یه کاری رو بیشتر انجام بده که میدونی برا ترکت ضرر نداره و آرومت میکنه و ذهنتو به خودش مشغول میکنه مث مرتب کردن وسایل و کتاب خوندن و مطمئنا این کار خ.ا نیس... 53258zu2qvp1d9v
بعد ازیه مدتی وضعت که به همین منوال پیش بره همه چی رو به راه میشه... 53258zu2qvp1d9v
من وضعت رو کاملا درک میکنم خیلی سخته قبول کنی دوباره این کارو انجام دادی Swear1 Swear1 ، دوباره تو باتلاق افتادی اونم به سبب خودت ولی هر چه زود اینا رو قبول کنی و مدیریتو انجام بدی، زودتر به پاکی میرسی Khansariha (46)
جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته...
فک کن اگه از یه سال دیگه ترک رو شروع کنی بهتره تا از همین امروز؟؟؟ Hanghead
من مطمئنم تو این توانایی رو داری...یه بار برا همیشه تموش کن Khansariha (69) Khansariha (69)
 سپاس شده توسط
#88
چشم عزیز من لیست هایی رو که گفتید هر چه سریعتر تهیه میکنم .البته تا دلت بخاد از این لیست ها تو سیستم نوشتم ولی دوباره نویسیش ضرر نداره. ولی این دفعه آخری همش مشکلات روانی و عصبی این چند مدت بود که اخیرا خیلی شدت گرفتتن و دلیلش این بود که استرسم خیلی بالاست... اوایل هفته آینده همه چی مشخص میشه و از این استرسم کم میشه ایشالله اگر همه چیز خوب پیش بره
 سپاس شده توسط
#89
سلام
یکی به  من کمک کنه من تازه واردم کلی وگناه کار خیلی دلم میخواد اینکارروترک کنم یکی به من کمک کنه
 سپاس شده توسط
#90
(1395 تير 9، 19:42)Deril نوشته است: چشم عزیز من لیست هایی رو که گفتید هر چه سریعتر تهیه میکنم .البته تا دلت بخاد از این لیست ها تو سیستم نوشتم ولی دوباره نویسیش ضرر نداره. ولی این دفعه آخری همش مشکلات روانی و عصبی این چند مدت بود که اخیرا خیلی شدت گرفتتن و دلیلش این بود که استرسم خیلی بالاست... اوایل هفته آینده همه چی مشخص میشه و از این استرسم کم میشه ایشالله اگر همه چیز خوب پیش بره

فقط یادت نره برا اجرای راه حل ها وقت بزاری 49-2
بدون اجرای درست راه کارها،روزی از نو روزی از نو
زیاد نگران نباش...منم یه هفته پیش وضعیتم مث خودت بود ولی با یه مدیریت درست و حسابی حالا امید اینو دارم به 100روز پاکی برسم Khansariha (69)
 سپاس شده توسط

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع / نویسنده
آخرین ارسال


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان