دوست خوبم به کانون ترک خودارضایی خوش اومدی. اگر این پیغام رو می بینی، به این خاطر هست که هنوز ثبت نام نکردی. برای ثبت نام اینجا کلیک کن تا به ما ملحق شی و از تمام امکانات سایت استفاده ببری.
اگر قبلا ثبت نام کردی، می تونی از اینجا وارد شی.
مهمان عزیز : .::.:. چله های عاشقی .... پاکی و دعای عهد .:.::.

مهمان عزیز : .::.:. قدم اول: آثار و فوائد ترک خودارضایی .:.::.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♨ آشپزخونه ی کـــــــــانون ♨

#1
سلااام
تو این تاپیک میخوایم به هم آشپزی یاد بدیم 6

قوانین تاپیک:

1-غذاهایی رو آموزش بدین که خودتون درست کردین یا بلدین درست کنین نمیخوایم فقط از نت کپی پیست کنیمKool
2-آموزش ها حتما با عکس باشه (ترجیحا عکس هایی که خودتون گرفتین ) باید ببینیم چی قراره بخوریم 4fvfcja

3-آموزش سفره  آرایی ، تزئینات غذا ، میوه آرایی و .. هم داریم این آموزش ها ب صورت تصویری از نت کپی پیست بشه اشکالی نداره 4fvfcjaاما در صورت امکان با ذکر منبع53258zu2qvp1d9v

4- قرار نیست حتما چیز خیلی خاص و متفاوتی آموزش بدین!هرچی ک بلدین و دوست دارین و فکر میکنین بقیه هم ممکنه دوست داشته باشن رو اموزش بدین حتی اگر خیلی ساده باشه
به هر حال اینجا قشر دانشجویی و خوابگاهی کم نداریم cheshmak



خب همینا دیگه کوکب خانوماش بفرماااااااایند 414141
نا امید شدی؟!!!


[تصویر:  97496937818841963171.jpg]
#2
اولین آموزش رو با همین قارچ سوخاری معروف شروع میکنیم Khansariha (46)


قارچ سوخاری


[تصویر:  h567_DSC00923.jpg]



[تصویر:  p555_DSC00924.jpg]




مواد لازم:
قارچ
آرد سوخاری
تخم مرغ
شیر
نمک


طرز تهیه :


قارچاتون ترجیحا ریز باشه[تصویر:  g.gif]
وقتی شستین تو ماهیتابه تفتش بدین تا ابش گرفته بشه
اخرش یه مقدار خیلی کمی هم نمک بهش اضافه کنین 


اگه اینکارو نکنین وقتی سرخ کنین قارچا خامن


حالا یک عدد تخم مرغ +یک قاشق غذا خوری شیر +نصف قاشق نمک رو با هم مخلوط کنین
قارچ های تفت داده شده رو اول توی مخلوط تخم مرغ بعد توی ارد سوخاری بغلتونین
اول توی تخم مرغ بعد ارد هاا 
اگه اول تو ارد بزنین بعد تخم مرغ اون وقت قارچا مزه ی تخم مرغ میگیره انگا ردارین املت میخورین


بعدش سرخش کنین حرارتشم زیاد نباشه زود بسوزه
سرخ کن هم نمیخواد توی ظرف کوچیک باشه مثل شیر جوش بهتره 
خیلی هم زود سرخ میشه قارچا هم ک از قبل پخته شدن 
درست کنین بخورین لذت ببرین منم دعا کنین یادتون دادم [تصویر:  win.gif]

ماکارونی سوخاری اختصاصی حسین 422




(1392 مرداد 1، 2:28)حسین چار دو دو نوشته است:  
این قضا رو خودم اختراش کردما
خوردین خوشمزه بود به منم بگید
البته با لازانیاستا 
یه وقت فکر نکنین از این ماکارونی رشته ای ها رو میگم 22
خب غذاهای سوخاری اصولا مثل همن دستوراشون
دقیقا مراحل مونا خانومو طی کنین برا این قضیه
فقط با این فرق که به جای قارچ،لازانیای مربع مربع کوچیک باشه
و اینکه وقتی اول خواستید بپزین لازانیا رو تو آب زردچوبه بریزین
لازانیاش کلفت باشه
اگه بتونین دو لایه لازانیا بزارین تو آرد و سالم سرخش کنین که خیلی خوبه ولی خیلی سخته

با سس نوش جان کنید

خواستید درست کنید کم درست کنین شاید دوست نداشته باشین
نا امید شدی؟!!!


[تصویر:  97496937818841963171.jpg]
 سپاس شده توسط
#3
سلاااااااااااااااام
یه تجربه برای درست کردن مرغ
اگر نصف بیشترش رو  ابمیوه ( من با اب پرتغال و اب انبه  امتحان کردم ) و یه مقدار رب انار اضافه کنید
خیلی خوشمزه میشه 
هویج و فلفل دلمه ای هم که دیگه خیلی خوشمزه ترش میکنه
clapping

نان پنجره ای

[تصویر:  fo1007.jpg]

مواد لازم:
 آرد سفید گندم
 100 گرم
 تخم‌مرغ
 6 عدد
 پودر نشاسته
 100 گرم
 گلاب
 4 تا 5 قاشق سوپ‌خوری
 روغن برای سرخ كردن
 به مقدار لازم
خاك قند
مقداری


طرز تهیه نان پنجره ای :
1. ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید، سپس كم‌كم گلاب را به نشاسته اضافه كنید تا گلوله گلوله نشود.
2. پس از اینكه نشاسته به صورت خمیر درآمد، تخم‌مرغ‌ها را بشكنید و به آن بیفزایید و با قاشق، خوب مواد را با هم مخلوط كنید.
3. آخرین ماده مورد نیاز این شیرینی آرد است؛ ابتدا آن را خوب الك كرده، سپس به مواد افزوده و هم بزنید. به این ترتیب مایه شیرینی آماده می‌شود.
4. با توجه به اینكه برای پخت این شیرینی نیاز به روغن زیادی است، كاسه فلزی گودی در اندازه متوسط آماده كرده و از روغن پر كنید، سپس روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
5. پس از اینكه روغن داغ شد، قالب مخصوص شیرینی‌پزی را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن هم داغ شود. بعد دسته قالب را گرفته و آن را در مایه به اندازه‌ای فرو كنید كه مایه تنها تا یك میلی‌متر مانده به لبه قالب را دربر بگیرد؛ پس از آن، بلافاصله قالب را داخل روغن داغ روی شعله ملایم قرار دهید و به محض اینكه شیرینی خودش را گرفت، قالب را كمی تكان دهید تا به‌راحتی جدا شده و در روغن سرخ شود. بقیه مایه را نیز با قالب‌های مختلف برداشته و سرخ كنید.
6. پس از اینكه شیرینی‌ها آماده شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و خاك قند را روی آن بپاشید.

نكته: بعضی‌ها به جای آنكه خاك قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل كوبیده مخلوط كرده و روی نان پنجره‌ا

 iranchef.com


عین همین منم درست کردم هاااا
clapping
او که حافظ توست هرگز نخواهد خوابید ...

2uge4p4 Khansariha (69) 2uge4p4
[تصویر:  948t_2158a054_f615_4064_aa02_407eb2341880.jpeg]

[تصویر:  36.png]
#4
عاقا اون لازانیا سوخاری رو کسی درست نکرد ؟؟؟ میخوام بدونم میشه اصن یا نه :21:

[تصویر:  final%204.png]

[تصویر:  05_blue.png]
#5
لطفا دستور ساختن یه فلافل خیلی خوشمزه هم بزارید

ممنون


اسارت نفس،اراده را قوی می کند

فهمیدم هنگامی که فقط نصف نون می خورم ارادم قوی تره تا موقعی که هر چی دلم بخواد می خورم

برای نا امید شدن دلیلی وجود ندارد

[تصویر:  final%201.png][تصویر:  05_blue.png]
#6
(1392 مرداد 18، 0:32)در راه مانده نوشته است: (تشخیص اینکه چه زمانی برنج رو باید آبکشی کنید رو از مادراتون یاد بگیرین چون اینجا نمیشه گفت)
نه داداش همین جا هم میشه 
وقتی یه چند دقیقه جوشید برنج یه دونه با دندون از وسط نصف میکنی اگه یه نقطه سفید توش بود یعنی هنو نپخته
هر چند لحظه یه بار یه برنج امتحان کنید تا وقتی که دیگه نقطه سفید نباشه
این یعنی زمانه آب کش کردنه

ماکارونی هم دقیقا مثل همینه



خانوما کجایید که آقایون دارن یکه تازی میکنن تو این تاپیک ؟ clapping

خانوما تشریف بیارن اقتدا کنن به سرآشپز های مرد clapping

[تصویر:  final%204.png]

[تصویر:  05_blue.png]
#7
الان این اقایون خجالت نمیکشن مثل کدبانو اشپزی یاد میدن
البته برا ما افت داره این غذاهای پیش افتاده اموزش بدیم
( میدونم اسپم و تا لحاتی دیگر پاک میشه)4fvfcja

من از خدا خواستم که پلیدی های مرا بزداید
خدا گفت : نه
آنها برای این در تو نیستند که من آنها را بزدایم .بلکه آنها برای این در تو هستند که تو در برابرشان پایداری کنی

[تصویر:  final%201.png]
[تصویر:  ec51f6eb240f.png]
#8
من به نیابت از دخترا ج میدم که ما همه نوع غذا بلدیم  ولی اخه اموزش برنج گذاشتن زشته
اسون تر از برنج پختن کاری سراغ دارید
( یه پست دیگه بزارم بن شدم)

راستی با برنج امروزی هر وقت برنج برداری غیر ممکن  شفته بشه4fvfcja

من از خدا خواستم که پلیدی های مرا بزداید
خدا گفت : نه
آنها برای این در تو نیستند که من آنها را بزدایم .بلکه آنها برای این در تو هستند که تو در برابرشان پایداری کنی

[تصویر:  final%201.png]
[تصویر:  ec51f6eb240f.png]
#9
(1392 مرداد 18، 2:07)mahsa20 نوشته است: من به نیابت از دخترا ج میدم که ما همه نوع غذا بلدیم  ولی اخه اموزش برنج گذاشتن زشته
اسون تر از برنج پختن کاری سراغ دارید
( یه پست دیگه بزارم بن شدم)

راستی با برنج امروزی هر وقت برنج برداری غیر ممکن  شفته بشه4fvfcja
نه خب دیگه این برنجی که در راه مانده گذاشته و توضیحی که من گذاشتم در مورد برنج های ایرانی هستش که واقعا هنر آشپزی میخواد واسه پختنشSmiley-face-cool-2

نه این برنج هندی ها که کدبانو های امروزی استفاده میکنن Smiley-happy114

بله اون برنج هندی ای که شما میپزید اصلا کار سختی نیست Smiley-happy114

[تصویر:  final%204.png]

[تصویر:  05_blue.png]
#10
خوب من اومدم یه اموزش بدم وبرم
داداش در راه مونده اموزش مرغ خوب بود یعنی به نطر من اینجور که من میگم  خوشمزه تر میشه
( البته سلایق فرق میکنه )
اموزش مرغ با سبک مهسا4fvfcja
ابتدا پیاز ریز خورد می کنید بعد توی قابلمه  سرخش می کنید
بعد مرغ را در  همون قابلمه میزارید و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنید . زیرش خیلی کم می کنید و میزارید یک ربع الی بیست دقیقه اب مرغ دربیاید ( به نظر من وقتی مرغ با اب خودش بپزه خوشمزه تر از وقتی که یه عالمه اب توش میریزید)
بعد از بیست دقیقه در مرغ بر میدارید و 2 تا لیوان اب توش میریزید( دیگه اینکه چقدر اب بریزید به سلیقه شما برمیگرده که چقدر میخاین اب داشته باشه
نوبت به اضافه کردن ربع میرسه 
متونید دو تا قاشق ربع به ابش اضافه کنید
می تونید قبلش ربع تو یه ظرف با روغن سرخ کنید و کمی اب بریزیدبعد بریزید روی مرغ ( اینجوری خوشمزه تر میشه)
تو همین مرحله کمی ابلیمو هم اضافه کنید در صورتی که دوس دارید
بعدش در قابلمه میزارید و میزارید تا با شعله کم خوب خوب بپزه و د راخر هم غذا را بچشید و اگه نمک کم داره بهش اضافه کنید

(1392 مرداد 18، 2:18)حسین چار دو دو نوشته است:
(1392 مرداد 18، 2:07)mahsa20 نوشته است: من به نیابت از دخترا ج میدم که ما همه نوع غذا بلدیم  ولی اخه اموزش برنج گذاشتن زشته
اسون تر از برنج پختن کاری سراغ دارید
( یه پست دیگه بزارم بن شدم)

راستی با برنج امروزی هر وقت برنج برداری غیر ممکن  شفته بشه4fvfcja
نه خب دیگه این برنجی که در راه مانده گذاشته و توضیحی که من گذاشتم در مورد برنج های ایرانی هستش که واقعا هنر آشپزی میخواد واسه پختنشSmiley-face-cool-2

نه این برنج هندی ها که کدبانو های امروزی استفاده میکنن Smiley-happy114

بله اون برنج هندی ای که شما میپزید اصلا کار سختی نیست Smiley-happy114
ما با همه نوع برنج بلدیم برنج بپزیم4fvfcjaتازه از نو دمپختی نه ابکش که راحت4fvfcja
تو خابگاه با این برنج های تایلندی هم بهترین برنج پختم
ولی مطمیننا امروزه همه از همین برنج راحتا میپزن

من از خدا خواستم که پلیدی های مرا بزداید
خدا گفت : نه
آنها برای این در تو نیستند که من آنها را بزدایم .بلکه آنها برای این در تو هستند که تو در برابرشان پایداری کنی

[تصویر:  final%201.png]
[تصویر:  ec51f6eb240f.png]
#11
حلوای نشاسته




[تصویر:  %D9%85%D8%B3%D9%82%D8%B7%DB%8C.jpg]
مواد لازم
نشاسته یک پیمانه
آب 5 پیمانه
شکر یک پیمانه
زعفران به میزان دلخواه
خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه
روغن نصف پیمانه
هل و گلاب به دلخواه
بهتره که توو حلواپزی مسی پخته بشه
مدت زمان پخت بهتره که دو ساعت باشه اگه یک ساعت شد فقط ممکنه حلوا کمی شل بشه
طرز تهیه :
اول نشاسته و آب و شکر را داخل طرفمون می ریزیم خوب با هم مخلوط می کنیم و روی گاز با شعله بالا می ذاریم
چیزی که مهمه هم زدن مداومه و باید در تمام مدت پخت اینکار انجام بشه وقتی که موادتون غلیظ شد و به اصطلاح قل زد شعله رو کم می کنیم و یه پیمانه روغن و خلال بادوم و پسته و گلاب و  زعفران که از قبل بهش آب جوش اضافه کر دیم رو هم می ریزیم و به هم می زنیم تا موادمون غلیظ بشه . در آخر مواد رو مریزیم تو بشقاب و میذاریم تا سرد شه.می تونین از خلال پسته برای تزیین روش استفاده کنین .
[تصویر:  nasimhayat.png]
#12
سلام
به به 
چشمم روشن /1
میبینم ک اینجا رو پره اسپم کردین 22
اقا این کری خوندناتون رو بببرین شبانه روزی
اینجا فقط اموزش بذارین
هرچند اقایون یارای رقابت با خانوما رو ندارین Khansariha (46)
این اموزش ها هم تا وقتی عکس نداشته باشه من ک باور نمیکنم کار خودتون بوده  Smiley-face-cool-2


وولی انصافا اقایون ی ذره امیدوارم کردناا 4fvfcjaدیگه وقتشه براتون استین بالا بزنیم :21:


نقل قول: داداش در راه مونده اموزش مرغ خوب بود یعنی به نطر من اینجور که من میگم  خوشمزه تر میشه
( البته سلایق فرق میکنه )
من مرغ بلد نیستم ولی چیزی ک مامانم درست میکنه 4fvfcja هویج +پیاز + فلفل دلمه ای رو با مرغ تفت میده ک خوش طعم بشه 
و
من شنیدم مرغو سرخ نکنین (بعد پختن، نه اون اول ک تفت میدین) چون سرطان زاست 
البته سرخ کردنی ب خودیه خود ک مضر هست ولی مرغ بدتره انگار
دیگه اینه ک جدیدا ب مامانم گیر میدم سرخش نکن4fvfcja


نقل قول: اسون تر از برنج پختن کاری سراغ دارید
اعتراف میکنم برنج اب کش کردن رو بلد نیستم 22
ب نظرم هم کار خیلی سختیه22
ولی کته گذاشتنو جدیدا یاد گرفتمKhansariha (46)
همین طوری با بند انگشت ابشو اندازه میکنم
ولی همشه برام سواله بند انگشتا که سایزشون فرق میکنه چ جوری این فرموله درست در میاد 17 مثلا مال من با بابام یکیه ؟22
این روشی ک اقا ی در راه مانده برای ابکش کردن گفتن خیلی جالب بود مرسی
نا امید شدی؟!!!


[تصویر:  97496937818841963171.jpg]
#13
خانم ها و آقایون سرآشپز سلام و وقت همگی بخیر303

به آشپزخانه کانون خوش آمدید4fvfcja

ممنون از آموزش های خوبتون من بعضیاش رو یاداشت برداری کردم تا امتحان کنم
آخه یک ماهی میشه ب طور فشرده درحال آموزش دیدن از طرف مادر خواهر و ـشنایان هستم4fvfcja

اگه اجازه بدین با آموزش دو روش مرغ شروع کنم (مونا اون پیش بند و ملاقه رو بده........Smiley-face-cool-2

مرغ زعفرانی:


ی قابلمه نسبتا بزرگ میاریم داخلش دوقاشق غذاخوری روغن میریزیم دوتا پیاز متوسط یا ی دونه بزرگ یا سه تا کوچیک4chsmu1...خلاصه پیاز رو میریزیم تا ی ذره سرخ بشه
نکته مهم:برای سرخ کردن مرغ پیازارو زیاد سرخ نکنید که جزغاله (یاجزقاله)Smiley-happy114...بشه ی ذره که نارنجی شد مرغ رو داخلش بریزید.
پیاز ک سرخ شد ی ردیف مرغ بزارید زغفران را کوبید داخل نمک دون ریخته و روی مرغ بریزید(دم کرده نه هاااا)بعد نمک بریزید و بعد فلفل سیاه...
دوباره ی ردیف دیگه مرغ بزارید و همین ادویه هارو اضافه کنید

بعد در قالمه رو حالا یا با دردمی یا در کاملا کیپ که داخلش بخار کنه ببیدید زیرشو کاملا کم کنید به طوری که اگه کسی از کنار شعله عبور کرد خاموش بشهSmiley-face-cool-2فقط هواستون باشه دوباره روشنش کنید.....

حالا اگه دوس داشتید بعد از اینکه آب خود مرغ بیرون اومد و دوباره جمع شد ی استکان آب بریزید 
ی ربع قبل ازینکه مرغ حاضر بشه مرغای رو رو زیرو زیریارو رو بزارید واینجا اون استکان آب رو اضافه کنید و دوباره درشو ببندید
مرغ زعفرانی آمادست #:-S امیدوارم که از خوردنش نهایت لذت رو ببریدcheshmak


زحمت عکسش رو آقا هادی میکشن بعد ازینکه پختنش..
و آقایون محترم وقتی میاید تو آشپزخونه این وسایل روسرجاش بزارید:-w:-w دوساعته دنبال نمکا کشتم آخرشم داخل فریزر بود1717
و در نهایتم از مونا خانم گل تشکر میکنم ب خاطر کار مفیدی که انجام دادن و همت ماروهم برانگیختن برای هنر نمایی4fvfcja
الان ک داخل یخچال رو نگاه کردم دیدم همین ی مرغ بیشترنبود..دیدم دیشب بوی کباب میومد تونگو این آقایون انجمن شبانه بی خوابی بهشون زده
بردن بالا پشت بوم شبانه کباب کردن خوردنش/1/1/1
ب آموزش همین ی دونه اکتفا میکنم تا ی قفل بگیرم برا یخچال:99::99::99:بله...
موفق باشید
[تصویر:  11966327979550411256.jpg]
   
ای فرزند آدم.....



من به هر آنچه بگویم *باش* می شود.مرا در آنچه امر کرده ام اطاعت کن تا تورا
   
چنان قرار دهم که به هر چه بگویی *باش* بشود.
   
        53برای ماندگاری رویایی جز پاکی نداشته باش53

[تصویر:  nasimhayat.png]    
[img=0x70]http://www.full-dl.com/wp-content/themes/sms-persia/css/images/nazar.gif[/img]
.
.
.
.
کانونمونو چشم نکنن..
#14
سلااااام

چند روزه همش مرغ داریم میخوریم خسته شدیم 4fvfcja ی خرده بریم سراغ بادمجان Khansariha (48)
اقا من عاااشق بادمجانم =P~
این غذارو  بادمجان خوراش از دست ندنclapping
ی بار بخوریش مشتریش میشیKhansariha (48)


بقچه ی بادمجان


[تصویر:  i8998_DSC00968.jpg]

مواد لازم:
بادمجان
گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه ای
پیاز
رب 


اول بادمجان ها رو ورقه ورقه پوست میکنید بعد بهش نمک میزنید میذاره تا ی مدت بمونه میدونین دیگه اینکار برا ی اینه ک تلخی بادمجان از بین بره 53258zu2qvp1d9v
بعد با یک دستمال خشک میکنید و سرخش میکنین
بادمجان خیلی روغن میگیره بعد این که سرخ کردین روی دستمال های مخصوص که برای گرفتن روغن هست یا اگه نداشتین همین دستمال حوله ای ها بذارین تا روغنش گرفته بشه

حالا بریم سراغ مواد داخلش:

یه پیاز رو نگینی خورد و سپس سرخ میکنید بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنید و بعد حدود یک تا دو قاشق رب 
بعد از اون فلفل دلمه ای هایی رو که اون هم نگینی خرد کردین رو بهش اضافه میکنین و تفت میدین
بعد یه مقدار خیلی کمی اب اضافه میکنین و میذارین تا گوشت بپزه و خام نباشه

حالا دو برگ از بادمجان هایی ک سرخ کردین رو برمیدارین به صورت + روی هم میذارین یک قاشق از مواد رو داخلش میذارین و بادمجان ها رو میپیچین
وسطش هم یک عدد خلال دندان میذارین ک باز نشه
من برای تزئینش از فلفل دلمه ای و گوجه کوچولو یا همون گوجه گیلاسی استفاده کردم
همه ی بادمجان ها رو به همین ترتیب اماده میکنید توی قابلمه میذارین
بعد مخلوط اب و رب رو بهش اضافه میکنین تا یکمی جا بایفته
غذای شما امادس
بی نظیرههههه

تو پست بعدی با یک ورژن دیگه از همین غذا در خدمتون هستم 4fvfcja

نقل قول: این روشی ک اقا ی در راه مانده برای ابکش کردن گفتن خیلی جالب بود مرسی
منظورم اقا ی حسین بود ک گفتن ی دونه سفید توش نباشه 4fvfcja
نا امید شدی؟!!!


[تصویر:  97496937818841963171.jpg]
#15
موساکا




[تصویر:  o617_DSC00973.jpg]


این غذا بیسش مثل همون بالایی بادمجان و گوشت چرخ کردست فقط پنیر اضافه داره 53258zu2qvp1d9v

برای این غذا  این بار بادمجان هارو حلقه حلقه خرد و سرخ کنید
سس گوشت رو هم مثل بالایی اماده کنید
ظرف مناسب رو بردارین و بادمجان هارو ته ظرف بچینین 
روی بادمجان ها سس گوشت چرخ کرده رو بریزین و روش ی لایه پینر پیتزا
دوباره بادمجان
گوشت
پنیر
مثل لازانیا 
به همین ترتیت درستش میکنین
بعد ظرف رو داخل فر یا ماکروفر میذارین تا زمانیکه که پینر طلایی رنگ بشه
نوش جااان Khansariha (48)Khansariha (48)Khansariha (48)
نا امید شدی؟!!!


[تصویر:  97496937818841963171.jpg]


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان