عزیز :.:.::. * اعلام وضعیت اولین بسته پاکی مسابقه #پاکی_رمضان * .::.:.


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تحولي عظيم در تالار روانشناسي و كانون 000ان ال پي000

#16
دزس چهاردهم
رهبر باشيد كارها را تفويض و تقسيم كنيد .

كساني كه از اعتماد به نفس سرشار برخوردار هستند ، نه تنها مسئوليت پذيرند و به مشئوليتهاي خود به خوبي عمل مي كنند بلكه اداره مسئوليتهاي ديگران را نيز به عهده مي گيرند . رهبري يك گروه و تفويض تقسيم اختيارات به تعداد افراد بر اساس توانمندي آنهاست . رهبران ، نظارت بر مسئوليت ديگران را نيز به عهده مي گيرند اما به هيچ عنوان ، مسئوليت ديگران را بر دوش نمي كشند . رهبر ، فقط و فقط وظيفه خود را انجام مي دهد و بر ديگران ، ناظر است . رهبر ، نه تنها بيش از ديگران كار نمي كند بلكه حتي مسئوليت كمتري را مي پذيرد تا بيشتر بتواند فكر كند و هماهنگي به وجود بياورد . در برخورد با مسائل مختلف پيرامون خود ، اگر مي خواهيد اعتماد به نفس از حد من فراتر برود ، فداكاري نكنيد ، رهبري كنيد . هيچ فرمانده اي اعتماد به نفس خود را با جنگيدن به جاي سربازانش نشان نميدهد ، بلكه با انجام وظايف خود و ايجاد روحيه اعتماد به نفس در ديگران آنها را به انجام وظايفشان ، تشويق مي كند .

تمرين 14

كارها را تقسيم و تفويض كنيد ، فقط وظيفه خود را انجام داده و بر كار ديگران ناظر باشيد كه به شما ايده و شهامت عمل مي دهند . با كتب الهام بخش زندگي كنيد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#17
درس پانزدهم
مثل آدمهاي متشخص عمل كنيد .

شرط اعتماد به نفس اين است كه محترم ، مودب و راحت و صميمي باشيد . براي اينكار بايد مثل آدمهاي متشخص عمل كنيد و براي اينكار بايد الگوهاي ذهني و عيني داشته باشيد . يك فرم خوب از كسي كه اعتماد به نفس دارد در ذهن خود داشته باشيد و شخص يا اشخاصي را كه به صورت عيني و واقعي از اعتماد به نفس برخوردارند پيش رو . هر چقدر اين الگوها در دسترس تر باشند ، بهتر است . چند نفر را الگو قرار دهيد تا اگر يكي از آنها خطايي كرد ، ساختار ذهني شما را در هم نريزد و الگوهاي ديگر در ذهن خود داشته باشيد . حالا در مراقبت دايم باشيد و هر رفتاري را كه مي خواهيد انجام دهيد از خود بپرسيد كه آيا انسان متشخص در اين شرايط چگونه عمل مي كند ؟ به مدت يك هفته از خود مراقبت كنيد تا اين روش به صورت عادت درآيد ، نتيجه اي كه از اين روش مي گيريد براي خودتان هم شگفت انگيز است . هر چه منش شما مثبت تر ، سالم تر ، آراسته تر ، ساده تر و محترم تر باشد ، اعتماد به نفس بيشتري پيدا مي كنيد

تمرين 15

براي خود چند الگوي رفتاري در دسترس تعيين كنيد و تا يك هفته مراقب باشيد مثل آنها عمل كنيد . مدل سازي نبايد با سختي ،فشار و ناراحتي همراه باشد. در اعمال خود هميشه يك فرم خوب از الگويتان پيش رو داشته باشيد با اين روش براحتي به رفتار متشخصانه عادت خواهيد كرد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#18
درس شانزدهم
لباس تميز بپوشيد .

لباس شما شايد منش واقعي شما را نمايان نكند اما پاكيزگي و آراستگي آن ، مطمئنا شايستگي شما را نمايان مي سازد . هميشه لباس تميز ، مرتب و اطو كشيده و در عين حال ساده بر تن كنيد . يادتان باشد سادگي ، هميشه متانت منش شما را تداعي مي كند . بسياري اوقات ، اشخاص مرتبط با ما ، فرصت كافي براي بررسي دقيق منش و شخصيتها را ندارند و تنها از ظاهر ما و رفتاري كه در كوتاه مدت از ما سر مي زند ، درباره ما قضاوت مي كنند . بچه ها شخصيت خود را از شخصيتي كه شما به آنها مي دهيد مي گيرند و اين زمينه اعتماد به نفس يا عدم اعتماد به نفس آنها مي شود .

تمرين16

سعي كنيد هميشه آراسته و تميز لباس بپوشيد ، چون مردم وقت و فرصت كافي براي بررسي و شناخت منش شما ندارند . ظاهر شما گواه شايستگي شماست . بچه خود را از دريچه چشم ديگران ببينيد و او را آراسته سازيد . حتي در خانه آراسته بودن را مراعات كنيد
اي بابا شما هم يه چيز بنويسيد خسته شدم

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#19
درس هفدهم زندگي:
به ديگران احترام بگذاريد .

به آرمانها ، نيازها ، احساسات و منش ديگران احترام بگذاريد . به ويژه اين احترام زماني ضروري است كه آرمانها و نيازها و احساسهاي آنها با شما ناسازگار باشد ، مهم آنست كه به آنهاييكه با شما تفاوت دارند احترام بگذاريد . حتي اگر كسي را مي خواهيد تغيير دهيد در بدو امر بايد به ارزشهاي او احترام بگذاريد . بهترين پاسخ بي احترامي بي اعتنايي است . احترام به بي احترامي خودشكني است . افراد را به نام خانوادگي و محترمانه صدا بزنيد . اولين شكل احترام بعد از سلام ، چگونگي ناميدن آنهاست . خودتان را در برخوردها ، معرفي كنيد . يك ويژگي شاخص و فراگير كساني كه از اعتماد به نفس سرشارند ، آن است كه اين افراد ، در اولين برخورد خود را به ديگران معرفي مي كنند . حتي در مكالمه هاي تلفني اگر ، مخاطب ، صداي شما را نمي شناسد ، فورا خودتان را معرفي كنيد .

تمرين 17

به ديگران احترام بگذاريد چون احترام همچون تحسين نكات مثبت ، به شما باز مي گردد . پاسخ بي احترامي را با بي اعتنايي بدهيد . به جز اعضاي خانواده و دوستان بسيار نزديك ، افراد را به نام خانوادگي صدا بزنيد . خود را به ديگران در برخوردها و تماسها معرفي كنيد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#20
درس هجدهم :
دوستان خود را تغيير دهيد .

براي هر تغيير و دگرگوني رهايي از حالات بد يا ايجاد خصلتهاي نيكو همچون اعتماد به نفس ، بايد تغييري در روابط شما پديد آيد . يا عده اي حذف شوند و يا با عده اي ، روابط محدودتري داشته باشيم . يادتان باشد ، صرف نظر از اينكه حالت و رفتار دوستان شما در شما تاثير مي گذارد ، شما از طريق دوستان خود معرفي مي شويد . شما مجموعه دوستان خود هستيد . هر يك از دوستان شما آيينه برخي از جنبه هاي منش شماست . افراد ديگر هم به اين موضوع واقفند و بر اساس دوستان شما درباره شما قضاوت مي كنند . اگر واقعا قصد داريد نفس و منش عالي را در خود پرورش دهيد از نشست و برخاست با افرادي كه شخصيت ضعيف ، منحط و بي اعتبار و احترامي دارند ، اجتناب كنيد . تا شما دوستان خود را تغيير ندهيد ، نمي توانيد دگرگون شويد .

تمرين 18

تلاش نماييد تا دوستان خود را تغيير دهيد . ارتباط چند ساعته با يك دوست ناهمگون تمام زحمات شما را بر باد مي دهد . پس در دوستان خود جستجو كنيد و ببينيد كه آيا متشخص هستند يا نه ؟

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#21
درس نوزدهم زندگي :
بازیچه نشوید!.

بازيچه شدن شرايطي است كه عليرغم ميل خود رفتاري را انجام مي دهيد شما قصد داريد از رئيس خود تقاضاي اضافه كار كنيد ولي حالت عصبي او ، شما را از اين كار باز مي دارد . قصد خريد لباسي را نداريد ولي فروشنده با چرب زباني شما را در وضعيت رودر بايستي قرار مي دهد . وقتي شخص بازيچه به خود مي آيد ، خود را خسته و فرسوده و عصبي مي بيند و هوارش بلند مي شود كه مردم چقدر پررو و پرتوقع هستند .

شخص بازيچه ، چون مي خواهد قهرمان معرفي شود و منجي افسانه اي همه باشد خود را طوري معرفي مي كند كه گويي همه چيز مي داند ، همه جا آشنا دارد ، با هر كس ارتباط دارد و قابليتهاي فراواني دارد و … بازيچه ها هميشه خسته اند و اين خستگي را بيشتر احساس مي كنند چون كاري براي خودشان نكرده اند و هر چه كرده اند ، براي ديگران بوده است .

تمرين19

سعي كنيد بازيچه نشويد تا اعتماد به نفس شما مصون بماند . براي اين كار يك راه داريد و آن اينكه ، نه گفتن را تمرين كنيد و قاطعانه نه بگوييد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#22
درس بيستم زندگي :
قاطعانه نه بگوييد .

در شرايط بازيچه شدن ، بايد قاطعانه پاسخ منفي بدهيد . شرمنده نباشيد، عذر خواهي نكنيد ، قول ندهيد ، فقط نه بگوييد و تشكر كنيد .

· در صورتي براي ديگران كاري انجام دهيد كه به خودتان لطمه وارد نشود .

· نه گفتن بي احترامي نيست بشرط اينكه محترمانه نه بگوييد .

· اگر از نه محترمانه شما رنجيدند ، مشكل شخص مخاطب شماست .

· شخصي آزاد و رها باشيد .

· مراقب باشيد محيط و اطرافتان ، باعث بازيچه شدن شما نشود .

· نه گفتن يك استثناء دارد و آن فقط در مورد والدين است .

تمرين 20

يكي از شكننده ترين رفتارها ، التماس است . التماس به هر شكلي كه باشد شما را مي شكند ، عزت نفس شما را مي كاهد و روحتان را مي آزارد . التماس شكوه زندگي را فرو مي ريزد و تمنا را بي رنگ مي كند . پس بسيار مراعات كنيد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#23
درس بيست و يكم :
فراوان گوش كنيد ، كمتر حرف بزنيد .

سكوت ، حس اعتماد به نفس دروني را به ديگران القا مي كند . سكوت ، هنگام بحث و جدلها يعني به منش خود احترام مي گذاريد و خود را وارد موضوع نمي كنيد . سكوت ، در سخن چيني يعني آنكه شما حرمت كسي را در پشت سر از بين نمي بريد چرا كه به حرمت خود در غياب خود علاقه منديد . هر چه سكوت روزانه شما بيشتر باشد ، شما عاقل تر ، فرزانه تر و حكيم تر هستيد . حديث داريم ،هركس مي خواهد از دانش و حكمت سرشار شود بايد معده را گرسنه و زبان را خالي از كلام بدارد . سكوت خالي بودن از كلام است و ديگران را به تمامي شيفته شما مي كند . كساني كه زياد حرف مي زنند ،انديشه هاي غير قابل دفاع هم بسيار مي گويند كه موجب واكنش ديگران و از بين رفتن حرمت خودشان مي شود . البته لازم است بدانيد گاهي اوقات سكوت ، نه تنها از اعتماد به نفس سرشار سرچشمه نمي گيرد . بلكه علت آن ، اصلا ضعف اعتماد به نفس و حتي به قول سعدي نشانه سبكي عقل : دو چيز طيره عقل است ، دم فرو بستن به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشي .

تمرين 21

خداوند به انسان دو گوش داده و يك زبان ،پس بيشتر بايد به گوش بود . زياد حرف نزنيد ، مخصوصا زماني كه واقعا چيزي براي گفتن نداريد . سكوت بجا نشانه اعتماد به نفس است.

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#24
درس بيست و دوم زندگي :
تبريك و تسليت بگوييد.

از هر فرصتي كه به دست مي آوريد ، استفاده كنيد تا چيزي را بستاييد ، موردي را تبريك بگوييد ، به مناسبتي هديه بدهيد و حتي در مواردي تسليت بگوييد . بار احترام و عاطفه كه تسليت در خود دارد ، به هيچ وجه عنوان تبريك و تهنيت ندارد ، پس تسليتها را حتماً بگوييد . كسي كه غمگين است و در خلأ روحي بسر مي برد ، تسليت شما بوي عطوفت و مهر بيشتري مي دهد و براي او مؤثرتر است . در تبريك گفتن ، برد نوشتاري ، بسيار مؤثرتر است و در تسليت گفتن برد حضوري . آنجا كه بايد تبريك بگوييد ، الزاماً نبايد حضوري برويد و تبريك بگوييد اما در مورد تسليت ، حضور كاملاً الزامي است و نامه ، تلگراف و پيام تسليت ، نه تنها هدف را تأمين نمي كند كه بي احترامي هم تلقي مي شود . هنگام هديه دادن ، بسته بندي ، پوشش و كادويي كه استفاده مي كنيد ، بيانگر احترام شما به فرد مقابل است .

تمرين 22

فرصتهاي تبريك گفتن ، هديه دادن و زمانهاي تسليت گفتن را از دست ندهيد . تاريخهاي مرتبط با اين فرصتها و زمانها را يادداشت داشته باشيد . تسليت با حضور و تبريك با نوشتن بسيار مؤثرتر از روشهاي ديگر است .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#25
درس بيست و سوم زندگي :

حمايت خانواده را برانگيزيد .

بسياري از افراد يا فرصت آن را ندارند كه شما را دقيقا بشناسند و يا اينكه فكر مي كنند شايد رفتار شما چندان واقعي نباشد . به همين خاطر ، اين افراد به رفتار شما در خانواده و روابط شما با اعضاي خانواده ، توجه دارند و بسيار هم نگرش درستي دارند . كسي كه در خانواده خود محترم است ، معلوم مي شود كه نزد خود نيز محترم است . خانواده ، يك ملاك است براي انتخاب دوست يا همسر ، و واقعا هم معيار خوبي است . با احترام به خانواده ، هم ارزشمندي و لياقت خود را نشان داده ايد و هم ارزشمندي خانواده را سبب شده ايد و هم احترام ديگران را نسبت به خانواده خود برانگيخته ايد و از همه اينها مهمتر ، حمايت و توجه خانواده را جلب كرده ايد كه اين حمايت و توجه ، منجر به افزايش اعتماد به نفس و قوت قلب شما مي شود.

تمرين 23

تنها جايي كه جواب بي احترامي هم احترام است ، خانواده است . پس شما با احترام به خانواده حمايت و احترام محيط و پيرامون خود را جلب مي كنيد .

٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬٬

زندگی جویباریست که اوج عظمت قطرات در دریا زیباست و برای به دریا رسیدن باید کوشید و خروشید و دل به دریا سپرد . همیشه دریایی باشید .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#26
تمرين بيست و چهارم :
انتظار و خواسته خود را واضح بگوييد .
مبهم حرف نزنيد . رئيسي كه به كارمندانش ، مي گويد خوب كار كنيد ، نبايد انتظار داشته باشد خواسته اش برآورده شود . او بايد دقيقا بگويد كه خوب كار كردن يعني چه و منظورش چيست . پس:
1ـ دقيقا مشخص كنيد كه چه مي خواهيد ؟ چه چيزي ، تا چه حدي ؟ چه مقدار و تا چه زماني ؟ به هيچ يك از سئوالات بالا پاسخ كلي نظير هر چه زودتر بهتر ! هر چه بيشتر بهتر !و… ندهيد . دقيق و روشن و واضح ، بگوييد.
2ـ از كسي درخواست كنيد كه مي دانيد مي تواند به شما كمك كند .
3ـ منافع و مصالح طرف مقابل درخواست را در نظر بگيريد .
4ـ انتظار شما بايد هدفداري ذهن و اعتقاد قلبي شما را نشان دهد .
5ـ تا خواسته شما تحقق نيابد دست برنداريد . پافشاري ، شرط رسيدن به هر هدف است .
6ـ مبهم حرف نزنيد .
7ـ مشخص حرف بزنيد ، نترسيد اگر جدي حرفتان را بگوييد مخاطبتان ناراحت خواهد شد .
8ـ غرغر نكنيد ، يا بگوييد و يا نگوييد . غر زدن يعني اينكه معترضم اما جرات گفتن ندارم.
9ـ هنگام حرف زدن بال بال نزنيد ، آرامش در حرف زدن بسيار مهم است.
تمرين24
خواسته خود را به صورت دقيق و واضح بيان كنيد ، حد و اندازه و زمان اجرا خواسته را بيان داريد تا خواسته شما را از حالت ابهام درآورد يا حرفتان را بزنيد و يا اگر سكوت كرديد ، پشت سرايراد سخنراني و اعتراض سر ندهيد

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#27
درس بيست و پنجم زندگي :
سريعتر راه برويد .
فرم راه رفتن افراد تا حد زيادي نمايانگر حد اعتماد به نفس آنهاست . كسي كه اعتماد به نفس ندارد ، بسيار آرام و شل حركت مي كند و تا حدي پاي خود را بر زمين مي كشد . هنگام راه رفتن پا را از زمين بلند كنيد و سرعت راه رفتن خود را 025/0 افزايش دهيد . شما هر كسي را كه در خيابان ببينيد كه اينگونه راه مي رود ، ناخودآگاه احساس مي كنيد : چه اعتماد به نفسي دارد ! چه هدفدار است ! و… اما هر كسي را ببينيد كه شل و ول وكشان كشان راه مي رود ،ناخوآگاه حس مي كنيد : چه بي انگيزه ! چه بي هدف ! چه بي اعتماد !و… در راه رفتن ، وقتي كه پياده رو شلوغ نيست و فضاي كافي براي عبور هست ، از وسط پياده رو راه برويد .
تمرين25
از فرم راه رفتن شما ، مردم متوجه ميزان اعتماد به نفستان مي شوند . با گامهاي استوار از وسط پياده رو حركت كنيد و سعي نكنيد كه شانه شما هنگام راه رفتن در پياده رو ، با ديوار برخورد كند .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#28
درس بيست و ششم زندگي :
جلو بنشينيد و به مخاطب نگاه كنيد .
نشستن در رديفهاي جلو ، تمركز حواس و دقت را بيشتر مي كند . هر چه عقب تر مي نشينيد ، عامل حواس پرتي خود را افزايش مي دهيد . يكي از نشانه هاي بارز و شايع عدم اعتماد به نفس و خودباوري ، پرهيز از نگاه كردن به چهره مخاطب است . خودشيفتگان ، هرگز از نگاه كردن به چهره مخاطب خود ابا ندارند . هنگام سخن گفتن به چشمان مخاطب خود نگاه كنيد و هنگام شنيدن هم همينطور . البته اين نگاه بايد شرايطي داشته باشد . اول آنكه ، قصد نگاه من اعتماد به نفسم نباشد . دوم آنكه جسورانه و گستاخانه نباشد . سوم آنكه قصد و نيت خاصي نداشته باشد . نگاه شما بايد نگاهي نرم و ملايم باشد كه نشان دهد به مخاطب خود توجه داريد و از اين كه به صورت او نگاه مي كنيد هراسي نداريد .
تمرين26
در رديف جلو بنشينيد و به چشمان مخاطب خود نگاه كنيد . وقتي عقب تر هستيد عامل حواس پرتي خود را افزايش مي دهيد . البته واقعاً بايد بدانيد كه از جلو نشستن چه انگيزه اي داريد . نگاه هم بايد داراي شرايطي باشد .

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#29
درس بيست و هفتم زندگي :
هر كاري را مي توانم انجام بدهم به جز اين يكي !



ما معمولا دوست داريم كه مهمترين درسها را به تعويق بيندازيم . رئيس من آدم پستي است بنابراين او بايد خودش را تغيير بدهد ! تا زمانيكه بر اين اعتقاد باشيد رئيس شما پست خواهد ماند ! اشكالي ندارد او را پست بدانيد . اما اگر شما تصميم به تغيير بگيريد به اين معني كه بر نكات مثبت او تكيه كنيد ، از قضاوت درباره او بپرهيزيد و حتي خود را به جاي او بگذاريد ، آن وقت است كه مشكل ، به كلي ناپديد ميشود . چگونه ؟! چندين احتمال متفاوت وجود دارد …

1ـ ممكن است به تغيير نگرش شما واكنش مثبت نشان دهد و رفتارش را تغيير دهد .

2ـ ممكن است به اداره ديگري منتقل شود .

3ـ ممكن است شما كار ديگري بگيريد .

4ـ ممكن است او كارش را عوض كند .

5ـ ممكن است از اين آدم خوشتان بيايد . ! (واقعــا !)

آيا بهتر نيست كه همين حالا كارم را رها كنم و از شر اين رئيس پست خلاص شوم ؟ اما مطمئناً رئيس بعدي شما پست تر خواهد بود ، همه اينها بخشي از تحصيلات جهان هستي است ، عوض كردن رئيس بي فايده است ، خودت را تغيير بده .

نتيجه :

همه ما يك علت هستيم ، انديشه ها و افكار ما باعث بوجود آمدن شرايط خاص ما مي گردند و با تغيير كردن ما ، شرايط هم تغيير مي كند . تا زمانيكه درس را درباره كار ، قرض يا دوستانمان ياد نگرفته ايم يا در همان كلاس باقي مي مانيم و يا همان درس را در قالبهاي ديگر تجربه مي كنيم و اين رسم زندگي است . اگر صادقانه به گذشته خود بنگريم علايم هشداردهنده اي را مي يابيم كه با بي توجهي از كنارشان گذشته بوديم و باز با وقاحت و بدون تفكر مي گوييم : چرا من ؟!

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               
#30
درس بيست و هشتم زندگي :
در باره اين جمله معروف انشا بنويسيد اينجا ( چيه شوخي نمي كنم انشا نداشته باشي اخراجي نياي بگي خانوم ما دفتر نداشتيم ، بچه داداشم دفترم رو پاره كرد و ...)
اينم جمله :
چگونه افسرده نباشيم و افكاري افسرده گونه نداشته باشيم.
به بهترين انشاء جايزه داده مي شو البته با اجازه ستاره سفيد

ﺻﺪﺑﺎﺭ ﻭ ﻫﺰﺍﺭﺑﺎﺭ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ

ﺧﻮﻥ ﻣﻴﮕﺮﻳﺪ ﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ
               


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان