سلام مهمان عزیز، اگر این پیغام رو می بینی، به این معنی هست که هنوز ثبت نام نکردی. برای ثبت نام اینجا کلیک کن تا بتونی از تمام امکانات انجمن استفاده کنی.
اگر قبلا ثبت نام کردی، از اینجا وارد شو.
جهت ارتباط با مدیران
کلیک کنید

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

شرکت در مسابقات فردی و گروهی ویژه ترک
بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت



امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♨ آشپزخونه ی کـــــــــانون ♨
#76
خب من سعی میکنم دسر و شیرینی و غذاهای تازه و ناشناخته یا متفاوت بگم . یکیم سعی میکنم به اونایی که زیاد اشپزی بلد نیستن غذاهای ساده بگم که از نیمرو راحت شن! Smiley-happy114
خب این غذایی که میگم مال یه جای دیگه اس ولی خب ممکنه تو ایران هم بعضی شهرا این غذا رو داشته باشن که من اطلاعی ندارم! 128fs318181 اسمش رو هم نمیدونم شما هر چی دوس دارین بهش بگین!
مواد لازم: گوجه فرنگی, برنج, نمک, روغن, اب : Gigglesmile
از اون جایی که فرض میکنم بلد نیستین سعی میکنم به صورت مبتدی توضیح بدم!
اول برنج رو بشورین و بعد اب و نمک اضافه کنین و روش یه چیزی بذارین و بذارینش کنار( اب گرم باشه لطفا ینی شیر اب گرم رو باز کنین لصفا! واین که اندازه ی اب با این که بسته به نوع بزنج و ... متفاوته ولی شما همیشه یک پیمانه اضافه تر از برنج بذارین فرضا 2 پیمانه برنجه 3 پیمانه اب بذارین. متأسفانه دقیق نمیتونم اندازه بگم 42 )
بعد که برنج رو گذاشتین یه کنار بیاین چند تا گوجه بشورین و خورد کنین همون به صورت نگینی! ( چند تا بودنش به خودتون بستگی داره ولی توجه کنین که توی برنج باید گوجه دیده شه نه توی گوجه برنج 4 )
حالا یه دونه پیاز بردارین و خوردش کنین و بریزین تو یه قابلمه. کمی روغن بریزین تو قابلمه و بذارینش روی شعله ی گاز . وقتی پیاز ها کمی رو به سرخی رفتن(نسوزونینااااا) گوجه ها رو اضافه کنین و وقتی گوجه ها ابشون رو کشیدن برنج ها رو همراه با ابی که داشت اضافه کنید و در قابلمه رو نیمه باز بذارید روش. بعد که برنج ابش رو کشید دور قابلمه یه پارچه بپیچید( از دم کن استفاده کنید) و بذارید روش. و خود قابلمه رو بذارید روی شعله پخش کن. شعله رو خیلی کم کنید. بعد نیم ساعت دم کشیدن ....غذا حاظرههههههه! نوش جان :cheshmak: امیدوارم این جوری نشین بعد پختنش 17 :vaykhodayman: !! البته با اونایی هستم که زیاد بلد نیستن.
(سوالی بود در خدمتم)

پاسخ
 سپاس شده توسط alOne but Happy ، MeHreKhODaa ، می توانم ، عاشق اباالفضل ، جناب خان :) ، مرگ خاموش
#77
سلامممممممم 49-2 یک دسر بسیار خوشمزه به نام پان اسپانیا
مواد لازم برای 5 نفر :
 گردو خرد شده
1/2 پیمانه
 آرد
1/2 پیمانه
 تخم مرغ
 2 عدد
شکر
 1 لیوان
شیر
1 لیوان
نشاسته
2 قاشق غذا خوری
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
کره
50 گرم
بیسکویت
1-2 بسته
کاکائو
3 قاشق غذا خوری
خامه
150 گرم
طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

البته من طعم بیسکویت را زیاد دوست ندارم به جای آن یک ردیف موز و گردو چیدم که خیلی هم خوشمزه شد.

[img=449.8x337.8]http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2558.jpg[/img]
 
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif]~~...ko0ochak basho0o ASHEgh ke ESHGH midanad ayin b0zo0org kardanat r@A**!!!...~~
   
[تصویر:  kitty-cat-smiley-027.gif] 
[تصویر:  ko4o_96670753446949498754.png]


پاسخ
 سپاس شده توسط Queen ، MeHreKhODaa ، می توانم ، خدا همراهمونه ، عاشق اباالفضل ، جناب خان :) ، نور ماه ، vojdan bidar ، مرگ خاموش
#78
سلام خوبین؟  49-2
جناب خان امروز یه چیز خوشمزه درست کرده   Greenstars

"مـــــــــــــــــوکا" 317  

موکا یه نوع از قهوه های معروفه و جزء خانواده "لاته" به حساب میاد.
برای درست کردنش به قهوه، شیر، خامه (خامه قنادی زده شده) و شکلات نیاز داریم.
این مقدار موادی که میگم واسه دوتا فنجونه.
یه لیوان پر (تقریبا دو فنجون) شیر را بذارین روی گاز تا داغ بشه، وقتی داغ شد یه مقدار
(3 تکه از شکلات زیر) رو بهش اضافه کنین و بهم بزنین تا کامل مخلوط شه.

[تصویر:  401423_567.jpg]

همزمان با اینکار یه فنجون قهوه هم آماده کنین. اصل موکا بر پایه اسپرسوء ولی با قهوه جوش های معمولی هم میشه
دم کرد. ترجیحا قهوه ترک نباشه ولی خب اگه قهوه جوش ندارین با همون هم میشه. وقتی شکلات رو با شیر مخلوط کردین،
قهوه و 1 قاشق غذاخوری سرپر خامه هم بهش اضافه کنین و بهم بزنین تا کامل یکدست بشه.
الان دیگه موکا آمادس و میتونین روش رو با خامه یا پودر کاکائو یا وانیل، دارچین و ... تزئین کنین. Khansariha (46)

پ.ن1: ترجیحا مثل من با خامه تزئین نکنین چون خیلی شیرین شد  4
پ.ن2: دفعه اولم بود درست میکردم واسه همین اینقدر تزئینش زشت شد، نخندین بهم  1276746pa51mbeg8j
پ.ن3: این نوع از موکا اسمش "موکاچینو"


[تصویر:  3zag_img_20160317_1.png]
"but first coffee"
[تصویر:  coffeebath.gif]

[تصویر:  Untitled.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط زینبی ، نمیدانم ، پارادایس ، sin-sin ، vojdan bidar ، نور ماه ، سها ، هادی ، شازده کوچولو ، آقای ضربتی ، درخشنده ، منشور ، پر پرواز ، سنــا ، رند ، رامین. ، می توانم ، عاشق فاطمه زهرا ، همـت ، لئا ، Alireza 68 ، Queen ، JAMASB ، مرگ خاموش ، صادقین ، دکتر آرش!
#79
روز دیگر بر آن شدم که خود دست اندر کار شوم،
که این جماعت هندیان از آشپزی هیچ ندانستندی مگر هر چه تند و تیزتر کردن خوردنی ها.
در کشکول گوگل به جستجو ایستادم از برای "مرغ شکم پر"،
و رسیدم به مطبخ طیبه خاتون و چه با عشق و حوصله دستور را نوشته بود.
خدایش در بهشت کُناد. Khansariha (8)
نکات را بر تکه ای پوست آهو نبشتم،
به مطبخ شدم و سرگرم ساختن و چنان مستغرق در آن،
که دوستی به کمین سندی از من بساخت؛
و مکرر به مزاح همی گفت که به حاکم نشان خواهم داد،
که چگونه کارزار را گذاشته ای و به مطبخ شده ای از بهر ساختن طعام.
گفتم ش چنین مساز و دِلیت ش کن؛ گفت نی.
گفتم ش پس از برای خود نگاه دار و با کسان به اشتراک مگذار؛ گفت حالا.

قوت شامِ پسین حاضر آمد،
و دوستان بخوردند و ایشان را وقت خوش گشت و نعره ها زدند.
4chsmu1

53  53  53
[تصویر:  Galley2.jpg]
[تصویر:  tree.jpg]

خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش  ***  بِنَماند هیچ ش الا، هوس قمار دیگر


" مولوی "

53   53   53

این بار، بی تاریخ؛
خسته ام،
آن همه روزها که قرار بود شروع ی باشند ...

53 5353
[تصویر:  05_blue.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط می توانم ، Deril ، جناب خان :) ، هادی ، Alireza 68 ، آرمین ، سها ، Queen ، JAMASB ، vojdan bidar ، قاصدک ، 101 ، خدا همراهمونه ، مرگ خاموش ، جوادجان ، zara ، دکتر آرش! ، موری
#80
[تصویر:  homemade-electrolyte-sports-drink.jpg]

چگونه یک نوشیدنی الکترولیت خانگی درست کنید

اغلب افراد هنگامیکه کلمه “الکترولیت” را می‌شنوند،به یاد یک ورزشکار خیس عرق می‌افتند که در حال نوشیدن یک نوشیدنی ورزشی رنگی است. اما از سویی دیگر راه‌های بسیاری برای دریافت الکترولیت‌های طبیعی و تازه از مواد غذایی مانند پرتقال، نارنگی و عسل وجود دارد و همچنین می‌توانید با درست کردن نوشیدنی ورزشی خودتان، در هزینه‌ها صرفه جویی کنید.

آب

آب ماده‌ی تشکیل دهنده اصلی است زیرا به عنوان حامل اصلی الکترولیت‌ها عمل می‌کند. برای اینکه این آب حداکثر کارایی را داشته باشد، باید تا حد ممکن تمیز باشد. اگر یک آب سرد کن خانگی بطری‌دار ندارید، کافی است آب را در یک کتری بجوشانید. ضمنا آب مقطر (بخار گرفته شده از آب جوش) بهترین گزینه است چون به آب خالص، بسیار نزدیک است و تقریبا دارای تمام عناصر کم یاب مانند مواد معدنی می‌باشد و آلاینده ها و سایر آلوده کننده‌‌های آن نیز از بین رفته‌اند. اگر آب مقطر می‌خواهید، بهتر است آن را خریداری کنید زیرا جمع کردن بخار آب درخانه کار دشواری است. می‌توانید از شرکت آب سرد کن خانگی‌تان سؤال کنید که آیا آب مقطر هم می‌فروشند یا نه. آب شیر باید آخرین گزینه‌ی شما باشد.

نمک

الکترولیت‌ها اساسا نمک هستند. نمک‌ها، بدن شما را از نظر الکتریکی رسانا نگه می‌دارند تا اختلاف پتانسیل الکتریکی بین سلول‌ها جهت دریافت یا عبور اطلاعات حفظ شود. نمک‌های طعام معمولی تا زمانیکه حاوی کلرید سدیم باشند (که تقریبا تمام نمک‌ها از آن ساخته شده‌اند) برای این کار مناسب هستند. برخی از نمک‌ها دارای یدید پتاسیم نیز می‌باشند که برای نوشیدنی شما عالی است. اگر بتوانید نمک دانه ریز پیدا کنید، بسیار سریع‌تر حل می‌شود. در غیر این‌صورت می‌توانید برای ریز کردن نمک معمولی از هاون و دسته هاون استفاده کنید.
مرکبات

سعی کنید همیشه این مرکبات را در دسترس داشته باشید: پرتقال، گریپ فروت، نارنگی، لیمو و لیمو ترش. آن‌ها بهترین مواد تشکیل دهنده برای جایگزینی الکترولیت‌ها هستند. پرتقال‌ها انتخاب بسیار خوبی هستند. به همین دلیل است که شاید دیده باشید ورزشکاران مقدار زیادی از این میوه آب‌دار را مصرف می‌کنند. میوه‌های مرکبات از نظر الکترولیت‌ها فوق العاده‌اند حتی به تنهایی. با این‌حال اضافه کردن برخی مواد تشکیل دهنده‌ی دیگر می‌تواند تأثیر آن‌ها را بالا ببرد.

ظروف و دستورهای تهیه

هنگامیکه نوشیدنی الکترولیت‌تان را آماده می‌کنید، مطمئن شوید از ظرفی استفاده می‌کنید که دوست دارید با آن به این طرف و آن طرف بروید. اگر ظرف نوشیدنی‌تان را دوست داشته باشید، احتمال اینکه به دفعات بیشتری از ترکیب نوشیدنی‌تان بنوشید افزایش خواهد یافت.

ترش و شیرین

یک چهارم فنجان آب لیمو، یک چهارم فنجان آب لیمو ترش، یک قاشق چای‌خوری نمک، آب یک پرتقال کامل (یا یک قوطی آب پرتقال یخ زده)، یک لیتر آب.
مرکبات

سعی کنید همیشه این مرکبات را در دسترس داشته باشید: پرتقال، گریپ فروت، نارنگی، لیمو و لیمو ترش. آن‌ها بهترین مواد تشکیل دهنده برای جایگزینی الکترولیت‌ها هستند. پرتقال‌ها انتخاب بسیار خوبی هستند. به همین دلیل است که شاید دیده باشید ورزشکاران مقدار زیادی از این میوه آب‌دار را مصرف می‌کنند. میوه‌های مرکبات از نظر الکترولیت‌ها فوق العاده‌اند حتی به تنهایی. با این‌حال اضافه کردن برخی مواد تشکیل دهنده‌ی دیگر می‌تواند تأثیر آن‌ها را بالا ببرد.

ظروف و دستورهای تهیه

هنگامیکه نوشیدنی الکترولیت‌تان را آماده می‌کنید، مطمئن شوید از ظرفی استفاده می‌کنید که دوست دارید با آن به این طرف و آن طرف بروید. اگر ظرف نوشیدنی‌تان را دوست داشته باشید، احتمال اینکه به دفعات بیشتری از ترکیب نوشیدنی‌تان بنوشید افزایش خواهد یافت.

ترش و شیرین

یک چهارم فنجان آب لیمو، یک چهارم فنجان آب لیمو ترش، یک قاشق چای‌خوری نمک، آب یک پرتقال کامل (یا یک قوطی آب پرتقال یخ زده)، یک لیتر آب.

مطلب مرتبط: ۹ غذایی که کمک می‌کند خوب بخوابید
شیرین ملایم و نه چندان شیرین

۲ فنجان شیر نارگیل، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری استویا (شیرین کننده‌ی طبیعی) یا عسل، یک لیتر آب.

با استفاده از مخلوط کن، مخلوط کنید

۲ عدد موز، ۳ فنجان شیر نارگیل یا ۲ فنجان توت فرنگی، ۱ فنجان آب و یخ، ۱ قاشق چای‌خوری نمک، آب نصف یک لیمو.

روش سریع و کثیف شماره ۱ با مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی

۲ نصفه لیمو که در یک لیوان آب گرفته شده باشند، اضافه کردن دو نصفه پرتقال، کمی عسل، کمی نمک، لیوان را با آب پر کنید و سر بکشید.

روش سریع و کثیف شماره ۲

۱ بطری یا قوطی آب سبزیجات V8 (با هر طعم)، ۱ فنجان آب، ۱ فنجان آب پرتقال

مواد غذایی

علاوه بر تهیه نوشیدنی الکترولیت خودتان، مواد غذایی زیادی وجود دارند که به شما کمک خواهند کرد الکترولیت‌ها را جایگزین کنید. آن‌ها عبارتند از آووکادو، کلم بروکلی، ماست، توفو و زردآلو.
منبع : http://fitnessmagazine.ir/
[تصویر:  236x240_1437432218940782.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط Queen ، vojdan bidar ، خدا همراهمونه ، مرگ خاموش ، دکتر آرش!
#81
53  آجیل آسان   53

مقداری پسته ی خام رو مغز کردم، 
مقداری هم بادام شکستم.
مغز تخمه کدو و آفتابگردون هم آماده خریدم.
یه کم زعفران رو کوبیدم، بهش آب داغ اضافه کردم تا حال بیاد.
توی یک ظرف دیگه هم آب نمک درست کردم و کمی آب لیمو بهش اضافه کردم.
آب زعفران و آب نمک/لیمو رو به مغزها اضافه کردم و گذاشتم ی بیست دقیقه ای مزه دار شوند.
از صافی ردشون کردم تا آب جدا شه و مغزها بمونند.
مغزها رو روی شعله ملایم تفت دادم، چهل دقیقه ای طول کشید.
و این هم از آجیل آسان یا همون Easy Nuts
اسم رو خودم گذاشتم روش. خوردن ش خیلی راحت ه.  4chsmu1
طعم پسته ها خیلی خوب می شه؛ کمی عطر زعفران همراه با شوری و ترشی ای آرام.
دوست داری زود بخوری، تموم شه و از وسوسه رها شی! 4chsmu1 
53 53 53

[تصویر:  Easy%20Nuts.JPG]
[تصویر:  tree.jpg]

خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش  ***  بِنَماند هیچ ش الا، هوس قمار دیگر


" مولوی "

53   53   53

این بار، بی تاریخ؛
خسته ام،
آن همه روزها که قرار بود شروع ی باشند ...

53 5353
[تصویر:  05_blue.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط صادقین ، sheydaei ، vojdan bidar ، عاشق فاطمه زهرا ، جوادجان ، هادی ، Queen ، جناب خان :) ، mojode_zamini ، سها
#82
سلام دستور پخت ی قیمه ی متفاوت(شاید از نظر من)
مواد لازم:
راسته ی گوساله 
لپه 
پیاز
رب گوجه
لیمو عمانی(امانی؟؟)
گوجه
زعفران-نمک-فلفل سیاه-هل و دارچین-زردچوبه-گلاب
روغن کرمانشاه یک قاشق غذا خوری
....................................................................
اول پیازا رو نگینی میکنیم و با روغن تفت میدیم.وقتی ک پیازا عسلی شدن گوشت و اضافه میکنیم و ب مدت نیم ساعت تفت میدیم
گوجه رو پوست میگیریم و تو مخلوط کن میریزیم ک ب اب گوجه تبدیل میشه . اب گوجه رو تو ی قابلمه میریزیم و میزاریم ابش کشیده بشه
وقتی ابش کشیده شد روغن کرمانشاهی و میریزیم ی قاشق رب گوجه صنعتی هم میریزیم ک رنگ خورش خوب بشه و  مقداری تفتش میدیم
وقتی گوشت و نیم ساعت تفت دادیم نمک فلفل زردچوبه رو ب مقدار لازم اضافه میکنیم و بلافاصله سس گوجمونو اضافه میکنیم و اب جوشم ب مقدار لازم اضافه میکنیم و میزاریم با شعله کم بجوشه
لپه ی نیم پز شده رو نیم ساعت بعد از این ک  ابجوشو ریختیم میریزیم داخل خورشت و میزاریم با شعله کم همچنان بپزه
لیمو عمانی و پر هاشو در میاریم و وقتی گوشت نیم پز شد اضافه میکنیم
هل و دارچین و با اب چوش میزاریم دم بکشه و زعفرونم همینطور
در اواخر پخت خورشت هل و دارچین و زعفرونو اضافه میکنیم
میتونید در اخر چند قطره گلابم اضافه کنین
امیدوارم ب دردتون بخوره 4chsmu1
دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد
پس من چگونه گویم کین درد را دوا کن

پاسخ
 سپاس شده توسط نور ماه ، جناب خان :) ، Queen
#83
* * *   باقلوا   * * *

مدت ها بود دلم می خاست ی امتحان ی کنم،
و باقلوا درست کنم 4chsmu1
بالاخره دست داد.
فِر گاز خونه رو که تبدیل شده به انباری،
خالی کردم،
امتحان کردم و دیدم سالم هست.
بعد هم رفتیم دیگه سراغ ساختن باقلوا.
دستور ش همه جا هست، دیگه نمی نویسم.
فقط قسمت سخت ش، پهن کردن خمیر هست که باید خیلی نازک باشه،
و مهارت میخاد.
می شه هم ورق نازک خمیر رو آماده خرید، بهش می گند "یوفکا".
بازخوردهای اونا که خوردند خوب بود، برای بار اول 4chsmu1

53   53   53

[تصویر:  BQLVA.JPG]
[تصویر:  tree.jpg]

خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش  ***  بِنَماند هیچ ش الا، هوس قمار دیگر


" مولوی "

53   53   53

این بار، بی تاریخ؛
خسته ام،
آن همه روزها که قرار بود شروع ی باشند ...

53 5353
[تصویر:  05_blue.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط جناب خان :) ، می توانم ، هادی ، مرد مجاهد ، یوسف ، طاهر ، Queen ، azade1992 ، زینبی
#84
وای من عاشق باقلوام. چقدر زمان میبره درست کردنش؟
پاسخ
#85
اقا میشه یه غذای بدون پروتین بگین
بخشی از دعای زیبای حضرت سجاد
پروردگارا از خصلت طمع که دنائت آور وابرو ببرد 
از بدخویی که دل دوستان بشکند وبه دشمنان نشاط ونیرو بخشد از لجاج شهوت که همت های بلند را پست سازد  و پرده های عفاف  وعصمت چاک زنند به درگاه تو پناه می آورم
پروردگارا از حمایت های جاهلانه و عصبیت های نا به هنجار  که حرمت انسانیت پاس ندارد  و به حریم اجتماع پای تعدی و تجاوز بگذارد به ذات اقدس تو پناه میبرم
پروردگارا روا مدار که سر به دنبال هوس بگذارم پدر ظلمات جهل و جلال  از چراغ جهل به دور افتم وبیغوله را از شاهراه باز نشناسم 
روا مدار که به خواب غفلت فرو افتم و کیفر غفلت خویش ببینم 
روا مدار که به هوس خویش پای بطلان  بعنوان حق بگذارم و باطل را بر حق بر گزینم
پاسخ
#86
پودر نسکافه 3 قاشق چایخوری  .  شکر 3 قاشق غذاخوری  . یخ 1 لیوان
آب جوش 1/2 لیوان  .  بستنی قهوه یا ساده به مقدار لازم  . خامه برای تزیین
 
طرز تهیه : پودر نسکافه و شکر را با آب جوش مخلوط کنید و بهمراه یخ داخل میکسر بریزید و بزنید تا تمام مواد یکدست شوند سپس آیس کافی را داخل لیوان بریزید و بستنی را اضافه کنید ، آیس کافی را با خامه و پودر دارچین یا پودر نسکافه تزیین و سرو کنید.
 
نکته : میتوانید از انواع بستنی شکلاتی ، وانیلی و … استفاده کنید ، تزیین با خامه سلیقه ای میباشد.
 

من با پودر قهوه و کاکائو و نسکافه درست کردم
بستنی هم ب کار نبردم
به سلیقه خودتون میتونین خامه بزنین یا نزنین
نوشیدنی بسیار خوشمزه ای هستش واقعا توی تابستون میچسبه
طعم گس جالبی داره 
2uge4p4 Khansariha (56)
آسمان فرصت پرواز بلندیست
ولی قصه این است 
تا چه اندازه کبوتر باشیم؟


ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی

میخوام روحم رو تمیز کنم
Khansariha (69)
[تصویر:  xrk0_6iy8_img_20170919_224942.jpg]

[تصویر:  nasimhayat.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط شازده کوچولو ، Queen ، یوسف ، rezaKy ، دکتر آرش!
#87
رولت گوشت و بادمجان
 
بادمجان 3 عدد  .  گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 3 حبه  .  گوجه فرنگی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری .  پنیر پیتزای رنده شده مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
 
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ،  سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمایید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
 بادمجان ها را بشویید و پوست بکنید و باریک برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا آب اضافی بادمجانها خارج شود.
 
سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و آب اضافی بادمجان ها را با دست بفشارید تا خارج شود ، بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
 داخل هر بادمجان مقداری مایه گوشتی بریزید وبادمجان ها را رول کنید و مقداری پنیر روی هر بادمجان بریزید.
بادمجان ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیرها آب شوند سپس رولت بادمجان را بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.
برای تهیه سس گوجه فرنگی 3 عدد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و نمک و فلفل بزنید و در مقداری روغن زیتون یا روغن مایع تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده شود سپس به همان صورت داغ سس را روی رولت ها بریزید.
 
نکته ها : میتوانید مواد داخل رولت را بنابر سلیقه تان نغیر دهید ، استفاده از پنیر اختیاری است ، میتوانید به جای پنیر رولت را پس از آماده شدن با کشک غلیظ سرو کنید.

ازونجایی که من رب انار خیلی دوست دارم 
به جای پنیر و گوجه سس با رب انار درست کردم و همون اول روش ریختم و گذاشتم بپزه 
خیلی خوشمزه شد  4chsmu1
آسمان فرصت پرواز بلندیست
ولی قصه این است 
تا چه اندازه کبوتر باشیم؟


ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی

میخوام روحم رو تمیز کنم
Khansariha (69)
[تصویر:  xrk0_6iy8_img_20170919_224942.jpg]

[تصویر:  nasimhayat.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط rezvaneh ، nobody31 ، شازده کوچولو ، rezaKy ، دکتر آرش!
#88
سیب زمینی تنوری ساده و خوشممممزه 
سیب زمینی رو به تعداد مورد نیاز بذارید بخار پز بشه
حتما لازم نیست دستگاه بخار پز داشته باشید
یه سبد فلزی کوچیک که اندازه در یکی از قابلمه هاتون باشه هم کافیه
قابلمه رو تا زیر این سبد اب کنین جوری ک سبد رو میذارید اب داخلش نره بعد سیب زمینی ها رو توی اون سبد میچینین و در قابلمه رو میذارید تا سیب زمینی بپزه
بعد ازون سیب زمینی ها رو به سلیقه خودتون به چند قطعه تکه تکه کنین و سرخ کنین ترجیحا با پوست باشه سیب زمینیها
خعلی خوشمزه میشه
اگر کسی هم دوس داره ۱۰ دقیقه داخل فر بزاره هم خوب میشه

عکس رو بعدا میذارم  4chsmu1
آسمان فرصت پرواز بلندیست
ولی قصه این است 
تا چه اندازه کبوتر باشیم؟


ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی

میخوام روحم رو تمیز کنم
Khansariha (69)
[تصویر:  xrk0_6iy8_img_20170919_224942.jpg]

[تصویر:  nasimhayat.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط شازده کوچولو ، عاشق فاطمه زهرا ، نمیدانم ، rezaKy ، دکتر آرش! ، جناب خان :)
#89
* * *  ا ُ ملــتــــــ  * * *

سر ِ کار، یک دونه از این اجاق صفحه ای های برقی کوچک داریم.
امشب ی گفتم ی ا ُملت ی بسازیم،
و بعد از اون ا ُملت رامین.ی 4chsmu1 ،
بگم که پرچم پسرا بالاست Khansariha (69)
53  53  53

[تصویر:  Omlet%40Sea.jpg]
[تصویر:  tree.jpg]

خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش  ***  بِنَماند هیچ ش الا، هوس قمار دیگر


" مولوی "

53   53   53

این بار، بی تاریخ؛
خسته ام،
آن همه روزها که قرار بود شروع ی باشند ...

53 5353
[تصویر:  05_blue.png]
پاسخ
 سپاس شده توسط شازده کوچولو ، یوسف ، عاشق فاطمه زهرا ، دکتر آرش! ، Queen ، خنده ، chika ، جناب خان :)




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

در ۷فروردین ۱۳۸۷ کانون ترک، از وبلاگ شخصی به نام آقای منهدم گام در دنیای مجازی نهاد،
با هدفی خدایی و آسمانی، برای رهایی همه ی بندگان گرفتار به گناهی بزرگ به نام «خودارضایی»، برای پاکی نهایی و ابدی…پاکی جسم ،روح و ذهن….
اینجا سرزمین نیست، آسمـــــــــــان است.