1389 مهر 26، 22:04
ویرایش شده
نام كتاب :اعتماد بنفس
مولف : دکتر بارابا دی آنجلیس
مترجم :آزاده سخایی منش
اعتماد به نفس چیست؟
● با این که شما در بسیاری از مهارتها می توانید خبره و ماهر باشید ، اما در حقیقت می توانید توانایی های محدودی را کسب کنید . بنابر این اگر اعتماد به نفس خودتان را بر اساس کار هایی که "خوب " انجام می دهید ، پایه ریزی کنید ،تنها در برخی اوقات احساس اعتماد بنفس خواهید کرد و آن زمانی است که آن کار ویژه را انجام می دهید !
● اعتماد به نفس واقعی هیچ ربطی به رویداد ها و حوادث ظاهری زندگی نخواهد داشت ، اعتماد بنفس به دلیل آن کار هایی که انجام میدهید ایجاد نمی شود ، بلکه به خاطر باور و اعتقادتان به توانایی درونی خودتان می باشد که شما را وادار می کند تا آنچه را می خواهید انجام دهید ...
● اعتماد بنفس واقعی بر مبنای باوری بر قابلیت انسانی خویشتن است ، یعنی اینکه با هر انچه که در زندگیتان رخ می دهد با اعتماد بنفس بالا رو به رو شوید تا از پس انجام آن بر آیید و آن چیزی را که برایتان لازم و ضروری است انجام دهید . شما کار خاصی را انجام نمی دهید بلکه با این احساس تمایلاتتان را به جامعه عمل می پوشانید ...
● اگر اعتماد به نفس را بر مبنای دست آوردها و موفقیتهایمان در زندگی کسب کنیم ، دقیقا به طرز اجتناب ناپذیری خودمان را بر اساس احساس عدم اعتماد بنفس آماده کرده ایم !
● در واقع اگر به نتایج مطلوب و موفقیت آمیزی برسیم ، احساس اعتماد بنفس را فقط محدود به همین لحظات کرده ایم ، و در بیشتر موارد تا به وجود آمدن مسئله ی بعدی و یا نتایجی که به خوبی نتیجه ی قبلی نباشند ،این احساس به تحلیل می رود ...
●ما همشه نمی توانیم روی نتایج مثبت حساب باز کنیم ، ...ولی می توانیم به یک چیز اطمینان داشته باشیم :
می توانیم روی تعهد و باور خود به خویشتن حساب باز کنیم ، یعنی پایبند آرزو ها و خواسته های دیرینه ی خود باشیم ، ... و برای دستیابی به آنها تلاش کنیم ما می توانیم به تصمیم خود برای جستسجوی آن چیزی که لازم است پافشاری کنیم ، و به عملی کردن خواسته های خود اطمینان داشته باشیم و این چیزی است که می توانیم به آن اعتماد کنیم :
من به تمام توانایی های خود در انجام دادن هر کار ضروری اعتماد دارم!
●اصلا مهم نیست که چقدر در انجام دادن کاری مهارت دارید ،چرا که تنها شما باید در انجام آن کار خاص اعتماد داشته باشید ..
● بگویید :
اعتماد به نفسم از اطمینان به اراده ام در تلاش برای دستیابی به اهدافم سر چشمه میگیرد .
به اراده ی حقیقی خود اطمینان کافی دارم ، و اگر بخواهم کاری را انجام بدهم همه چیز های لازم را در باره ی آن خواهم آموخت ، چندین بار به صورت "متعادل" تلاش خواهم کرد ، و از بروز هر اشتباهی درس و تجربه ی لازم را کسب خواهم کرد تا این که نسبت به انجام آن کار خاص احساس رضایت کنم ، و حتی اگر از آن کار نتیجه ی فوق العاده ای هم گرفتم ، آن نتیجه منبع حقیقی اعتماد بنفس من نخواهد بود بلکه اعتماد به نفسم از اطمینان به اراده ام در تلاش برای دستیابی به اهدافم سر چشمه میگیرد
● اعتماد به نفس از اراده و تصمیم ناشی میشود .
● و احساس اعتماد به نفس از تلاش برای دستیابی به اهداف ناشی میشود .
........و در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد که چرا ...:
●اعتماد بنفس در واقع رفتن به سوی تجربه ی شکست یکدقدم قبل از موفقیت است.
●اعتماد بنفس یعنی مدتی در ناموفق بودن، قبل از رسیدن به موفقیت واقعی
تا حالا مهمترین تجربه ام این بوده که که هیچ روشی توی ترک گناهان مثل همنشینی با دوستان خدا جواب سریع و قطعی و موندگار نمیده !