1392 دي 3، 20:55
بزار یکمی بحرفم
بعد میرم شیر بستنی میخورم اینقدر خوبه....هوا سررررررررد.....بعد بستنی میخوریم که از درونمون هم یخ کنیم
یا عباس
(1392 دي 3، 20:53)باران.. نوشته است: بچه ها بیاین تو هفته به هفته به من رای بدین بدووییییییییییین
نقل قول: تاریخچه پیدایش شوله به دوران جنگ با مغول برمیگردد که به دلیل کمبود وقت و مواد غذایی هر نوع ماده غذایی که پیدا میشده و در دسترس بوده درون دیگ ریخته و به هم میزدند و میپختند
(1392 دي 4، 0:31)رامین. نوشته است: خیلی باحال گفته ... هر چی دم دست بوده میریختن تو دیگ یه چیز درمیومدهیاد غذای چارلی چاپلین افتادم که کفشش رو میخورد...
نقل قول: مردم مشهد به ندرت این غذا را در خانه میپزند و دلیل آن را میتوان در زحمت فراوان درست کردن شله دانست.
پختن شلهٔ مشهدی، به تجربهٔ بالا، دقت فراوان و حوصلهٔ زیاد نیاز دارد.
ین غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده میشود.
پخت این غذا به زمان زیادی نیاز دارد
تهیه شله به مهارت خاصی نیاز دارد .
نقل قول: شله مشهدی یکی از اصیلترین غذاهای مشهد است.اینام که تفاوت غذای ما با غذای بقیه شهرهاست که اصن نیاز به توضیح نداره دیگه
تنوع در پخت شله بسیار زیاد است به طوری که تقریباً هیچ دو شله ای کیفیت و طعم یکسانی ندارد .
و اینکه گفته میشود شله، غذایی مغولی است، اشتباه است و مقصود از مغولی بودن یعنی از زمان مغول در ایران به وجود آمده است.
ثبت شله مشهدی با تکیه برهمین آداب و رسوم و معنویاتی است که در تهیه مواد اولیه و پختن آن صورت میگیرد تا شله را از دیگر غذاهای سنتی مستثنی کند.
نقل قول: راست میگه دیگه ارشام انقدر پست نمیزنید خود شبانه روزی هنگ کرده دو صفحه جلوترهسلام
تازه تعداد پست ها که زیاد میشه صفحه تا 3 تا هم پیش میره وقتی هم میریم صفحه جدید تا کسی پست دوم رو نزنه نمیتونی پست اول رو لایک کنی مینویسه موضوع موجود نیست