1390 مرداد 3، 2:27
ویرایش شده
این تاپیک در مورد اهمیّت نقش "باور" و ایمان به هدف در رسیدن به هدف هست ....
.................................................
مستقیم برم سر نظر و تعریف خودم از این موضوع ، بقیه دوستان هم توی بحث ها و پست ها شرکت کنن و نظر بدن در باره موضوع این تاپیک و خود اینکه به نظر شما چقدر توی زندگی به جای راه های دیگه دنبال تقویت انگیزه و باور برای رسیدن به هدف بودین ؟
......................................................................................
.بهتره آدم توی زندگی برنامه هاش و عملکردش منعطف باشه ، اصلن خوب نیست زیاد قانون داشت ،
تا جایی که میشه "باید" (خودمم استفاده کردم ) "باید" ها رو کمشون کرد ،
سعی بشه آدم با استفاده از انگیزه و شناختی که پیدا میکنه ، با نیروی فکر و یا تقویت "باور" ،تلاش هایی کنه که میکنه رو به هدف برسونه ،
قانون ها نباید اجباری یا فرمایشی باشن ،
اینکه تو یه "باید" بذاری یا یه قانون بذاری ، و بخوای بدون اینکه در باره سود و اثرات مثبت اجرا کردنش فکر کنی ، و بدون این که باور سازی کنی و رویا هات رو تقویت کنی .. صرفا با یه "بشو" یا "باید" بخوای اون کار رو انجام بدی ، یا اصلن اجراش نمیکنی ، یا درست اجراش نمیکنی ، یا ضمن اجرا احساس زور و فشار زیادی میکنی ، همراه با خستگی ذهنی (اینها هم از علامت های دیگش بودن).. و ضعف اراده بیشتری پیدا میکنی ،
آدم با ارداه کسیه که کمتر و دیر تر تصمیم میگیره ، ولی چون تصمیمش کاملن بر اساس انگیزه ای درست ، به طیب خاطر ، و میل طبیعی خودش ، اگاهانه و با فکری سالم هست ، اون فکر رو عملی میکنه ،
آدم با اراده ، صد در صد قبل این که اراده کنه ، به انجامش "ایمان " داره
میشه گفت اصلن "اراده" برای انجام و اجرایی کردن "تصمیم" مطرح نیست ، بلکه "ایمان" اصل کار اجرا کردن تصمیمه ، ایمان به توانایی خودش و ایمان به هدفش .
[]
من بارها این چند سال که توی کانون بودم ، گفتن که واقعا و واقعا ،
اراده معنی نداره
تعریف اراده یعنی یه نفر چیزی بخواد و بشه و تویه فرایند بتونه بش برسه
به قول شاهد خان از "باید" به "است" رسید
اما ما توی این جا اشتباه میکنیم که فکر کنیم با باید و قانون میشه به است رسید
در صورتی که هر گز این طوری نیست
این پیام من رو تا آخر عمرتون توی ذهنتون باشه :
که فقط با باور و ایمان ، انگیزه میشه رسید ، و منطق فقط بدرد شکستن باور های غلط و مانع می خوره
بی اراده حتما بی انگیزه است و بی انگیزه هر چقدر تلاش کنه اراده ی چندانی نمیتونه جور کنه
به هرچیزی که خواستین برسین ،
همیشه اول باور های مزاحم و نمی تونم نمی تونم رو با منطق از بین ببرین
فکر های مانع رو از بین ببرین
هر چی فکر مزاحم کم بشه ایمان هم زیاد میشه ، هر جا چه کنم چه کنم باشه ، یعنی اونجا ایمان کمه
شما هرچی باور و ایمانتون به این که موفق میشین ، این که میتونین ، این که شدنیه ، این که میشه ، این که خدا کمک میکنه و این که خدا میخواد بیشتر بشه
اونوقت افکار مزاحم و وسواس ها و "باید " ها و "قانون " ها و "زور " ها کنار میره
حضرت علی : ضاد الفکر بالایمان
(1390 ارديبهشت 14، 21:19)مجتبی نوشته است:
[b]
من بارها این چند سال که توی کانون بودم ، گفتن که واقعا و واقعا ،
اراده معنی نداره
تعریف اراده یعنی یه نفر چیزی بخواد و بشه و تویه فرایند بتونه بش برسه
به قول شاهد خان از "باید" به "است" رسید
اما ما توی این جا اشتباه میکنیم که فکر کنیم با باید و قانون میشه به است رسید
در صورتی که هر گز این طوری نیست
این پیام من رو تا آخر عمرتون توی ذهنتون باشه :
که فقط با باور و ایمان ، انگیزه میشه رسید ، و منطق فقط بدرد شکستن باور های غلط و مانع می خوره
بی اراده حتما بی انگیزه است و بی انگیزه هر چقدر تلاش کنه اراده ی چندانی نمیتونه جور کنه
به هرچیزی که خواستین برسین ،
همیشه اول باور های مزاحم و نمی تونم نمی تونم رو با منطق از بین ببرین
فکر های مانع رو از بین ببرین
هر چی فکر مزاحم کم بشه ایمان هم زیاد میشه ، هر جا چه کنم چه کنم باشه ، یعنی اونجا ایمان کمه
شما هرچی باور و ایمانتون به این که موفق میشین ، این که میتونین ، این که شدنیه ، این که میشه ، این که خدا کمک میکنه و این که خدا میخواد بیشتر بشه
اونوقت افکار مزاحم و وسواس ها و "باید " ها و "قانون " ها و "زور " ها کنار میره
حضرت علی : ضاد الفکر بالایمان
پس تا میتونین "باید" های زندگی و "باور" های زندگی رو کم کنین
تا میتونین باور های غلط و مزاحم رو بش******************************ن
و تا میتونین باور های خوب و مثبت برای کاری که میخوایین انجام بدین داشته باشین و روش کار کنین
اونوقت باایمان میشین ، بااراده ها حتما اراده اشون از ایمانشونه . !!
تا میتونین باور های غلط و مزاحم رو بش******************************ن
و تا میتونین باور های خوب و مثبت برای کاری که میخوایین انجام بدین داشته باشین و روش کار کنین
اونوقت باایمان میشین ، بااراده ها حتما اراده اشون از ایمانشونه . !!
یا علی
[/b][b]