▪︎بسم رب الشهداء▪︎
" لا اله الا انت سبحانت انی کنت من الظالمین "
سلام به همه خواهر و برادرای کانونی...
واقعا خداروشکر که یه جایی هست که وقتی از همه دنیا خسته ایم میایم و اینجا با آدمایی از جنس خدا معاشرت میکنیم و آرامشی وصف نشدنی ازشون میگیریم... آدم هایی که مثلا طلا هستن و شاید هیچ جای دیگه پیدا نشن...
آدمایی که اگه مشکلی داشته باشی همه دغدغشون کمک کردن واسه بهتر شدن حالته...
از آقا هادی عذرخواهی میکنم چون حالم زیاد مساعد نبود و یا وقت نمیشد بیام ، عقب انداختم
راستش تجربه ای که کسب کردم اینه که هرگز نباید خودمونو از نماز دور بکنیم...
اگه خسته ایم یا کار داریم یا حوصله نداریم بزاریم یکم بعد بخونیم یا قضاشو بخونیم ولی هرررررگزززززز از نماز دور نشیم
دوری از نماز دقیقا چیزیه که شیطان میخواد...
حتی اگه روزی ۱۰ بارم شکست داشتیم بازم پاشیم بریم غسل کنیم نماز بخونیم چون بدجوری بینی شیطان به خاک مالیده میشه چون نماز شارژر روح ماست و همچنین صابون گناه ها...
یه چیز دیگه که خیلی تاثیر داره دوست بده که اینو دیگه هممون میدونیم و لازم به توضیح نیست ، انشاءلله اول خودمون برای کسی خدایی نکرده دوست ناباب نباشیم و دومین اینکه انشاءلله همه ی آدمای دورمون از ناپاکی دور باشن تا روی ما هم تاثیر نزاره.
تجربه بعدی اینکه ما هممون مسلمون هستیم و هممون یه قرآن خوشگل لازم داریم...
پیشنهاد میکنم برین واسه خودتون یه قرآن بخرید البته اگه ندارید ، و اینکه حتما ترجمه دارشو بخرید... خیلی قرآنای قشنگی هست که آدمو ترغیب به خوندن میکنه... البته لطفا تو این شرایط اگه یه وقت خواستید برای خرید قرآن برید لطفا لطفا لطفا ماسک و اینارو استفاده کنید تا جون خودتون و کس دیگه ای رو خدایی نگرده به خطر نندازید...
دوستان یه کار مهم که وقتی دست و دلتون به نماز نمیره میتونید انجام بدید واسه ترغیب شدن اینه که واسه خودتون سجاده ی قشنگ و جدید بخرید... من امتحان کردم واقعا انگیزه گرفتم واسه نماز
تجربه بعدی آشنا شدن با شهدا و انس گرفتن باهاشونه...
خیلی قشنگه واقعا راهی که شهدا رفتن و داستان زندگی ایشون...
حتی میتونید مستنداشون رو بگیرین و نگاه کنید واقعا روی آدم تاثیر میزاره و تشویق میکنه برای بهتر شدن و ادامه راه ایشون...
راستی ، اگه دیدین از شهیدی خوشتون میاد و دوستش دارید باید بدونین که اونم شمارو دوست داره و ازتون خوشش میاد واسه همین مهرش به دلتون افتاده... دوستی با شهدا دو طرفست ، اینقد بزرگوارن که یه قدم بری سمتشون ، دستتو میگیرن و کلی کمکت میکنن... حتی وقتی براشون نامه مینویسی ، قطعا نامه هارو میخونن و وقتی باهاشون صحبت میکنی قطعا میشنون
تجربه بعدی که خیلی مهمه اینه که کارای خوب گذشتتونو به یاد بیارید و به خودتون بگید من آدم بدی نیستم ، چون اگه آدم بدی بودم کارای خوب انجام نمیدادم... و اینو تکرار کنین تا کلی حس خوب بگیرین نسبت به خودتون...
هرچی بیشتر حس خوبی نسبت به خودتون داشته باشید ، بهتر میتونید مسیر ترکو پیش برید...
شیطان اصلا دوست نداره خودمونو دوست داشته باشیم واسه همین وقتی اشتباهی میکنیم میاد و کاری میکنه از خودمون بدمون بیاد... واسه همین از این به بعد باید به جای سرزنش کردن خودمون ، درست با قضیه مواجه بشیم
ممنونم که وقت گذاشتید و تجربه هارو خوندید ، انشاءلله عاقبت بخیر و سعادتمند بشید...
آها راستی تا یادم نرفته ، هر موقع میخواید یه کاری کنید که اون کار خیییییلییییی بزرگه و ثواب داره و خدارو خیلی خوشحال میکنه و گناهارو از بین میبره و کلیییییییییی خوبی دیگه داره ، نماز شب بخونید... حتما توی اینترنت فضیلتای این نمازو بخونید ، خودتون میبینید چه کار فوق العاده ایه...
در پناه خدا باشید