1394 اسفند 14، 10:01
ویرایش شده
تو این تاپیک تجربیات خودمون از شغلی که قبلا داشتیم یا در حال حاضر داریم رو برای بقیه بازگو می کنیم...
همون چیزهایی که فکر می کنیم گفتنش خالی از لطف نیست و شاید به کار کسی بیاد...
این تجربه می تونه مربوط به یه کار کوچیک تو دوران ابتدایی یا راهنمایی من باشه...
یا می تونه مربوط به یه شرکت بزرگ که در حال حاضر مدیریتش رو برعهده دارم...
این تجربه می تونه صرفا ذکر یه نکته که تو هفته ی گذشته باهاش برخورد داشتم باشه...
یا می تونه معرفی شغلی که درش هستم... روندی که طی کردم... و بالا و پایین هایی که گذروندم باشه...
اگه نظم اینجا رو حفظ کنیم، بعد از مدتی این تاپیک اندوخته ای گرانبها از تجربیات تک تک ما میشه...
چند نکته:
1- پست هایی که میذاریم حتما مربوط به خودمون باشه... نه مطالب کپی شده از سایت های دیگه...
مطالب کپی شده از سایت های دیگه رو تو تاپیک آنچه در مورد اشتغال خوب است بدانیم قرار بدید...
2- برای قدردانی از پست های دوستامون، بدون زدن پست های اضافی، از کلید تشکر استفاده کنیم...
3- در عین حال که دوستان تو بیان تجربیات شون آزادن، اگه مطلبی خلاف عرف گفته بشه بنا به نظر مدیر یا سرپرست حذف میشه...
4- اینجا بحث و گفتمان وجود نداره.... نمی خوایم تجربیات ارزشمند دوستامون بینابین صحبت ها گم بشه...
اگه ابهام یا سئوالی هست، می تونید تو تاپیک گفت و شنود شغلی مطرح کنید و از شخص صاحب تجربه بخواید که اون جا پاسخ گو باشه...
مطالبی که اون جا گفته میشه می تونه در صورت لزوم توسط مدیر تالار به این تاپیک انتقال داده بشه... یا به پست قبلی اون شخص اضافه بشه...
یا علی...