1391 دي 10، 22:23
ویرایش شده
سخت کوشی یه سبکه نه یه تصمیم ،
شما باید این سبک رو براش ارزش بسازی ، مثلا همین ارزش هایی که گفتی ، و بعد برای تصمیماتی که توی برنامه یا تصمیمات عملی ، سعی کنی توی همه موارد این سبک رو پیاده کنی ، :
مثلا :
تصمیم 1) من می خواهم اتاقم منظم باشد ،
بعد یکی از باور هایی که برای منظم شدن اتاق استفاده میکنی ، اینه که از خوبی های نظم بگی ، و منظم شدن ، همین طور استفاده از تکنیک یادآوری این هست که این کار باعث میشه سخت کوشیت زیاد بشه ،
یا مثلا شما سبک "احتران به تصمیمات خودم " یا سبک : " احساس مدیریت و تسلط پیدا کردن " رو مثال میزنم :
مثلا شما تصمیم میگیری که مثلا فقط روزی حداکثر یک سات به کانون بیای :
توی متن میتونیسی : اگه من این تغییر رو بوجود بیارم ، این نظم من در استفاده ام از این سایت باعث میشه که احساس تسلط و مدیریت توی تصمیماتم بکنم ، چون وقتی این تصمیم رو اجرا میکنم یه بار دیگه میبینم که دارم تصمیماتم رو عملی میکنم ، همینطور با ایم کار ، به نظم ، و برنامه و تصمیمات شخصیم احترام میگذارم و این احساس لذت بخشی است .
بله سبک هایی که میپسندین ، مثلا من با انجام این کار ، رابطه خوبی با امام زمان پیدا میکنم ، احساس میکنم شخص صالحی هستم ، در جهت عبادت پیشرفت میکنم ، و شادمان میشوم ، نشاظ روحی میابم ، این کار زیباست ، احساس تسلط میدهد ، حس پذیرشم را بالا میبرد ،
این ها باور های اصلی و سبک هایی هستند که شما توی بینشتون برای پیشبرد تصمیماتتون اعمال میکنین ،
پس ما تمیرین رو فعلا برای تصمیمات عملی و برنامه ای داریم ، نه مراجع و اعتقادات یا مثلا سبک ها ، بلکه شما برای اجاری تصمیمتون ، مثلا ترک ، باید بگردین ببینین چه سبک ها و مراجع و اعتقادات عمیقی دارین و از اون ها استفاده کنین .
.
(1391 دي 9، 15:54)مجتبی نوشته است:بچه ها من استمنا و خودارض... که حتما لازمه براش متن بنویسین ،
یعنی لازمه چون تصمیم مهمیه ، مدام متن ازش بنویسین ، یعنی متنتون رو آپ دیت کنین و گرنه یه متن مرده میشه
متن های بقیه رو بخونین
و از نکات جالبش برای متن خودتون استفاده کنین
.............جدا از اون خود ترک بسته به چند تصمیم انجام میگیره مثلا چشم پاکی ، با برنامه بودن برای اجرا کردن تصمیمی های که برای تداوم توی ترک میگیرین ، مثلا اوردن برنامه ذکر یا نماز اول خوندن یا قرآن خوندن ، و ... و یا سحر خیزی ،
خیلی تصمیمیاتی که برای ترک لازم هستن . لازمه که اول شما توی اون قدم های کوچیک که در جهت ترک هستند متن بنویسین ، چون کار های راحتری از ترک و یا تصمیمیات بزرگتر هستند اینطوری پیشرفتتون پله به پله صورت میگیره ، یعنی هم توی جزئیات هم توی کلیات انگیزه و اراده و تداوم رو حفظ مکینین ........برای همین توصیه میکنم زوم و انرژی تون رو توی این روش از تصمیمات کوچیک شروع کنین ، اونوقت میبینین که آثارش فوق العاده سریع هست
نه کارهای کوچیک و تصمیماتی که به ظاهر کوچیکند ولی شما همچنان در انجامش لنگ میزنین ،
مثلا مرتب کردن اتاقتون
یا سر یه ساعت خاص پاشدن ،
یا مثل چیزی که من گفتم ، من دائما تصمیمی به تنظیم ساعات خوابم داشتم به ظاهر تصمیم ساده است ولی میدیم بعد یه مدت طولانی قول و تصمیم از پسش بر نمیومدم ، نیاز به یه تصمیم محکم و اراده و انگیزه قوی داشت ،
یا مثلا من یه متن نوشتم که مربوط به منظم اومدنم به کانون میشد ، یه مدت نامنظم میومدم وری که کل برنامه ام رو بهم میریخت ، بعد هر چیم قول میدادم و سعی مکیدم آخرش یه جا میزدو و افراطو تفریط توی کانون اومدن میکردم ، بعدش یه متن نوشتم ، اون باعث شد فوری اثر کنه ، و من توی کانون اومدن خیلی منظم شدم بدون هیچ اجباری یا زوری وقتی آدم بخونه و مرور کنه و ببینه و یادش بیاد که یه چیز به این کوچیکی ممکنه چقدر برنامه و نظم فکری شما رو بهم بریزه خوب طبیعتا یه باور خیلی قوی میشه ، در حالتی که توی حالت عادی ما اون اهرم های لازم رو برای یاد آوری ذهن و سوق دادنش به این مسایل نداریم مگه این که با تمرین این راه رو جلوی پاش بذاریم .
پس :
1) تصمیمتون خیلی بزرگ نباشه ، ترک استمنا تصمیم مهمیه ، باید گرفته بشه ولی ممکنه شما چندین فامتور پیشنیاز ترک رو لازم دارین ، که هنوز حلش نکردین ، مثلا میگم ها ، یارو میبینه برای ترک نیاز داره :
الف ) خودش رو همیشه به کاری مشغول کنه تا بیکار نباشه که به اسنتمنا بیافته
ب) مرتب حالت مراقبه و گزارش داشته باشه که بعد شکست نکات ضعف رو خوب تشخیص بده و از یه سوراخ دوبار گزیده نشه
ج) نماز هاش رو اگه مذهبیه درست تر کنه
د) برنامه ذکر و ورزش براش چیز شوخی برداری نیست که بخواد یه روز انجامش نده ، شاید یه کوتاهی کوچیک توی این برنامه منجر به شکست بشه ، چون ذکر و ورزش رو مثلا دیده که خیلی توی تداومش اثر داره
و ) مثلا نظمش رو توی اومدن به کانون حفظ کنه بعد از روز های ترک هر چند امتحان یا کارهای مهم داشته باشه ، چون مقلا تشخیص داده باشه مرتب اومدن به کانون در ترک ش خیلی اثر مثبت میذاره
یارو این ها رو برای ترک تشخیص داده ، فرض کنید هیچ کودوم رو حل کرده ، و یا مثلا کلن از زیر بار چند تاشون داره در میره
مثلا میبینه که خیلی وقته برنامه ذکر و ورزش مینویسه ، ولی توی عمل دل و دماغش رو نداره ، و یا باور های غلطی که گاهی به غلط بودنشون شک میکنه مانع میشن تا منظم و یا مرتب یا با پشتکار برنامه ذکر و ورزش رو ادامه بده
اینجاست که مثلا پیشنیاز ترک براش نوشتن یه متن و ایجاده انگیزه برای انجام ذکر و ورزش هست ،
اولا باور های غلطش رو نابود کنه
دوما باور های مثبتش رو در جهت موثر بودن این برنامه تقویت کنه
که جفتش ضرورتا نیاز به متن هست ،
عمل کردن به این کار هم راحت تر از متن ترک به طور کلی هست ،
و مطمئنن جوابش محکم تره ،
پس شما ضمن این که برای تصمیم کلیتون یعنی ترک مینویسین باید برای بعضی از تصمیماتتون توی جزء اجرا هم متن داشته باشین ، اون ها که به قول معروف توش لنگ میزنین و میبینین انگیزه یا دل و دماغ لازم رو ندارین
تشخیصش با خودتون هست .
.
دوم عجله نکنین ، از یه تصمیم شروع کنین ، خیلی سرتون رو شلوغ نکنین ، بعد که حل شد بعدی ،
یه تصمیم رو چند هفته ای بگیرین ، و متنش رو هر روز مرتب بخونین و روش کار کنین ،