سلام
باران جان به سوال ها جواب دادم
البته خیلی فکر نکردم روش، اگه چیزی به ذهنم اومد اضافه میکنم

نمونه سوالات رهایی از تنبلی
چرا از تنبلی متنفرم ؟ چرا حالم از تنبلی بهم می خورد ؟
اگر کسی تنبلی کند ، چه احساسات منفی برایش به ارمغان می آورد ؟
تنبلی چه رنج هایی را برای فرد به ارمغان می آورد ؟و تکرار آن برایش چقدر عذاب اور است ؟
با تنبلی چه چیز هایی را از دست می دهد ؟
کسی که تنبلی میکند چه شرایط بد و منفی برای خودش به وجود می آورد ؟
تنبلی چطور روابط فرد را در خانواده و تاثیرات اجتماعیش را بد و منفی میکند ؟
تنبلی باعث میشه به اهداف و خواسته های درونیم نرسم وهمه وقتم بی خودی هدر بره .
احساس پوچی و خواری بهم دست میده. هر روز میگم دیگه از فردا شروع میکنم،فردا میاد میگه از هفته ی بعد، هفته ی بعد میگه از ماه بعدو همینطور... ،بعد وقتی سر بلند میکنم میبینم که دیگه خیلی دیر شده و بعد احساس ناامیدی و اضطراب و ...
رنجی بالاتر از اون نیست که به خواسته هایی که تو رویاها میبینمش تو واقعیت نرسم ،
تنبلی باعث میشه بشم یه آدم مثل آدمای دیگه دور و اطرافم که دچار روزمرگی شدن
هر شب وقت خواب حسرت روزی رو که از دست رفت می خورم .
اگه خوب درس نخونم و رو کارهای جانبیم مدیریت نداشته باشم ارشد قبول نمیشم و تو شغلم هم پیشرفتی نمیکنم
با تنبلی زمان مفیدم از دست میره،اعتماد به نفسم کاهش پیدا میکنه،تو کار و درسم موفق نمیشم
تو اجتماع ، از رابطه با دیگران ترس پیدا میکنم ، از این که کسی چیزی ازم بپرسه که می تونستم بلد باشم اما بلد نیستم شرمنده میشم و همش دنبال راهی برای فرارم، از اینکه وظیفمو نتونم به درستی انجام بدم و جون انسان هارو به خطر بندازم می ترسم.
.....................................
چرا عاشق تلاش هستم ؟ چرا دوست دارم تلاش کنم و سخت کوش باشم ؟
سخت کوشی چه احساسات لذت بخش و عاشقانه ای برایم به ارمغان میآورند ؟
سخت کوش بودن چقدر برایم لذت بخش است ؟
در صورت تلاش، و سخت کوش بودن چه چیز هایی بدست می اورم ؟
چگونه سخت کوش بودن ، روابطم را در خانواده و تاثیرات اجتماعیم را خوب و عالی میکند ؟ چقدر شرایط زندگی ام را بهبود می بخشد ؟
عاشق تلاشم چون باعث میشه پله پله به خواستم که پیشرفت سطح علمی و تحصیلیم و یه آدم منظم و با برنامه بودن هست نزدیک بشم.کلا وقتی تلاش میکنم احساس میکنم که از بقیه جلوترم و با سایر افراد یه فرقی دارم.
با سخت کوشی و تلاش به سمت رسیدن به اهدافم، یه حس غرور و شادی وصف ناپذیری در درونم ایجادمیشه و باعث میشه از خودم رضایت درونی داشته باشم و این خیلی آرامش بخشه برام
.
اگه خوب تلاش کنم و از فرصت هام نهایت استفاده رو ببیرم هم ارشد قبول میشم ، هم تو کارم یه فردخیلی موفق میشم و هم تو زندگیم به آرامش درونی میرسم.
این باعث میشه جلو خانوادم همیشه سربلند باشم و تو اجتماع به عنوان یه فرد مفید و با اعتبار شناخته بشم و روابط اجتماعیم بهتر و قوی تر و موثرتر بشه .