1389 آبان 17، 20:28
ویرایش شده
مستند اقدامات مجرمانه مدیر بزرگترین شبکه سایت های مستهجن+فیلم
(1389 آبان 19، 14:36)Hadi نوشته است: موافقم با حرفات علیرضا ولی نمیشه گفت که هیچی رو درمان نکنیم و فقط به فکر پیشگیری باشیم!
جفتش در کنار هم خوبه.
نقل قول: چرا منی که از وقتی راه رفتن یاد گرفتم مسجد میرفتم، باید 3 سال بعد از اینکه به شدت آلوده شدم بفهمم که استمنا حرامه؟دوست من، یکی از بزرگترین دلایلی که اکثریت دچار این گناه میشن(اونم در سن کم) همین سایت ها و کانال های ماهواره ایه که با تمام توانشون سعی در برانگیختن شهو.. انسان ها (به شکلی حیوانی) دارن
(1389 آبان 20، 1:02)VWIN نوشته است: سلام!
طرف صحبتم اون دوستایی اند که همۀ تقصیرا رو میندازن گردن سایتهای مس.ته.جن و خواهان اعدام شدن مدیرانشون هستند.
خیلی ببخشیدا! قصد توهین ندارم ولی اگه واقع بین باشیم باید اعتراف کنیم که 99% گناه استمنایی که میکنیم، گردن خودمونه.
این که آدم وقتی یه گندی میزنه سعی میکنه هر کی غیر خودشو متهم کنه تا (حداقل در نظر خودش) تقصیرش کم شه، یه چیز طبیعیه؛ ولی اینکه بگیم هر چی میکشیم از دست ایناس دیگه بیانصافیه.
آهای اون دسته از دوستان که داوطلب میشید برای اعدام کردن و شکنجه دادن و....! بهتر نیست جای کشتن یه آدم سیاهبخت تر از من و شما، بریم و نفس اماره خودمون رو ببریم بالای دار؟
به نظر من از بین بردن این دسته از سایتها و حتی تمام فیلمها و عکس ها و داستانهای سک.سی دنیا، حتی درصدی از تعداد استمنا کنندگان رو هم کم نمیکنه، چون وقتی من ذاتم خراب باشه حتی با دیدن یه دختر محجبه هم تحریک میشم و کاری که نباید بشه میشه.
میدونید از مدیرای سایتهای مس.ته.جن گناهکار تر کیان؟ اون دسته از آدمایی اند که میل جنسی و سک.س رو (که یکی از بزرگترین نعمتهای خداست،) تبدیل کردن به تابویی که حتی حرف زدن ازش زشته! اونایی که با تقبیح روابط جنسی ، فرهنگِ "با بچه راجع بهش حرف نزن، پررو میشه" رو درست کردن.
چرا منی که از وقتی راه رفتن یاد گرفتم مسجد میرفتم، باید 3 سال بعد از اینکه به شدت آلوده شدم بفهمم که استمنا حرامه؟ منی که نماز میخوندم و جنب بودم، ندونم نمازم باطله؟ چرا الآن که طوری معتادش شدم که برای برگشت از خدا هم نامید شدم، باید بفهمم که استمنا این همه ضرر روحی و جسمی داره؟
اون دسته از آدمای مسئول (اسم نمیبرم تا پستم حذف نشه ولی خودتون میدونید منظورم کیان) اگر گناهشون بیشتر از مدیران سایتهای هرزهنگاری نباشه، کمتر هم نیست. به خدا که نیست.
اگه اون همه پول و وقت و نیروی انسانی رو که خرج دستگیری این بدبختا کردن، صرف آموزش صحیح و اصو لی میکردن، مطمئنا تاثیر بیشتری داشت، اما حیف که.....
ببخشید سرتون رو درد آوردم!کلام آخر اینکه مشکل ما با اعدام چند نفر و بستن چند تا سایت حل نمیشه، مشکل وقتی حل میشه که ما همونطور که به بچمون راه رفتن یا دوچرخه سواری رو درست یاد میدیم تا نیافته، مسایل جنسی رو هم آموزش بدیم.