امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع بسته شده است 

درسیجات (سرپرست: محسنین)

با سلام خدمت دوستان عزیز
در ابتدا خیلی عذر میخوام به خاطر تاخیری که رخ داد.. تازه از مسافرت برگشتم


خب و اما جواب سوالات دوستان..

آقا اهورا و خانوم هپی گیرل.. من همون کانون فرهنگی آموزش رو پیشنهاد میدم.. ممکن بگید سوالاش سادست یا تکراری یا هزار مورد دیگه اما مهم ترین خوبیش جامعه اماری بالاش.. همه اینها رو میشه گفت یکی هستند مهم این خودتون رو باکسایی که قرار باهاشون توی کنکور رقابت بسنجید.. من کانون رو پیشنهاد میکنم چون خودم تجربه دو تا آزمون آزمایشی رو دارم مبتکران و کانون فرهنگی.. واقعا خوب کانون
سلام
بچه ها خیلی خیلی تلاش کردم تا متن رو کپی کنم اما نشد هرچقدرم تلاش کردم نشد

واسه همین لینک میذارم لطفا برید مطالعه کنید.. برنامه ریزی درسی
Emerald
ebsco
Taylor & Francis
sciencedirect
jstor
acm
PubMed
proquest
acst
ieeeexplore
Wiley inter science
springerlink
asme

برای رفاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکترا) از این به بعد دوستان اگه مقاله ای ااز این سایت ها خواستند حتما مطرح کنند انشاالله که بشه تهیه کرد و در اختیارشون گذاشت
اما سوال نرجس خانوم

شما دفعه سوم که کنکور میدید، خب میگید وقت زیادی هم ندارید واسه خوندن برخی از دروس رو هم(ضریبش رو نمیدونم) گذاشتید کنار.. خب بنظر خودتون میشه انتظار رتبه خوب داشت؟؟
این گوش زد رو به کلیه دوستان بخصوص اونایی که امسال کنکور کارشناسی دارند میکنم.. هدف با آرزو و خواب و خیال خیلی فرق داره.. دوستانی که یکبار کنکور دادند خوب معنی حرفم رو میفهمند پس قبل از اینکه به نتیجه فکر کنید به تلاش خودتون نگاه کنید که آیا مفید درس میخونید یا نه

چون که وقت زیادی نیست و لحظه ها منتظر نمیمونن تا ببینن ما کی تصمیم میگیریم یه برنامه ریزی درسی هست میذارم.. امیدوارم به کار بیاد.. فقط خواهشا دوستان بیان اعلام کنند که تو چه وضعیتی هستند؟ خوب درس میخونند یا نه؟شروع کردند یا نه؟

برنامه ریزی هفتگی
گروه انحصارا ارشد و دکترا

ترک(نرم افزار)
نازی (پرستاری)
مونا
کیمیا
ترنم
نیلو
بارونی...
کربلایی
زهرا(نرم افزار)
به یاد حق (نرم افزار)
مجتبي پايلوت(نرم افزار)
می توانم(نرم افزار)
قدر(مدیریت)
ازاد00
نیماسنگ(الکترونیک)
نرجس ( نرم افزار)
روشهای مطالعه و آمادگی برای کنکور
آنچه پیش روی شماست حاوی یک روش برنامه ریزی برای مطالعه و بویژه آمادگی برای کنکور است. این روش ممکن است با آنچه در ذهن شماست و یا روشهای ابتدایی مرسوم برنامه ریزی فردی تفاوتهای زیادی داشته باشد...

اما پس از مطالعه آن درمی یابید که کاملاً عملی و مفید بوده و تمام جوانب یک یادگیری مطلوب را داراست. در این روش با استفاده از دقیق ترین دستاوردهای روانشناسی یادگیری می توانید به بهترین شکل از توان و استعداد خود بهره بگیرید.
●اصول اساسی

۱ _ این روش بیشتر به گذشته توجه دارد. چون ابتدا باید امکانات خود را بشناسید و برای این کار هم باید به گذشته توجه کنید. بدون شناخت دقیق توانایی هایتان نمی توانید الگو و برنامه واقع بینانه ای برای آینده تدوین نمایید.
اغلب برنامه های آموزشی از پیش تعیین شده که شما و یا حتی افراد با تجربه تر برای روزها و هفته های بعد تنظیم می کنید، هرگز اجرا نمی شود. زیرا این برنامه ها همگی یک اشکال اساسی دارند آنها برمبنای تواناییها و امکانات واقعی شما استوار نشده اند. معمولاً این برنامه ها خوش بینانه و بلندپروازانه تنظیم می شوند. ما نمی توانیم برنامه مطالعه و زندگی خود را فقط براساس آرزوها و تمایلات خودمان تنظیم کنیم. متأسفانه در ۹۹ درصد موارد حدس شما از تواناییهای خودتان خوش بینانه است. به همین دلیل معمولاً ارزیابی شخصی دو برابر واقعیت است.

۲ _ برنامه هر کس مخصوص خود او و با دیگری متفاوت است.
هر کس در زمینه بهره هوشی، پایه درسی، نقاط قوت و ضعف درس، اهداف آموزشی، عادات و روشهای مطالعه، محیط و شرایط زندگی و تحصیل و میزان اعتماد به نفس با دیگران متفاوت است و برای هر فرد باید برنامه ای متناسب با ویژگیهای خاص خود تنظیم گردد. الگوبرداری از کارهای دوستانی که موفق بوده اند نیز چندان مفید نیست. چه بسا کاری که برای کسی بسیار مفید و مؤثر است برای دیگران کاملاً مضر باشد.
۳ _ واحد زمانی این برنامه یک هفته است. یکی از عواملی که باعث اجرا نشدن برنامه های درسی می شود تنظیم برنامه به صورت ساعت به ساعت یا روز به روز است. در حالی که در زندگی واقعی ما عوامل بسیاری وجود دارند که موجب می شوند ما نتوانیم هر روز در ساعت معین همان کاری را که می خواهیم انجام دهیم، ولی می توانیم این ضعف را در روزهای بعد جبران کنیم. به همین دلیل یک هفته واحد زمانی مناسبتری برای برنامه ریزی است.
اگر ما در طول یک هفته رفتار خود را بررسی کنیم بهتر می توانیم به عدم تعادلهای کار خود پی ببریم و افراط و تفریطها را در کار خود بشناسیم هنگامی که ساعات مطالعه دروس مختلف را در طول یک هفته جمع می کنیم متوجه می شویم که درسی را بیشتر یا کمتر از اندازه لازم مطالعه کرده ایم.
هر کس اگر به حال خود گذاشته شود کاری را انجام می دهد که بیشتر به آن علاقه دارد، همچنین هنگام درس خواندن بیشتر به مطالعه دروسی می پردازد که در آن موفق تر بوده و نمره کمتری کسب کرده است. باید هر درس را به اندازه اهمیت همان درس و به طور متعادل مطالعه نماییم، و با توجه به قدرت و ضعف مان در آن درس ساعات مطالعه آن را تنظیم نماییم.
۴ _ نقش فعال و خلاق در برنامه ریزی متعلق به شماست. هیچ کس به اندازه شما دلسوز و نگران سرنوشت شما نیست و هیچ کس به اندازه شما از جزئیات کار شما آگاه نیست. در این روش شما می توانید ابتکارات و خلاقیتهای خود را ابراز نمایید. این خود شما هستید که فعالترین نقش را در برنامه ریزی آموزشی تان دارید. مهم برخورد خلاقانه شما با برنامه ریزی است که خودتان انجام می دهید.
۵ _ رقیب اصلی شما خودتان هستید. رقیب شما دیگران نیستند، شما در طول سال جاری باید با خودتان مسابقه بدهید. باید هر روزتان از روز قبل و هر هفته تان از هفته قبل بهتر و موفق تر باشد.
سال گذشته از چند درصد توانایی خود
استفاده کرده اید؟
متأسفانه بخش قابل توجهی از توانایی های ما به هدر می رود و ما بدون آن که به این موضوع توجه کنیم، در پی رقابت و مسابقه با دیگران هستیم سالم ترین، صحیح ترین و موثرترین نوع رقابت، رقابت انسان با خود است. ما باید دائماً تلاش کنیم قابلیتها و تواناییهای خود را بیشتر و بیشتر متحقق نماییم. برای ارزیابی صحیح از کار خود باید دائماً با خود رقابت کنید و رکوردهای کمی و کیفی به دست آمده را ثبت کنید. اگر شما بدانید این هفته چقدر مطالعه کرده اید حتماً در هفته آینده تلاش خواهید کرد ساعات بیشتری درس بخوانید.
●روش اجرایی برنامه ریزی آمادگی کنکور

▪دفتر برنامه ریزی و رسم جدول مطالعات
یک دفتر صد برگ تهیه کنید. دو سه برگ اول آن را سفید بگذارید. سپس هر دو صفحه مقابل هم را به یک هفته اختصاص دهید. در سمت راست آن جدولی به شرح زیر رسم کنید و سمت چپ آن را که صفحه ارزیابی و تصمیم نام دارد سفید بگذارید تا نکات ویژه ای را که بعداً اشاره خواهد شد در آن بنویسید.
در صورتی که در طول سال برنامه آموزشی یا فوق برنامه ای علاوه بر مطالعه درسی و کنکور دارید، در پایان ستون ذکر کنید. (مانند: کلاس، کامپیوتر، زبان، فعالیت ورزشی یا هنری)
اغلب توصیه بر این است که در سال جاری فعالیت های فوق برنامه خود را به حداقل برسانید یا کاملاً قطع کنید. فعالیتهای ورزشی و هنری در سال جاری، تا حدی که سبب شادابی جسم و روح شما شود مفید و لازم است. شروع هر هفته را روز شنبه در نظر بگیرید و پایان هفته را روز جمعه، تکمیل جدول را باید از همین امروز شروع کنید و حتی یک روز را هم نباید از دست بدهید. مثلاً اگر امروز دوشنبه است، جدول را از ستون دوشنبه به بعد تکمیل کنید و شروع کار را به تعویق نیندازید لازم نیست تمام خانه های مربوط به دروس مختلف هر روز پر شود زیرا شما نمی توانید تمام دروس را در یک مطالعه کنید. ساعات شروع و پایان مطالعه را لازم نیست بنویسید. زمان مطالعه هر درس از لحظه ای شروع می شود که شما کتاب را باز می کنید و زمانی خاتمه می یابد که کتاب را می بندید. کارهای متفرقه ای که در بین مطالعه انجام می دهید جزو ساعات مطالعه محاسبه نمی گردد و باید از آن کسر شود.
منظور از ساعات مطالعه فقط ساعاتی است که به تنهایی مطالعه می کنید. ساعات مطالعه با معلم خصوصی و یا رفتن به کلاسهای مختلف جزو ساعات مطالعه محسوب نمی گردد. ساعاتی را که در هفته برای هر درس به کلاس کنکور رفته اید یا معلم خصوصی داشته اید در ستون آخر ثبت نمایید. این کار را یکبار و در پایان هفته انجام دهید.
جمع ساعات مطالعه را در پایان هر روز محاسبه و ثبت کنید، در غیر این صورت ارزش کارتان از بین می رود، زیرا شما باید بدانید هر روز به نسبت روز قبل چه میزان مطالعه کرده اید تا در روز بعد کمیت و کیفیت کارتان را بالاتر ببرید. اگر روزی اصلاً درس نخواندید، در خانه جمع همان ستون با خودکار قرمز یک صفر بزرگ بگذارید. حتی الامکان هر شب برای روز بعد برنامه ای تنظیم کنید و معلوم کنید که فردا قصد دارید چه دروسی را مطالعه کنید. در ردیف ما قبل آخر ستون جمع، مجموعه ساعات مطالعه هر هفته را ثبت کنید. این عدد برای شما اهمیت زیادی دارد و باید آن را برای هفته بعد به خاطر داشته باشید تا بهتر کار کنید. همچنین میانگین ساعات روزهای هفته نیز برای شما اهمیت زیادی دارد. برای به دست آوردن آن مجموعه ساعات مطالعه هفته را بر هفت تقسیم کنید. از این طریق سعی کنید تا میزان مطالعه هر روز را از میانگین هفته قبل بالاتر ببرید.
▪صفحه ارزیابی و تصمیم

پس از تکمیل جدول روزانه لازم است به نقد و ارزیابی کارهایتان بپردازید تا اشکالات کارتان را تشخیص داده و برای رفع آن در آینده بکوشید. این ارزیابی را در سه مرحله انجام دهید:
۱ _ پایان هر روز
۲ _ پایان هر هفته
۳ _ پایان هر ماه
نتیجه بررسی ها و همچنین تصمیماتی را که برای فردا، هفته بعد یا ماه بعد می گیرید در صفحه ارزیابی و تصمیم یادداشت کنید.
عوامل و موارد بررسی شده در صفحه ارزیابی و تصمیم عبارتند از:
۱ _ چقدر مطالعه کرده اید؟
۲ _ آیا مطالعه دروس مختلف متناسب و متعادل بوده است یا خیر؟
۳ _ آیا از بازده کار راضی هستید یا خیر؟
۴ _ اشکال در کجاست؟
به عبارت دیگر ما در بررسی کار مطالعاتی خود به ترتیب به این موضوع توجه می کنیم.
۱ _ کمیت و مقدار کار: در طول روز چند ساعت خوانده اید؟ به جز درس خواندن چه کارهای دیگری انجام داده اید؟ کارهای دیگر تا چه حد ضروری و مفید بوده اند؟ چند ساعت از وقت خود را صرف فعالیت غیردرسی کرده اید؟ چند ساعت از روزتان را هدر داده اید؟
اینها را فقط خودتان می توانید تشخیص دهید. با تشخیص آن سعی کنید فردایتان بهتر از امروز باشد. شما باید خودتان قاضی خود باشید.
۲ _ تناسب و تعادل در کار: برای موفقیت لازم است تعادل و تناسب را در مطالعه دروس مختلف رعایت کرد. یکی از عوامل مهم بررسی جدول روزانه مطالعه، توجه به تناسب مطالعه دروس مختلف است. این کار را باید در پایان هفته، که ساعات مطالعه دروس مختلف جمع می گردد انجام داد، که آیا متعادل کار کرده اید یا اینکه در مطالعه تان افراط و تفریط داشته اید و بعضی دروس را کمتر یا بیشتر خوانده اید البته باید در نظر داشت که وجود اتفاقات و استثنائات غیر منتظره در زندگی اغلب باعث عدم اجرای دقیق برنامه می گردد و اغلب بدون اینکه متوجه باشید عملاً دروسی را بیشتر مطالعه می کنید که تمایل بیشتری به آنها دارید.
اگر درسی را در یک هفته بیش از اندازه خواندید در هفته بعد میزان آن را کم کنید و دروسی را که در هفته قبل کم خوانده اید بیشتر بخوانید. نتیجه این بررسی ها و همچنین تصمیماتی را که برای هفته بعد گرفته اید در صفحه ارزیابی و تصمیم بنویسید.

●وضعیت مطلوب کدام است؟

به طور میانگین برای دانش آموزان سال آخر حدود ۵ ساعت مطالعه در روز مطلوب است. البته ممکن است این میزان براساس شرایط آن روز کمتر یا بیشتر شود.
اگر در دوران تحصیل خود به تنبلی عادت کرده اید، نمی توانید یکباره ساعات مطالعه خود را افزایش دهید.سعی کنید برای خود هدفهای غیرواقعی و دور از دسترس تعیین نکنید و به تدریج بر کمیت کار خود بیافزایید.
●حالت متعادل و متناسب درس خواندن برای کنکور چیست؟

علاوه بر افزایش تدریجی ساعات مطالعه باید سعی کنید به طور متعال دروس مختلف را مطالعه کنید. حالت متعادل این است که هر روز حدوداً سه درس را مطالعه کنید. هر درس را می توانید در حدود ۲ ساعت مطالعه کنید. برای مطالعه دروس پایه ای و فهمیدنی مثل ریاضی، فیزیک، فلسفه و منطق مدت بیشتری را در نظر بگیرید. دروس حفظ کردنی و عمومی را در مدت زمان کوتاهتری مطالعه کنید.
در طول هفته شما باید تمام دروس را بخوانید، البته در طول یک سال و با توجه به نقاط قوت و ضعفتان باید روی بعضی دروس تأکید بیشتری کنید. آنچه مهم است اینکه باید در ابتدای سال روی دروس پایه ای، فهمیدنی و دروسی که در آنها ضعیف تر هستید بیشتر کار کنید. از میان دروس عمومی، زبان و عربی را در ابتدای سال بیشتر بخوانید. به تدریج که به پایان سال نزدیک می شوید باید به دروسی که در آنها قویتر هستید بیشتر بپردازید. در هفته های آخر به هیچ وجه مطالبی را که یاد گرفتن شان برای شما مشکل است نخوانید و فقط به مرور دروس و مباحثی بپردازید که در آنها تسلط بیشتری دارید.
●شیوه صحیح مطالعه

این شیوه دارای پنج مرحله است که در هر یک از این مراحل هدف خاصی دنبال می شود. در واقع این اصل یکی از ویژگیهای مهم این روش محسوب می شود، زیرا ضمن اینکه انرژی روانی و قوای ذهنی فرد در هر مرحله معطوف به یک هدف است و در نتیجه قدرت تمرکز و توجه فرد را بیشتر می کند، همچنین از پراکندگی ذهنی جلوگیری می کند و مانع هدر رفتن نیرو و بروز خستگی می شود.
۱- خواندن اجمالی
در این مرحله مبحث مورد نظر را یک بار و بدون هدف یادگیری صرف بخوانید. هدف این مرحله فقط آشنایی با موضوع کلی مورد بحث است.

۲ _ سازماندهی
در این مرحله یک بار دیگر اقدام به خواندن مبحث مورد نظر کنید با این هدف که نکات اصلی و اطلاعات جزئی را از یکدیگر جدا کنید. نیازی نیست که به تمام مطالب به طور یکسان اهمیت داده شود، بلکه سطوح مختلف متن، از جمله تز اصلی، نکات اصلی و اطلاعات جزیی دارای سطوح اهمیت متفاوتی هستند. توجه به این تفاوتها موجب درک کامل و نگهداری کامل مطلب و حافظه و نیز همچنین موجب ایجاد یک چهارچوب فکری جهت یادگیری مثبت مراحل بعد می گردد.

۳ _ علامت گذاری و حاشیه نویسی
در این مرحله سعی کنید سطوح اهمیت را توسط علامت هایی از هم متمایز کنید. برای این کار می توانید از علائمی مانند پرانتز، ضربدر، خط کشی، و یا رنگ کردن استفاده کنید. هدف این کار سرعت بخشیدن به امر مرور و یافتن نکات اصلی و مهم متن است. همچنین در حاشیه سمت راست هر پاراگراف با استفاده از یک یا دو عبارت کوتاه، موضوع اصلی مورد بحث در آن پاراگراف را مشخص کنید.

۴ _ خلاصه نویسی
در این مرحله سعی کنید با استفاده از قسمتهای علامت گذاری شده و حاشیه ها، خلاصه ای از آنچه که تا آن مرحله به ذهن سپرده اید به روی کاغذ بیاورید. ضرورتی ندارد که مطالب خلاصه شده عیناً به ترتیب مطالب کتاب باشد. نکته بسیار مهم اینکه هر کس فقط می تواند از خلاصه ای که خود تهیه کرده استفاده کند و این خلاصه نویسی هرگز برای فرد دیگری مفید نخواهد بود، چرا که هر شخصی براساس تواناییهای هوشی و استعداد یادگیری خاص خود این کار را انجام می دهد.

۵ _ مطابقت
در این مرحله به متن اصلی برگردید و کنترل کنید که چیزی را از قلم نینداخته باشید. همچنین ساختمان خلاصه تهیه شده را مورد بررسی قرار دهید و در صورت نیاز نسبت به تصحیح و تکمیل آن اقدام کنید.
●موانع تمرکز حواس
حواس پرتی غالبا به دو دسته کلی تقسیم می شود:
۱ _ درونی: معمولاً به دلایلی از قبیل بیماری، ضعف، خستگی، گرسنگی، بی خوابی و مانند آن ایجاد می گردد.
۲ _ بیرونی: معمولاً به دلایلی از قبیل مشکلات روحی و عقلی، مشکلات خانوادگی، عدم وجود علاقه، دل زدگی، مشغله ذهنی، تخیلات، شرایط نامساعد جوی، سر و صدا، و مانند آن ایجاد می گردد.
موارد مذکور ، همگی سبب کاهش تمرکز حواس می شوند. تمرکز حواس، کلید کارآمدی در امر مطالعه به شمار می رود. کلید اساسی تمرکز حواس، کاربرد فنونی است که خواننده را در عمل مطالعه فعال می سازد و سبب ایجاد واکنش در حین مطالعه می شود.
این فنون عبارتند از:
۱ _ سؤال کردن: خواننده را به سمت نویسنده هدایت می کند.
۲ _ استنباط کردن: نتیجه بررسی هایی است که خواننده از موارد مطالعه شده و نتیجه ای که از آن می گیرد انجام می دهد.
۳ _ تجسم کردن: کاربرد حواس خواننده و جان دادن به کلمات نویسنده است.
۴ _ علامت گذاری و حاشیه نویسی: خواننده را وامی دارد تا درباره ساختمان مطلب مورد مطالعه تصمیم گیری کند.
۵ _ ربط دادن: خواننده، مطلب و اندیشه های نویسنده را با سایر اطلاعات خود ربط می دهد.
نکات اساسی در مطالعه
۱ _ برنامه مطالعه خود را با دیدی واقع بینانه طرح ریزی کنید و مقدار زیادی از کار را برای یک مدت محدود نگذارید.
۲ _ گاهی کارهای غیرمنتظره و پیش بینی نشده ممکن است برنامه مطالعاتی شما را به هم بزند، بنابراین برای این کارها وقت لازم را پیش بینی کنید.
۳ _ از بهترین ساعات خود برای مطالعه استفاده کنید و درسهای سنگین تر را برای ساعاتی که بهتر می توانید کار کنید قرار دهید یعنی زمانی که آمادگی ذهنی شما بیشتر است.
۴ _ مطالب مشابه را با هم نخوانید، زیرا با هم اشتباه می شوند و در کار شما مزاحمت ایجاد می کنند.
۵ _ به آنچه که یاد می گیرید فرصت دهید تا جا بیافتد، یعنی تحکیم پیدا کند تا بیشتر در حافظه باقی بماند و زود از بین نرود.
۶ _ با فاصله زمانی مطالعه کنید تا یادگیریهای بعدی در یادگیریهای قبلی تداخلی نکنند.
۷ _ سعی کنید آنچه را که آموخته اید مورد استفاده قرار دهید و به کار بندید و حتی الامکان به آنها فکر کنید.
۸ _ سعی کنید کل مطلب را در نظر بگیرید و روابط بین اجزا را درک کنید.
۹ _ برای مطالعه یک فصل ابتدا عناوین درشت را بخوانید و سپس یک نگاه کلی به فصل بیندازید و اگر خلاصه فصل وجود داشت آن را بخوانید و سپس جزء به جزء مطالب را بخوانید.
۱۰ _ از مطالب مهم یادداشت بردارید.
۱۱ _ روی یک فصل از کتاب زیاد معطل نشوید. درک کامل یک فصل زمانی حاصل می شود که کل کتاب یا لااقل نصف آن را بخوانید بنابراین ابتدا با سرعت پیش بروید، بعد دوباره به اول کتاب برگردید و مطالعه دقیق مطالب را از سر بگیرید.
۱۲ _ اگر در زمان مطالعه افکار مزاحم و فکر کارهای روزمره در یادگیریهای شما اخلال ایجاد می کند، سعی کنید که از آنها یادداشت بردارید و هر چه سریعتر آن را از حافظه خود دور کنید.
۱۳ _ مجموعه ساعات خود را در هفته بر حسب اولویتی که به درس خاص می دهید بین دروس مختلف تقسیم کنید. اولویت بندی درسها بر حسب ضعف شما در آن درس یا اهمیت درس و یا ضریب آن درس معین می شود.
۱۴ _ درسهای سخت را در یک روز یا یک هفته متمرکز نکنید.
۱۵ _ سعی کنید پس از هر یک ساعت درس خواندن، پانزده دقیقه به خود استراحت دهید و در این مدت هیچ گونه مطالعه (حتی غیر درسی) نداشته باشید.
۱۶ _ اوقات درس خواندن خود را از کم به زیاد برنامه ریزی کنید. یعنی ابتدا با ساعات کمتر شروع کنید و سپس به مرور تعداد ساعات فعالیت درسی خود را افزایش دهید.
۱۷ _ سعی کنید در خلال برنامه تان به فعالیت های اجتماعی دلخواه و یا سرگرمی و ورزش مورد علاقه تان بپردازید و یا در جمع دوستان و اقوام قرار گیرید.
۱۸ _ حتی الامکان در سکوت و فضای بسته و خلوت مطالعه کنید.
۱۹ _ مکان مطالعه شما باید دارای تهویه مناسب و نور کافی باشد.
۲۰ _ معمولا یادگیری در ساعات اولیه روز بسیار بهتر از ساعات انتهای شب صورت می گیرد.
۲۱ _ داشتن تفکر مثبت و خرید خوش بینانه نسبت به نتیجه امتحان، بهترین تأمین روانی برای استفاده از حداکثر تواناییهاست.
۲۲ _ با قطعه قطعه کردن مطلب هر کتاب و اختصاص دادن هر دوره زمانی به یک قطعه خاص، استرس ناشی از حجم درسها را به حداقل برسانید.
سلام

بله میشه، شما هر کدوم از آزمون ها رو که بخواید میتونید ثبت نام بکنید، تنها فرقش اینه در صورت ثبت نام برای تموم آزمون ها معمولا از یه تخفیف برخوردار میشید.. بهترین کار اینه برید به دفتر مدرسان شریف.. الیته اگه میخواید برای آزمون های جامع و جمع بندیشون شرکت کنید بذار همون موقع ها برید

یاعلی
سلام[تصویر:  7.gif]

نام: معلومه خو مسافرکوچولو ام!!!cheshmak

رشته:کارشناسی حسابداری(گفتم ارشد میخوام مدیریت شرکت کنم)Kool

مقطع: کارشناسی ارشدSmiley-face-cool-2

دفعه چندم کنکور میدید؟ هنوز برا امسال تصمیم ندارم4217
رتبه موردانتظار: Khansariha (56) بهدن میگم4fvfcja
سلام
آقا ایلیا لطف کردند و برای من هم پیام میدادن دیدم بی احترامیه سکوت کنم
من نخودی تو تاپیکتونKhansariha (134)
دارم از اول هفته خودم زبان میخونم!!!
یه جایی اون کنار گوشه های تاپیک بزارید منم درس بخونمKhansariha (56)(قول میدم مزاحم درس خوندنتون نشم)53258zu2qvp1d9v
اما واقعا از نظر هزینه و شرایطم فعلا امسال ارشد شرکت نمیکنم
انشاالله تا سال دیگ که انشاالله برم شاید سر کار و یا هر تغییری که خدا بخواد بعد اعلام امادگی میکنمvarzesh
فعلا همین زبانمان را بخوانیم ببینیم چی میشه.از بیکاری که بهتره خوب!!!:s:
ﺗﻮ ﺭﺍ نمی ﺩﺍﻧﻢ
ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺭﻭﺷﻦ ﺍﺳﺖ
ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺗﻔﺎﻗﻬﺎی ﺧﻮﺏِ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻣﺎﻧﺪﻩ
ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ روزهای ﺷﻴﺮﻳﻦ ﻧﻴﺎﻣﺪﻩ
ﺑﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪی ﻛﻪ یک ﺭﻭﺯ ﺑﺮ ﺩﻟﻤﺎﻥ می ﻧﺸﻴﻨﺪ
ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﺷﺪﻥ ﺩﻋﺎﻫﺎﻳﻤﺎﻥ
ﺑﻪ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻳﻤﺎﻥ
ﺑﻪ ﻣﺤﻮ ﺷﺪﻥ ﻏﻢ های ﺩﻳﺮﻳﻨﻪ ﻣﺎﻥ
ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺭﻭﺷﻦ ﺍﺳﺖ
روزی ﺍﺯ ﺭﺍﻩ می ﺭﺳﺪ
ﻭ ﻣﺎ برای یک ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺷﺪﻩ
آنچنان ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ زندگی ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ
ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺭﻭﺷﻦ است.. 2uge4p4 53258zu2qvp1d9v
 قرار عاشقی...
زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد
۹۲
تغییر زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ سراسری | رییس سازمان سنجش آموزش کشور از تغییر زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۲ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد.
پیش از این آزمون کارشناسی ارشد طی روزهای ۲۵ تا ۲۷ بهمن برگزار می‌شد با تصویب این تغییر، زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ یک هفته زودتر و به ۱۸ تا ۲۰ بهمن موکول شد.
زمان ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۲
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در بازه زمانی ۲۰-۲۹ آبان آغاز می شود .ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۲ دولتی به صورت اینترنتی انجام می شود.
رییس سازمان سنجش با بیان اینکه تغییری در نوع و نحوه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ ایجاد نخواهد شد، اظهار کرد: ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ نیز همچون سالهای گذشته انجام خواهد شد.
ظرفیت آزمون ارشد ۹۲
همچنین در این رابطه دکتر حسین نادری‌منش معاون آموزشی وزارت علوم به ایسنا گفت: آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ بدون تغییر و طبق روال سال‌های گذشته برگزار می‌شود.وی با اشاره به ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون ارشد۹۱، گفت: ‌برنامه وزارت علوم افزایش این ظرفیت برای سال‌های آینده است.
تاریخ ثبت نام کنکور دکتری سراسری ۱۳۹۲
تاریخ ثبت نام آزمون دکتری سراسری سال ۱۳۹۲ تغییر کرد. ثبت نام کنکور دکتری نیمه متمرکز سراسری سال ۹۲ روز های ۷ تا ۱۲ آذر ماه انجام خواهد پذیرفت.



مشاور عالی رئیس سازمان سنجش از تغییر زمان ثبت نام آکنکور دکتری نیمه متمرکز سال ۹۲ خبر داد و گفت: ثبت نام آزمون دکتری سال ۹۲ از روز سه شنبه ۷ آذر آغاز می شود.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پیش از این اعلام شده بود که ثبت نام کنکور دکتری از سوم آذر آغاز می شود که این زمان تغییر کرده و مهلت زمانی ثبت نام کنکور دکتری از ۷ تا ۱۲ آذرماه سال ۹۱ تعیین شده است.
وی خاطرنشان کرد: کنکور دکتری نیمه متمرکز سال ۹۲ روز ۱۸ اسفند سال ۹۱ برگزار می شود.
اما توصیه های شخصی به کنکوری ها
[تصویر:  55b6001207906t5ef8adzuh.gif]



نمیدونم مستند "راز" دیدید یا نه؟؟

حتما ببینید
واقعا رو آدم تاثیر میذاره[تصویر:  553510lbg52zlfvn.gif] پیام اون فیلم اینه که شما به هر چی فکر کنید همون میشه میگه شما هر چی بخوایین غول چراغ جادو میگه فرمان بردارم سرورم من این پیامو درک کردمیادم نمیره هیچ وقت.. اصلا نمیخواستم کنکور ارشد بدم اصلا اصلا، گفتم سربازیم که رفتم خب میرم سرکار چون بورسیه بودم.. اما گفتم نذار اینجا آخر راه باشه نشون بده به خودت که میتونی، نذار ضعف واسه همیشه روت غلبه کنه... شروع کردم به خوندن و خوندن و خوندن.. در اخر به نتیجه رسیدم و الان خوشحالم اون روز با خودم سر لج افتادم و کادوم رو از خدا دریافت کردم[تصویر:  479013bzgzhoakgn.gif]


یك چیز میتواند همه چیزرا دگرگون كند ، انتخاب هدف و چسبیدن به آن. ( اسكات رید)


زنده انهایند که پیکار میکنند انان که جان وتنشان از عزمی راسخ اکنده است انها که از شیب تند سرنوشت بالا میروند انان که اندیشمند به سوی هدفی عالی راه می سپارند وروز وشب پیوسته در خیال خویش یا وظیفه مقدس دارند یا عشقی بزرگ ویکتور هوگو

[تصویر:  1552646ce6gwc3nen.gif]


سلام

نمی دونم چرا این جوری می شه

همش کار پیش میاد نمی شه درس بخونم
از 5 شنبه پیش هزا و شونصد جور واسم کار پیش اوم
جمعه رو هم ک خودم با تصمیم گیری غلط از دست
حالا هم که از دیروز حجم کاریم کم شده میگرنم عود کرده
سرم رو حرکت می دم می ترکه از درد چشمامم ک بابتش درست نمی بینه
دیروز ک تازه بدترم بود چون قرصام تموم شده بود باز امروز قرص داشتم
خلاصه ک صبح یه کم بهتر شده بودم یه ذره ریاضی مهندسی خوندم اما چیزایی ک خیلی ودت بود نتونستم درکش کنم با کشیدن محور خیلی قشنگ توضیح داده بود و باعث شد همون یه ذره مطالعه ام موثر باشه یه کمی

ولی اگر این جوری بخواد پیش بره ک نم یرسم به کنکور

تازه باز وباره فردا از عصری شرایطم یه جوری می شه ک نمی تونم بخونم

خسته شدم

از صبح هی می خوابم هی پا می شم
لعنتی خوب نیم شه
کلا در حالت دراز کش خوبه می شینم باز شروع می کنه می کوبه

1

حالا چی کار کنم ؟

اگر من نرسم بخونم پس کی واسه کنکور امسال رتبه 9 رو بیاره ؟

[تصویر:  nasimhayat.png]
سلام

ماشالا همه مهندسن53

ما مدیریتی ها حرفی واسه گفتن نداریم!1276746pa51mbeg8j

من روشم واسه درس خوندن اینجوریه

اول از همه نیت کردم و از خدا کمک خواستم

دوم یه دفترچه برداشتم توش کلی جمله امیدوار کننده نوشتم و اهدافم رو مشخص کردم

سوم هر کدوم از کتابام رو به چهار قسمت تقسیم کردم و برا هر کدوم وقتی رو تعیین کردم که بخونم

یه جدول درست کردم که به جز نام درس 3 تا ستون داره (خواندن روزنامه ای و خلاصه نویسی و تست)

یعنی بار اول با سرعت میخونم و اون مطالبی که نمیفهمم زیاد روش کلید نمیکنم بعد بار دوم خلاصه نویسی میکنم و تا تمام مطلب رو نفهمم بیخیال نمیشم چون باید مطلب رو بفهمم که خلاصه کنم

بعد هم میرم تستهاش رو میزنم

فقط هر ستون که علامت تیک میخوره بغلش تاریخ میزنم که بدونم کی مرحله رو تموم کردم

روزی 4 ساعت هم مفید درس میخونم

دوستان اگه مشکلی میبینن بگن استفاده می کنیم

از داش ایلیا هم سپاسگرازیم4fvfcja

یاعلی
[تصویر:  jangjooyan.png]
[تصویر:  jzcy5kzj9bllv0f34qf.jpg]
آموخته ام كه ...
باخت در يك جنگ كوچك را به قصد برد در يك جنگ بزرگ بپذيرم!
با سلام خدمت همه دوستای گلم..

[تصویر:  810932tygf157vz0.gif]
اول از همه میرم سراغ تشویقی ها، آقای قدر عزیز تبریک و هزار تبریک[تصویر:  vida2.gif]
بهت قول میدم اگه همینطور پیش بری مدیریت علامه رو حتما میاری
مطمئن باش، فقط پهلون یه چندتا پیشنهاد داشتم که امیدوارم بدرد بخوره



[تصویر:  3e6a001415862sf2aua6niq.gif]
دوم میتوانم خانوم، که صادقانه اومد و گفت که نشد درس بخونه، خب مگه چی؟ نشد دیگه
اوووووو تا کنکور وقت زیادی باقی مونده
همونجور که همیشه میگم :


اگر الان و درست شروع کني وقت هست![تصویر:  74.gif]

فقط یادتون باشه الان شروع کنیم نه فردا خیلی مهم




[تصویر:  824595vgem2zpoof.gif][تصویر:  824595vgem2zpoof.gif]
خب اما پیشنهادم واسه می توانم خانوم


مشکل اصلی که بچه های کنکوری بالاخص خودم داشتم این بود که نمیتونستم بین آرزو و هدف فرق بذارم..
خب یکسری فرق های اساسی بین این دو هستش دیگه[تصویر:  flower.gif]
آرزو میتونه فقط توی ذهن باشه اما هدف توی قلب، تالاش میطلبه، وقت گذاشتن میخواد،
مثلا یه موقع هست من آرزوم قله هیمالیا رو فتح کنم که عمرا اگه بتونم، یه موقع هست با دوستام میرم دماوند
یا سبلان میگم هدفم قله کوه

خب هدف معلوم شد، وسایلم رو جمع میکنم
[تصویر:  gaspump.gif] و میدوم پای کوهپایه

واسه درس خوندن هم وسیله نیاز داریم و البته اینکه بفهمم این هدفم نه آرزوم، پس باید براش تلاش کنم
شبها قبل از خواب به این فکر کنید که تا زحمت نکشید نتیجه ای نخواهید داشت، این رسم دنیاست
خب پس باید شروع کنم، آدم نفسش بذات تمایل به راحتی داره، پس از نفستون قبل از خواب حساب بکشید


این کارهای متفرقه هست همیشه اونچه که داره میره وقتو ثانیه هاست
پس خوب فکر کنید، من و بقیه اینجاییم تا این 4 ماه کمکتون کنیم
به شما و تواناییهاتون هم ایمان داریم
پس اول خودتون و بعد مارو ناامید نکنید، رتبه 9 حق شماست دیگه
براتون زنبیل گذاشتیم
Smiley-face-thumb
خودتون رو شاد نگه دارید، ورزش بهترین روش
[تصویر:  oa0hz6.gif]


اما آقای قدر عزیز

تبریک میگم شما اولین نفری هستید که اعلام میکنید به طور جدی درس رو شروع کردید( دوستای دیگه هم شروع
کردند اما نیومدند اعلام کنند1276746pa51mbeg8j)
برنامتون رو خوندم جالب بود، من توی کامنت های قبلی یکسری راهکار گذاشتم واسه برنامه ریزی بهتر
و بهره وری در مطالعه، پیشنهاد میکنم اونا رو بخونی

اما پیشنهاد م اینه که جو کنکور نگیردت یه موقع یعنی هیچ لزومی نداره تمام درس هارو تو هفته دوره
کنی، در روز حداکثر 3 الی 4 درس رو بخون

دروس رو به ترتیب سختی انتخاب کن یعنی دروس با ضرایب بالا رو از الان شروع کن
واسه خوندن زبان هم وقت بذار الان فقط لغت کار بکن، هدف گذاری کوتاه مدت، میان دوره ای و بلند مدت داشته باش
تست زنی خوبه، اما الان میتونه زود باشه چون فراموشی ممکن بکنی
در برنامه ای که مینویسی مهمترین بخش مرور یعنی بعد از 7 روز
خوندن درس حتما باید اون درس مرور بشه
این قسمت شاید از تست زنی هم مهم تر باشه
Kool

در هر صورت خوشحال شدم که خوب پیش رفتی، این 4 ساعت رو حفظ کن
میگمت کی و چطوری افزایش بدیش



[تصویر:  1083382i6p5nqqq2c.gif]



سلام 30353

این داوطلبین آزمون دکتری امسال همچنان بلا تکلیف هستند نه منابع و نه ضرایب رو مشخص کرده اند در حالی که قرار بود آخر شهریور مشخص کنند که ظاهرا آذر ماه یعنی سه ماه به آزمون قراره اعلام کنند . از طرفی دیگه اعلام کرده بودند که قراره آزمون زبان ملی برگزار بشه که ثبت نام اون رو شهریور اعلام کردند باز هیچی اعلام نشد و برگزاری ازمون زبان همچنان در ابهام هست ! حالا وزیر می گه باید ضریب نمره کتبی رو افزایش بدیم تا دانشگاهها نتونند دانشجوهای خودشون تو مصاحبه ور دارند و اعمال سلیقه کنند ! به خدا آخه این دانشجوهای بدبخت چه گناهی کردند که هر روز یک تصمیم میگیرند ! :smiley-yell: آدم نمی دونه واقعا چکار کنه ! wacko2
من موندم آخه چطور می خوان سواد Khansariha (56)یک دانشجو که می خواد بره دکترا رو با چهار گزینه بسنجند ! کارشناسی و ارشد حالا قابل تحمل ، ولی برا دکترا اصلا قابل توجیه نیست !
مردم دیگه از این بلاتکلیفی !13
شدیم موش آزمایشگاهی ! Smiley-talk038
 
 






کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان