1389 مرداد 6، 20:26
ویرایش شده
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
"و چون حکم (قیامت) به پایان رسید (و اهل بهشت از اهل دوزخ جدا شدند) در آن حال شیطان گوید:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
"و چون حکم (قیامت) به پایان رسید (و اهل بهشت از اهل دوزخ جدا شدند) در آن حال شیطان گوید:
خدا به شما به حق و راستی وعده دادو من به خلاف حقیقت شما را وعده دادم و خلف وعده کردم
و برشما (برای وعده دروغ خود) هیچ حجت و دلیل قاطعی نیاوردم
و تنها شما را دعوت کردم و شما اجابتم کردید... "
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ابراهیم/22
و برشما (برای وعده دروغ خود) هیچ حجت و دلیل قاطعی نیاوردم
و تنها شما را دعوت کردم و شما اجابتم کردید... "
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ابراهیم/22
...
سلام
شیطان، دشمن دیرین و قسم خورده ما،
سلام
شیطان، دشمن دیرین و قسم خورده ما،
همواره با بهره گیری از شگردها و روش های خاصی در صدد عملی کردن سوگند خویش است.
در این نبرد، کسی پیروز میدونه که دشمن و دامش رو خوب بشناسه
و بتونه با این آگاهی از دام اسارتش خودش را نجات بخشد.
اسم تاپیک برگرفته از سوره بالاست که
این تاپیک اول به پیشنهاد ادمینی ایجاد شد اما از الان روندش به صورت زیر در میاد..
(پستای این تاپیک به تاپیک مذهبی از همه نوع منتقل شده)
در این تاپیک قصد داریم که به موضوع گناه شناسی بپردازیم
مطالب این تاپیک برگرفته از کتاب گناه شناسی استاد محسن قرائتی میباشد
که توسط همکار گرامی مبارز خانم خلاصه شده است،که ازشون کمال تشکرو دارم و براشون طلب خیر از خداوند منان دارم
شناخت هر چیزی مارو تا حد زیادی برای مقابله با اون یا پیشرفت در اون زمینه به موفقیت نزدیک میکنه.
امیدواریم که مطالب این تاپیک و کتاب در قدم اول شما رو در شناخت گناه و سپس در ترک بهتر آن و رهایی از دام اسارت شیطان یاری رساند.
به لطف خدا مطالب این تاپیک سه بار در هفته به روز رسانی میشه(ان شاء الله روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه)
و چون مطالب این تاپیک به صورت سلسله وار هستش، بنابرین برای فهم بهرچه بهتر باید از پست اول دنبال بشه.
پستای این تاپیک مختصر و مفید هست و حوصله بر نخواهد بود ان شاء الله
از توجهتون ممنونم
یا علی
اسم تاپیک برگرفته از سوره بالاست که
این تاپیک اول به پیشنهاد ادمینی ایجاد شد اما از الان روندش به صورت زیر در میاد..
(پستای این تاپیک به تاپیک مذهبی از همه نوع منتقل شده)
در این تاپیک قصد داریم که به موضوع گناه شناسی بپردازیم
مطالب این تاپیک برگرفته از کتاب گناه شناسی استاد محسن قرائتی میباشد
که توسط همکار گرامی مبارز خانم خلاصه شده است،که ازشون کمال تشکرو دارم و براشون طلب خیر از خداوند منان دارم
شناخت هر چیزی مارو تا حد زیادی برای مقابله با اون یا پیشرفت در اون زمینه به موفقیت نزدیک میکنه.
امیدواریم که مطالب این تاپیک و کتاب در قدم اول شما رو در شناخت گناه و سپس در ترک بهتر آن و رهایی از دام اسارت شیطان یاری رساند.
به لطف خدا مطالب این تاپیک سه بار در هفته به روز رسانی میشه(ان شاء الله روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه)
و چون مطالب این تاپیک به صورت سلسله وار هستش، بنابرین برای فهم بهرچه بهتر باید از پست اول دنبال بشه.
پستای این تاپیک مختصر و مفید هست و حوصله بر نخواهد بود ان شاء الله
از توجهتون ممنونم
یا علی