1391 اسفند 18، 10:51
ویرایش شده
در اینجا میخوایم مطالبی در مورد صبر بنویسیم
همونطور که میدونید اکثر مشکلات ما در نبود صبر هست , وقتی ناشکری میکنم , وقتی که تحمل نداریم و گناه میکنیم , وقتی که با دیگران برخورد میکنیم و دوستیامونو بهم میزنیم
صبر در اطاعت , صبر در دوری از معصیت , صبر بر مصیبت
ان شاء الله که براتون مفید واقع بشه
بسم الله
محقق طوسی قدس سره صبر را نگاه داشتن نفس از بی تابی در مقابل هنگام نا گواری می داند. راغب اصفهانی در کتاب مفردات می گوید : صبر خویشتنداری در سختیهاست . گفته میشود :صبرت الدابه .یعنی حیوان بدون علف حبس کردم و صبر نگهداری نفس بر طبق مقتضای عقل یا شرع است.
بهتر است بگوییم:
(صبر ملکه ی قوت و صلابت نفس است که در نتیجهی آن نفس در برابر نا ملایمات متا ثر نمیشود و در برابر هوسها تسلیم نمیگردد اقدام به مقتضای عقل و مطلوب شرع برایش آسان می شود
و نیز نگه داشتن نفس از اضطراب قلب و زبان و حرکات ناشایسته ی اعضا هنگام مصائب و ممانعت آن از وقوع گناه و همچنین واداشتن بر اطاعت و انقیاد برای شخص صابر آسان می گردد.
ادامه دارد.....
عَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و اله و سلم: الْمُسْتَتِرُ بِالْحَسَنَةِ يَعْدِلُ سَبْعِينَ حَسَنَةً وَ الْمُذِيعُ بِالسَّيِّئَةِ مَخْذُولٌ وَ الْمُسْتَتِرُ بِهَا مَغْفُورٌ لَه»(1)
« امام رضا علیه السلام از قول رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلم فرمودند:نهان داشتن حسنه برابر هفتاد حسنه است و فاشكننده گناه مخذول است و نهانكننده آن آمرزيده است»
.« امام رضا علیه السلام از قول رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلم فرمودند:نهان داشتن حسنه برابر هفتاد حسنه است و فاشكننده گناه مخذول است و نهانكننده آن آمرزيده است»
.
خدا رو شکر هر کم و کاستی هم تو زندگیمون هست اون دنیا خدا چند برابر جبران میکنه
.[img=0x0]http://www.ktark.com/05_blue.png[/img]