1400 آذر 4، 1:17
ویرایش شده
نقل قول: با توضیحاتی که ارائه شد خیلی مشتاق شدم که این کتاب رو هم بخونم.
...
این کتاب دریچه ای هست برای تجربه های جدید ، بهترین و تاثیر گذار ترین آموزه ها آن هایی هستند که خودمان از طریق تجربه در مسیر صحیح کسب میکنیم.
نقل قول: عنوان کتاب خودت را به فنا نده یا تباه نکن این موضوع رو در ذهن تداعی میکنه که خط فکری کتاب در مورد کاوش در باور ها و اسلوب های فکری هست
نقل قول: من قرار بود بخونمش ولی به دلایلی نشد
ولی تا دو سه روز آینده نتایج و تجاربم رو میگم
نقل قول: چیزی که خیلی برام جالب بود این بود که دقیقا زمانی که این کتاب و نیاز داشتم بهم معرفی شد در اینجا البته!!!
نقل قول: من یه نسخه صوتی پیدا کردم ولی مطمن نیستم همون باشه الان لینک را براتون میذارم
اینجا
(1401 فروردين 26، 18:53)yekpesar نوشته است: سلام، بودن تو جمع کتاب خونهاا آدموو مشوق کتاب نگه میدااره، خوشحالم تو جمعتونم.
من در حال خوندن کتاب کار عمیق هستم.
اگه دوس داشتین بعد اتمامش، برداشتهامو ازش این جا بنویسم، در پاسخ بگین:
_
من عاشق کتابم؛)
(1401 فروردين 27، 0:18)عارفه نوشته است:سلام، خوشحالم براتون این کتاب اینقدر مهمه، تلاشمو میکُنم به زبان ساده این جا اون نکته خوباشو که برداشت کردم بنویسم.(1401 فروردين 26، 18:53)yekpesar نوشته است: سلام، بودن تو جمع کتاب خونهاا آدموو مشوق کتاب نگه میدااره، خوشحالم تو جمعتونم.
من در حال خوندن کتاب کار عمیق هستم.
اگه دوس داشتین بعد اتمامش، برداشتهامو ازش این جا بنویسم، در پاسخ بگین:
_
من عاشق کتابم؛)
سلام و درود
خیلی هم خوب، کتاب کار عمیق عالیه، خوشحال میشیم نکات مهم و حالیش رو برامون بنویسید
(1401 خرداد 3، 1:03)ایرانا نوشته است: سلام
امیدوارم ک حالتون خوب باشه![]()
راستش نمیدونستم ک این مطلبو کجا قرار بدم ، اگر جای پستم اشتباهه بگید ک اصلاحش کنم![]()
تو این زمونه مطالب و افراد زرد روانشناسی تشخیصشون با افراد متخصص دشوار تر شده
برا اینکه بدونین چه افرادی واقعا در این زمینه متخصص نیستن پیشنهاد میکنم به این لینک سر بزنین![]()
افرادی مثل
محمودانوشه
امیر شریفی
سابلیمینال،قانون جذب،کد جذب
فرهنگ هلاکویی
علیرضا شیری
عقیله سلطان پور
عباسمنش
و
...
ک معروف تر هستن و ما به عنوان متخصص یا مطالب مسند میشناسیم...
محتواهای علمی در اختیار عموم نمیزارند...![]()
لطفا اگر پیچ های روانشناسی دنبال میکنین ، اسم افراد رو مطابقت بدین ک منابع دریافت اطلاعاتتون درست باشند![]()
ممنون ک وقت گذاشتین
(1401 خرداد 3، 1:03)ایرانا نوشته است: سلام
امیدوارم ک حالتون خوب باشه![]()
راستش نمیدونستم ک این مطلبو کجا قرار بدم ، اگر جای پستم اشتباهه بگید ک اصلاحش کنم![]()
تو این زمونه مطالب و افراد زرد روانشناسی تشخیصشون با افراد متخصص دشوار تر شده
برا اینکه بدونین چه افرادی واقعا در این زمینه متخصص نیستن پیشنهاد میکنم به این لینک سر بزنین![]()
افرادی مثل
محمودانوشه
امیر شریفی
سابلیمینال،قانون جذب،کد جذب
فرهنگ هلاکویی
علیرضا شیری
عقیله سلطان پور
عباسمنش
و
...
ک معروف تر هستن و ما به عنوان متخصص یا مطالب مسند میشناسیم...
محتواهای علمی در اختیار عموم نمیزارند...![]()
لطفا اگر پیچ های روانشناسی دنبال میکنین ، اسم افراد رو مطابقت بدین ک منابع دریافت اطلاعاتتون درست باشند![]()
ممنون ک وقت گذاشتین