1392 مهر 16، 23:53
ویرایش شده
.
« به نام خداوند بخشنده مهربان »
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیز
با نام و یاد خدا و با استعانت از پیشگاه حضرت حق، در این لحظه، آغاز به کار تاپیک "لـبـخـنـد شـاعـرانـه " رو به اطلاع همه شما سروران گرامی می رسونم.
موضوعیت کلی این تاپیک که محور اصلی فعالیت های اون رو تشکیل میده، طنز هست، البته طنز از نوع ادبی!
همونطور که میدونین، توی کانون تالار شاد شاد و تاپیک های طنز داریم، اما طنز از نوع ادبی نه.
به همین دلیل بر آن شدیم! تا تاپیکی با موضوع طنز ادبی ایجاد کنیم که محتوای اون فاخر و کاملاً متفاوت با تاپیک های طنز موجود باشه.
توی این تاپیک آثار نثر و نظم طنزآمیز طنزپردازان بزرگ کشورمون از جمله: عبید زاکانی، ایرج میرزا، ابوالقاسم حالت، سید محمد علی جمال زاده، کیومرث صابری (گل آقا)، منوچهر احترامی، عمران صلاحی، محمد رضا عالی پیام (هالو)، ناصر فیض و ... رو قرار میدیم که همه بیان تلخی ها و مشکلات جامعه با زبان شیرین طنز هست.
فقط چند نکته رو لازم دونستم که خدمت همه شما عزیزان عرض کنم:
1. تمام قوانین اصلی سایت در مورد این تاپیک هم صدق می کنه.
2. همونطور که میدونین، طبق تعریف، طنز بیان تلخی ها و مشکلات جامعه با زبانی شیرین و اغلب خنده دار هست، پس توی این تاپیک فقط آثاری که در این چهارچوب قرار دارند رو بنویسین.
3. گاهی برخی از شعرها یا نوشته ها با لحن های تند 30یاسی همراهند، البته نوشتن مطالبی که در محدوده ی قوانین سایت قراردارند بلا مانع هست، اما خواستم خواهش کنم اگر خواستین شعر یا نوشته ی 30یاسی هم یذارین بیشتر دربردارنده ی انتقاد سازنده و بیان واقعیات و نارسایی های موجود باشه، نه به قصد توهین یا تمسخر یا هر موضوع غیراخلاقی دیگه.
4. هر گونه پست دربردارتده ی توهین یا تمسخر به گروه های خاصی از جامعه، مشاغل، اقشار و اقوام مختلف کشور بدون تذکر قبلی پاک و با ارسال کننده برخورد میشه.
5. نام نویسنده یا شاعر اثر رو حتماً ذکر کنین.
6. بعضی از شعرای عزیز! ( غالباً شعرای قدیم ) به دلیل بی پرده سخن گفتن و صراحت بیانشون، دارای اشعاری با مضامین 18+ در قالب هزلیات هستند از ایرج میرزا و عبید و میرزاده عشقی گرفته تا همین مولانا و سعدی خودمون و چند تا از دوستان دیگه خواستم بگم از گذاشتن این دسته از اشعار و نوشته ها هم که با قوانین کلی سایت در تعارض هستن خودداری کنین.
7. خلاصه کاری نکنین که از سایت بندازنمون بیرون
8. همنیا دیگه
9. و من الله توفیق
10. خیلی مخلصیم ...
پایداری، تا رستگاری ...