1390 ارديبهشت 7، 1:20
ویرایش شده
سلام دوستان و عیزان خوبی کانونی
در رابطه با این تاپیک بگم ، همیشه هدف و طرز فکر و شیوه ما در رسیدن به هدف اینه که به موفقیت و پیروزی فکر و تمرکز کنیم
برای همین همیشه باید بیشتر ترجیح بدیم که در مورد پیرزوی و موفقیت فکر کنیم ،
شاید بگین روی این حساب:
" بی خودی تدبیر کردن و نگرانی برای وقتی که میشکنیم فایده نداره ، اصلن فکر کنین عمرا دفعه بعد بشکنیم نه این که از حالا بخواییم در مورد کار هایی که خدایی نکرده شکستیم حرف بزنیم و بگیم اونوقت چیکار کنیم "
ولی جواب من اینه که کار شما یه فرآیند و پروسه برای رسیدن به موفقیت هست و در نظر داشتن این نکته توی موفقیت خیلی مهمه
برای این برنامه و فرآیند نیاز به تدبیر خوب داریم ، تا وقتی توی دست انداز قرار میگیریم بتونیم یه مدیریت و کنترل مثبت داشته باشیم
اما این جدا از هدف اصلی ما نیست هدف و نگرش ما اینه که " انشاءالله دفعه قبلی دفعه اخری بوده و با حفظ و عصمت خدا ما تا ابد پاک میمونیم "
در این صورت که شاد و موفقیت و پیروز خواهید بود انشاءالله
ولی اگه شما توانایی این رو هم تمرین کرده باشین که بتونین شکستتون رو به موفقیت تبدیل کنین ، و کمترین ضرر ها رو از وقت شکست و احساس یاس بعدش ببیرین ، و این که از این شکست بهترین درس و تجربه ی راه موفقیت رو کسب کنین
حتما نیاز داره که در این مورد یه نکات و تجاربی رو کسب کنیم
که از الان خیالمون راحت باشه که توی هر شرایط قارد خواهیم بود توی راه رسیدن به هدف همه تلاشمون رو با روحیه خوب برداریم ، همین به ما روحیه و اعتماد بنفس میده و اصلن تعریف اعتماد بنفس اینه " که مطمئن باشین توی لحظات بعدی همیه تلاش و اقدامات لازم رو انجام خواهید داد "
برای همین من مطالب لازم رو اینجا جمع میکنم و از تجربه دوستان هم استفاده خواهیم کرد .
یا علی
.
تا حالا مهمترین تجربه ام این بوده که که هیچ روشی توی ترک گناهان مثل همنشینی با دوستان خدا جواب سریع و قطعی و موندگار نمیده !