1394 فروردين 1، 10:14
ویرایش شده
«بسم الله الرحمن الرحیم »
این مسابقه، پله ی چهارم از پلکان انجمن مسابقات بوده و شرط ورود به اون «پیروزی در مسابقه ی 30 روزه» هست.
برای دریافت اطلاعات کلی مربوط به انجمن مسابقات، اطلاعیه ی انجمن مسابقات رو مطالعه کنید.
1- من از مسابقه ی 30 روزه وارد شدم. باید چی کار کنم؟
خوش اومدی...
نیاز به کار خاصی نیست. فقط کافیه اعلام وضعیت هات رو از این به بعد تو این تاپیک ادامه بدی.
با 30 روز خوب وارد این مسابقه شدی؛ جای اعلام وضعیت سی و یکمین روز خوب شما اینجاست.
2- در چه صورت برنده ی مسابقه میشم و به مسابقه ی بهترین ها میرم؟
با هر 30 روز خوبی که به دست بیاری، برنده ی مسابقه محسوب میشی.
اما موقعی به مسابقه ی بهترین ها میری که 6 عدد ستاره داشته باشی.
3- اگه برنده بشم، جایزه ام چیه؟
دو اعتبار مثبت + یک ستاره ی جدید
و اگر تعداد روزای پاکیت به 100 روز برسه، دو اعتبار مثبت همراه با مدال 100 روز پاکی به شما اعطا میشه.
4- وقتی برنده بشم، کار خاصی باید انجام بدم؟
کارها به عهده ی سرپرست مسابقه هست.
وقتی برنده بشی، سرپرست تو رو به عنوان برنده ی مسابقه ی ماهانه به سرپرست تاپیک جشن پاکی مسابقات معرفی می کنه تا برات تدارک جشن دیده بشه.
5- اگه تعداد ستاره هام 6 تا بشه از این جا رفتنی میشم؟
آره دیگه؛ وارد مسابقه ی بعدی میشی.
سرپرست تو رو به مسابقه ی بهترین ها معرفی می کنه تا سرپرست اون تاپیک اسمت رو وارد مسابقه ی بهترین ها کنه.
6- اگر در مسابقه روز بد داشته باشم چیکار باید بکنم. باید برگردم مسابقات قبل ؟
نه .. نباید برگردید مسابقات قبل. همینجا تاریخ آخرین روز بدتون رو بزنید و دوباره روز های خوبتون رو بشمارید.
7- در چه صورتی اسمم از لیست مسابقات حذف میشه و به تاپیک لیست انتظار مسابقات منتقل میشه؟
در صورتی که دو ماه از آخرین اعلام وضعیتت گذشته باشه.
ان شالله که اعلام وضعیت ها رو منظم انجام میدی و کار به اون جاها کشیده نمیشه.
8- چیز دیگه ای هست که باید بدونم؟
نه... فقط اینکه خوب تلاش کن تا خوب نتیجه بگیری.
اگه بازم سئوالی داشتی می تونی از سرپرست های مسابقه بپرسی.
موفق باشی
این مسابقه، پله ی چهارم از پلکان انجمن مسابقات بوده و شرط ورود به اون «پیروزی در مسابقه ی 30 روزه» هست.
برای دریافت اطلاعات کلی مربوط به انجمن مسابقات، اطلاعیه ی انجمن مسابقات رو مطالعه کنید.
1- من از مسابقه ی 30 روزه وارد شدم. باید چی کار کنم؟
خوش اومدی...
نیاز به کار خاصی نیست. فقط کافیه اعلام وضعیت هات رو از این به بعد تو این تاپیک ادامه بدی.
با 30 روز خوب وارد این مسابقه شدی؛ جای اعلام وضعیت سی و یکمین روز خوب شما اینجاست.
2- در چه صورت برنده ی مسابقه میشم و به مسابقه ی بهترین ها میرم؟
با هر 30 روز خوبی که به دست بیاری، برنده ی مسابقه محسوب میشی.
اما موقعی به مسابقه ی بهترین ها میری که 6 عدد ستاره داشته باشی.
3- اگه برنده بشم، جایزه ام چیه؟
دو اعتبار مثبت + یک ستاره ی جدید
و اگر تعداد روزای پاکیت به 100 روز برسه، دو اعتبار مثبت همراه با مدال 100 روز پاکی به شما اعطا میشه.
4- وقتی برنده بشم، کار خاصی باید انجام بدم؟
کارها به عهده ی سرپرست مسابقه هست.
وقتی برنده بشی، سرپرست تو رو به عنوان برنده ی مسابقه ی ماهانه به سرپرست تاپیک جشن پاکی مسابقات معرفی می کنه تا برات تدارک جشن دیده بشه.
5- اگه تعداد ستاره هام 6 تا بشه از این جا رفتنی میشم؟
آره دیگه؛ وارد مسابقه ی بعدی میشی.
سرپرست تو رو به مسابقه ی بهترین ها معرفی می کنه تا سرپرست اون تاپیک اسمت رو وارد مسابقه ی بهترین ها کنه.
6- اگر در مسابقه روز بد داشته باشم چیکار باید بکنم. باید برگردم مسابقات قبل ؟
نه .. نباید برگردید مسابقات قبل. همینجا تاریخ آخرین روز بدتون رو بزنید و دوباره روز های خوبتون رو بشمارید.
7- در چه صورتی اسمم از لیست مسابقات حذف میشه و به تاپیک لیست انتظار مسابقات منتقل میشه؟
در صورتی که دو ماه از آخرین اعلام وضعیتت گذشته باشه.
ان شالله که اعلام وضعیت ها رو منظم انجام میدی و کار به اون جاها کشیده نمیشه.
8- چیز دیگه ای هست که باید بدونم؟
نه... فقط اینکه خوب تلاش کن تا خوب نتیجه بگیری.
اگه بازم سئوالی داشتی می تونی از سرپرست های مسابقه بپرسی.
موفق باشی