1390 بهمن 1، 23:04
ویرایش شده
«بسم الله الرحمن الرحیم »
این مسابقه، پله ی سوم از پلکان انجمن مسابقات بوده و شرط ورود به اون «پیروزی در مسابقه ی 20 روزه» هست.
برای دریافت اطلاعات کلی مربوط به انجمن مسابقات، اطلاعیه ی انجمن مسابقات رو مطالعه کنید.
1- من از مسابقه ی 20 روزه وارد شدم. باید چی کار کنم؟
خوش اومدی...
نیاز به کار خاصی نیست. فقط کافیه اعلام وضعیت هات رو از این به بعد تو این تاپیک ادامه بدی.
با 20 روز خوب وارد این مسابقه شدی؛ جای اعلام وضعیت بیست و یکمین روز خوب شما اینجاست.
2- در چه صورت برنده ی مسابقه میشم و به مسابقه ی ماهانه میرم؟
در صورتی که تعداد روزهای خوبت به عدد 30 برسه.
3- اگه برنده بشم، جایزه ام چیه؟
دو اعتبار مثبت + 30 امتیاز در خط امتیاز 30 تایی
4- وقتی برنده بشم، کار خاصی باید انجام بدم؟
کارها به عهده ی سرپرست مسابقه هست.
وقتی برنده بشی، سرپرست تو رو به عنوان برنده ی مسابقه ی 30 روزه به سرپرست تاپیک جشن پاکی مسابقات معرفی می کنه تا برات تدارک جشن دیده بشه.
ضمنا تو رو به مسابقه ی ماهانه معرفی می کنه تا سرپرست اون تاپیک اسمت رو وارد مسابقه ی ماهانه کنه.
5- اگر در مسابقه روز بد داشته باشم چیکار باید بکنم. باید برگردم مسابقات قبل ؟
نه .. نباید برگردید مسابقات قبل. همینجا تاریخ آخرین روز بدتون رو بزنید و دوباره روز های خوبتون رو بشمارید.
6- در چه صورتی اسمم از لیست مسابقات حذف میشه و به تاپیک لیست انتظار مسابقات منتقل میشه؟
در صورتی که دو ماه از آخرین اعلام وضعیتت گذشته باشه.
ان شالله که اعلام وضعیت ها رو منظم انجام میدی و کار به اون جاها کشیده نمیشه.
7- چیز دیگه ای هست که باید بدونم؟
نه... فقط اینکه خوب تلاش کن تا خوب نتیجه بگیری.
اگه بازم سئوالی داشتی می تونی از سرپرست های مسابقه بپرسی.
موفق باشی
این مسابقه، پله ی سوم از پلکان انجمن مسابقات بوده و شرط ورود به اون «پیروزی در مسابقه ی 20 روزه» هست.
برای دریافت اطلاعات کلی مربوط به انجمن مسابقات، اطلاعیه ی انجمن مسابقات رو مطالعه کنید.
1- من از مسابقه ی 20 روزه وارد شدم. باید چی کار کنم؟
خوش اومدی...
نیاز به کار خاصی نیست. فقط کافیه اعلام وضعیت هات رو از این به بعد تو این تاپیک ادامه بدی.
با 20 روز خوب وارد این مسابقه شدی؛ جای اعلام وضعیت بیست و یکمین روز خوب شما اینجاست.
2- در چه صورت برنده ی مسابقه میشم و به مسابقه ی ماهانه میرم؟
در صورتی که تعداد روزهای خوبت به عدد 30 برسه.
3- اگه برنده بشم، جایزه ام چیه؟
دو اعتبار مثبت + 30 امتیاز در خط امتیاز 30 تایی
4- وقتی برنده بشم، کار خاصی باید انجام بدم؟
کارها به عهده ی سرپرست مسابقه هست.
وقتی برنده بشی، سرپرست تو رو به عنوان برنده ی مسابقه ی 30 روزه به سرپرست تاپیک جشن پاکی مسابقات معرفی می کنه تا برات تدارک جشن دیده بشه.
ضمنا تو رو به مسابقه ی ماهانه معرفی می کنه تا سرپرست اون تاپیک اسمت رو وارد مسابقه ی ماهانه کنه.
5- اگر در مسابقه روز بد داشته باشم چیکار باید بکنم. باید برگردم مسابقات قبل ؟
نه .. نباید برگردید مسابقات قبل. همینجا تاریخ آخرین روز بدتون رو بزنید و دوباره روز های خوبتون رو بشمارید.
6- در چه صورتی اسمم از لیست مسابقات حذف میشه و به تاپیک لیست انتظار مسابقات منتقل میشه؟
در صورتی که دو ماه از آخرین اعلام وضعیتت گذشته باشه.
ان شالله که اعلام وضعیت ها رو منظم انجام میدی و کار به اون جاها کشیده نمیشه.
7- چیز دیگه ای هست که باید بدونم؟
نه... فقط اینکه خوب تلاش کن تا خوب نتیجه بگیری.
اگه بازم سئوالی داشتی می تونی از سرپرست های مسابقه بپرسی.
موفق باشی
آثار هنری به دو دلیل ارزشمندند، اول اینکه توسط استادان به وجود آمده اند. دوم اینکه تعدادشان کم است .شما گنج پر ارزشی هستید، زیرا توسط بزرگترین استاد خلق شده اید و فقط یکی هستید.