امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انجمن شبانه روزی

کووئین جان من یکی که کلا غذا برام منبع انرژیه فقط! حالا هر کی بپزه

اما اون بحث اقا رضا فراموش نشه ! امید و اول کانون و ...

[تصویر:  nasimhayat.png]
(1397 فروردين 14، 20:53)زینبی نوشته است: من برنج سختمه 4chsmu1
عوضش بقیه غذا هارو بلدم ،قرمه سبزی وقیمه وچلو گوشت وفسنجون و..کلا خورشت هارو خوب بلدم انصافا خوشمزه هم میشه 49-2اینو من نمیگما وبقیه میگنKhansariha (56)
برنج رو قبل اینکه برم خوابگاه حج آقا یادم داده بود با ی سری غذای دیگه 65 ولی من کلا مشکل دارم با برنجیا53258zu2qvp1d9v
برنجی که شکسته نباشه و قشنگ دونه دونه باشه وبه اندازه پخته باشه نمیشه Hanghead

4chsmu1 من آشپزی کلا از بابام یاد گرفتم خیلی عالی ولی  رو نمیکنم چون میگن آفرین پس از این به بعد تو درست کن Khansariha (13)
برنجم کاری نداره خیلی ساده هست
اول آب جوش میذاری بعد وقتی کامل جوش اومد برنجی که از یکم قبل تر خیس کردی میریزی تو آب جوش نمکم
اضافه میکنی(میتونی هم برنج که خیس میکنی همون موقع نمک اضافه کنی ولی من با اون روش راحت ترم ) میذاری بجوشه هر برنجی فرق داره چه مدت بجوشه
5مین الی ده مین کافیه باید هی امتحان کنی که ببینی یه وقت نرم نشه با کفگیر یه چند تا دونه برنج بیار بالا باید وقتی فشارش میدی نه خیلی نرم باشه نه سفت
دورش نرمه وسطش مثه استخون یکم سفته و جدا جدا شده[تصویر:  chef.gif]
وقتی به این مرحله رسید باید آبکشش کنید همین طور که برنج داخل آبکش میریزید آب ولرم  بریزید روش تا اون آب برنج بشوره ببره اگه این کار نکنید آب برنج بینش میمونه
برنجا به هم میچسبه حالا خیلی هم آب نریزید الکی آب مصرف شه سعی کنید برنج زیاد هم نزنید که له بشه
قابلمه رو دوباره روی گاز بذارید اگه داخلش برنج هست یا آب برنج به دیواره بشوریدش بد نیس بعد یکم آب در حد خیلی کم برای که بعد بخار داخل قابلمه باشه بریزید روغنم
بریزید اگه میخواید میتونیم نون سیب زمینی یا هر چی که میخواید ته دیگ بشه بذارید آخر کار برنج لایه لایه بریزید و مثه یه کوه (یا تپه4chsmu1)  در بیاریدش میتونید یه چند تا سوراخم روش درست کنید آخر کار پارجه دم کنی رو سر قابلمه بپیچید بذارید روی سر قابلمه اولش زیرش یکم زیاد کنید تا یکم بخار بپیچه اما حواستون باشه ول نکنید برید( Khansariha (13) تجربه کردم که میگما) همون جا بمونید یکم که بخار پیچید (برای اینکه ببینید بخار پیچیده یا نه نمیخواد در قابلم رو بردارید هم همیجور که دارید ظرفای که کثیف کردید میشورید[تصویر:  12.gif] یکم از آب که دستتون هست به دیواره قابلمه بزنید صدای جیز میده و بخار میشه) زیرش کم کنید که خوب بپزه حدود 1 ساعت تا 45 مین
آخر کارم قبل بردن سر سفره یکم روغن بریزید و آروم هم بزنید تا دونه دونه از هم جدا شن بعدم نوش جان[تصویر:  smilie_girl_278.gif]  53258zu2qvp1d9v
به نظر من خود غذا یه طرف تزینشم یه طرف برای تزیین برنج کارای مختلفی میشه انجام داد یکیش اینه زرشک از قبل آماده کنید تو یه ظرفم زعفرون آب کرده بریزید با یکم برنج که رنگ زرد بگیره خب این کار اکثرا انجام میدن ولی چیزای دیگه مثه تره رو بکوبید آبش بگیرید اونم به برنج رنگ سبز میده و آب لبو از قبل آماده کنید و رنگ برنج صورتی خیلی خوشکلی میشه اینا کنار هم خیلی قشنگ میشه حتما امتحان کنید
بعد این برنجای رنگی رنگی رو برای تزین به صورت خط خط یا چتری بریزید روی برنج البته
تزیین زود انجام بدید تا برنج سرد نشده 4chsmu1 من که بیشتر از آشپزی عاشق مرحله تزیینشم
 أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَری؟!
(1397 فروردين 14، 20:43)Queen نوشته است: سلااااام

الان داشتم آشپزی می کردم. عدس پلو درست کردم.
از فنون آشپزی حوا استفاده کردم، عدس شور شد برنجو بی نمک درست کردم تا هم دیگه رو خنثی کنن Gigglesmile دیگه نمی دونم چی از آب دربیاد 65
سالاد شیرازی هم درست کردم
خلاصه این که کدبانویی شده ام امشب مننننن

4chsmu1

نه اون فنه آخره که دیگه هیچ کاری از دستت بر نمیاد Khansariha (13)
  وقتایی که خورش شور میشه سیب زمینی بنداز شوری رو خیلی میگیره اگه برنجم شور شد مرحله آخر که آب کشی میکنی یکم بیشتر آب بریز
4chsmu1آفرین  کد بانو میتوانم 53
Khansariha (13) این جا شد انجمن آشپزی !
 أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَری؟!
حوا هستم خانوم جان با این همه تریپ و کلاس و اهن و تلوپ اومدی برنج ابکش یاد میدی ؟ نمی دونی تمام خاصیتشو از دست میده ؟


جدی تالار اشپزی داریم ها
بخش اموزشت رو کپی کن اونجا


اموزش کته هم بذار

[تصویر:  nasimhayat.png]
 سپاس شده توسط
(1397 فروردين 14، 15:50)جناب خان :) نوشته است: سلام
چرا تاپیک "مصاحبه با افرادی که تاکنون موفق به ترک شده اند" دیگه وجود نداره؟

این چی شد؟ 65
53
 سپاس شده توسط
(1397 فروردين 15، 0:22)می توانم نوشته است: حوا هستم خانوم جان با این همه تریپ و کلاس و اهن و تلوپ اومدی برنج ابکش یاد میدی ؟ نمی دونی تمام خاصیتشو از دست میده ؟


جدی تالار اشپزی داریم ها
بخش اموزشت رو کپی کن اونجا


اموزش کته هم بذار

Khansariha (13) خب جلو مهمون که کته نمیذارن آب کش میکنن Hanghead میدونم خاصیتش از بین میره اصن برنج قهوه ای (سبوس دار باید بخوریم) ولی کو کوش شنوا
خانواده ما که اصن کته نمیخورن
عه جدی بخش آموزش آشپزیم داریم؟
پس چرا من ندیدم
4chsmu1 به روی چشم
 أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَری؟!
 سپاس شده توسط
(1397 فروردين 15، 0:24)جناب خان :) نوشته است:
(1397 فروردين 14، 15:50)جناب خان :) نوشته است: سلام
چرا تاپیک "مصاحبه با افرادی که تاکنون موفق به ترک شده اند" دیگه وجود نداره؟

این چی شد؟ 65

سلام 303
تاپیک ها هستن، فقط اسم و چینششون عوض شده،
تالار تجربیات رو ببین (اینجا)
تاپیک هایی با اسم‌های "هم کلامی با ... " ، همون مصاحبه‌ها هست.
53

53  طرح ختم قرآن 53

 .
   از دسـت و زبان که برآید   ---   کز عهده‌ی شکرش به درآید
.
 سپاس شده توسط
سلام 
خوبین ؟خوشین؟

ماشاالله به آشپز های کانون
تا حالا نمیدونستم برنج پختن این همه جزئیات داره Khansariha (56) 65
خیلی خواستم برنج بپزم ولی اخرش به املت و نیمرو ختم شد Swear1
ملت چجوری میپزن انواع خورشت و غذاهارو  17106 
ولی تو غذاهای میکس حریف میخوام Khansariha (69)
یخچال و کابینتو باز کنی بدون هیچ ایده ای مواد خوراکی رو برداری و اخرش یه چیز قابل خوردن خوشمزه برای بقای حیات درست کنی 4chsmu1
البته بگما گاهی غیرقابل خوردن خوش رنگ و لعاب هم میشه که یه قانونی داریم یا بخور یا بمیر که در نهایت همونم خورده میشه  vayy
البته تو جمع دوستان اینطوریه تو خونه همون نیمرو نهایت هنره 4chsmu1 4chsmu1

تعطیلات عید هم به روال همیشگی گذشت
شروع فعالیت های جدید ، کار ورزش مهمونی و مسافرتی نزدیک و اتلاف وقت
درس هم نداریم بجاش چهارتا درس دارم که همشونم پروژه خواستن که فقط 10 درصد یکی از پروژه ها پیش رفته Hanghead
این ترمم تموم بشه یه نفس راحتی میکشیم Swear1
البته دیری نمیپاید که خدمت سربازی یقمونو میگیره Hanghead
  [تصویر:  zko_mxcpx3irr8xxxrsdbdjwa0n2.png]
 یک راند دیگر مبارزه کن 
من یه بار برنج پختم!! دیگه نپختم. ینی جرأت نکردم دیگه برم سمت برنج پزی.  65
شاید آن نور که از پنجره می آید خداست.
                                                   شاید آن قهقهه ی کودک و آن عطر خوش یاس خداست
شاید آن چشمان تو وقتی نگاهم میکنی
                                                   معجزه، آن لحظه های نابِ عشق، اینها خداست
او سر آغاز من است، جان من است
                                                   در تمام لحظاتم، حامی و حاضر  خداست
دارم از عمق وجودم میفشانم عشق او
                                                   آرزویم بَرِ پردیس، درآن عرشِ خداست
زندگی را زندگی خواهم نمود
                                                   هرچه من دار و ندارم، همه از لطف خداست
من هم چندین بار برنج پخته ام. البته به روش دمی.

برای من تنها و تنها ته دیگش مهمه.
بقیه اش به قول دوستان فقط پایین بره کافیه. 4chsmu1
انما یتقبل الله من المتقین ...


خداحافظی

بچه ها ما یه راز خانوادگی داریم درباره برنج پختن
متاسفانه نمی تونم بگم
اصرار نکنین
4chsmu1

آقایون لو نداده بودن آشپزی بلدن
این دفعه کانون جشن گرفتیم آشپزی به عهده آقایونه


می گم این هفته هم رفت به بررنامه های هفتگی رسیدین ؟
امیدوارم روزهامون به پوچی و بیهودگی نگذره

[تصویر:  nasimhayat.png]
سلام به همه دوستان عزیز

امروز داشتم به ساختن پلهای جدید برای تقویت پاکی فکر میکردم؛ دیدم یکی از مهمترین پلها، داشتن دوستان خوب و قرار گرفتن در جمعشونه.

از خدا خواستم و دعا کردم که دوستای خوب بهم بده و بیشتر با دوستای خوبم باشم.

و چه زود استجابتش رو دیدم ...

امشب بعد مدتها دلم هوای کانون رو کرد ... جایی که ... فیه رجال یحبون ان یتطهروا

... و نهایتا سر از تاپیک تجربیات در اوردم ... رفتم صفحات تجربیات از الان تا 6 سال پیش رو که اومده بودم تو کانون ورق زدم .. خوندم .. چه خاطراتی زنده شد و چه یادآوریهای قشنگی برام شد و یاد گرفتم و انگیزه پیدا کردم ...

مدتها بود که داشتم با دل قرضی زندگی میکردم
بیدل شده بودم ... مث مجسمه ... بدون شور و عشق و جوانی و مستی

بعد از مدتها دارم بارقه ها رو میبینم ... تابیده نور بر دل و فصل شکفتن است ...

مخلص بر و بچز خوشتیپ کانون
یا علی مدد
(1397 فروردين 16، 3:10)مرد مجاهد نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز

امروز داشتم به ساختن پلهای جدید برای تقویت پاکی فکر میکردم؛ دیدم یکی از مهمترین پلها، داشتن دوستان خوب و قرار گرفتن در جمعشونه.

از خدا خواستم و دعا کردم که دوستای خوب بهم بده و بیشتر با دوستای خوبم باشم.

و چه زود استجابتش رو دیدم ...

امشب بعد مدتها دلم هوای کانون رو کرد ... جایی که ... فیه رجال یحبون ان یتطهروا

... و نهایتا سر از تاپیک تجربیات در اوردم ... رفتم صفحات تجربیات از الان تا 6 سال پیش رو که اومده بودم تو کانون ورق زدم .. خوندم .. چه خاطراتی زنده شد و چه یادآوریهای قشنگی برام شد و یاد گرفتم و انگیزه پیدا کردم ...

مدتها بود که داشتم با دل قرضی زندگی میکردم
بیدل شده بودم ... مث مجسمه ... بدون شور و عشق و جوانی و مستی

بعد از مدتها دارم بارقه ها رو میبینم ... تابیده نور بر دل و فصل شکفتن است ...

مخلص بر و بچز خوشتیپ کانون
یا علی مدد
چند وقت پیشا نشستم حسابی برنامه ریختم برای خودم.
برای درس و پاکی و مطالعه و ورزش و ...
بعدش که تموم شد ، ساعتی بعد، به ذهنم اومد که خب کانون این وسط چی می شه؟

مگه اولویت اصلی تو حفظ پاکیت نیست؟
جایی بهتر از کانون برای این کار می شناسی؟

بعد به خودم گفت، نه بابا، کانون دیگه رونق سابق رو نداره.
ناگهان به خودم اومدم و دیدم که ای دل غافل، این که کانون رونق نداره، یکی از مقصرهاش خود منم.

کانون که رونق بگیره، اول خودم راحت تر ترک می کنم و بعد از اون چهار نفر دیگه هم ممکنه دو روز بیشتر پاک بمونن.

خودم رو فریب می دادم که کانون اعضاش کمه، فوقش بیست نفر آدم فعال.
من اگر همین وقت کانون رو برای جاهای دیگه بذارم، مثلا دانشگاه می تونم خیلی مفید تر باشم....
در صورتی من دچار ظاهر بینی شده بودم.
و باطن رو نمی دیدم.

این جا اگر آدم به دو نفر کمک کنه، می ارزه به خیلی از چیزها.
مهم تر از همه، ادم اینجانست تا به خودش کمک کنه 53258zu2qvp1d9v
انما یتقبل الله من المتقین ...


خداحافظی

حرف غذا درست کردن شد یاد خابگاه افتادم که من مسئول غذای پنج شنبه و جمعه بودم!!!
کلا آشپزی بلد نبودم، خودمو مسئول آشپزی کردم که یاد بگیرم،
اولاش هم فقط ماکارونی درست میکردم
بار اول سویا اینقد سوخته بود سفت شده بود انگار سنگ ریخته بودن توی ماکارونی!
بار دوم رب گوجه نداشتیم و نریختم و اینقدر سفیده شده بود مثل برنج 4chsmu1 
بار سوم اصلا نمک نداده بودم اینقدر بیمزه شده بود که نمیشد خورد اصلا 4chsmu1 
بار چهارمم داره دیگ نمیگم 4chsmu1 
ولی عوضش یادگرفتم
این رفیقامونم هر دفعه میخوردن و میگفتن به به چه ماکارونی و منم کلی ذوق میکردم Confetti
         
                             اگر از میان جهنم می گذری به راهت ادامه بده.
                                                       
سلام

صبح جمعه همگی بخیر 49-2

ممنون عاشق جان از حرفات

منم این غذاها رو تا بحال پختم: Gigglesmile
برنج کته ای، کباب تابه ای، گوجه پلو، مرغ، خوراک مرغ، ماهی، نیمرو، املت

البته زمینه تخصصیم، سالاده Khansariha (69)
پارسال با بر و بچه ها زده بودیم تو کار سالاد برای نهار،
انقدر که موادش متنوع بود، خودش یه پا کله پاچه بود Khansariha (13)
منو که واقعا سیر میکرد؛ حالا دیگه بقیه شاید بدشون نمیومد برن اون پشت مشتا یه پرس کوبیده هم بزنن


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان