1399 مرداد 30، 13:14
ویرایش شده
نقل قول: توی دوران خواستگاری و آشنایی، هیچوقت علاقهمند نشید به طرف مقابل.
نمیشه علاقهمند نشد. دست شما نیست.
ولی گوشه ذهتون باشه و همواره به خودتون یادآوری کنید،
تا روزی که عقد نکنید و طرف بله رو نگه و امضا نکنه، هیچ چیزی مشخص نیست
کاملا موافقم هرچند خییلی سخته ولی نباید علاقمند شد و فکر کرد تمومه همه چی.. این مسئله وقتی سختتر میشه که میبینید طرف مقابل اشتراکات زیادی داره با شما اما بنظر من تا جایی که میتونید احساساتتونو کنترل کنید چون اگه بعدا بنا به هر دلیلی به ازدواج منجر نشه شما خیلی اذیت میشید خصوصا اگه اهل ارتباط و دوستی با جنس مخالف نباشید و در اصطلاح چارچوب مند باشید.
نقل قول: سوال: دختر یا پسری هست، علاقه مند هم شدید کمی،
اما خانواده موافق نیست یا خودش موافق نیست، یا اختلافی هست، یا مشاور موافق نیست و ...
بالاخره یه سدی وجود داره.
چقدر باید اصرار کرد؟ تا کجا باید اصرار کرد؟ اصلا باید اصرار کرد؟ کی و کجا باید اصرار کرد؟
بنظر من اگه مشکل اساسی و بنیادی نبوده، اگه اختلاف سلیقه وجود داشته، اگه سوتفاهمی رخ داده که منجر به بهم خوردن جریان شده، اگه لجبازی کردیم خواستیم مثلا میخمونو محکم بکوبیم، اگه خوب فکرامونو کردیم و فقط احساسمون نیس که تصمیمگیره میشه اصرار کرد و البته ارتباط مستقیمی به بلوغ و سطح فکر طرف مقابل داره
یه وقت ما میریم به طرف میگیم" اقا من فکر کردم دیدم میتونیم بهم فرصت دوباره بدیم ی بررسی بکنیم شاید بشه این ارتباط رو به نتیجه برسونیم " طرف اگه سطح درک و بلوغش بالا نباشه ممکنه دور برداره و تند هم برخورد کنه و هنوز تو فاز این باشه با دست پس بزنه با پا پیش بکشه و بالغانه رفتار نکنه زخمش بیشتره..پس ببینید طرف مقابلتون با شناختی که داشتید ایا ظرفیتشو داره که بتونه بالغانه فکر کنه تصمیم بگیره ن ک همون اول بره کل خاندان رو مطلع کنه و باقی جریانا...
برا بحث اصرار بنظرم با خوده طرف اول صحبت کنید اگه دیدین فضا مساعده اونوقت از طرف خونواده ها وارد شید و اینکه واقعا بچه ها بد نیس به یکی علاقه داشته باشید و خوشتون بیاد و برا رسیدن بهش تلاش کنید البته بشرطی ک غیر از احساس عقل شمام همراه باشه ..دوست داشتن احساس زیبا و قشنگیه وقتی برای اهلش باشه
نقل قول: در مرحلهی آشنایی، چقدر باید به احساس هم توجه کرد؟
یعنی اگر ضرورتا حس های قوی یا اشتیاق قوی نسبت به اون فرد برای آدم در مرحلهی آشنایی پیش نیاد،
لازم هست که در ادامه دادن مسیر با اون فرد تجدید نظر کرد؟
من مکرر شنیدم که اهلش میگن تو برخورد با ی مورد ازدواجی اگه بدتون اومد و احساس مثبتی نداشتید ، اصلا ادامه ندید چون احتمال اینکه حستون تغییر کنه کمه.
اگه خوشتون اومد یا خنثی بودین(یعنی نه عاشقش شدین ن بدتون میومد ازش ..بعبارتی حس خاصی نداشتید) ادامه بدید ارتباط رو ..
♧ ما ابدیت را در پیش داریم♧