﷽
فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان
رو خدمت همه کانونی
تبریک عرض میکنم
ان شاءالله که سال نو
برای هممون سرشار از
سربلندی و کامرانی باشه
همونطور که مستحضرید در آستانهی آغاز ماه رمضان قرار داریم و همیشه یکی از دغدغه های محصلان در این ماه انتخاب بین روزه داری یا درس خوندن هست
از همه کسانی که تجربه مشابهی داشتن دعوت میکنیم تا تجربیاتشون رو با ما به اشتراک بگذارن
اولین تجربه و توصیه :
_سوال ؛ روزه بگیریم یا نه ؟
_مطالعه در ماه رمضان؛فرصت یا چالش؟
![[تصویر: dq1ytiyywm0z_0pn6.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/dq1ytiyywm0z_0pn6.jpg)
من هم یه خورده توصیه و روش های شخصیم رو بگم :
اول توصیه های غذایی :
1_ حتما یه دونه سیب زمینی آب پز با نون ، بعد از سحری میل بفرمایید . یه کاسه برنج سفید آبکش نشده هم اگه هر روز سحر میل بفرمایید در کنار سیب زمینی آب پز و نون عالی میشه
2_ خرما از افطار تا سحر حتما میل بفرمایید و از صرف زولبیا و بامیه به شدت پرهیز نمایید
3_ از افطار تا سحر ۶ لیوان آب بشمارید و جدا از هر نوع نوشیدنی دیگه ( فقط آب یا خاکشیر هم قاطیش باشه ) بنوشید .
4_ سبزیجات و میوه هم فراموش نشه
5_ قرص های مکمل غذایی مولتی ویتامین همراه سحری هم فراموش نشه
این از توصیه های غذایی و خوراکی .
تایم های مطالعه هم : برای زمانی که مدرسه تعطیله ؛
۳۰min بعد از میل افطار مطالعه رو شروع کنیم تا ساعت ۱۱ شب به روش پومودورو مطالعه داشته باشیم و از ۱۱ تا یه ساعت قبل از اذان صبح بخوابیم .
توی یک ساعت تمام برنامه سحری رو انجام بدیم و بعد از نماز مطالعه رو شروع کنیم تا ظهر ساعت ۱۲ .
بازم روش پومودورو رو اجرا میکنیم . بعد از نماز ظهر هم دیگه خواب و استراحت .gif)
ساعات ۵ عصر تا اذان مغرب بهترین زمان برای دیدن فیلم های آموزشی درسی هستن :
+ moniaz.ir
+ آلاء
و بعد از نماز و افطار 30min صبر میکنیم تا هضم و جذب غذا صورت بگیره و بعد طبق روش بالا چرخه رو ادامه میدیم. و اینطوری هم به درس و مشقا میرسیم و هم روزه واجب رو بجا آوردیم و سرشار از آرامش و معنویت این ماه مبارک رو طی کردیم
ان شاءالله یه خورده جلوتر زمان مطالعاتی برای روزهای مدرسه رو هم مینوسم .
اگر از کانونی ها تجربه بیشتری در این زمینه دارن ممنون میشم بنویسن تا سایرین هم استفاده کنن از تجربیاتشون
![[تصویر: entrance-exam-planning-in-ramadan_oi1c.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/entrance-exam-planning-in-ramadan_oi1c.jpg)
روش پومودورو رو هم توضیح میدم برای دوستانی که احيانا نمیدونن چیه .gif)
فن پومودورو یا تکنیک پومودورو (به ایتالیایی: Tecnica del pomodoro) یکی از روشهای مدیریت زمان، ابداعشده توسط فرانچسکو چیریلو[و ۱] است. بر طبق این روش بهترین تکهٔ زمانی برای کار کردن ۲۵ دقیقه است که برابر است با مدت زمان لازم برای درستکردن سس پومودورو که یک سس گوجهفرنگی سنتی ایتالیایی است. فرد پس از ۲۵ دقیقه کار باید برای مدت کوتاهی مثلاً ۳ تا ۵ دقیقه استراحت کند.[۱]
در این فن، هر بازهٔ زمانی ۲۵ دقیقهای یک پومودورو نامیده میشود و پس از هر چهار پومودورو یک استراحت طولانیتر ۱۵ تا ۲۰ دقیقهای وجود دارد.[۲]
چیریلو که یک نوآور و کارگشا در زمینهٔ فنون بهبود فرایند شناخته میشود این فن را در اواخر دههٔ ۱۹۸۰ میلادی به دنبال تحقیقات در زمینهٔ بهبود عادتهای مطالعهٔ خودش معرفی کرد. مفاهیم به کار رفته در این روش مشابه فنون جعبهبندی زمان[و ۲] و توسعهٔ مکرر و فزاینده در زمینهٔ طراحی نرمافزار است. ایدهٔ اصلی این روش این است که استراحتهای مکرر میتواند به چابکی ذهن کمک کند.[۳]
در این فن و تکنیک شش اصل و مرحله وجود دارد:
انتخاب کاری که باید انجام شود.تنظیم زمانسنج که به صورت سنتی ۲۵ دقیقه است.کار بر روی تکلیف تا زمانی که زمانسنج به زنگ درآید. اگر حواسپرتی گوناگون به سراغتان آمد آن را یادداشت کنید و سریعا به ادامه تکلیف بازگردید.وقتی که زمانسنج به زنگ درآمد، علامت تیک را بر کاغذی یادداشت کنید [۴]اگر شما کمتر از چهار علامت تیک بر روی کاغذتان دارید، استراحتی کوتاه ۳ تا ۵ دقیقهای کنید و به مرحله اول بازگردید.اگر تعداد علامتهای تیکدار روی کاغذتان به بیش از چهار رسیده، استراحتی ۱۵ تا ۳۰ دقیقهای را در پیش گرفته و لیست علامتهای تیکدارتان را پاک کنید، سپس به مرحله اول بازگردید.
منبع : ویکی پدیا
التماس دعا و آرزوی موفقیت برای محصلان کانونی
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ۚ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ
همان کسانی که سخنان را میشنوند و از نیکوترین آنها پیروی میکنند؛ آنان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده، و آنها خردمندانند