1393 مهر 27، 0:48
1393 مهر 27، 0:53
(1393 مهر 25، 23:00)Yeghane نوشته است: سلام دوستان...
یگانه از تاریخ ۲۲مرداد با امروز میشه ۴۴ روز خوب...
یه مدت همش روز پاک داشتم شرمنده از این به بعد تلاشم میکنم همه ی روزام خوب شه البته شما هم واسم خیلی دعا کنید
ممنون
یا علی..
سلام
حواست باشه روزای پاک پشت سر هم اصلا خوب نیست
خیلی عالیه اینکه این دقیق آمار روزاتو داری
موفق باشی خانومم
(1393 مهر 26، 10:02)ناخداباخدا نوشته است: ناخدا/25مهر/2روزخوب/0روز باک
سلام نمیدونم خانوم هستین یا اقا
ولی همون پستی که توی 10 روزه گذاشتین درسته
و اول باید اون مسابقه رو بگذرونین
موفق باشید
(1393 مهر 27، 0:48)sarkesh نوشته است: سرکش / 7 مهر / 50 روز خوب
سلام سرکشم
فوق العاده پیش رفتی
همینطور ادامه بده
★ * ★ اینقد تلاش میکنم تا یه عالمه ازینا بگیرم ☆ ★
خدایا چه بی حساب و کتاب میبخشی و ما چه دقیق تسبیح ذکرهایمان را میشماریم
1393 مهر 27، 14:37
ممنونم سنا جونم
ایشالله حالِ همه تون حسابی خوب باشه
انلــــــــــــــــــــــــــــــــــی / 8 شهریور 93 / روز خوب:50/روز پاک:0 در انتظار ستـــــــــــــــــــاره اول به شرط پاکی و اعلام وضعیت
در پناه حق
یا علی
دوباره به روزای اوجم بر میگردم
ﺩﯾﮕﻪ ﺩﻟﻢ ﻧﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻧﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﻧﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻧﻪ ﺣﺘﯽ ﺁﯾـــــــــــﻨﺪﻩ .... ﺩﻟﻢ ..... . . . . . . . . . . ﺑﭽـــــــــــــــــــﮕﯿ ﻤﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ! ﺧﻮﻧﻪ ﺳﺎﺣﻠﯽ ﺑﺎ ﺁﺗﯿﺶ ! ﭘﺎﻫﺎﯼ ﺷﻨــــــــــــﯽ ﺩﺳﺘﺎﯼ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ! ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻼﻝ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﮐـــــــﻞ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺯﻏﺎﻟﯽ ﺷﻪ ! 100 ﺑﺎﺭ ﯾﻪ ﺳﺮﺳﺮﻩ ﯼ 1 ﻣﺘﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺮﻡ ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﻢ ! ﭼﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ 10 ﺗﺎ ﻗﻨﺪ ﺑﺨﻮﺭﻡ ! ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻭ ﭘﻔﮏ ﻭ ﻟﻮﺍﺷﮑﻮ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ ! ﺳﺮﭼﯿﺰﺍﯼ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺍﻧﻘﺪ ﺑـــــــــــــــﺨﻨﺪﻡ ﺑﯿﺎﻓﺘﻢ ﮐﻒ ﺍﺗﺎﻕ ! ﺑﺎ ﺧﻂ ﻟﺐ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻡ ﺳﯿﺒﯿﻞ ﺑﮑﺸﻢ! ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻣﺚ ﺑﭽﮕﯿﺎ ﺑﻮﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺣﺎﻟﻤﻮ ﺑﺪ ﮐﻨﻪ ... ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻢ ﺯﯾﺮ ﻣﯿﺰ ﮐﻼﺳﺎ ! ﻋﯿﺪﯾﺎﻣﻮ ﺑﺮﯾﺰﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻗﻠﮏ ﭼﻮﺑـــــﯿﻪ !ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﺑﮑﺸﻢ !ﻏﺮﻭﺑﺎﯼ ﺟــــــــــــــــــﻤﻌﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﻨﺘﻈﺮ "ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺘﺎ" ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﺎ ﭘﻠﯽ ﺍﺳﺘﯿﺸﻨﻢ ﺑﮑﺸﻢ !ﻣﺎﺩﺭﻡ ﮐﻪ نماز ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﺑﺮﻡ ﺟﻠﻮﺵ ﺍﻧــــــﻘﺪ ﺍﺩﺍ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﻡ ﺗﺎ ﺑﺨﻨﺪﻩ ﻧﻤﺎﺯﺷﻮ ﺑﺸﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﻓـــــﺮﺍﺭ ﮐﻨﻢ ... ^_^ . . . ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺁﺭﺯﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﻢ! ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺁﺩﻡ ﺑﺰﺭﮔﺎ ﺧﯿـــــــــــــــﻠﯽ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﺱ ! ﺩﺭﮔﯿﺮ ﻗﻠﺐ ﻭ !.... ﺍﻩ!
-------------------------------------------------------
*** ز دست و ديده و دل هر سه فرياد ***
گاهی وقت ها دلم واسه خودم تنگ میشه
مواظب خودتون و خوبی هاتون باشید؛ دنیا به لــبـــخـــنـــد و خوبی های شما نیاز داره
یه روز خوب میاد؛ اینو می دونم
در پناه حق
یا علی
ﺩﯾﮕﻪ ﺩﻟﻢ ﻧﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻧﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﻧﻪ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﻧﻪ ﺣﺘﯽ ﺁﯾـــــــــــﻨﺪﻩ .... ﺩﻟﻢ ..... . . . . . . . . . . ﺑﭽـــــــــــــــــــﮕﯿ ﻤﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ! ﺧﻮﻧﻪ ﺳﺎﺣﻠﯽ ﺑﺎ ﺁﺗﯿﺶ ! ﭘﺎﻫﺎﯼ ﺷﻨــــــــــــﯽ ﺩﺳﺘﺎﯼ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮﯾﯽ! ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻼﻝ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﮐـــــــﻞ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺯﻏﺎﻟﯽ ﺷﻪ ! 100 ﺑﺎﺭ ﯾﻪ ﺳﺮﺳﺮﻩ ﯼ 1 ﻣﺘﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺮﻡ ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺸﻢ ! ﭼﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ 10 ﺗﺎ ﻗﻨﺪ ﺑﺨﻮﺭﻡ ! ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻭ ﭘﻔﮏ ﻭ ﻟﻮﺍﺷﮑﻮ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ ! ﺳﺮﭼﯿﺰﺍﯼ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺍﻧﻘﺪ ﺑـــــــــــــــﺨﻨﺪﻡ ﺑﯿﺎﻓﺘﻢ ﮐﻒ ﺍﺗﺎﻕ ! ﺑﺎ ﺧﻂ ﻟﺐ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻡ ﺳﯿﺒﯿﻞ ﺑﮑﺸﻢ! ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻣﺚ ﺑﭽﮕﯿﺎ ﺑﻮﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺣﺎﻟﻤﻮ ﺑﺪ ﮐﻨﻪ ... ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻢ ﺯﯾﺮ ﻣﯿﺰ ﮐﻼﺳﺎ ! ﻋﯿﺪﯾﺎﻣﻮ ﺑﺮﯾﺰﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻗﻠﮏ ﭼﻮﺑـــــﯿﻪ !ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﺑﮑﺸﻢ !ﻏﺮﻭﺑﺎﯼ ﺟــــــــــــــــــﻤﻌﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﻨﺘﻈﺮ "ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺘﺎ" ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﺎ ﭘﻠﯽ ﺍﺳﺘﯿﺸﻨﻢ ﺑﮑﺸﻢ !ﻣﺎﺩﺭﻡ ﮐﻪ نماز ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﺑﺮﻡ ﺟﻠﻮﺵ ﺍﻧــــــﻘﺪ ﺍﺩﺍ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﻡ ﺗﺎ ﺑﺨﻨﺪﻩ ﻧﻤﺎﺯﺷﻮ ﺑﺸﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﻓـــــﺮﺍﺭ ﮐﻨﻢ ... ^_^ . . . ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺁﺭﺯﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﻢ! ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺁﺩﻡ ﺑﺰﺭﮔﺎ ﺧﯿـــــــــــــــﻠﯽ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﺱ ! ﺩﺭﮔﯿﺮ ﻗﻠﺐ ﻭ !.... ﺍﻩ!
مواظب خودتون و خوبی هاتون باشید؛ دنیا به لــبـــخـــنـــد و خوبی های شما نیاز داره
در پناه حق
یا علی
1393 مهر 28، 16:46
نگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــن / 21 مهر 93 /روز خوب:5 / روز پاک:2 در انتظار ستــــــــــــــــــــاره چهارم به شرط پاکی و اعلام وضعیت
[img=0x0]http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/joda-konandeh/246.png[/img]
[img=0x0]http://www.ktark.com/nasimhayat.png[/img]
1393 مهر 28، 18:36
(1393 مهر 27، 14:06)رامین. نوشته است: سلام
رامین / 27 مهر
سلام
یعنی چی الان؟
خیلی حیف شد..
طوماری نوشتم اما دوباره پاک کردم
چون میدونم شما میتونید ازش دست بکشید
یه ماه که پاک بودید
بازم میتونید
ایندفعه ولی نباید شکست داشته باشید
باید بیشتر خودتونو کنترل کنید
موفق باشید
(1393 مهر 27، 14:37)only نوشته است: سلام
ممنونم سنا جونم
ایشالله حالِ همه تون حسابی خوب باشه
انلــــــــــــــــــــــــــــــــــی / 8 شهریور 93 / روز خوب:50/روز پاک:0 در انتظار ستـــــــــــــــــــاره اول به شرط پاکی و اعلام وضعیت
در پناه حق
یا علی
سلام
تو خود نمره ی بیستی تو مث هیچکسی نیستی
عالیه عزیزم
(1393 مهر 28، 3:11)sarkesh نوشته است: سرکش / 7 مهر / 51 روز خوب
سرکش خانوم فوق العاده س
همیشه پاکه پاک
(1393 مهر 28، 16:46).:Negin:. نوشته است: سلام
نگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــن / 21 مهر 93 /روز خوب:5 / روز پاک:2 در انتظار ستــــــــــــــــــــاره چهارم به شرط پاکی و اعلام وضعیت
سلام نگین خانومم
چرا اخه
رکورد قبلیت به نظر خودت چطوره؟
من مطمعنم که بیشتر از اینام میتونی
موارد انتخابیتو حتما انجام بده
موفق باشید
★ * ★ اینقد تلاش میکنم تا یه عالمه ازینا بگیرم ☆ ★
خدایا چه بی حساب و کتاب میبخشی و ما چه دقیق تسبیح ذکرهایمان را میشماریم
1393 مهر 28، 23:51
به خاطر یه سهل انگاری
حسین چار دو دو / 28 مهر
1393 مهر 28، 23:57
اعلام وضعیت میکردید خوشحال میشدیم
اینبار یادتون نره ها
منتظر رکورد بعدی و گرفتن ستارتون هستیییییم
1393 مهر 29، 12:28
یگانه ۲۲مرداد.
۴۵ روز خوب تا ۲۸ مهر
سعیم میکنم روزای خوب بیشتر کنم
1393 مهر 29، 14:35
ممنونم ترلان جونم
ایشالله حالِ دلاتون و خودتون و خداتون و خوبی هاتون حسابی خوب باشه
انلــــــــــــــــــــــــــــــــــی / 8 شهریور 93 / روز خوب:52/روز پاک:0 در انتظار ستـــــــــــــــــــاره اول به شرط پاکی و اعلام وضعیت
در پناه حق
یا علی
دوباره به روزای اوجم بر میگردم
در پناه حق
یا علی
در پناه حق
یا علی
1393 مهر 29، 16:00
(1393 مهر 28، 18:36)ترلان نوشته است:قبل از این رکوردم بیشتر از 4 ماه بود فک کنم...سلام نگین خانوممچرا اخهرکورد قبلیت به نظر خودت چطوره؟من مطمعنم که بیشتر از اینام میتونیموارد انتخابیتو حتما انجام بدهموفق باشید
دقیقا به نظرم خودمم مشکلم رعایت نکردن چندتا از موارد انتخابیم بود
نگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــن / 21 مهر 93 /روز خوب:6 / روز پاک:2 در انتظار ستــــــــــــــــــــاره چهارم به شرط پاکی و اعلام وضعیت
[img=0x0]http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/joda-konandeh/246.png[/img]
1393 مهر 30، 23:49
خداروشکر روزای خوبم داره زیاد میشه..
۴۷ روز خوب ۲روز پاک تا امشب.
یا حسین..