1402 دي 16، 19:07
تو این قسمت و در ادامه قسمت قبل که در مورد مسئولیتپذیری بود، اشاره شد که هر کدوم از ما انسانها در قبال برآورده کردن نیازهای خودمون مسئولیم.
من نمیتونم به کسی خرده بگیریم که فلانی تو چرا مسئولیت نیازهای من رو بر عهده نمیگیری؟

این مسئولیت بر عهده شخص منه و هیچ کس جز من نمیتونه چنین مسئولیتی رو به دوش بکشه.
نیاز به بقا، نیاز به قدرت، نیاز به آزادی، نیاز به تفریح تا حد زیادی بهصورت انفرادی هم قابل برآورده شدن هست. مشخصه که مسئولیتش بر عهده من هست.
اما حتی یه نیازی مثل نیاز به عشق و محبت هم که پای شخص دیگری در میانه، باز هم این مسئولیت بر عهده من هست که اگه طرف مقابلم محبت کردن و عشق ورزیدن به من رو داره دریغ میکنه، بهش بگم و بفهمونم که این نیاز من رو ارضاء نمیکنه.
خیلی وقتها با صحبت کردن، طرف مقابل متوجه میشه و نیاز من رو ارضاء میکنه. یه جایی هم شاید هر چی بهش بگم نفهمه و ترتیب اثر نده. بازم این مسئولیت بر عهده منه که دنبال شخص دیگهای بگردم تا نیازم رو ارضاء کنه. در هر حال نمیتونم از زیر بار مسئولیت خارج بشم و بگم به من چه. من که کارهای نبودم.
اگه دنبال شخص دیگهای نرفتم و با همون شخص ادامه دادم، باید یادم باشه که خودم انتخاب کردم ادامه بدم. کسی من رو مجبور نکرده بود شرایطی که نیازم رو ارضاء نمیکرد ادامه بدم.