دوست خوبم به کانون ترک خودارضایی خوش اومدی. اگر این پیغام رو می بینی، به این خاطر هست که هنوز ثبت نام نکردی. برای ثبت نام اینجا کلیک کن تا به ما ملحق شی و از تمام امکانات سایت استفاده ببری.
اگر قبلا ثبت نام کردی، می تونی از اینجا وارد شی.
مهمان عزیز : .::.:. مصاحبه با خانم Queen رو از دست ندید .:.::.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♨ آشپزخونه ی کـــــــــانون ♨

#91
تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]
چرخ گردون چه بخندد چه 

نخندد تو بخند 
مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 
غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم 
گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند

[تصویر:  55fa_16793981-3266-l_320x280.jpg]
#92
سلام

اگر مایلید از سویا به جای گوشت استفاده کنید: سویا را خیس کنید و بعد در آب کش بریزید
روغن را تابه ی گود دار بریزد بعد چند فلفل تازه را خرد کرده به همراه چند گوجه ریز شده و کدو سبز ریز شده بگذارید بپزد
نمک و ادویه و فلفل سیاه و زرد چوبه و ... را اضافه کنید
کمی بعد سویا یا گوشت را اضافه کنید مجموع زمان تا به حال حدود ۱۰ دقیقه است
رب گوجه را در یک کاسه با آب جوش خوب هم بزنید تا یک دست شود  و به مخلوط اضافه کنید این کار باعث رنگ گرفتن بهتر غذا می شود
سه یا دو لیموی تازه را روی غذا آب بگیرید
‌بگذارید قل قل بزند و بعد کم کنید تا همه چیزخوب بپزد

نکته لازم نیست زیاد روغن بزنید
نکته به دلخواه سیر پیاز سبزی تازه و ... هم می توانید استفاده کنید بهتر است اینها را اول به تنهایی نیمه سرخ کنید بعد بقیه چیزها را اضافه کنید
نکته سویا را با رب بیشتر و با لیموی بیشتر بپزید تا طعم بگیرد
نکته برای پر آب تر شدن غذا می تونین گوجه ها رو به جای ریز کردن تو آب میوه گیر بریزید
سعی کنید غذا آب جوش کافی داشته باشد تا کم آب نشود

اینم عکس نسخه ی با گوشت

[تصویر:  mqcw_۲۰۱۹۰۹۲۶_۱۹۵۵۱۷.jpg]


[تصویر:  nasimhayat.png]
#93
سلام بر کدبانو و سرآشپز می توانم
2تا سوال
اسم غذا چیه؟
تو اون ظرفی که کنار ماستِ چی هست؟
#94
(1398 مهر 4، 21:47)Queen نوشته است: سلام بر کدبانو و سرآشپز می توانم
2تا سوال
اسم غذا چیه؟
تو اون ظرفی که کنار ماستِ چی هست؟

دست بوس شماست
هر چی دوست داری صداش کن


مربای انجیر
:دی


[تصویر:  nasimhayat.png]
#95
#دسر #کدو_حلوایی فوق العاده #خوشمزه: کدو حلوایی را با شکر و آب کم می گذاریم بپزد و بعد پوره میکنیم بعد ۴ تا ۵ قاشق نشاسته را با آب سرد حل کرده و میگذاریم چند قل بزند و خوب غلیظ شود بعد چند قاشق گلاب به آن اضافه میکنیم شیرینیش رو بچشید و لازم شد شکر اضافه میکنیم بیسکویت خرد کرده رو با دنت مخلوط می کنیم و ته ظرف میریزیم.بعد مایه ی کدو حلوایی را با ملاقه روی مخلوط بیسکویت و دنت میریزیم و میگذاریم هم دمای محیط شود داخل یخچال گذاشته و هنگام سرو آن را با پودر دارچین و گردو تزیین می کنیم.. نوش جان ^
پ ن:درستش کنم عکسش و میزارم ولی این الان ب چشمم خورد خیلی مشتاقشم خدایی: دی
[تصویر:  47st_17026965-1507-l.jpg]
چرخ گردون چه بخندد چه 

نخندد تو بخند 
مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 
غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم 
گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند

[تصویر:  55fa_16793981-3266-l_320x280.jpg]
 سپاس شده توسط
#96
4chsmu1 
اینجا رو نداشتیم
[تصویر:  11249274_432926420241998_2034203798_n.jp...tagram.com]

خدایا کمکم کن در راهی قدم بگذارم که جز عشق تو چیزی نباشد

 سپاس شده توسط
#97
(1397 دي 20، 0:45)atrisa نوشته است: تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]

هنوز جمعه مذکور نیومده اتریسا؟ 65
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده، 
روزهای گذشته،
خون‌های ریخته،
عشق‌های گم شده، 
آبروهای رفته،
بغض‌های شکسته، 
اشک‌های چکیده،
و آب‌های از جوی رفته را 
تو باز می‌گردانی
ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ها...
 سپاس شده توسط
#98
(1398 مهر 18، 13:58)رَستا نوشته است:
(1397 دي 20، 0:45)atrisa نوشته است: تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]

هنوز جمعه مذکور نیومده اتریسا؟ 65

Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) 
پست برا ۲۰دی ۹۷ هستش Khansariha (13) 
_______
تا آخر شب حتما درمورد کیک خیس پست میذارم 53258zu2qvp1d9v
چرخ گردون چه بخندد چه 

نخندد تو بخند 
مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 
غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم 
گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند

[تصویر:  55fa_16793981-3266-l_320x280.jpg]
 سپاس شده توسط
#99
اره دیگه پستت خاک گرفته بود گردگیریش کردم 4chsmu1

حتما اینکارو بکن کیک خیس دوس Lol
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده، 
روزهای گذشته،
خون‌های ریخته،
عشق‌های گم شده، 
آبروهای رفته،
بغض‌های شکسته، 
اشک‌های چکیده،
و آب‌های از جوی رفته را 
تو باز می‌گردانی
ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ها...
 سپاس شده توسط
(1397 دي 20، 0:45)atrisa نوشته است: تاپیک آشپزخونه 17 1744337bve7cd1t81
Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13) Khansariha (13)  ن اینکه عضو جدیدم تازه میبینم1
خیلی عالیه آقا علی..1 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفتم منم ی دستی ب این تاپیک بزنم  4chsmu1 4chsmu1  

کیک بخش جدا نشدنی آشپزخونه ی ما هستش ..چون ی و عده ی شام و مادر گرامی حذف میکنن باید ی چیزی جوابگو باشه دیگه Gigglesmile 65
کیک خیس مخصوص مهر آسا 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 انقدر گرون شده بیرون دیگه خودمون درست میکنیم1 جمعه دستور پختشم میزارم1

معذرت سایز عکس بزرگه 302

[تصویر:  c25r_imag0262.jpg]


کیک خیس


آرد شیرینی پزی 2 پیمانه(300 گرم)
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
جوش شیرین 1و 1/2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
◀◀◀توصیه من اینه که به هیچ عنوان جوش شیرین رو جایگزین نکنید چون مایعات این کیک زیاده و برای رسیدن به بافت عالی حتما به جوش شیرین نیاز داره...
◀◀◀در صورت تمایل به جایگزینی به جای آن 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر جایگزین کنید(یعنی مجموعا 5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر) ولی بافت کیک به سبکی زمان استفاده از جوش شیرین نخواهد بود.
نمک 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
پودر کاکائو 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 تا یک و نیم پیمانه( من 1 پیمانه ریختم)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب جوش 1 پیمانه
.
همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب گرد 25 سانت یا میان تهی 27 تا 30 سانت یا مستطیل 20*30 را با روغن جامد چرب و با پودر کاکائو کاور کنید.
آرد+پودر کاکائو+نمک+بیکینگ پودر+جوش شیرین را با همزن دستی مخلوط و 3بار الک کنید.
در ظرفی تخم مرغها+شکر+وانیل را ریخته و 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود.
سپس روغن مایع را اضافه و 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید.
بعد شیر را اضافه و یک دقیقه دیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با کندترین دور همزن هم بزنید در حدی که مواد یکدست شوند.
◀بعد از یکدست شدن زیاد هم نزنید کیک سفت میشود.
مایه کیک را در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
◀در قالب گرد ساده ممکن است تایم پخت طولانی تر شود.
◀برای سس شکلات:1لیوان شیر+1 قاشق پر پودر کاکائو+2 قاشق شکر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند.
.
کیک آماده را از فر خارج کرده و 5 دقیقه صبر کنید سپس دورتا دور آنرا آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود.
سپس با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد و سس گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا سس جذب کیک شود سپس کیک را بلافاصله از قالب خارج کنید.
◀بعد از ریختن سس اگه کیک زیاد در قالب بمونه ممکنه به قالب بچسبه و کامل جدا نشه.
.
چرخ گردون چه بخندد چه 

نخندد تو بخند 
مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 
غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم 
گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند

[تصویر:  55fa_16793981-3266-l_320x280.jpg]
 سپاس شده توسط


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان